60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar akşam yemeğimi yazmamıştım bugün balık günü oldu 3 yuvarlak parça palamut yedim ızgara bol salata yedim yanında da yemekten 2 saat önce de bir kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim geç saate kalmasın hepsi diye hem de spor sonrası iyi oldu

hugocugum..gecenlerde esimin arkadasi..bize 2 tane muhabbet kusu hediye etti..artik benimde kuslarim var...

ay öylemi canım çok güzel ama senin işin çok bebek falan ilgilenebilecek varmı evde canım ayy ne tatlılar değilmi bıcır bıcır gerçi sizinkiler yeni gelmiş ilk baş çekingen oluyorlar ama zamanla alışıp dost oluyoruz onlarla. akşamları kızlar eşime başını kaşıtırlar oğlanlarda bana. yumurta haşlanmış brokoli verince çok mutlu oluyorlar. siz orda rahat bulursunuz canım daldarı. evden daldarıyı ihmal etme. ishal olduklarında muhakkak daldarı ver canım. hemen geçirir ishallerini aksi halde ölüyorlar. daha pekçok konuda yardım ederim canım. haftada 1 kez yumurta maması yap ver çok besleyici mevsimlik meyvelerden yedir canım ama hergün değil 2 günde bir falan çünlü hergün olunca ishal oluyorlar. ishale daldarı birebir ancak yoksa haşlanmış ezilmiş patates veya haşlanmış pirinçte kesiyor ishali. belki biliyorsundur ama ben yinede söyleyeyim dedim canım akıma dikkat et en ufak hava akımından çarpılıyorlar burunlarına dikkat et akıntı varmı falan sonra ayakları soğukmu tüyleri kabarıkmı kontrol et. hasta olduklarında tüylerini kabartıyorlar mutlu olduklarında ise şişiriyorlar kendilerini

afiyet olsun canımcım
gayet güzel hepsi

pötibör var canım, buyrun gelin :)))))

ay ne güzel, iyi bak canımcım sen de kuşlarına :))
bize yeni geldiginde hastalardi...circir olmuslardi...ama düzeldiler simdi..önceki sahibleri iyi bakmamislar..kuru yem ve suylan beslemisler sadece..simdi meyve sebze yesillik maydanoz falan veriyorum yiyorlar..odalari havalandirdigimda tekrar hasta olmasinlar diye banyo odasina birakiyorum..orasi sicak...hugocugun yazdiklarinida dikkate alacagim benim kuslarimda güzel beslensin..

Ay nekadar güzel ve hevesle anlatmışsın hugocuk ya çok hoşuam gitti ama ilgin ve sevgin belli zaten böyle anlatmandan da
afiyet olsun canımcım
gayet güzel hepsi
Sağol cicimmm öpücüklerrr

Ay ne güzel bissürü hayvanımız oldu forumumuzda kediler kuşlarrrr oooh:13:

cok sagol canim bilgiler icin..ben bilmiyordum kuslarin yumurta falan yediklerini..ben özel kus yiyecekleri aliyordum eskiden..yani yillar öncede vardi muhabet kuslarim..ama bundan sonra veririm senin yazdiklarin besinleri...benim büyük kizlarda ilgileniyo zaten onlarin odasinda..ama orda cok yanliz kaliyorlar..oturma odasinami alsak aceba..birde son günlerdir cok tüy döküyorlar..

Son düzenleme:
http://muhabbetkusu.org/sss2/images/millet2.jpg

buna bak canım ishale birebir. daldarı orda çok rahat bulursun ihmal etme canım. birde muhabbetkuşu diye googlede ara orda site var ordan tüm bakımı falan ne gerekiyorsa var sorun olursa banada yazarsın. hala ishalleri varsa haşlanmış patates ver canım ezip yemlerine karıştır vitamin ver avivit en iyisidir vitamin olarak. sonra kafeskerinde gaga taşı olsun gagaları uzar ve törpüleyemezlerse yem yiyemez ölürler sonra kalamar kemiği olsun muhakkak bikaç tanede oyuncakları olsun annesi yeter

allah bagislasin farmasi..allah bahtlarini güzel yazsin..
amin çok sağol canımcım hepimizin evladını bağışlasın Rabbim canımcım kusura bakma pc başında değildim benim pc böyle arada açık kalır ben başka yerde o başka yerde çocukları yatırdım da

canım harikasın menün çok güzel

nerudacım şimdi içime sinmedi 53.9 kg ye gelmişim ama kendime hiç ödül vermemişim ne ayıp değil mi ben de 10 gr ülker dido çikolata yedim hususi iyi mi ?

