Canlarım sakın ha!!öyle değil..hani bir süre diyet yapıyoruz kilo veriyoruz ama bi nokta geliyoki artık kilo vermemiz duruyo;işte o zaman vücudumuzu şaşırtmak için iki gün biraz arttırıyoruz aldığımız kaloriyi..sonra yine eski diyetimize devam ediyoruz..yoksa öyle her haftanın iki günü değil :):)
hata vermesinin sebebi ilk dosyayı indirdikten hemen sonra açmaya çalışman olabilirmi?? bütün dosyaları indirdikten sonra açman gerekiyo başka türlü kesinlikle açmıyo süprizzzzz[/QUOTE
İlk önce ilk indirdiğimi açmaya çalıştım sonra araştırdım hepsini indirmem gerekiyormuş fakat ne mümkün diğerleri inmiyo bu sayfa sürekli hata verdi şansımı bugün tekrar denicem.
ben kkdan indirmiştim ama yöntem aynı,ilk parçayı indirdikten sonra bekliyosun açmıyosun.sonra modemi kapatıp tekrar açıp yeni bir ip alıyosun sonra ikinci parçayı indiriyosun.hepsi aynı anda inmiyor.ikinci de inince modemi yine kapat aç ve indirmeye devam et.hepsini bu şekilde indiriyorsun.ve hiç birini açmıyorsun.onlar birer parça olduğu için tüm parçalar olmadan açılmaz ve hata verir.
hepsini indirdikten sonra birinci parçanın üstüne gel dışarı çıkar de.artık winzip mi olur winrar mı olur hangisi varsa.o dışarı çıkarırken diğer parçaları da birleştiriyor otomatikman ve öyle tek parça olarak birleşmiş şekilde çıkıyor.bu kadar.. umarım olur.
selam arkadaşlar sitenin yoğun olduğu bi vakit galiba herkes burda ya krom hapım bitti ve canım tatlı bişiiler istiyo tekrar alsammı yoksa kendi irademlemi bıraksammmm ooooff offff
Taylan Kümeli'den tatlı krizi için tarif almıştım sitesinde,şu şekilde;
TATLI KRİZİ İÇİN
Merhaba:
Karışım şöyle: Çubuk tarçın, karanfil, limon dilimi ve ıhlamuru beraber bardakta demleyip, süzüp içiniz.
Merhaba arkadaşlar, günaydınlar. Biraz önce Ebru Şallıyla platesi izledim ve yapmaya çalıştım. Ama lastik falan kullandı ben de başörtüsüyle aynı işlemi yapmaya çalıştım sonuç çok verimli olmadı. benneyaptımki İnternette setler var en ucuzu 68 tl ye acaba alan ve memnun kalan varmı. Yoksa bunları tek tek mi almalı. a.s.
ben tek bir lastik ladım hepsiburadadan.kırmızı hard aldım fiyatı da 10 kusur bişeydi
üstelik lihgta filan gerek yok bence,ben de yeni başlarken almıştım hiç de zorlamadı yani abartıldığı gibi çok sert değil,benim işimi görüyor
ayrıca bir pilates hocasına da sordum minder almaya gerek yokmuş
evde yapıyorsan halı da aynı görevi görüyormuş
bir tek lastik aldım bi de top aldım
ikisini 30 kusura aldım gayet uygun oldu
bende yapmıştım lahana diyetini hemde 2 kez hiç bir işe yaramadı
aç aç dolaştım okadar lahmacuna kebaba hayır dediimm senağlama ayrıca tatlılara senağlama senağlama
bende herkeş gibi hafta 1 kilo vermek istiyorum olmuyorr
bugün elma sirkesini uygulamaya başlicam baakalım artıkınn
aman bu ne ya siteye girmek için binbir türlü eziyet çekiyoruz ne zaman düzelcekben 10bardak su içtim ama şimdi acıktım iş yerindeyim bide bisküvi yesem bişi olurmu acaba:uhm:
ben bugun 600gram daha vermısım cok sevındım....
hem de haftasonu kaçamağıma ragmen...
mavi beneklim sana ne kadar tesekkür etsem azdır...3 haftadır tık yoktu... sayende 5 gunde 1200gram verdim..mavibeneklinin yöntemini tüm zor bünyelere tavsiye ederim. tıkır tıkır saat gibi işleyen bünyeler ise yoluna devam etsin... hihoyyyt
bu forum bana ugurlu geldi valla...
