60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya benim bukzzım beni deli edecek neyaptıysam uyumuyo sonrada kzıncada aglıyo ne yapacam ben kızlaya

bu aralar benım kızım da baya zor uyuyo cnm duzenımız bozuldu yapıcak bısey yok ama hep aynı saatte yatırmak ıse yarıyo baya rutıne alıstırmak faydalı.bı de nasıl uyutuyosun bılmıyorum ama bazen uyutma seklını degıstırmek de ıse yarıyor

canım benimki bazen kendi bazende sallayarak uyutuyorum geceuykusunu sevmiyo öglene kadar uyuyo kaldırıyorum uymasın diye bisaat sonr abi bakmışım uyumuş bebkliginden beri aynı saat 2,5oluyo heln uyumayacam diye aglıyo neyaptıysam kar etmedi en son sinirlenip bıarkıyom beşinde aglıyoa glıyo uyuyo sinir filan kalmadıa rtık bende

sabret cnm dr lar 2 yasından sonra uyku merkezının gelıstıgını soyluyorlar ınsallah yakında duzene gırer ama yıne de gun ıcınde olabıldıgınce uyutmamaya calıs

günaydın kazlar sabah kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 tane yeşilbiber çeri domates 1 adet kivi.
uyanınca ilk iş su içmek zaten

bende ömrüm boyunca hep diyele geçti dedigin gibi ben hepevdeyim bi komşum bile yok çıktıgım yokevden hep kiluluyum büyüzden anlıyorum seni

ayyy kıyamam ben sana. hiç komşusu yokmuş. yanlız değilsinki biz varız burda. hem aslında bi yönden güzel şöyleki. arkadaş muhabbet ortamında insan ne yediğini bilmez genelde bozulur diyetler. günler gezmeler derken diyetini bozabilirsin ayrıca spora ayırcak vaktinde o zaman pek olmayabilir çocuğunda var çünkü canım o yüzden şimdi fırsatın var bebeğine bakıyorsun yemeğini yapıyorsun sporunuda yapıyorsun daha ne olsun. canım bu arada kaç kilon kaldı fazlalık

günaydın kızlar
dün aşkımın sesini duyamadım bu gün rüyamda gördüm...
başkasıyla evleniyodu...
rüyamdan ağlaya ağlaya uyandım... çok kötüydü... allahım sen koru yarabbim...

Günaydın Hugocuk, günaydın kızlarr..
günaydın kızlar
başkasıyla evleniyodu...

Rüyaların tersi çıkar derler canım. Demek ki evlenip çok mutlu olucaksınız..

günaydın hanımlar geldim hugocum anca geldim hemen buraya girdim zaten.nasılsın canım ben bi menüyü yazayım birazda akşamı okuyayım
akşam menü
1 kepçe pirinç çorbası ama suyundan içtim pirinci bir tatlı kaşığı falandır
brokoli salatası
3 yk yoğurt
ıspanak kavurması 6-7 kaşık
bir dilim kepek ekmeği
tarçınlı sütümü içtim
canım tatlı çekmişti muz yedim bir tane de portakal
canımın tatlı çekmesi normalmiş tabi regli olmuşum ama bu ay ikinci oluşum bu benim:97::26:
sabahki menüm
bir bardak ılık su
bir yumurta
4 zeytin
domates-salatalık-bir tane biber
maydanoz-kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz peynir
şimdide yeşil çay içicem

Evet az çok tutmuşum dün sabah ki söyledirklerimi. Dün..

Sabah: 1 elma ve süt
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: brokoli salatası ve 2 çk kadar lor peyniri
Ara: 1 mandalina, 1 elma
Ara: 1 kuru kayısı
Akşam: 1 kase salata, 7 tane misket köfte, 2 kaşık yoğurt

Ayrıca 3 saate yakın ayakta ütü yaptım. Muhteşem yüzyılı izlerken bi yandan iyi kaptırmışım kendimi..

Bugün için planım nedir.. Tam emin değilim aslında..

Sabah evde 1 yumurta, 3 parça dil peyniri ve 1 büyük salatalık yedim.
Öğlen için yanımda ton balıklı salata ve 1 dlim ekmeğim var. Yine ara için meyvem de mevcut. Akşam içinse kuşbaşı et çıkardım ama ne yapıcam onla onu bilemiyorum. Bakalım bakalım..

günaydın kızlar
başkasıyla evleniyodu...

ayy canım ya kıyamam ben sana canım benim sen hiç merak etme canım evham yapma. kocişin seni bırakıpta başkasıyla evlenmez. ayrıca bayramiç heleki köyleri canım çok güvenlidir. insanlar tarla bahçe hayvancılıkla uğraşır. sakindir herkes kendi halindedir allahın izniyle bişeycik olmaz. sen içini ferah tut canım. bebeciklerinle ilgilen kilo vermenle ilgilen bak diyetisyenede gideceksin herşey güzel olacak bebişim merak etme sen. eğer bayramiç tarafları karışık olaydı canım derdim ben sana merak etme emi. güven bana. çanakkale merkezde iyidir ama orda ayda yılda bir öğrenci kavgaları olur. çanakkalenin ilçeleri köyleri sakindir. bu arada avatarına bayılıyorum biliyorsun

günaydın bitanem. gece domates suyu içtim yattım ondanmıdır nedir bu sabah 2 kere tuvalete çıktım canım dün akşam dişçiye gittim. nugyacım dişlerde zayıflatıyor diyorlar diş yaptırmak diş ağrısı falan. valla dişçide kanal tedavisi yapıyorlar yarım saat duruyorum sanki dişimi değil beynimi oyuyorlar canım. bende şimdi aramı yapıcam 1 çay bardağı sütüm varya onu türk kahvesi olarak pişiricem yanınada bi tane günkurusu kayısım var

günaydın canım. sebze yemeği yemiyomusun canım

ay maşallah cnm,darısı başıma inş
handee bende burdayım cnm,dün geldim:) sende hoşgeldin,beraber veririz kiloları inş:)
merhaba bahar bende mumnun oldum
koşu bandıda olur canım alet olsun yeterki alet olmasa leslimiz var

o nasıl oluyor cnm

herkese günaydınn
kalkalı baya oldu kuzularla,anca işte biraz geçmişi okudum geldim,evi toplıycam şimdi,ama önce sirkeli suyumu içeyim,ya biri sormuş emziren anneler sirkeli su içebilir mi diye,bende emziriyorum içsem bişey olur mu ki y,salataya falan konuluyor bi zararı olmaz demi?
sabah kalkınca 2 bardak su içtim,dünde yeşil çay içmiştim ilk kez,ne mucize bişeymiş,kabızlığı olan ben,dün çok rahattım valla ya,onlarda şiş tutuyormuş beni bugün tartıya bir çıktım 69 kiloyum:) dün 70 tim,ama dün tuvaletten çıkmadım desem yeridir valla:)
sütlü nescafede tok mu tutuyor,akşamları bir bardak da ondan içelim bari:)
neyse ben kaçar,sonra uğrarım yine
iyi diyetler herkese,kiloları kolayca ve en kısa sürede atmak dileğiyle:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…