tesekkürler canim..burda kus yiyecekleri cesitleri cok..biz carsida oturuyoruz..evimizin hemen karsisinda magza var..orda daldari ve birsürü seyler satiliyo..esim gecenlerde gaga tasi almis..birde tüyleri dökülmemesi icin kücük pakette yem almis..ama ishalleri düzeldi su an..iyiler cok sükür..

neruda içime sinmedi 10 gr da senin için yedim canım

tüy dökümündeler canım ondandır. muhakkak vitamin ver multivitamin bahsettiğim marka en iyisidir bulursun rahat biz burda bazen bulamıyoruz ama hiç üşenmeden bursaya gidip sadece yavrularımız için alışveriş yapıyoruz herşeylerini alıyoruz ordan canım. kalamar kemiğini falan eksik etme canım çünkü calsiyum ihtiyacı için lazım. ayrıca kuşların kumuda olsun. tavsiye edilen markalar var onların ürünlerini kullan kaliteli oluyor evdede sağlıklı yiyeceklerle besledinmiydi tamamdır. soğuk algınlığı için ıhlamur demle ılıdığı zaman içir severler. benim kopiller bayılır. sonra yemine suyuna dikkat et. gün aşırı üfle yemlerine kabuklar yemmiş gibi gözükebilir çünkü. kumu falan olsun kafeste yoksa kursak iltihabından ölürler allah göstermesin canım. tünekleri ahşaptan olursa daha iyi olur. ben oklavayı zımparaladım kestim uygun kafese göre öyle tünek yaptım canım. neşeli ortamı severler aslında yanınızda olursa daha mutlu olurlar. daha o kadar çokki aslında aklıma gelen bunlar canım

kızlar ben çıkıyorum
farmasicim sana da afiyet olsun canım
hepinize iyi geceler

nerudacım onlar bizim canımız sen kömüre ne kadar düşkünsün seviyoorsun anlıyorum canım bende bütün hayvanları çok severim kedileride öyle beraber bakabilecek olsak kedide oludu ama mubişlerle aynı ortamda olmaz

kızlar ben çıkıyorum
farmasicim sana da afiyet olsun canım
hepinize iyi geceler

iyi geceler canım ben de birşeyler okuyordum paylaşayım diye yeni gördüm canım sağol kendime bu ödül az bile ama olsun şimdilik

Daha az yemek yemenin yolları
Yıllarca kilo vermek için uğraşıp veremiyorsanız, sizlere sevindirici bir haberimiz var. uzmanlar, kilo vermenin gerçek sırrını açıkladı.

Askmen isimli internet sitesinde yer alan habere göre, kilo vermek için diyet yapmanıza gerek yok. Kilo vermenin gerçek sırrı daha az yemek yemekte gizli. Tek ihtiyacınız olan daha az ve makul oranlarda yiyerek porsiyonlarınızı kontrol altına almanız.

Daha az yemenin öğrenilen bir eylem olduğunu ve biraz pratik yaparak ve sabırlı olarak bunu başarabileceğinizi söyleyen uzmanlar, birçok insan için problemin daha az yemek yemeyi alışkanlık haline getirememesinde gizli olduğunu belirttiler. Eski alışkanlıklarınızı bırakın ve kararlı olun. Fiziksel değişiklikten önce zihinsel olarak düşüncenizi değiştirmelisiniz.

Diyete başlayıp sürekli yarıda kesmek yerine, aşamalı olarak daha az yemeye çalışın. Tabağınıza daha az yemek alın ve yavaş yavaş yiyin. İşte 7 adımda daha az yemek yemenin yolu:

1. Mini yemek etkili olacak: İdeal olarak doymanız için yemek yediğiniz her seferde, tabağınızda biraz protein, çok az yağ ile çok az lifli gıda olmalı. Örneğin, atıştırmalık olarak sadece meyve yerseniz doymazsınız ve mutsuz olursunuz. Ancak, biraz yoğurtla birlikte meyve yerseniz kendinizi daha tok hissedersiniz.

