hmm.. Bukadar takmamaya çalış evde oturduun zamanın tadını çıkarmaya çalış.. Ama yine de umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun.. Hangi dalda iş arıyorsun.. Yardımcı olmaya çalışiim sana.. Buarada kariyer.net te mutlaka bi cv oluştur. Ben şimdiye kadar hemen hep ordan buldum.
Belliki özleşmişiz.. Sayfalar almıııışşş başını ditmiiişşş...
Ben bugün okadar yoğundum okadar yoğundum ki.. Allahım.. Yine ve yine öğlen yemeğine gidicek vaktim olmadı.. Oyüzden şöyle saçma bi menü oluştu...
Sabah kepekli ekmekle tost..
Akşamüstü activia
Sonra 4 tane etiform çukulatalı bisküvi (açlıktan bayılcaktım, bulabildiim tek şey bu oldu)..
Eve geldim 1 saat spor yaptım..
Sonra peynirli yumurta,bi üçgen krem peynir, 2 dilimde kepek ekmeği yedim..
Okadar acıkmışımki bıraksam daha dünyaları yerdim yanii. Haş hala yiyebilirim.. ama yemmmicceeeemmmm:1no2:
yani şekercikler ööle işte.. Artık öğlenleri yemek için evden götüriim diorum ama ancak sandöviç falan olur heralde.. Bi fikri olan var mı? şöyle pratik işe götürülebilcek cinsten???
Günaydınnnn kızlar...Ben daha uyanamadım...Birazdan ustalar gelir,ev havada...Anlayacağınız ruh halim hiç iyi değil...Off bir toparlansaydık,yarın temizlikci gelecek anca öbür gün normal yaşantımıza döneceğiz..
Ben de çok susamış halde kalktım iki büyük bardak su içtim..Şimdi de gidip sirke-balımı içeyim bari,bu karışım bana çok iyi geliyor...
aslında internetten oyalanmak için satış yapıyorum parfüm ayakkabı falan orda işlerde durdu. benim asıl mesleğim bankacı ama evlenince uzak diye bankayı bırakmak zorunda kaldım. şuan sigorta,satış,pazarlama haricinde kariyeri ilerde olabilecek bi iş bakıyorum.heryerde cv var canım ama arayan yok :çok üzgünüm:
Günaydınnn cicişlerrrr hihoyyyt
sabah açlıkla uyandım karnım zil çalıyor bazı sabahlar böyle uyanıyorum hemen yememem lazım sirkeli su içicem o biraz bastırsınöyle yiycem yoksa bu açlıkla hepinizi yerim valla cokacimcoook
canım sirkeli suyun faydasını görüyormusun bende deniycem ama içemiyorum
kızlar günaydın siteye girene kadar canım çıktı :) yaa ben yeşil çayı tek başına içemiyorum hemen elim yanında bisküviye gidiyo :roflol: evlibarklı arkadaşım bende bir yıl işsizdim kafayı yiyordum sonunda mesleğimle alakasız bi iş buldum inş. sen gönlüne göre bişi bulursun :1rolleyes:
sirkeli su içen arkadaşlar sirkeli suyu nasıl içiyosunuz bikere daha anlatabilirmisiniz :uhm:
bende 1. yıldır işsizim malesef umarım bulurum....
önce fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını ağzıma atıp çiğniyorum.1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bikaç danla limon damlatıp onunla beraber içiyorum?
bu arada başka topicte gördüm gün içinde sarımsak yutuyorlarmış.bağırsak çalıştırıyormuş.saç çıkartıyormuş.ama vücudda da kıllanma yapıyormuş. deneyen var mı?
aslında internetten oyalanmak için satış yapıyorum parfüm ayakkabı falan orda işlerde durdu. benim asıl mesleğim bankacı ama evlenince uzak diye bankayı bırakmak zorunda kaldım. şuan sigorta,satış,pazarlama haricinde kariyeri ilerde olabilecek bi iş bakıyorum.heryerde cv var canım ama arayan yok :çok üzgünüm:
bende 1.5 yıldır işsizim malesef umarım bulurum....
önce fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını ağzıma atıp çiğniyorum.1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bikaç danla limon damlatıp onunla beraber içiyorum?
bu arada başka topicte gördüm gün içinde sarımsak yutuyorlarmış.bağırsak çalıştırıyormuş.saç çıkartıyormuş.ama vücudda da kıllanma yapıyormuş. deneyen var mı?
sağol canım yaa denemeye çalışcam ama sandaloz sakızı diye bi sakızmı varmış ben ilk duydum :roflol: sarımsak yutmak zor olur ama koku yapar hatta sarımsak hapları bile koku yapıyor çalışırken zor olur. ben bağırsakları çalıştırması için başka bişi kullandım biara şuan kullanmıyorum ablam yasakladı.:roflol: çok güzel kilo verdiriyodu ama
hmm anladım canım.. ne olabilir ki acaba?? :sm_confused:
Umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım yaa.. :Saruboceq:
sarımsak yutmak mı?:bbo: ıyk...ben yemeğin içinde yiyemiyorum.. bıyy.. kanımca çok korkunç bişey bu..benneyaptımki
selam kızlar,
internete giremedim 4- 5 gündür..
hafta sonu misafirim de vardı..diyetim bozuldu senağlama
ama dünden beridir sıkmaya çalışıyorum kendimi..66 kg da takıldım valla..
bu ay da 4 kilo versem ne güzel olur şakkıdı
kızlar selamm nasılsınız sizlerden diyet listesi bekliyorum uygulayıp yararını gördüüğünüz a.s.
canım bende 60 ta takılmıştım sonunda indim altına.herkesin bi takılma noktası var biraz zorlıycam ama verncede güzel olcak a.s.
tebrik ederim canım ne güzel kaydirigubbakcemile5 işallah tatlım ya bir 62 kiloya düşsem dünyalar benim olacak..
kıyafet bile almıyorum kendime..zaten 62 kiloyken giyebildiğim birsürü kıyafetim var hihoyyyt..
tebrik ederim canım ne güzel kaydirigubbakcemile5 işallah tatlım ya bir 62 kiloya düşsem dünyalar benim olacak..
kıyafet bile almıyorum kendime..zaten 62 kiloyken giyebildiğim birsürü kıyafetim var hihoyyyt..
canım ilk diyete başladığımda içiyordum sabah ve akşam sandaloz sakızıyla elmasirkeli limonlu su.faydasını gördüm şişliği alıyor.uzun zaman sonra bu sabah içtim başım çok döndü.yemek yiyene kadar baş dönmesi yapıyor kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?