60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar yaa bugün çok acıktım yaa..
Sabah bir kase müsli yememe rağmen (saat 8 de yedim) su an nasıl açım..
Kendimi engellemeye çalışıyorum ama.. off çok açım...benneyaptımki

ya kızlar yaa bugün çok acıktım yaa..
Sabah bir kase müsli yememe rağmen (saat 8 de yedim) su an nasıl açım..
Kendimi engellemeye çalışıyorum ama.. off çok açım...benneyaptımki

Öyle aç aç durmaktansa yanında varsa bir meyve ye şekerim. Ara öğün olarak. Miden boş durmamış olur metebolizmayıda çalıştırmış olursun. Ben 9 da kavaltı yapıp 11 de ufak tefek bir meyve yiyorum :) Böylelikle öğle yemeğinde okadar açlık hissetmezsin.

evet evet, bi activia m vardı.. Onu yiyim ben iyisimi..cokacimcoook

bende yapmıştım lahana diyetini hemde 2 kez hiç bir işe yaramadı
aç aç dolaştım okadar lahmacuna kebaba hayır dediimm senağlama ayrıca tatlılara senağlama senağlama
bende herkeş gibi hafta 1 kilo vermek istiyorum olmuyorr
bugün elma sirkesini uygulamaya başlicam baakalım artıkınn

evet evet, bi activia m vardı.. Onu yiyim ben iyisimi..cokacimcoook

Ya çok activia yemek sindirim sistemini daha sonra zorluyor diye duymuştum ben o yüzden sürekli yemiyorum. Onun yerine meyve tercih ediyorum ama activia tadı çok güzel:)

sabahtan beri 6bardak su içtim ama artık içemicem sanırım şiştim-tatlicadiarzu-

Ben ilk başlarda sabahları çok su içtiğim için midem bulanıyordu artık alıştım yavaş yavaş içiyorum :))

Ya çok activia yemek sindirim sistemini daha sonra zorluyor diye duymuştum ben o yüzden sürekli yemiyorum. Onun yerine meyve tercih ediyorum ama activia tadı çok güzel:)

gerçekten tadı çok güzel.. çilekli mmmhhh...:))
ben normalde zaten sölemesi ayıp zor tuvalete çıktığım için.. iyi geliyor aslında..
1 tanede 109 kalori varmış yaww..:1closedeyes:

hmm canım ben 3haftada 70ten 66ya düştüm lahana diyetiyle bide geçen hafta bayada bozdum diyeti ama ben genelde 70ten düşerim 67ye kalırım orda şimdilik 66ya düştüm bakalım takılıp kalmaktan korkuyorum bende sirkeli suyu denicem haftaya başlıcam gerçi ben onu bikere denemiştim yapamamıştım sadece sirkeli su içmeyi denemiştim şimdi içine limonla denicem.

GÜNAYDIN CANLARIMMM :) ALINTI YAPMAYI BECEREMEDİĞİM İÇİN KENDİME YENİ YOK BULDUM YORUM YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEYLERİ NOT ALIYORUM :jeyyar:

ÖNCE BUGÜN KENDİMLE GURUR DUYDUM ONU YAZAYIM :) SABAH 6.30 DA KALKTIM VE SPOR YAPTIM DİNAMİK SABAHLARLA.SONRA BANYOMU YAPTIM HAZIRLANDIM YÜRÜYE YÜRÜYE İŞİME GELDİM :) NORMAL YOLDAN 350-400 METRE FALAN İŞ YOLUM AMA BENNNN KULAĞIMI FAZLACA TERSTEN GÖSTERİP EN AŞŞAĞI 850-900 METREYE ÇIKARMIŞIMDIR HERALDE YOLU :) SIRTIMDA SIRT ÇANTASI VE DELİ GİBİ YAĞMUR EŞLİĞİNDE GELDİM İŞE ÇOK TERLEDİM AMAA alkisalkisalkis SONRA İŞE GELİP UYANMAK İÇİN Bİ SADE NESCAFE İÇTİM Bİ TABAK NESTLE NESFİT VE LİGHT SÜT EŞLİĞİNDE KAHVALTIMI YAPTIM 4 TANE KURU KAYISI YEDİM ŞİMDİDE 2. BİTKİ ÇAYIMI İÇTİM :) SEVİYORUM KENDİMİ YAAA :)sositososito