bir de iş problemim çözülse... ben de iş arayanlardanım kızlar..
serbest olarak çevirmenlik ve ingilizce ögretmenliği yapıyorum ara ara aldıgım lisans ve y.lisans egıtımım dogrultusunda ama benım gönlumden dıs tıcaret firmalarında calısmak gecıyor. görusme yaptıgım bir firma var.. iş tam bana göre ,olumlu da gectı ,sonuc beklıyorum. umarım olur artık ya ...cok yoruldum iş aramaktan,düzensiz işlerden...
ben dahil umarım herkes gönlüne göre bir iş bulur ve gönlünden geçen kiloya ulaşır...
Belliki özleşmişiz.. Sayfalar almıııışşş başını ditmiiişşş...
Ben bugün okadar yoğundum okadar yoğundum ki.. Allahım.. Yine ve yine öğlen yemeğine gidicek vaktim olmadı.. Oyüzden şöyle saçma bi menü oluştu...
Sabah kepekli ekmekle tost..
Akşamüstü activia
Sonra 4 tane etiform çukulatalı bisküvi (açlıktan bayılcaktım, bulabildiim tek şey bu oldu)..
Eve geldim 1 saat spor yaptım..
Sonra peynirli yumurta,bi üçgen krem peynir, 2 dilimde kepek ekmeği yedim..
Okadar acıkmışımki bıraksam daha dünyaları yerdim yanii. Haş hala yiyebilirim.. ama yemmmicceeeemmmm:1no2:
yani şekercikler ööle işte.. Artık öğlenleri yemek için evden götüriim diorum ama ancak sandöviç falan olur heralde.. Bi fikri olan var mı? şöyle pratik işe götürülebilcek cinsten???
sabuncum aynen öyle birtanem...kaydirigubbakcemile3 bizim iş yeri başka işyerlerine benzemiyor yaşayan bilir...:bbo:
canım 62 olduğunu görmez miyim görür görmez o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana...haftaya 55 kilo olacağımı bilsem ancak bu kadar mutlu olabilirdim...zaten bu günlerde o kadar strese girdirdin ki beni artık bu mutlu haberi alacak mıyım diye merakla okuyordum yazdıklarını...a.s artık kocaman bir ohhhhhhhhhhhhhh çekebiliriz seni çok seven arkadaşların olarak...tek ben değilmişim bak senin 62 olmanı bekleyen...Şeniz
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: bu kupalar senin için...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 62 62 62 62 62 62 62 62 62 62 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sabuncummmmmm nerelerdesin...:uhm: gündüz gel de gece de gel...yerimseniben özledik herhalde değil mi...:çok üzgünüm: yoksa bak seni buraya getirmek için hiç tarzım olmasa da şiddete başvurmak zorunda kalacağım...kaydirigubbakcemileklava: yeterince korkutucu olabildim mi... geliyor musun... daha 62 yi kutlayacaktık...sengözlerimebaksanab :a015:
GÜNAYDIN CANLARIMMM :) ALINTI YAPMAYI BECEREMEDİĞİM İÇİN KENDİME YENİ YOK BULDUM YORUM YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEYLERİ NOT ALIYORUM :jeyyar:
