60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canım diyette ödüller de şart haftada bir gün metabolizmayı şaşırtmak için değişiklik yapmak gerkiyormuş
hem bir günlük kaçamaktan bir şey çıkmaz kaldı ki hareketli olduğundan eritmişsindir istisnalar kaideyi bozmaz yola devam canım

günaydın canım tebrikler 100-200 -300 gr derken sen iyice yaklaşıyorsun 50 kiloya azim, irade, kararlılık ve uygun beslenmenin ödülü budur işte bravo canım maşallah nazar değmesin

afiyet olsun tatlım
yaseminciğim günaydın hayırlı sabahlar
hayırlı sabahlar tatlım

günaydın canım tebrikler 100-200 -300 gr derken sen iyice yaklaşıyorsun 50 kiloya azim, irade, kararlılık ve uygun beslenmenin ödülü budur işte bravo canım maşallah nazar değmesin

sağolasın canım Allah razı olsun darısı başına inşallah canımcım.
bu hafta 54.3.de oldum 54.4 de. yani 400 -500 gr vererek yeni haftaya başladım.vücudum kiloma alışım kilo vermeyi durdurmuştu.şimdi yeniden atağa geçti sanırım.ama hep dediğim gibi vermesem de sıkıntı yok ama şükürler olsun Rabbime

evet canım zaten sen başarmışsın zayıfladın yazdığın gibi belli bir süre vücut alışınca kolay kolay kilo vermiyor sanırım o evre de geçince kilo vermeye başladın sevindirici canım tebrikler

günaydın famircim nasılsın bakalım hafta sonun nasılsı. kızın iyileşmiştir inşallah

hügocuğum günaydın canımcımmmmmiyiyim çok şükür kızımda biraz biraz düzelmeye başladı çok şükür,enazından ateşi yükselmedi 2 gündürbu bile bana yetiyor artık.umarım sende iyileşmişsindir canım,Allah sağlığımızı bozmasın inşallah,o olmayınca insanın tadı tuzu kalmıyor .Bu gün sınavım var bayanlar sınav bitişi tüm menümü yazacağım,şu an biraz çalışmam lazım.öpüyorum hepinizi bana dua edin emi

iyiyim tatlım bugün. daha boğazlar tam geçmedi canım ama olsun geçer sonuçta.

geçer tabi canım bugün hava çok soğuk yürüyüş yapamayacağım çarşıda işlerim vardı alışveriş yaparım yaban mersini almam gerekiyor artık hareketli olurum ozaman yürüyüş yerine geçer

canım Allah zihin açıklığı versin inşallah istediğin başarıları alırsın Allah muvaffak etsin canım

inşallah sınavın güzel geçer canım. bi ara sana özelden attığım mesajıda okursun canım çok öptüm allah kolaylık versin

elbette canım. ne zamandır düzenli spor yapıyorsun arada dinlenmekte lazım. soğuk havalarda üşütüp benim gibi hasta olabilirsin canım. bak bende hastalık falan derken 1 hafta oluyor spor yapamıyorum bugünde yapmayacağım üstelemsin diye. sonuçta düzenli spor yapan insanlarız arada ara vermek sorun olmaz canım. zaten ben 1 ay hiç yapmazsam sorun çıkmaya başlıyor. eklem ağrısı bacak ağrısı uykudan uyanamama falan

Günaydınnnnnnn kızlar afiyetle yiyin kahvaltılarınızı
az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi... ay nasıl sevindim

sabah kahvaltım 7 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt ile.

evet canım doğru söylüyorsun havalar ısınsın koşmayı bile düşünüyorum bakalım ozaman biraz daha hafiflemiş olurum inşallah

canım tebrikler çok sevindirici çok başarılı .
tebrik ediyorum canım

maşallah canım çok sevindim. bu arada toplamda kaç kilo verdin canım. boyun kaçtı kaç kilo olmak istiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…