ŞİMDİ CEVAPLARA GEÇELİM :)
FLAYY CIM CANIM BENİM 1 AYDA 6 KİLO ÇOK FAZLAYMIŞ BENİM DİYETİSYEN ÖYLE DEDİ.EN FAZLA VERİLMESİ GEREKEN 4 KİLOYMUŞ VE ZATEN METABOLİZMASI EN HIZLI ŞEKİLDE ÇALIŞAN İNSAN BİLE EN FAZLA 4 KİLO YAĞ KAYBEDEBİLİYOMUŞ.SONRASI SU KAYBIYMIŞ ODA BÖBREKLERİ ÇOK ZORLUYOMUŞ. ÖĞLE YEMEĞİMİ İŞE GÖTÜRME OLAYIDA HEM CEBİME HEM BÜNYEME İYİ GELİYO.BUGÜNDE ÇAYIMI, LAHANA SUYUMU, MEYVELERİMİ, MANTARLI LAHANA YEMEĞİMİ ( HİÇ YAĞSIZ YAPTIM BOL BOL ACILI :sm_cool: ) VE PROBİYOTİK YOĞURDUMU YANIMDA GETİRDİM YİNE :) PATRON SABAH DALGA GEÇTİ HATTA GELDİ BİZİM DAĞCI DİYE :) KAMPA GELİR GİBİ İŞE GELİYOMUŞUM AMA ÇAYIMDAN ODA İSTEDİ :içelim: CEBİMEDE FAYDASI VAR BU İŞİN ÇÜNKÜ YEMEĞİ NORMALDE ŞİRKET KARŞILIYO VE İSTEDİĞİMİZ YERDEN YEMEK YİYORUZ FATURASINI ŞİRKETE KESTİRİYORUZ AMA BEN EVDEN GETİRDİĞİM İÇİN KARŞIDAKİ LOKANTADAN FATURA KESTİRİYORUM VE MAAŞIMIN ÜZERİNE BİRDE 200 LİRA PARA ALACAĞIM :dance: BEYAZ CİCİ KIYAFETLER İÇİN AYRICA PARA LAZIM DİMİ hihoyyyt

FIUME CANIM İŞSİZLİĞİN VE EVDE İŞSİZLİK PSİKOLOJİSİNDE YAŞAYANLARIN NELER YAŞADIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM 8 AY YAŞADIM BEN BUNU ALLAHA BİN ŞÜKÜR SONUNDA İŞİMİ BULDUM.AMA BU 8 AY KABUS GİBİYDİ.KENDİNİ OYALAYACAK BİŞEYLER BULMAN LAZIM PUZZLE,SPOR,VE YENİ DİYET YEMEKLERİ DENEYİP BİZLEDE PAYLAŞABİLİRSİN MESELA.BEN SON 1 AYI BÖYLE GEÇİRDİM VE ÇOK BÜYÜK Bİ GERÇEK VAR CANLARIM İŞSİZİM İŞ YOK PİYASADA FALAN DİYE DÜŞÜNDÜKÇE HİÇ Bİ ŞEKİLDE İŞ GELMİYO.DÜŞÜNMEYİ BIRAK VE Bİ İŞİN OLACAĞINA İNAN BAK O ZAMAN NELER OLUYO :teytey: BU ARADA İŞE BAŞLAYINCA SPORU DİYETİ BIRAKMAK Bİ KENARDA DURSUN DAHADA GAZA GELDİM BEN hihoyyyt

UMARIM TÜM İŞSİZ ARKADAŞLAR EN YAKIN ZAMANDA İŞ SAHİBİ OLURLAR.AMA UNUTMAYIN HERŞEY KAFADA BİTİYO :hooray:

DERİNCİM İŞ TEBRİĞİN İÇİN SANA VE TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İŞE BAŞLAMAM ÖZGÜVENİMİ TEKRAR YERİNE GETİRDİ.YÜRÜYÜŞÜM BİLE DEĞİŞTİ.BU GÜNE KADAR BABA PARASI BİLE YEMEMİŞKEN 9 AY KOCA PARASI YEMEK ÇOK ZORUMA GİTTİ HEMDE PİNTİ Bİ KOCA AMA LLAHA ŞÜKÜR KENDİ PARAMI KAZANIYORUM ARTIK VE BU Bİ ÇOK ŞEYİ DAHA İYİ Bİ HALE GETİRECEK. YUKARDA BU ZENCEFİL OLAYI KONUŞULMUŞ.ZENCEFİL TATLI KRİZLERİNİN AZALMASINDA ÇOK İŞE YARAR AMA İŞTAH AÇAR CANLARIM ÇOK DİKKAT EDİN.ÇÜNKÜ ZENCEĞİL MİDE KASLARINI GEVŞETİR VE AÇLIK HİSSİ UYANDIRIR ÇOK DİKKATTTT :enbuyukkk: BU OTLARLA İLGİLİ OLAN HERŞEYİDE ANNEMDEN ÖĞRENİYORUM.SÖYLEMİŞTİM GALİBA ANNEM HERBALİST...

