60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar alinti yapmaya calisinca site kayboluyo cvp yazamadim o yüzden saraciraci tebrikler cok iyi gidion benim ise baslamama daha 1,5 sene var bebek izinin deyim ama isimi cok özledim yaaaa bu arada ben huzur evinde hemsireyim

kizlar alinti yapmaya calisinca site kayboluyo cvp yazamadim o yüzden saraciraci tebrikler cok iyi gidion benim ise baslamama daha 1,5 sene var bebek izinin deyim ama isimi cok özledim yaaaa bu arada ben huzur evinde hemsireyim

ne güzel bi meslek :) ve uzun bir dinlenme süreci çok güzell bebeğinle bol bol vakit geçirebilceksin. benim asıl mesleğim bilgisayar teknikerliği ama ben bölümümle ilgili bişi bulamadım şimdi muhasebecilik yapıyorum :1rolleyes:
buarada sitedeki tutukluk benide sinir ediyo geçmiş yazıları okuyamıyorum bile

tüh üzüldüm :)))) neyse cipsleri götürmeden öğrendiğim iyi oldu teşekkürler :)

aman bu ne ya siteye girmek için binbir türlü eziyet çekiyoruz ne zaman düzelcek ben 10bardak su içtim ama şimdi acıktım iş yerindeyim bide bisküvi yesem bişi olurmu acaba:uhm:

sen yenimi geldin yoksa ben seni görmedim mişekerim yeni geldiysen hoş geldin
bugün bende okuldayken kampüste geziyorduk bir lahmacun kokusu geldi burnuma o an şeytana uyacaktım ama son anda tuttum kendimi ewet çok zor oluyo künefeye pideye iskendere PİZZAya dayanmak
ama yılmayalım lütfen
kaydirigubbakcemile2

ben bugun 600gram daha vermısım cok sevındım....
hem de haftasonu kaçamağıma ragmen...
mavi beneklim sana ne kadar tesekkür etsem azdır...3 haftadır tık yoktu... sayende 5 gunde 1200gram verdim..mavibeneklinin yöntemini tüm zor bünyelere tavsiye ederim. tıkır tıkır saat gibi işleyen bünyeler ise yoluna devam etsin... hihoyyyt

bu forum bana ugurlu geldi valla...
bir de iş problemim çözülse... ben de iş arayanlardanım kızlar..
serbest olarak çevirmenlik ve ingilizce ögretmenliği yapıyorum ara ara aldıgım lisans ve y.lisans egıtımım dogrultusunda ama benım gönlumden dıs tıcaret firmalarında calısmak gecıyor. görusme yaptıgım bir firma var.. iş tam bana göre ,olumlu da gectı ,sonuc beklıyorum. umarım olur artık ya ...cok yoruldum iş aramaktan,düzensiz işlerden...
ben dahil umarım herkes gönlüne göre bir iş bulur ve gönlünden geçen kiloya ulaşır...

ayrıca ben de 4 haftadır pilates yapıyorum... topu ve pompasını 12 lira gibi birseye hepsiburada.com dan aldım.. lastikler pahalıydı ve birkaç ay bile dayanmıyor ,hemen yumusuyor dediler. ben de çorap kullanıyorum. su külotlu olanlardan ama opak olmasına dikkat edin ..biraz kalın olsun ki lastik yerine gecsın ve elinizde parcalanmasın hihoyyyt naçizane tavsiyem...

Kızlar ya şu sitedeki sorun biran önce hallolur inşallah. Sabahtan beri siteye giremiyorum uyuz oluyorum :)) Hepinizi özledim ya. ınsan buranın boşluğunu hemen hissediyor.

aman bu ne ya siteye girmek için binbir türlü eziyet çekiyoruz ne zaman düzelcek ben 10bardak su içtim ama şimdi acıktım iş yerindeyim bide bisküvi yesem bişi olurmu acaba:uhm:

ewet ya çok zor girdim walla ye biraz bisküvi bişi olmaz
bnde 1,5 içtim şimdiyew kadar
kızlar bana bir tawsiye werin özellikle benekimize sesleniyorum cnm çok sıkkın bakın bilkiyorum weremiyorum kilo diince çok daa kötüsü oluo ama inanın geçen hafta 2.3 werdim bu hafta hiç we bugün okuldan gelince çok yedim sinir oldum kendime yufka ekmekler warya 1 tane ondan yedim inanabiliyormuunuz hemde labne peyniri we balla ağlamak istiyorum ya yerken bişi yokmuş gibi geldi yedim yedim yedim şimdi dank edio tabi sizce napiim bi saat spor yapsam sonra akşamda bi yarım saat yapsam eritirmiyim geri we o kadar güzeldiki okuldan gelip yiyene kadar sabah kahwaltı yapmıştım azcık öğlende 12 de 15 yemek kaşığı çorba içmiştim okulda bde 2 kaşık yourt yemiştim geldim ewe asıl tartılma günüm yarın ama dayanamadım bi bakiim dedim sabaht a tartılmıştım gtiderken aynıydı sabahkiye önce sewindim sonra gittim yedim çok üzgünüm şuan YARDIM İSTİYORUM ACİLLLLLLL
:çok üzgünüm::1no2:senağlamabenneyaptımki

TEBRİK EDERİM CNM...
cnm bende alman dili we edebiyatı okuyorum ayrıca ingilizcede biliyorum bide ayrıca 2. üniversiteye başvurmştum açık öğretimden bi üni daha okuyayım die ordada dış ticaret okuyorum çok ii bir bölüm inş sende istediin gibi bir iş bulursun en kısa zamanda
:1rolleyes:

Canımcığım sana tavsiyelerim olucak ilk fırsatta bahsedeceğim . . .