2. Kendinizi yiyeceklerden mahrum bırakmayın: Kendinizi aç ya da mahrum kalmış hissetmek istemezsiniz. Kalorileri saymayın, sadece porsiyonlarınızı değerlendirin. Günlük kalori alımınızı 2 bin 500'den 2 bine düşürün. Fakat, bunu yaparken porsiyonlarınızın büyüklüğünü yüzde 20 oranında azaltmaya odaklanın. Birkaç hafta içinde, yeni porsiyon miktarına alışacaksınız ve size normal gelecek.

3. Lezzetli ve güzel yemekler yiyin: Öğünlerinizde lezzetli yemekler yiyin, fakat bunları da daha küçük porsiyonlar şeklinde tüketin. Kremalı soslar ve yumuşak browniler kilo verme hedefinizi engelleyecektir. Sıra dışı yemeklerin yanında sıradan yemeklerden de zevk alın.

4. Kaloriyi yiyecek olarak tüketin, içecek olarak değil: Bir kutu maden sodasında 150 kalori vardır. Günde 3 tane içerseniz fazladan 450 kalori alırsınız. Bu nedenle kalorileri doyurucu yiyeceklerden alın, su veya çay için.

5. Egzersiz mükemmel bir ortaktır: Beslenmenizi düzenli egzersizle birleştirirseniz daha başarılı olursunuz. Azar azar kilo vermeyi düşünün ve kasların yağlardan daha ağır olduğunu unutmayın.

6. Yeme sürenizi uzatın: 2 protein barı sadece 360 kaloridir ve aynı zamanda vitamin, mineral, lif, protein, yağ ve karbonhidrat içeriyor. Ancak, bu gıdaları birkaç saniyede yiyip bitirirsiniz. Gıdaları hızlı tüketince beynin doyum merkezleri mesajı doğru olarak alamaz. Bu nedenle yavaş yavaş yiyin, dikkatli çiğneyin, ağzınıza çok fazla yemek atmayın.

7. Sizi tetikleyen şeyleri keşfedin: Sizi yemek yemeye teşvik eden konuyu bulun. Örneğin, kimi insan televizyonun karşısına geçince atıştırma isteği duyar. Bazıları için ise, stres tetikleyici rol oynar. Stres hormonu kortizol iştahı artırır. Bu nedenle sizi tetikleyen konuları bulup, kendi kendinizi kısıtlayın.

neruda içime sinmedi 10 gr da senin için yedim canım

Afiyet olsun farmasiciğim çok teşekkür ederim gerçi ben 2 haftalık hakkımı doldurdum ama 10gr gayet makul mersi tatlım

Sağol tatlım paylaşım için çok doğru tespitler ve uygulamalar,sanırım porsiyon küçültme konusunda akşam yemeklerinde ciddi bir alışkanlık kazandım sabah da öyle ama öğlenleri büyük porsiyonlar yiyiorum gerçi orsiyonların içeriği genelde salata ve sebze ama biraz büyük oluyorlar ama az az sık sık yemeye başladığımdan beri kesinlikle daha çabuk doyuyorum

akşam yemegim
1kepçe mercemek çorbası
4yemekkaşıgı kabak yemegi
salata

sonra şekersiz çayla kıtır bişeyedim

1saat spor zorla yaptım agrım vardı
şimdi yeşil elma yiyorum

Ay evet hugocukcuğum birarada biraz tehlikeli olur twıtty gibi seninkiler bi gördüm sanki EVEEET GÖRDÜÜM GÖRDÜÜÜM diye allah korusun ama evcil hayvan çok keyifli bir uğraş ve yoldaş kömürle ben çok eğleniyorum ama hasta olmasa yemini yemese ölüyorum üzüntüden canım benim Allahım esirgesin

akşam yemegim
1kepçe mercemek çorbası
4yemekkaşıgı kabak yemegi
salata

sonra şekersiz çayla kıtır bişeyedim

1saat spor zorla yaptım agrım vardı
şimdi yeşil elma yiyorum

Afiyet olsun tatlım sen bugün uzaya da gitmiştin aslında hasta hasta zorlamasaydin keşke hastalığın bitince devam ederdin ama sen bilirsin tabii

bir bardak (1 adet) greyfurt suyu içtim bugün meyvelerim 1 elma-2 mandalina 1 de greyfurtun suyu oldu toplamda yatmadan da 1 bardak tarçınlı lıght sütümü içicem greyfurt suyunu 1 saat önce içtim 1 saat sonra falan da süt içerim ve sanırım 2 gibi de uyurum artık...

Güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve tabii daha az yağlı daha hafif olduğumuz bir güne uyanalım inşallah:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…