DURCHEİNANDER CİM ÇOK SU İÇME OLAYINI BENDE ÇOK YAPIYORUM.ÖZELLİKLE AKŞAMLARI AMA YATAĞA GİRİNCE KARNIMDAN ÇIKAN SESLERE GÜLMEKTEN UYUYAMIYORUM :roflol: SAĞDAN SOLA DÖNERKEN BİLE GULU GULU KAVGA EDİYO KARNIM :dance: AMAAA NE OLURSA OLSUN SU İÇMEYE DEVAMMM :teytey:

YONCA 54 CIM CANIM BENİM SILA HASRETİ ÇOK ZORDUR EMİNİM.BEN AYNI ÜLKEDE OLMAMA RAĞMEN HALAMI 2 AY GÖREMEDİĞİM ZAMAN AĞLAMA KRİZLERİNE GİRİYORUM.(ANNEMDEN BABAMDAN HERŞEYDEN ÖNCE HELEM GELİR BENİM İÇİN.1,5 AY ÖNCESİNE KADAR HERKESTEN ÖNCE BABAANEM GELİRDİ AMA MAALESEF KAYBETTİM ) ALLAH SABIR VERSİN CANIM VE UMARIM TÜRKİYEYE GELMEDEN İSTEDİĞİN KİLOYA ULAŞIP GELİRSİN :1rolleyes:

KIZLAR BİDE BU SARIMSAK OLAYI HERŞEKİLDE ÇOOOK SAĞLIKLI İLK BAŞTA DOĞAL ANTİBİYOTİK BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ TOPARLAMAK VE GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİREBİR.AMA YUTMAK MİDEYİ ZORLAR.ÇÜNKÜ ÇOK ZOR ÇÖZÜNEBİLEN Bİ BİTKİ.DÜŞÜNSENİZE SARIMSAĞI DÖVERKEN BİLE NELER ÇEKERİZ.O YÜZDEN EZİLMİŞ VE AZ YAĞLI YOĞURTLA HER YEMEKTE KULLANMAYA ÇALIŞIN.VE ÇOK CİDDİ ANLAMDA BAĞIRSAK ÇALIŞTIRIYO.HER DİYET REÇETESİNDE VARDIR SARIMSAK.MESELA DÜN FIRINDA KÖZLENMİŞ SARIMSAKLI YOĞURTLU PATLICANIM BİTTİ BUGÜNDE HAŞLANMIŞ KABAK ÜZERİNE BOL NANE VE KIRMIZI BİBERLİ SARIMSAKLI YOĞURTLU BİŞEY YİYCEM cokacimcoook

KIZLAAAR İYİKİ VARSINIZ YAWW :enbuyukkk:

BENDE ACTİVİA NIN KAYISILISINA BAYILIYORUM HATTA ŞİMDİ ÖNÜME ALDIM ARA ÖĞÜN OLARAK ONU YİYORUM cokacimcoook
BU SİRKELİ SU OLAYINIDA BEN GECE YATMADAN ÖNCE TEK BARDAK İÇİYORUM.KIZLAR DOKTOR SÖYLEDİ EVET ÇOK YARARI VARMIŞ ZAYIFLAMAYA ÖZELLİKLE ELMA SİRKESİ AMA SABAH AÇ KARNA KESİNLİKLE İÇME DEDİ.ALLAH KORUSUN MİDE KANAMASINA BİLE YOL AÇABİLİYOMUŞ

Merhaba arkadaşlar, günaydınlar. Biraz önce Ebru Şallıyla platesi izledim ve yapmaya çalıştım. Ama lastik falan kullandı ben de başörtüsüyle aynı işlemi yapmaya çalıştım sonuç çok verimli olmadı. benneyaptımki İnternette setler var en ucuzu 68 tl ye acaba alan ve memnun kalan varmı. Yoksa bunları tek tek mi almalı. a.s.

saracira canım alıntı yapmak isdiklerini şöyle anlatayım

eğer 1 kişiden alıntı yapmak istiyorsan mesajlarımızın altında yap tuşu var ona bascaksınn

yok 3 ve ya daha fazlaysa altıntı yapmak istediğin kişinin mesajlarından alıntı yapmak istiyorsan

altıntı yapın yanında MQ var ona bascaksın her mesaj için ayrı ayrı alıntı yapman bittiğinde yani mesaj yazmak istersen en son kişide alıntı yap a bascaksın
böyle canım eğer anlatamadıysam tekrar görsel olarak anlatayımm
çünkü not alıp yapmak zor olur

pırlantacım bende aç karnına su içemiyorum kahvaltıdan sonra başlıyorum işte yavaş yavaş içmeye bugün yine iyiyim 6 bardak içtim normalde tüm gün bukadar içemiyorum. activia çok güzel özellikle çilekli olan tatlı olarak bile yenebilir :roflol:

agzindan bal akiyo 59 diyince heyecanlandim valla, canim negüzel türkiyeyemi döndünüz

Belki cevap verenler olmuştur,ben nasıl içtiğimi söyleyeyim.Bir bardak sıcağa yakın ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı balı karıştırıp öyle içiyorum..(Sabah-akşam):

teşekkürederim canım cevap veren oldu ama seninki daha farklıymış ikisinide denicem hangisi daha güzel gelirse onu yaparım sağoalsın:1hug:

cok tesekkur ederim bakalim coklu alinti yapmam gerektiginde yapabilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…