Herkese iyi geceler
Bugün hiç fırsatım olmadı zaten saat 7ye kadar dışarıdaydım sabahın 9undan beri ve bütün gün dolaştım spor yapış kadar oldum yaniikeaya,başka alışveriş merkezine falan gittik gezdik ayrıca ordan oraya da dışarıda da epey yürüdüm ama bugün beniiim kaçamk günümdü sabah gayet normal yedim herzamanki gibi ama saat 3ten sonra kaçamklar silsilesi yaptım yazmıyım hiççç zaten yaz yaz bitmez işte kaçamak günü diyelim kısaca
Ama hiç pişman değilim gayet de mutluyum çokşükür yarın sabahtan itibaren hayat normale dönecek inşallah 5 haftadır öyle oldu yine olacak inşallah canlarım
Kaçamak günü olmasına rağmen ara öğünlerimi yeşil çayımı suyumu düzenli tükettim hatta suyu abrtmışımdır bile dışarıda habire 500ml 2-3 su içtim evde de çok içtim yani hareketli,kaçamaklı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir pazardı çokşükür ve herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,KAÇAMAKSIZyağarın daha da azaldığı bir hafta diliyorum şimdidennnn öpücükler hepinize
günaydın kızlar. kahvaltım az yağda pişmiş yumurta peynir azda tereyağı
Harikasın nerudacım çok iyi yapmışsın senin düzenin bu tebrik ediyorum.yeni hafta dileklerin için de kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim .
öyle ki dileğin benim için şimdiden tuttu bile sabah tartıldım dünden bu yana 300 gr daha gitmiş
yani 53.9 kg olmuşum. bu hafta tatlı konusunda yemiyeceğim fazla dedim yemedim o da tartıya yansıdı hemen
neyse hayırlısı olsun.
ben de senin güzel dileklerine katılıyor herkese güzel bir haftaya sağlıklı huzurlu ve de mutlu bir başlangıç diliyorum. seni çok öpüyorum canımcım. çizelgemi de değiştireyim artık .
afiyet olsun tatlımsabah 500 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 kuru kayısı
1 kuru erik
2 ceviz
2 badem
3 fındık
250 ml şekersiz çok açık çay
hayırlı sabahlar tatlımyaseminciğim günaydın hayırlı sabahlar
günaydın yaseminciğim
günaydın canım tebrikler 100-200 -300 gr derken sen iyice yaklaşıyorsun 50 kiloya azim, irade, kararlılık ve uygun beslenmenin ödülü budur işte bravo canım maşallah nazar değmesin
sağolasın canım Allah razı olsun darısı başına inşallah canımcım.
bu hafta 54.3.de oldum 54.4 de. yani 400 -500 gr vererek yeni haftaya başladım.vücudum kiloma alışım kilo vermeyi durdurmuştu.şimdi yeniden atağa geçti sanırım.ama hep dediğim gibi vermesem de sıkıntı yok ama şükürler olsun Rabbime
günaydın tatlım bugün nasıl hissediyorsun kendini canım inşallah daha iyisindir
iyiyim tatlım bugün. daha boğazlar tam geçmedi canım ama olsun geçer sonuçta.
hügocuğum günaydın canımcımmmmmiyiyim çok şükür kızımda biraz biraz düzelmeye başladı çok şükür,enazından ateşi yükselmedi 2 gündür bu bile bana yetiyor artık.umarım sende iyileşmişsindir canım,Allah sağlığımızı bozmasın inşallah,o olmayınca insanın tadı tuzu kalmıyor .Bu gün sınavım var bayanlar sınav bitişi tüm menümü yazacağım,şu an biraz çalışmam lazım.öpüyorum hepinizi bana dua edin emi
hügocuğum günaydın canımcımmmmmiyiyim çok şükür kızımda biraz biraz düzelmeye başladı çok şükür,enazından ateşi yükselmedi 2 gündür bu bile bana yetiyor artık.umarım sende iyileşmişsindir canım,Allah sağlığımızı bozmasın inşallah,o olmayınca insanın tadı tuzu kalmıyor .Bu gün sınavım var bayanlar sınav bitişi tüm menümü yazacağım,şu an biraz çalışmam lazım.öpüyorum hepinizi bana dua edin emi
geçer tabi canım bugün hava çok soğuk yürüyüş yapamayacağım çarşıda işlerim vardı alışveriş yaparım yaban mersini almam gerekiyor artık hareketli olurum ozaman yürüyüş yerine geçer
elbette canım. ne zamandır düzenli spor yapıyorsun arada dinlenmekte lazım. soğuk havalarda üşütüp benim gibi hasta olabilirsin canım. bak bende hastalık falan derken 1 hafta oluyor spor yapamıyorum bugünde yapmayacağım üstelemsin diye. sonuçta düzenli spor yapan insanlarız arada ara vermek sorun olmaz canım. zaten ben 1 ay hiç yapmazsam sorun çıkmaya başlıyor. eklem ağrısı bacak ağrısı uykudan uyanamama falan
Günaydınnnnnnn kızlarafiyetle yiyin kahvaltılarınızı
az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi...ay nasıl sevindim
sabah kahvaltım 7 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt ile.
Günaydınnnnnnn kızlarafiyetle yiyin kahvaltılarınızı
az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi...ay nasıl sevindim
sabah kahvaltım 7 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?