Cıstak cıstak dımtıs 62 oy dımtıs . . . :sm_cool:

Canım siteye erişemediğim için dahil olamadımmmm . . . :çok üzgünüm:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Teprik . . . :hooray:

canım bence sinamike çayı iç enazından bianönce kurtulursun yediklerinden :roflol: ve tartıda gösterir bu kendini ama yediklerin canımı çektirdi cokacimcoook sporunuda yap tabi bişicik olmaz ben geçen gün boşnak böreği koca bi dilim,pide ikidilim,patates teknesi içinde mayonez var bolca :roflol: ve elmalı tart yedim kocaman ve hepsini bigün içinde yedim 2gün sonra tartılma günümdü kesin dedim kilo vermek nerde aldım ben :çok üzgünüm: ama bi tartıya çıktım bi kilo gitmişşş :teytey: yani belli olmaz canım bi kaç gün içinde belli olur sabah aç karnına tartıl asıl kilon ozaman belli oluyo :1hug:

Oleyyy girebildim..:sm_cool:

ya sabahtan beri sayfaya girmeye çalışıyorum bitürlü giremedim foruma.. Hata verip durdu.. Gıccık oldum..

Neyse girdim..

Hemen önce yediklerimi yaziim..
Sabah ketentohumlu müsli
arada çilekli activia.. (sanırım bunları yazmıştım zaten)
Öğlen semizotu salatası tavuksote ve kabaklı bişey.. bi de ayran yanında..
Şimdi akşam gelincede canım kahvaltılık istedi.
Yarım simit, 3ince dilim kızarmış peynir, 1 üçgen peynir çok azıcık dil peyniri, 1 tanede kırmızı biber..

Çok mu yemişim kii???:sm_confused:
Ama valla çok da hoşuma gitti..kaydirigubbakcemile3

Şimdi 5i 1 çayımı yudumluyorum.. Birazdanda spor yapıcam. Telafi ederim heralde..hihoyyythihoyyyt

Şimdide bakiim sabahtan beri neler kaçırdım.. hehe :dance:

umarım hepiniz iyisinizdir kızlar..
ancak girebildim siteye,yazılanları bile okuyamadım :uhm:
diyetim kaçamaksız devam ediyoo..
ama benim hiç tadım yok,canım sıkkın :1no2:

agzindan bal akiyo 59 diyince heyecanlandim valla, canim negüzel türkiyeyemi döndünüz

evet canım annemlerle ben döndük, ablam evlendi kaldı işte.. Güzel ya.. Başta zorlandım tabi biraz ama şimdi çok memnunum burda açıkçası.

ya bu sitedeki sorun ne zaman gececek bilen varmi sinir oldum yaa kötükedihüso

Bencede nezaman geçicek yaaa.. hrrrrÇok üzgünüm çoook

Tebrik ederim fiumeciimm.. Burası hepimize uğurlu geldi.. Bide biz birbirimize çok iyi geldik bence.. Hepimiz birbirimizi bulduk.Şeniz

Buarada umarım sende en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun...:teselli:

Canım üzme kendini olan olmuşş.. Yarın yine normal diyet beslenmene geri dönersin.. Kendini mutlu ettin olarak düşün ve mutlu ol.. Yarın dediim gibi normal diyete geri dönersin canımcıım..:teselli:

Bende Alman dili edebiyatı okudum ankarada. Hacettepede.. Sen nerde okuyorsun?? Aynen senin gibi aynı zamanda açık öğretimde okudum.. Ama ben halkla ilişkiler okudum..Ha bütün bu okuduklarım bi işime yaradımı?? Yönetici asistanı satış operasyon tarzı bişiiler yapıorum.. Almancamı da arada kullanıyorum..:sm_confused: Ama yani tabi şans daha iyi işler de var tabii. Allah herkesin gönlüne göre bi iş versin işallah..:Saruboceq:

Canımcığım sana tavsiyelerim olucak ilk fırsatta bahsedeceğim . . .

Sabunum tavsiyelerini bekliyorum ...

umarım hepiniz iyisinizdir kızlar..
ancak girebildim siteye,yazılanları bile okuyamadım :uhm:
diyetim kaçamaksız devam ediyoo..
ama benim hiç tadım yok,canım sıkkın :1no2:

Beneklim neden canın sıkkın??senağlama Kıyamamki sanaaa...

Hmm kimsecikler yok.. giremiyorsunuz belkide..benneyaptımki

Ben gidip azıcık spor yapiim sonra yine gelirim..sositosositokaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…