benım boyum 164 tostı su an 65 kıloyum ıste ama herkes daha az kılodayım zannedıyo sanırım sporun etkısı daha dorusu kosu bandının
ya benim bukzzım beni deli edecek neyaptıysam uyumuyo sonrada kzıncada aglıyo ne yapacam ben kızlaya
bu aralar benım kızım da baya zor uyuyo cnm duzenımız bozuldu yapıcak bısey yok ama hep aynı saatte yatırmak ıse yarıyo baya rutıne alıstırmak faydalı.bı de nasıl uyutuyosun bılmıyorum ama bazen uyutma seklını degıstırmek de ıse yarıyor
164de 50azdegilmiya 157lere 50 diyoalr oda çok zayıf oluyo 55 ,60 arası olsa n iyidegilmi
canım benimki bazen kendi bazende sallayarak uyutuyorum geceuykusunu sevmiyo öglene kadar uyuyo kaldırıyorum uymasın diye bisaat sonr abi bakmışım uyumuş bebkliginden beri aynı saat 2,5oluyo heln uyumayacam diye aglıyo neyaptıysam kar etmedi en son sinirlenip bıarkıyom beşinde aglıyoa glıyo uyuyo sinir filan kalmadıa rtık bende
benım boyum 164 tostı su an 65 kıloyum ıste ama herkes daha az kılodayım zannedıyo sanırım sporun etkısı daha dorusu kosu bandının
bende ömrüm boyunca hep diyele geçti dedigin gibi ben hepevdeyim bi komşum bile yok çıktıgım yokevden hep kiluluyum büyüzden anlıyorum seni
günaydın kızlar
dün aşkımın sesini duyamadım bu gün rüyamda gördüm...
başkasıyla evleniyodu...
rüyamdan ağlaya ağlaya uyandım... çok kötüydü... allahım sen koru yarabbim...
Bu sabahda güne şu şekilde başladım. Güzel oluyor. Tavsiye ederim.
Bir elmeyı ufak ufak doğradım. Üstüne ceviz ve bade kırığı koydum 1 karşık kadar. Biraz tarçın, biraz zencefil serptim üstüne. Süt de koydum üstüne. Afiyetle yedimm.. Baya güzel oldu.. :)
Ara için yanımda yarım salatalık var. ( Salatalıklar kocaman kocamandı. Yarısını da salataya koydum) Öğlen için brokoli salatası var. İçine biraz lor peyniri de ekleyebilirim.. Sonra yine ara için elma mandalina olabilir. Akşam da köfte salata yoğurt düşünüyorum.. Bakalım günü nasıl geçiricem.. Yeni rapor veririm yedikçe..
günaydın kızlar
dün aşkımın sesini duyamadım bu gün rüyamda gördüm...
başkasıyla evleniyodu...
rüyamdan ağlaya ağlaya uyandım... çok kötüydü... allahım sen koru yarabbim...
günaydın hanımlar geldim hugocum anca geldim hemen buraya girdim zaten.nasılsın canım ben bi menüyü yazayım birazda akşamı okuyayım
akşam menü
1 kepçe pirinç çorbası ama suyundan içtim pirinci bir tatlı kaşığı falandır
brokoli salatası
3 yk yoğurt
ıspanak kavurması 6-7 kaşık
bir dilim kepek ekmeği
tarçınlı sütümü içtim
canım tatlı çekmişti muz yedim bir tane de portakal
canımın tatlı çekmesi normalmiş tabi regli olmuşum ama bu ay ikinci oluşum bu benim:97::26:
sabahki menüm
bir bardak ılık su
bir yumurta
4 zeytin
domates-salatalık-bir tane biber
maydanoz-kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz peynir
şimdide yeşil çay içicem
Evet az çok tutmuşum dün sabah ki söyledirklerimi. Dün..
Sabah: 1 elma ve süt
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: brokoli salatası ve 2 çk kadar lor peyniri
Ara: 1 mandalina, 1 elma
Ara: 1 kuru kayısı
Akşam: 1 kase salata, 7 tane misket köfte, 2 kaşık yoğurt
Ayrıca 3 saate yakın ayakta ütü yaptım. Muhteşem yüzyılı izlerken bi yandan iyi kaptırmışım kendimi..
Bugün için planım nedir.. Tam emin değilim aslında..
Sabah evde 1 yumurta, 3 parça dil peyniri ve 1 büyük salatalık yedim.
Öğlen için yanımda ton balıklı salata ve 1 dlim ekmeğim var. Yine ara için meyvem de mevcut. Akşam içinse kuşbaşı et çıkardım ama ne yapıcam onla onu bilemiyorum. Bakalım bakalım..
ay maşallah cnm,darısı başıma inşevet canım 65 kiloyum şuanda sende veririsin meraketme evet seninzaten sporun oluyodur 2çocukla he bide aç kalmanı önermiyorum biz arkadaşlarla burda açkalmadan aralarla doyuruyoruz kendimizi sende ara yap fındık badem cevizye yogurtlumeyvelerye aralarda yagsız ürünler tercih et
handee bende burdayım cnm,dün geldim:) sende hoşgeldin,beraber veririz kiloları inş:)Valla kızlar aslında zormal bi diyet sizinkilere benziyo okudum vbiraz topiğinizi, ama bugün abartım işte ona bakarsanız dün akşamda çerez yedim
Ben hamilelikte 40 kilo aldım sonra diyetle 86 oldum sıkıldım bıraktım bikaç ay sonra tekrar başladım 73 oldum işte iki aydır falan başlıyamıyorum bi türlü diyet yapmaktan o kadar çok sıkıldımki
Ama artık bitirmek istiyorum olayı kilo problemiyle uğraşmak istemiyorum daha fazla, azim var bende herbişey var :)) ama bebek büyütürken kış aylarında çoğu zaman eve tıkılıyosun canım sıkılıyo ve yemeğe saldırıyorum bu sefer, gündüz bi şekilde hallediyorum ama akşam saatleri geçmek bilmiyo, şu 19:00 dan sonra yememe olayını yapmak istiyorum artık
merhaba bahar bende mumnun oldum
koşu bandıda olur canım alet olsun yeterki alet olmasa leslimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?