Canım üzme kendini olan olmuşş.. Yarın yine normal diyet beslenmene geri dönersin.. Kendini mutlu ettin olarak düşün ve mutlu ol.. Yarın dediim gibi normal diyete geri dönersin canımcıım..:teselli:
Bende Alman dili edebiyatı okudum ankarada. Hacettepede.. Sen nerde okuyorsun?? Aynen senin gibi aynı zamanda açık öğretimde okudum.. Ama ben halkla ilişkiler okudum..Ha bütün bu okuduklarım bi işime yaradımı?? Yönetici asistanı satış operasyon tarzı bişiiler yapıorum.. Almancamı da arada kullanıyorum..:sm_confused: Ama yani tabi şans daha iyi işler de var tabii. Allah herkesin gönlüne göre bi iş versin işallah..:Saruboceq:
cnm bnde hacettepede okuyorum ne tesadüf dimi bu yıl başladım ama bitti sayılır haftaya son vize war bitio sonra çok mu zor ya herkes bölüm için çok zor diyor senin zamanında yan dal warmıydı aldın mı yan dal ben ispanyolca falan düşünüyorum ama çift anadal açarlarsa ingilizce olcak kesin bide canımcım mit te falan işe giremezmiydin gerçi torpil şart ama nese,ben mit düşünüyorum kısmetse yada okulda kalmak istiyorum erasmus falan yaptın mı ay ne çok şey sordum
bu arada saol tavsiyelerin için bu arada tam bir saat süper fitness yaptım daha doğrusu niveanın cd sini yaptım sonrada duş haffi hissediyorum şuan kendimi oh be içimdeki sıkıntı geçti biraz
inş bölüme 57 kilo ile başlayacağım
sositososito:sm_cool::dance:alkisalkisalkis:lepi:
Beneklim neden canın sıkkın??senağlama Kıyamamki sanaaa...
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar..
ancak girebildim siteye,yazılanları bile okuyamadım :uhm:
diyetim kaçamaksız devam ediyoo..
ama benim hiç tadım yok,canım sıkkın :1no2:
sarımsak yutmak mı?:bbo: ıyk...ben yemeğin içinde yiyemiyorum.. bıyy.. kanımca çok korkunç bişey bu..benneyaptımki
ÖNCE BUGÜN KENDİMLE GURUR DUYDUM ONU YAZAYIM :) SABAH 6.30 DA KALKTIM VE SPOR YAPTIM DİNAMİK SABAHLARLA.SONRA BANYOMU YAPTIM HAZIRLANDIM YÜRÜYE YÜRÜYE İŞİME GELDİM :) NORMAL YOLDAN 350-400 METRE FALAN İŞ YOLUM AMA BENNNN KULAĞIMI FAZLACA TERSTEN GÖSTERİP EN AŞŞAĞI 850-900 METREYE ÇIKARMIŞIMDIR HERALDE YOLU :) SIRTIMDA SIRT ÇANTASI VE DELİ GİBİ YAĞMUR EŞLİĞİNDE GELDİM İŞE ÇOK TERLEDİM AMAA alkisalkisalkis SONRA İŞE GELİP UYANMAK İÇİN Bİ SADE NESCAFE İÇTİM Bİ TABAK NESTLE NESFİT VE LİGHT SÜT EŞLİĞİNDE KAHVALTIMI YAPTIM 4 TANE KURU KAYISI YEDİM ŞİMDİDE 2. BİTKİ ÇAYIMI İÇTİM :) SEVİYORUM KENDİMİ YAAA :)sositososito
ben bugun 600gram daha vermısım cok sevındım....
hem de haftasonu kaçamağıma ragmen...
bu forum bana ugurlu geldi valla...
bir de iş problemim çözülse... ben de iş arayanlardanım kızlar..
