ya kızlar yaa bugün çok acıktım yaa..
Sabah bir kase müsli yememe rağmen (saat 8 de yedim) su an nasıl açım..
Kendimi engellemeye çalışıyorum ama.. off çok açım...benneyaptımki
Öyle aç aç durmaktansa yanında varsa bir meyve ye şekerim. Ara öğün olarak. Miden boş durmamış olur metebolizmayıda çalıştırmış olursun. Ben 9 da kavaltı yapıp 11 de ufak tefek bir meyve yiyorum :) Böylelikle öğle yemeğinde okadar açlık hissetmezsin.
ben biara canım lahana çorbası diyeti yaptım ama pek sağlıklı bişi değil tabiki bi haftada hemen hemen 2kilo verdim şimdi regli dönemimdeyim kasmıyorum yani bu hafta sonunda tekrar başlıcam ama az az herşeyden yiyerek yapıcam:)
evet evet, bi activia m vardı.. Onu yiyim ben iyisimi..cokacimcoook
sabahtan beri 6bardak su içtim ama artık içemicem sanırım şiştim-tatlicadiarzu-
Ya çok activia yemek sindirim sistemini daha sonra zorluyor diye duymuştum ben o yüzden sürekli yemiyorum. Onun yerine meyve tercih ediyorum ama activia tadı çok güzel:)
Gunaydın kıslarr,
yeni güzel bir gün, yeni umutlar, ve hızlar eriyen yağlar diliyorum hepinizeeee...kaydirigubbakcemile3
sana aynen katılıyorum şekerim.. Kilolarımızı verelim ozaman çok daha güzel olucak bu kalçalar zatii.. yani kadın dediim kalçalı yaaaannneeeee...:dance::sm_cool:
Emosum sende biz basenliler kulübüne gel.. dediğim gibi kilo verince daşşşş dibin olucaazz... basenli daş..:roflol:
Ayrıca emoşum senin bebeğini ben yerim yerim.. Çok tatlı maşallah
Allah analı babalı büyütsün.. Güzel yazılar yazsın işallah..:asigim:
Yonciciiimmm afiyetler olsun.. Akıp giden yağlar olsunn.. Eminimmmmm 31.Mayısta 60 çıkıcan.. Hatta sana bir sır veriim mi?? Bence 31 Mayıs'ta 5 li sayılara geçmiş olucan.. Yani tamı tamına 59 çıkıcan... Bak gör..hihoyyythihoyyythihoyyyt
Tabi bu topiği terketmemen şartıyla..naniknanik:sm_cool:
emosum onu bende duymuştumm. Sen bi dene bakalım.. Bende deniim diyorum sonra..
ah yonciciim çok iyi bilirim o hasreti.. Bende 17 yaşıma kadar almanyada yaşadım... Ne yalan söliim burayı daha çok seviyorum.. Ablam hala orda.. 2 tane de yeğenim var.. Hasretlerinden ölüyorum...senağlama:a015:
Ayrıca fiumeciim.. Verdiin bilgiler çok faydalı.. Çok teşekkürler...Şeniz
kızlar günaydın siteye girene kadar canım çıktı :) yaa ben yeşil çayı tek başına içemiyorum hemen elim yanında bisküviye gidiyo :roflol: evlibarklı arkadaşım bende bir yıl işsizdim kafayı yiyordum sonunda mesleğimle alakasız bi iş buldum inş. sen gönlüne göre bişi bulursun :1rolleyes:
sirkeli su içen arkadaşlar sirkeli suyu nasıl içiyosunuz bikere daha anlatabilirmisiniz :uhm:
Belki cevap verenler olmuştur,ben nasıl içtiğimi söyleyeyim.Bir bardak sıcağa yakın ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı balı karıştırıp öyle içiyorum..(Sabah-akşam):
saracira canım alıntı yapmak isdiklerini şöyle anlatayım
eğer 1 kişiden alıntı yapmak istiyorsan mesajlarımızın altında yap tuşu var ona bascaksınn
yok 3 ve ya daha fazlaysa altıntı yapmak istediğin kişinin mesajlarından alıntı yapmak istiyorsan
altıntı yapın yanında MQ var ona bascaksın her mesaj için ayrı ayrı alıntı yapman bittiğinde yani mesaj yazmak istersen en son kişide alıntı yap a bascaksın
böyle canım eğer anlatamadıysam tekrar görsel olarak anlatayımm
çünkü not alıp yapmak zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?