ÖNCE BUGÜN KENDİMLE GURUR DUYDUM ONU YAZAYIM :) SABAH 6.30 DA KALKTIM VE SPOR YAPTIM DİNAMİK SABAHLARLA.SONRA BANYOMU YAPTIM HAZIRLANDIM YÜRÜYE YÜRÜYE İŞİME GELDİM :) NORMAL YOLDAN 350-400 METRE FALAN İŞ YOLUM AMA BENNNN KULAĞIMI FAZLACA TERSTEN GÖSTERİP EN AŞŞAĞI 850-900 METREYE ÇIKARMIŞIMDIR HERALDE YOLU :) SIRTIMDA SIRT ÇANTASI VE DELİ GİBİ YAĞMUR EŞLİĞİNDE GELDİM İŞE ÇOK TERLEDİM AMAA alkisalkisalkis SONRA İŞE GELİP UYANMAK İÇİN Bİ SADE NESCAFE İÇTİM Bİ TABAK NESTLE NESFİT VE LİGHT SÜT EŞLİĞİNDE KAHVALTIMI YAPTIM 4 TANE KURU KAYISI YEDİM ŞİMDİDE 2. BİTKİ ÇAYIMI İÇTİM :) SEVİYORUM KENDİMİ YAAA :)sositososito
ŞİMDİ CEVAPLARA GEÇELİM :)
FLAYY CIM CANIM BENİM 1 AYDA 6 KİLO ÇOK FAZLAYMIŞ BENİM DİYETİSYEN ÖYLE DEDİ.EN FAZLA VERİLMESİ GEREKEN 4 KİLOYMUŞ VE ZATEN METABOLİZMASI EN HIZLI ŞEKİLDE ÇALIŞAN İNSAN BİLE EN FAZLA 4 KİLO YAĞ KAYBEDEBİLİYOMUŞ.SONRASI SU KAYBIYMIŞ ODA BÖBREKLERİ ÇOK ZORLUYOMUŞ. ÖĞLE YEMEĞİMİ İŞE GÖTÜRME OLAYIDA HEM CEBİME HEM BÜNYEME İYİ GELİYO.BUGÜNDE ÇAYIMI, LAHANA SUYUMU, MEYVELERİMİ, MANTARLI LAHANA YEMEĞİMİ ( HİÇ YAĞSIZ YAPTIM BOL BOL ACILI :sm_cool: ) VE PROBİYOTİK YOĞURDUMU YANIMDA GETİRDİM YİNE :) PATRON SABAH DALGA GEÇTİ HATTA GELDİ BİZİM DAĞCI DİYE :) KAMPA GELİR GİBİ İŞE GELİYOMUŞUM AMA ÇAYIMDAN ODA İSTEDİ :içelim: CEBİMEDE FAYDASI VAR BU İŞİN ÇÜNKÜ YEMEĞİ NORMALDE ŞİRKET KARŞILIYO VE İSTEDİĞİMİZ YERDEN YEMEK YİYORUZ FATURASINI ŞİRKETE KESTİRİYORUZ AMA BEN EVDEN GETİRDİĞİM İÇİN KARŞIDAKİ LOKANTADAN FATURA KESTİRİYORUM VE MAAŞIMIN ÜZERİNE BİRDE 200 LİRA PARA ALACAĞIM :dance: BEYAZ CİCİ KIYAFETLER İÇİN AYRICA PARA LAZIM DİMİ hihoyyyt
FIUME CANIM İŞSİZLİĞİN VE EVDE İŞSİZLİK PSİKOLOJİSİNDE YAŞAYANLARIN NELER YAŞADIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM 8 AY YAŞADIM BEN BUNU ALLAHA BİN ŞÜKÜR SONUNDA İŞİMİ BULDUM.AMA BU 8 AY KABUS GİBİYDİ.KENDİNİ OYALAYACAK BİŞEYLER BULMAN LAZIM PUZZLE,SPOR,VE YENİ DİYET YEMEKLERİ DENEYİP BİZLEDE PAYLAŞABİLİRSİN MESELA.BEN SON 1 AYI BÖYLE GEÇİRDİM VE ÇOK BÜYÜK Bİ GERÇEK VAR CANLARIM İŞSİZİM İŞ YOK PİYASADA FALAN DİYE DÜŞÜNDÜKÇE HİÇ Bİ ŞEKİLDE İŞ GELMİYO.DÜŞÜNMEYİ BIRAK VE Bİ İŞİN OLACAĞINA İNAN BAK O ZAMAN NELER OLUYO :teytey: BU ARADA İŞE BAŞLAYINCA SPORU DİYETİ BIRAKMAK Bİ KENARDA DURSUN DAHADA GAZA GELDİM BEN hihoyyyt
UMARIM TÜM İŞSİZ ARKADAŞLAR EN YAKIN ZAMANDA İŞ SAHİBİ OLURLAR.AMA UNUTMAYIN HERŞEY KAFADA BİTİYO :hooray:
DERİNCİM İŞ TEBRİĞİN İÇİN SANA VE TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İŞE BAŞLAMAM ÖZGÜVENİMİ TEKRAR YERİNE GETİRDİ.YÜRÜYÜŞÜM BİLE DEĞİŞTİ.BU GÜNE KADAR BABA PARASI BİLE YEMEMİŞKEN 9 AY KOCA PARASI YEMEK ÇOK ZORUMA GİTTİ HEMDE PİNTİ Bİ KOCAAMA LLAHA ŞÜKÜR KENDİ PARAMI KAZANIYORUM ARTIK VE BU Bİ ÇOK ŞEYİ DAHA İYİ Bİ HALE GETİRECEK. YUKARDA BU ZENCEFİL OLAYI KONUŞULMUŞ.ZENCEFİL TATLI KRİZLERİNİN AZALMASINDA ÇOK İŞE YARAR AMA İŞTAH AÇAR CANLARIM ÇOK DİKKAT EDİN.ÇÜNKÜ ZENCEĞİL MİDE KASLARINI GEVŞETİR VE AÇLIK HİSSİ UYANDIRIR ÇOK DİKKATTTT :enbuyukkk: BU OTLARLA İLGİLİ OLAN HERŞEYİDE ANNEMDEN ÖĞRENİYORUM.SÖYLEMİŞTİM GALİBA ANNEM HERBALİST...
