60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

içtiğim su 2 litre oldu bugün ama portakal suyunu unutttum gidiyorum sıkmaya bir bardakta yeşil çay içmiştim sabah portakaldan sonrada sinameki içsem ii olcak aslında
sırnaşık şey

sarımsak yutmak mı?:bbo: ıyk...ben yemeğin içinde yiyemiyorum.. bıyy.. kanımca çok korkunç bişey bu..benneyaptımki

canım ben dün yutum hem de 2 tane...bu akşam da yutacağım...şimdi bitki çayı içiyorum biter bitmez yutacağım yine...şifa niyetine... sarımsağın üzerini kürdanla birkaç yerinden delip o şekilde tüm olarak yutuyorum...:teytey:

canım bugün kendinle gurur duymuşsun ben de seninle gurur duydum...hep böyle kal... öğle yemeğini evden getirip parasını alma olayını da çok tuttum...bence diğer iş arkadaşların da aynı yöntemi uygulamalı...yerimseniben

fiumecim öncelikle 600 gr vermişsin tebrik ederim...kaydirigubbakcemile3 umarım iş görüşmenden en kısa zamanda olumlu haber alır ve bizlerle paylaşırsın...(hayırlısıysa tabii)
aslında biliyor musun iş bulmak değil de gerçekten sürekli çalışmak isteyebileceğin aklının başka işlerde olmayacağı ve sabahları uyandığında mutlulukla işe gitmeyi isteyebileceğin bir işte çalışmak önemli olan...Allah hepimize ve forumdaki iş arayan tüm arkadaşlarıma tez vakitte böyle bir iş nasip etsin inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

O kadar haklısın ki derinim.. Gerçekten bütün arkadaşlara sevicekleri bi iş bulmaları dilekleriyle.. En önemlisi bu gerçekten..

Buarada sarımsakla ilgili afiyet olsun ne diim..kaydirigubbakcemile
Aslında okadar faydalı ki o sarımsak.. Ah bi yiyebilsem.. Ama düşüncesi bile..delikafadulden

Bugün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
2 Bardak su
1 bardak sirke+bal karışımı

Yaklaşık 1 saat sonra
2 kaşık domatesli yumurta
1 tane light ekmek
1 fincan şekersiz çay

Ara:
1 avuç leblebi

Öğlen:
Birşey yemedim

Akşam:
1 kase ezogelin çorba
4 tane ızgara köfte
çok az yeşillik-havuç salatası
Maalesef iki dilim beyaz ekmek

Son düzenleme:
durcheinander canımmm hakkaten ne tesadüf.. Ama ben mezun olalı, hmmm 2005, yani 4 sene oldu.. Armağan la şerife hoca duruyorlar mı?? Ömrüm yedi onlar yaa..kaydirigubbakcemile3
Valla açıkçası okulda kalabilirsen en iyisi.. Mit'e başvurmak açıkçası hiç aklıma gelmedi..:))

Yan dal yoktu bizim zamanımızda normal ingilizce gördük 1. sınıfta what's your name hesabı.. Budur yani..

Benden sana en önemli tavsiyem şu olur.. Formasyon açarlarsa muhakkak ve muhakkak al formasyon derslerini.. Ben almadığım için şimdi kafamı duvarlara buruyorum valla..

lunapienacımmm yediklerin gayet iyi de öğlen birşeyler yesen iyi olacakmış...meyve,süt ya da yoğurt olabilirdi mesela...kaydirigubbakcemile3

ıNSAN olmak zor zanaat be canlarım..
dayanamıyorum SIĞ insanlara..bu da benim eksiğim işte...
bugün işyerinde sıkıldı canım,bir arkadaşa yapılan haksızlık üzdü beni :1no2:

İNSAN olmak zor zanaat be canlarım..

Bence bu bir eksiklik değil çok güzel bir meziyet ama karşındaki senin frekansında olmayınca...İşte bu insanı sinir ediyor..

İNSAN olmak zor zanaat be canlarım..

ah be beneklim bu tarz olaylar beni de çok üzüyor.. Malesef herkes bizim gibi diil.. Bir çok insan kendi çıkarı için herkesi ezer geçer.. Öylelerinide var yaaaaa klava:.
Ama napıcan.. yapcak bişey de yok maalesef..
Üzme tatlı canını beneklim...:teselli:

Hadi canişlerr...
Bu akşamlık bana müsaade..

Hepiniz iyi uykular..
Uykunuzda bütün yağlarınız erisin gitsin işallah.. hihih

Öpüldünüz.. Yarın görüşürükk..

arkadaşlar merhaba uzun zamandır topikleri inceliyorum lütfen bana yardımcı olun 61 kiloyum ve boyum 1.56 ciddi kilo vermem grekiyor hem artık çok rahatsızım hemde agustosta düğünüm var lütfen Allah rızası için yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum birçok diyet denediysemde olmuyorr...
Lütfen yardım edin

kizlar alinti yapmaya calisinca site kayboluyo cvp yazamadim o yüzden saraciraci tebrikler cok iyi gidion benim ise baslamama daha 1,5 sene var bebek izinin deyim ama isimi cok özledim yaaaa bu arada ben huzur evinde hemsireyim

ay ne güzel bi meslek yaa :) bende isterdim hemşire olmayı.hele bide huzur evi diyorsun.aldığın dua yeter sana :Saruboceq:

ne kadar cok filolog varmıs forumda :) ben de ingiliz dili ve edeb mezunuyum. formasyon aldım fakat benim hedeflerim baska dogrultuda canım. bahsetmiştim. dış ticaret okuman bence cok güzel . ben de cok düsünmüstüm fakultede ama hayata gecırememıstım. onun yerıne 9 Eylül Üni. nin Dış Ticaret Yöneticliği konulu kursuna gttim. sertifikam oldu işte...

kriz var malum.cok ters bir zamanda mezun oldum.piyasalar allak bullak. cok iş görusmem oldu.cogundan aldıgım cevap şu;kriz nedeniyle alım yapmaktan vazgectk.evde oturmakten 10kg aldım.zaten zayıf deildim.düsün artık.ama neyseki bugun itibariyle aldıgım tüm kıloları vermıs bulunuyorum ama gözum daha fazlasında kaydirigubbakcemile

bir yer var iste gecenlerde görusme yaptıgım satıs müdürü arayıp yönetim kuruluna bildirilen ismin ben oldugumu ve onlardan direktif gelır gelmez bana iş teklıfı yapacaklarını söyledı. mutlu oldum.buyuk firma...istedigim gibi bir iş...aldıgım kıloları da vermısım... insallah olur dıyorum....

ve burdan bana iyi dilekte bulunan herkese com coooook tesekkür ediyorum..

hepinizin yüreği cok güzel kızlar...

sıkma tatlı canını

öncelikle hosgeldın..

benim naçizane tavsiyem,ilk olarak tüm foruma ve yazılanlara göz gezdirmen ve sana uygun tavsıyelerı not alman,takıldıgın noktalarda danısabilirsin.burda herkes sana yardımcı olur.

aslında bu forumda tek yaptıgımız bilgi alıs verısı değil bizim.birbirimizi motive ediyoruz,moral aşılıyoruz,birbirimize zayıflama yolunda psikolojik destek saglıyoruz.. bir nevi cok güzel sanal dostluklar kuruyoruz...reel ortamlarda yakalayamayacagın türden hatta...

hadi takıl bize...kilo vermek nedir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…