Maşallah :)) yaşıtız bende tık yok daha bakalım :)) Allah bebeğini analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu.
benim tüm sorunum basen yaaasenağlamasenağlamasenağlama
spor diyet yapsam da her bir yanım aynı ölçüde gidiyor yine aynı oran kalıyor geriye
en azından şu beş kilo fazlamı versem hiç fena olmayacak bakalımCADIARZU
hadi bakalım canımcım sana,emoşa ve bana şafak :31 mayıs:lepi: 6 tane bir kilocuk nedirki güzelim?haftada sadece birbuçuk kilo verdinmiii...31 mayıs tamamdır..
tutmayın bizi hedefe koşuyooooooz :hooray:
bu arada 11 pazartesi malatyaya gidiyorum uzun bir süre olamıycam sizden ayrılıcam diyede üzülüyorumsenağlama
haydin kızlar hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için bi tarih belirleyelim..
benim hedefim:31 mayıs! 31 mayısta baskülde 55 kiloyu görmek...(olmalı..olacak..istiyoruuum :lepi:)
(hem belki herkes itediği kiloya inince bu topiğin adını.kilosunu koruyanlar topiği koyarız:):):)
ayyy kızlar 3 bardak su içtim şimdi çatlıycam ayol uyucamda birazdan içiim de yatiim sabaha kadar beni korusun sular dedim ama yürürken karnımdan lak luk ses gelio inanın
tesekkür ederim derincigim ama bahsetim ya 65 sinirimi bozuyo kurtulmaliyim kurtulmaliyim
simdiye kadar yediklerim daha dogrusu ictiklerim söyle
500ml lahana suyu
1,5 lt su
1 lt zencefil mate, beyaz cay karisimi
2 bardak sütlü tatlandiricili kahve
1000mg kalsiyum
20mg cinko
200 ml domates suyu
yatmadan da sütlü zencefilimi icip yaticammm
sanirim bugünü atlattim yarinida atlaatirsam artik tutmayin beni
mayis cikmadan 60 olurum insallah :1rolleyes:
tesekkür ederim derincigim ama bahsetim ya 65 sinirimi bozuyo kurtulmaliyim kurtulmaliyim
500ml lahana suyu
1,5 lt su
1000mg kalsiyum
20mg cinko
200 ml domates suyu
ayyy kızlar 3 bardak su içtim şimdi çatlıycam ayol uyucamda birazdan içiim de yatiim sabaha kadar beni korusun sular dedim ama yürürken karnımdan lak luk ses gelio inanın
iyce gaza geldim benekcim delikafadulden 11 mayısta malatyaya gidicem ama beni unutmayın lütfen orada internet buldugum sürece yazmata calışıcam ..
31 mayısta kesin yazarım bir şekilde
gidersem sitede bir süre uzak kalıp sizi özlüycemsenağlama
ama sizde beni unutmayın 31 mayısta kilolarımızda kurtulmus oluruz inş. 5 kilocuk ne ki dimi 20 kilo vermişimdelikafadulden
lunapiena tebrikler canımhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Çok teşekkür ederim derinncim...
canım tahminim sabuncum cevap vermiştir ben daha tüm sayfaları okuyamadım ama konunun uzmanı olarak kendisi cevap verecektir ...ben henüz tadamadım...o yüzden ne desem yalan olur...sırnaşık şey
Aldım sağolsun,merakımı hemencecik gideriverdi..Vallahi çok övüyor sabun,tatmak farz oldu bakalım...Tadıp bende yazarım...
kızlar keten tohumunu yogurta karıstırıp sabah akşam yiyorum inşallah etkini görürüm onada bu hafta basladım
tesekkür ederim canim basenlere gelince bence basenlerini severek yasa cünkü yag aldirmadan imkani yok gitmesss hem ncelip jeniffer lopez tipimize kavusuruz demi bizde hem kalca var hem salca oh ohhhh. kaydirigubbakcemile3
aynen ya benimde öyle basenlerim beni cıldırdıyor o kadarda spor yapıyorum .
500ml lahana suyu
1,5 lt su
1000mg kalsiyum
20mg cinko
200 ml domates suyu
kızlar keten tohumunu yogurta karıstırıp sabah akşam yiyorum inşallah etkini görürüm onada bu hafta basladım
emosum derinim sagolun ya burda bu motivasyonla mayis bitmeden 60 olurum
mecbur olacam
su anda kiyafetlere bakiyom begendiklerimi not aliom yavas yavas alisverise baslasam iyi olur yoksa 18 hazirana kadar yetismicek daha cok isim var 40 güne türkiyeye geliom hazirligida uzun sürüyo tabi
yaaa kizlar türkiye diyince kalbim güm güm yapio cooook özledim yaaaa 2 sene oldu burnumda tütüoooo :asigim:
Günaydınnn cicişlerrrr hihoyyyt
sabah açlıkla uyandım karnım zil çalıyor bazı sabahlar böyle uyanıyorum hemen yememem lazım sirkeli su içicem o biraz bastırsınöyle yiycem yoksa bu açlıkla hepinizi yerim valla cokacimcoook
Günaydın kuzumm...
Bende bu sabah öyle kalktım.. ama valla zorlada olsa ofise gelene kadar bişey yemedim..
Ama arayı çok da uzatma bence..
Ay evdesin sen dimi.. Şöyle salatalıklı domatesli bir kahvaltı hazırla kendine bence.. Bide 1 yumurtadan azcık peynirli bir omlet hazırla kendine.. ayyy canım çekti valla.. Gerçi dün akşam yedim ben ondan ama olsun yinede canım çekti..cokacimcoook
canım malesef evdeyim.bu ara bunu kendime o kadar sıkıntı yaptımki çalışmıyor olmayı :1no2: ..diyeti unuttum yatıp kalkıp işsiz olduğumu düşünüyorum.gelin hepinize kahvaltı yazırlıyım cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?