DURCHEİNANDER CİM ÇOK SU İÇME OLAYINI BENDE ÇOK YAPIYORUM.ÖZELLİKLE AKŞAMLARI AMA YATAĞA GİRİNCE KARNIMDAN ÇIKAN SESLERE GÜLMEKTEN UYUYAMIYORUM :roflol: SAĞDAN SOLA DÖNERKEN BİLE GULU GULU KAVGA EDİYO KARNIM :dance: AMAAA NE OLURSA OLSUN SU İÇMEYE DEVAMMM :teytey:
YONCA 54 CIM CANIM BENİM SILA HASRETİ ÇOK ZORDUR EMİNİM.BEN AYNI ÜLKEDE OLMAMA RAĞMEN HALAMI 2 AY GÖREMEDİĞİM ZAMAN AĞLAMA KRİZLERİNE GİRİYORUM.(ANNEMDEN BABAMDAN HERŞEYDEN ÖNCE HELEM GELİR BENİM İÇİN.1,5 AY ÖNCESİNE KADAR HERKESTEN ÖNCE BABAANEM GELİRDİ AMA MAALESEF KAYBETTİM ) ALLAH SABIR VERSİN CANIM VE UMARIM TÜRKİYEYE GELMEDEN İSTEDİĞİN KİLOYA ULAŞIP GELİRSİN :1rolleyes:
KIZLAR BİDE BU SARIMSAK OLAYI HERŞEKİLDE ÇOOOK SAĞLIKLI İLK BAŞTA DOĞAL ANTİBİYOTİK BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ TOPARLAMAK VE GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİREBİR.AMA YUTMAK MİDEYİ ZORLAR.ÇÜNKÜ ÇOK ZOR ÇÖZÜNEBİLEN Bİ BİTKİ.DÜŞÜNSENİZE SARIMSAĞI DÖVERKEN BİLE NELER ÇEKERİZ.O YÜZDEN EZİLMİŞ VE AZ YAĞLI YOĞURTLA HER YEMEKTE KULLANMAYA ÇALIŞIN.VE ÇOK CİDDİ ANLAMDA BAĞIRSAK ÇALIŞTIRIYO.HER DİYET REÇETESİNDE VARDIR SARIMSAK.MESELA DÜN FIRINDA KÖZLENMİŞ SARIMSAKLI YOĞURTLU PATLICANIM BİTTİ BUGÜNDE HAŞLANMIŞ KABAK ÜZERİNE BOL NANE VE KIRMIZI BİBERLİ SARIMSAKLI YOĞURTLU BİŞEY YİYCEM cokacimcoook
KIZLAAAR İYİKİ VARSINIZ YAWW :enbuyukkk:
mavi beneklim sana ne kadar tesekkür etsem azdır...3 haftadır tık yoktu... sayende 5 gunde 1200gram verdim..mavibeneklinin yöntemini tüm zor bünyelere tavsiye ederim. tıkır tıkır saat gibi işleyen bünyeler ise yoluna devam etsin... hihoyyyt
serbest olarak çevirmenlik ve ingilizce ögretmenliği yapıyorum ara ara aldıgım lisans ve y.lisans egıtımım dogrultusunda ama benım gönlumden dıs tıcaret firmalarında calısmak gecıyor. görusme yaptıgım bir firma var.. iş tam bana göre ,olumlu da gectı ,sonuc beklıyorum. umarım olur artık ya ...cok yoruldum iş aramaktan,düzensiz işlerden...