serbest olarak çevirmenlik ve ingilizce ögretmenliği yapıyorum ara ara aldıgım lisans ve y.lisans egıtımım dogrultusunda ama benım gönlumden dıs tıcaret firmalarında calısmak gecıyor. görusme yaptıgım bir firma var.. iş tam bana göre ,olumlu da gectı ,sonuc beklıyorum. umarım olur artık ya ...cok yoruldum iş aramaktan,düzensiz işlerden...
ben dahil umarım herkes gönlüne göre bir iş bulur ve gönlünden geçen kiloya ulaşır...
canım ben dün yutum hem de 2 tane...bu akşam da yutacağım...şimdi bitki çayı içiyorum biter bitmez yutacağım yine...şifa niyetine... sarımsağın üzerini kürdanla birkaç yerinden delip o şekilde tüm olarak yutuyorum...:teytey:
canım bugün kendinle gurur duymuşsun ben de seninle gurur duydum...hep böyle kal...öğle yemeğini evden getirip parasını alma olayını da çok tuttum...bence diğer iş arkadaşların da aynı yöntemi uygulamalı...yerimseniben
fiumecim öncelikle 600 gr vermişsin tebrik ederim...kaydirigubbakcemile3 umarım iş görüşmenden en kısa zamanda olumlu haber alır ve bizlerle paylaşırsın...(hayırlısıysa tabii)
aslında biliyor musun iş bulmak değil de gerçekten sürekli çalışmak isteyebileceğin aklının başka işlerde olmayacağı ve sabahları uyandığında mutlulukla işe gitmeyi isteyebileceğin bir işte çalışmak önemli olan...Allah hepimize ve forumdaki iş arayan tüm arkadaşlarıma tez vakitte böyle bir iş nasip etsin inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bugün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
2 Bardak su
1 bardak sirke+bal karışımı
Yaklaşık 1 saat sonra
2 kaşık domatesli yumurta
1 tane light ekmek
1 fincan şekersiz çay
Ara:
1 avuç leblebi
Öğlen:
Birşey yemedim
Akşam:
1 kase ezogelin çorba
4 tane ızgara köfte
çok az yeşillik-havuç salatası
Maalesef iki dilim beyaz ekmek
lunapienacımmm yediklerin gayet iyi de öğlen birşeyler yesen iyi olacakmış...meyve,süt ya da yoğurt olabilirdi mesela...kaydirigubbakcemile3[/QUO
evet canım,ben de aslında öğünlerimi atlamamaya çalışıyorum,genelde nesfit falan yiyorum light sütlü ama bu gün o kadar işim vardı ki evde, bir bakmışım akşam olmuş,o yüzden..kaydirigubbakcemile3
İNSAN olmak zor zanaat be canlarım..
dayanamıyorum SIĞ insanlara..bu da benim eksiğim işte...
bugün işyerinde sıkıldı canım,bir arkadaşa yapılan haksızlık üzdü beni :1no2:
İNSAN olmak zor zanaat be canlarım..
dayanamıyorum SIĞ insanlara..bu da benim eksiğim işte...
bugün işyerinde sıkıldı canım,bir arkadaşa yapılan haksızlık üzdü beni :1no2:
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar..
ancak girebildim siteye,yazılanları bile okuyamadım :uhm:
diyetim kaçamaksız devam ediyoo..
ama benim hiç tadım yok,canım sıkkın :1no2:
TEBRİK EDERİM CNM...
cnm bende alman dili we edebiyatı okuyorum ayrıca ingilizcede biliyorum bide ayrıca 2. üniversiteye başvurmştum açık öğretimden bi üni daha okuyayım die ordada dış ticaret okuyorum çok ii bir bölüm inş sende istediin gibi bir iş bulursun en kısa zamanda
:1rolleyes:
arkadaşlar merhaba uzun zamandır topikleri inceliyorum lütfen bana yardımcı olun 61 kiloyum ve boyum 1.56 ciddi kilo vermem grekiyor hem artık çok rahatsızım hemde agustosta düğünüm var lütfen Allah rızası için yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum birçok diyet denediysemde olmuyorr...
Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?