60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnn kızlar...Ben daha uyanamadım...Birazdan ustalar gelir,ev havada...Anlayacağınız ruh halim hiç iyi değil...Off bir toparlansaydık,yarın temizlikci gelecek anca öbür gün normal yaşantımıza döneceğiz..

Ben de çok susamış halde kalktım iki büyük bardak su içtim..Şimdi de gidip sirke-balımı içeyim bari,bu karışım bana çok iyi geliyor...

aslında internetten oyalanmak için satış yapıyorum parfüm ayakkabı falan orda işlerde durdu. benim asıl mesleğim bankacı ama evlenince uzak diye bankayı bırakmak zorunda kaldım. şuan sigorta,satış,pazarlama haricinde kariyeri ilerde olabilecek bi iş bakıyorum.heryerde cv var canım ama arayan yok :çok üzgünüm:

Ben genelde öğlenleri hazır çorba yapıp içiyorum bir kupa veya evden salatalık domates götürüyorum burda buzdolabı var koyuyorum yanınada etimek veya simit veya üşenmezsem salatamı sabahtan yapıp getiriyorum. bunları yapamazsam dışardan söylüyorum.

Ohh geçmiş olsun büyük bi yük kalkmıştır. Şu sirke bala bir ben alışamadım :))

İnşallah en kısa zamanda istediğin bir iş bulursun canım.

günaydın kızlar
flyy canım cok tesekkürler...
keten tohumun faydasını görürsem yazarım size ben tabiki...
bu yasıma kadar göbegim olmadı sezeryanla dogum yaptıgım halde kalmaı göbeğim ama basenlerim beni cıldırtıyor işte

canım sirkeli suyun faydasını görüyormusun bende deniycem ama içemiyorum

kızlar günaydın siteye girene kadar canım çıktı :) yaa ben yeşil çayı tek başına içemiyorum hemen elim yanında bisküviye gidiyo :roflol: evlibarklı arkadaşım bende bir yıl işsizdim kafayı yiyordum sonunda mesleğimle alakasız bi iş buldum inş. sen gönlüne göre bişi bulursun :1rolleyes:
sirkeli su içen arkadaşlar sirkeli suyu nasıl içiyosunuz bikere daha anlatabilirmisiniz :uhm:

canım sirkeli suyun faydasını görüyormusun bende deniycem ama içemiyorum

canım ilk diyete başladığımda içiyordum sabah ve akşam sandaloz sakızıyla elmasirkeli limonlu su.faydasını gördüm şişliği alıyor.uzun zaman sonra bu sabah içtim başım çok döndü.yemek yiyene kadar baş dönmesi yapıyor kaydirigubbakcemile2

bende 1.5 yıldır işsizim malesef umarım bulurum....
önce fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını ağzıma atıp çiğniyorum.1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bikaç danla limon damlatıp onunla beraber içiyorum?
bu arada başka topicte gördüm gün içinde sarımsak yutuyorlarmış.bağırsak çalıştırıyormuş.saç çıkartıyormuş.ama vücudda da kıllanma yapıyormuş. deneyen var mı?

Son düzenleme:

sağol canım yaa denemeye çalışcam ama sandaloz sakızı diye bi sakızmı varmış ben ilk duydum :roflol: sarımsak yutmak zor olur ama koku yapar hatta sarımsak hapları bile koku yapıyor çalışırken zor olur. ben bağırsakları çalıştırması için başka bişi kullandım biara şuan kullanmıyorum ablam yasakladı.:roflol: çok güzel kilo verdiriyodu ama

kızlar selamm nasılsınız sizlerden diyet listesi bekliyorum uygulayıp yararını gördüüğünüz a.s.

hmm anladım canım.. ne olabilir ki acaba?? :sm_confused:
Umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım yaa.. :Saruboceq:

sarımsak yutmak mı?:bbo: ıyk...ben yemeğin içinde yiyemiyorum.. bıyy.. kanımca çok korkunç bişey bu..benneyaptımki

selam kızlar,
internete giremedim 4- 5 gündür..
hafta sonu misafirim de vardı..diyetim bozuldu senağlama
ama dünden beridir sıkmaya çalışıyorum kendimi..66 kg da takıldım valla..
bu ay da 4 kilo versem ne güzel olur şakkıdı

canım sandaloz sakızı olarak geçiyor ama taş parçası gibi bişey çiğneyince un gibi oluyor sonra yutuyorsun. toz halindede satılıyor ama onlar iyi değil taş halinde olanları iyi şakkıdı

hmm anladım canım.. ne olabilir ki acaba?? :sm_confused:
Umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım yaa.. :Saruboceq:

amin canım :Saruboceq:

sarımsak yutmak mı?:bbo: ıyk...ben yemeğin içinde yiyemiyorum.. bıyy.. kanımca çok korkunç bişey bu..benneyaptımki

bütün olarak hap gibi yutuyorsun canım hiiiiiiiiç koku yapmıyor ama kıllanma yapabilir diye duydum tırstım :sm_confused:

canım bende 60 ta takılmıştım sonunda indim altına.herkesin bi takılma noktası var biraz zorlıycam ama verncede güzel olcak a.s.

kızlar selamm nasılsınız sizlerden diyet listesi bekliyorum uygulayıp yararını gördüüğünüz a.s.

ben biara canım lahana çorbası diyeti yaptım ama pek sağlıklı bişi değil tabiki bi haftada hemen hemen 2kilo verdim şimdi regli dönemimdeyim kasmıyorum yani bu hafta sonunda tekrar başlıcam ama az az herşeyden yiyerek yapıcam:)

canım bende 60 ta takılmıştım sonunda indim altına.herkesin bi takılma noktası var biraz zorlıycam ama verncede güzel olcak a.s.

tebrik ederim canım ne güzel kaydirigubbakcemile5 işallah tatlım ya bir 62 kiloya düşsem dünyalar benim olacak..
kıyafet bile almıyorum kendime..zaten 62 kiloyken giyebildiğim birsürü kıyafetim var hihoyyyt..

tebrik ederim canım ne güzel kaydirigubbakcemile5 işallah tatlım ya bir 62 kiloya düşsem dünyalar benim olacak..
kıyafet bile almıyorum kendime..zaten 62 kiloyken giyebildiğim birsürü kıyafetim var hihoyyyt..

saol canım ama çok uğraştım... daha vermem gereken 8 kilom var offf offf kaydirigubbakcemile2

canım bende öyle kıyafet alamıyorum 60 olsam almıycamda zaten evde öncekiler dolap dolu dogumdan önce giyindiğim

tesk cnm bende deniycem bakalımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…