ben dahil umarım herkes gönlüne göre bir iş bulur ve gönlünden geçen kiloya ulaşır...
canım bence sinamike çayı iç enazından bianönce kurtulursun yediklerinden :roflol: ve tartıda gösterir bu kendini ama yediklerin canımı çektirdi cokacimcoook sporunuda yap tabi bişicik olmaz ben geçen gün boşnak böreği koca bi dilim,pide ikidilim,patates teknesi içinde mayonez var bolca :roflol: ve elmalı tart yedim kocaman ve hepsini bigün içinde yedim 2gün sonra tartılma günümdü kesin dedim kilo vermek nerde aldım ben :çok üzgünüm: ama bi tartıya çıktım bi kilo gitmişşş :teytey: yani belli olmaz canım bi kaç gün içinde belli olur sabah aç karnına tartıl asıl kilon ozaman belli oluyo :1hug:ewet ya çok zor girdim walla ye biraz bisküvi bişi olmaz
bnde 1,5 içtim şimdiyew kadar
kızlar bana bir tawsiye werin özellikle benekimize sesleniyorum cnm çok sıkkın bakın bilkiyorum weremiyorum kilo diince çok daa kötüsü oluo ama inanın geçen hafta 2.3 werdim bu hafta hiç we bugün okuldan gelince çok yedim sinir oldum kendime yufka ekmekler warya 1 tane ondan yedim inanabiliyormuunuz hemde labne peyniri we balla ağlamak istiyorum ya yerken bişi yokmuş gibi geldi yedim yedim yedim şimdi dank edio tabi sizce napiim bi saat spor yapsam sonra akşamda bi yarım saat yapsam eritirmiyim geri we o kadar güzeldiki okuldan gelip yiyene kadar sabah kahwaltı yapmıştım azcık öğlende 12 de 15 yemek kaşığı çorba içmiştim okulda bde 2 kaşık yourt yemiştim geldim ewe asıl tartılma günüm yarın ama dayanamadım bi bakiim dedim sabaht a tartılmıştım gtiderken aynıydı sabahkiye önce sewindim sonra gittim yedim çok üzgünüm şuan YARDIM İSTİYORUM ACİLLLLLLL
:çok üzgünüm::1no2:senağlamabenneyaptımki
ya bu sitedeki sorun ne zaman gececek bilen varmi sinir oldum yaa kötükedihüso
ewet ya çok zor girdim walla ye biraz bisküvi bişi olmaz
bnde 1,5 içtim şimdiyew kadar
kızlar bana bir tawsiye werin özellikle benekimize sesleniyorum cnm çok sıkkın bakın bilkiyorum weremiyorum kilo diince çok daa kötüsü oluo ama inanın geçen hafta 2.3 werdim bu hafta hiç we bugün okuldan gelince çok yedim sinir oldum kendime yufka ekmekler warya 1 tane ondan yedim inanabiliyormuunuz hemde labne peyniri we balla ağlamak istiyorum ya yerken bişi yokmuş gibi geldi yedim yedim yedim şimdi dank edio tabi sizce napiim bi saat spor yapsam sonra akşamda bi yarım saat yapsam eritirmiyim geri we o kadar güzeldiki okuldan gelip yiyene kadar sabah kahwaltı yapmıştım azcık öğlende 12 de 15 yemek kaşığı çorba içmiştim okulda bde 2 kaşık yourt yemiştim geldim ewe asıl tartılma günüm yarın ama dayanamadım bi bakiim dedim sabaht a tartılmıştım gtiderken aynıydı sabahkiye önce sewindim sonra gittim yedim çok üzgünüm şuan YARDIM İSTİYORUM ACİLLLLLLL
:çok üzgünüm::1no2:senağlamabenneyaptımki
TEBRİK EDERİM CNM...
cnm bende alman dili we edebiyatı okuyorum ayrıca ingilizcede biliyorum bide ayrıca 2. üniversiteye başvurmştum açık öğretimden bi üni daha okuyayım die ordada dış ticaret okuyorum çok ii bir bölüm inş sende istediin gibi bir iş bulursun en kısa zamanda
:1rolleyes:
Canımcığım sana tavsiyelerim olucak ilk fırsatta bahsedeceğim . . .
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar..
ancak girebildim siteye,yazılanları bile okuyamadım :uhm:
diyetim kaçamaksız devam ediyoo..
ama benim hiç tadım yok,canım sıkkın :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?