60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım olsun bu da ablandan olsun
sana da afiyet olsun canımcım

paylaşıma gelince bu ablan nasıl kilo verdi sanıyorsun az ve sık yiyerek ben bilakis canlı örneğiyim, fazla uzağa gitmeye gerek yok sanırım
insan hem çok dinç oluyor sürekli yakıt depolayarak daha zinde daha enerjik ve de kuduruk

akşam yemegim
1kepçe mercemek çorbası
4yemekkaşıgı kabak yemegi
salata

sonra şekersiz çayla kıtır bişeyedim

1saat spor zorla yaptım agrım vardı
şimdi yeşil elma yiyorum

afiyet olsun tatlım sana bir türlü yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirtemedik be canımcım ya ayran ya yoğurt mutlaka tüketmeni tavsiye ederim canım kalsiyum yağ yaktırır. seni çok öpüyorum :13:

günaydınlar , merhabalar.....
sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir gün inşallah bizi bekliyordur hanımlar

sabah kalkınca 500 ml ılık su içtim

kahvaltım
1dilim tam buğday ekmeği
1.5 kepçe tarhana çorbası

bugün boş günüm ama bir sürü koşuşturmaca beni bekliyor okula giidip sınavlara girememiş öğrencilere sınav yapacağım .
anneme gideceğim , pazara gideceğim
bu arada büyük oğlanı kaç kez okula götürüp , okuldan alacağım
tam bir FARMASİ günü yani bunlar benim bildiklerim bilmediğim bakalım bugün ne süprizler var .
şimdilik hoşça ve sağlıklı kalın

herkese günayyyyddıınnnnnn,midem 2 gündür çok şiş neden bilmiyorum,can sıkcı bir durum neyse dünkü menüm

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 üçgen peynir

ara
3 mandalina

öğle
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pilav
2 dlm kepek ekmeği

akşam
2 çk yumurtalı ıspanak kavurma
1 kase mercimekli sebze çorbası
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 bardak süt

günaydın hanımlar akşam menü ve sabahki menü yü yazayım hemen
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk kereviz yemeği
brokoli limonlu sadece
bir dilim kepek ekmeği
2 tane salatalık turşusu
ilerleyen saatlerde bir mandalina bir portakal
ve tarçınlı süt

sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su içtim
bir yumurta
3 zeytin
salatalık-donates
3 tane çok küçük yeşil biber
kibrit kutusu tuzsuz peynir biraz roka
bir dilim kepek ekmek
şimdide yeşil çay içiyorum limonlu

günaydın famircim sabah kahvaltın az renklendir biraz canım kahvaltını

afiyet olsun nerudacım aslında greyfurt suyu faydalı.önceden hergün içerdim ama mide problemi çıkınca gastrit başlangıcı bıraktım.bazen sürekli limonlu bişey içincede oluyor. midem başlıyo yanmaya arada içmek lazım aslında o zaman bi problem olacağını sanmıyorum

canım aramda yogurt yemiştim bide salatam yogurtluydu tşkler yorumun için bende seni öpüyom
kahvaltında çok güzel senin spora gerekyokki maşşlah hiç durmuyosun ben hep evdeyim hep oturuyorum

günaydın herkese afiyet olsun
2barak su
nesfit bügün yiyecem hazırladım hergün kahvaltı sıkılıyom

afiyet olsun canım harika bir menü

afiyet olsun canımmmm,güzel menü tebrikler.nugyacım senin kilo çizelgende çarpı işareti ver ,tek ben mi göremiyorum acaba:44:

akşam 5 badem,5 fındık,8 balık kraker yediğimi yazmayı unutmuşum:26:

afiyet olsun canımmmm,güzel menü tebrikler.nugyacım senin kilo çizelgende çarpı işareti ver ,tek ben mi göremiyorum acaba:44:

ben kaldırdım canım çizelgemi çok oldu çünkü değiştirmesini bilmiyorum süreklide birinden rica ediyordum genelde yapmıyorlardı hep aynı kiloda kalıyodu zaten önceden kilo bildirimi yapılıyordu şimdi yapılmıyor o zamanda bildirim yapmıyordum bende sildim gitti.

kızlar bişey soracam şimdi ben az lahana çorbası diyetini okudumda ben bihaftada 4 kiloverdiriyomuş ve geri almıyoalrmış sizce nasıl bi diyet uygulayan varmı aranızda

Günaydııııııııın kızlarcııııııııııım hemen kahvaltımı yazayım de geçmişi okuyayım

Kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 dilim çok tahıllı ekmek

2 adet lıght üçgen peynir

salatalaık-domates

1 adet hurma

1 bardak şekersiz çay

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

kızlar bişey soracam şimdi ben az lahana çorbası diyetini okudumda ben bihaftada 4 kiloverdiriyomuş ve geri almıyoalrmış sizce nasıl bi diyet uygulayan varmı aranızda

canım ben denemedim hiç burdaki iş yerindeki arkadaşlar kaç sene önce denemişlerdi kilo vermişler ama geri almışlar tabi.xxh.ydxx canım sence bir haftada 4 kilo vermek sağlıklımı biz topikte sürekli yazıyoruz yavaş yavaş verelim ve geri almayalım diye zaten ben bir haftada 4 kilo yağdan verileceğine inanmıyorum.zaten çok zararlı bu.ama şunu söyleyebilirim eğer lakana diyetinin çobası bu benim arkadaşlarımın yaptığı çorbadansa çok lezzetli gerçekten bir kaşık içmiştim tadına bakmak için tabi arkadaşlar baharatta katmışlardı lezzetli olsun diye

lahana diyetinin detoks için olduğunu biliyorum,akşama kadar wcden çıkmazsın,toksin atmaktan başka bir faydası olacağını sanmam.bende kiraz diyeti yapmıştım,oda detoks içindi,karın gurultuusndan duramıyorsun.kilo verme amaçlı değil bence o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…