60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

verirsin bebişim biz burda kaç kilolar verdik yeterki kopma buranın motivasyonu çok güzel herkes zayıflıyor sende verirsin

amanın hayelcim gelmiş benim nasılsın bitanem özledim

iyiyim canım ne olsun işte diyete başlıyayım dedim regl oldum iştahım açık yani şu reglim bitsede bende başlasam bu arada hugocuk kilo verdiğimden beri hemen hemen her ay regl oluyorum normalde ben 2-3 ayada regl olurdum şimdi ise her ay aynı gün olmasada oluyorum bubeni çok mutlu etti artık bende normalim
sen ne yaptın konturolün vardı sanırım :44:

bu da guzelmıs esw bende kosu bandı var ben onunla ıdare edıyım

ben de o da var, kociş yakında hepsini atacak zaten evden, gördükçe sinirleri bozuluyo çünkü

ohhh gece sporcusu maşallah ben de bugün 45dk gittim ama öncesinde dışarıda da 1 st kadar dolandım yürüdüm

ya hülyadan gaza geldim, iyi oldu walla, tembel tembel oturmaktansa :)
senin de maşallahın var bu arada :)

bende yaptım 45dakka canım işine yaradıgsam ne mutlu gelleim böyle gaza demi sende sagol canım

ya canım gerçekten çok iyi oldu, bi yandan canlı parayı izleyip bi yandan yapınca daha iyi oldu :)
tekrar teşekkürler

sanada maşşlah neruda cım
benim adım hülya zor geliyosa hülya diyin arkadaşlar

ben dedim bileeeee :))))))))

ben de tam sızı okuyodum memnun oldum hulya, ben de bahar bu arada

ben de memnun oldum baharcım

kızlar herkese günaydın bu arada
sabah küçük 1 elmayı 5 yk nesfite doğruyıp tarçınlayarak yedim
akşam tuvalete çıktığım için midir nedir sabah yine çıkamadım yaa
hugocum sen kaç domatesin suyunu sıktın canım, ben de bu akşam deneyeyim bari
bi o kaldı zaten denemediğim
ya bi ara ne güzeldi, günde 3-4 kez bile çıkıyodum ama nazar ettim kendime nazaaaaaaar

verirsin bebişim biz burda kaç kilolar verdik yeterki kopma buranın motivasyonu çok güzel herkes zayıflıyor sende verirsin

inş cnm inş,aboneliklerime ekledim hemen zaten:)ayrılmam sizden daha:)
bu arada benim adım özlem,dün söylemeyi unutmuşum
şimdi 2 tane kayısı yedim ,normalde hiç sevmem kendisini,dün çok bişey yemedim,ilk günün aziziliği sanırım bir de kızım düştü kafası şişti falan çok üzüldüm,bu sabah yiyince çok hoşuma gitti,cnm tatlı istediğinde yesesm kser beni valla

ben bugünde pilates yapacağım kızlar. yarında öyle. artık pazartesiden itibaren başlarım koşu bandına. acele etmiyorum acele etsemde vermeyince verilmiyor zaten ne yapsan. bu ay veririm ama bikerem listeme tam uyacağım kaçamaksız sporda öyle asla abartmayacağım tekrardan kilo vermeye başlarım allahın izniyle. zaten bi 5 kilo kaldı o da belli olmuyor kocişin çeneside sustu acele etcek panik yapcak bişey yok rahatım bu ay yani kafam rahat artık takmıyorum takacak pek bişey kalmadı pilateslede azcıkta olsa inceldim 3 haftada kiloda verirsem bu ay önümüzdeki ay daha iyi olur. kilolar azaldıkça vermekte güç oluyor heleki yağ miktarı azsa daha yavaş gidiyor kilolar ilk aylar ne güzel hızlı verdim şimdi yavaşladı

kilo çizelgene baktımda maşallah çok iyi vermişssin hayel tebrik ederim,inş ebnde senin gibi verebilirim,70 kiloyum 55 olmak istiyorum en azından,spor falan da yapıyormusun yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettin cnm

geçmiş olsun canım neyseki düzelmiş. ay kıyamam ben nasıl ağlamıştır insanın yavrusuna bişey olunca herşeyi unutuyor ben anne değilim henüz ama mubişlerim az durdun olsa içim içimi yer acaba hastamı ne olacak diye. anne olmak kimbilir nasıldır

sen kaç kilo verdin cnm,ne kadar zamnada? kocişin çenesi kapandıysa milletinkilerde kapanmıştır ohh ne güzel keyfini süreşim bana da kilolusun demiyor hiç ama bu kilolarını veremeyecksin diyor,üzüldüm bende,inş veriirim de herkese karşı yüzüm ak çıkarım

sağol cnm,daha iyi bugün kızım,şişi biraz indi,anne olmak bambaşka cnm valla,bende hep duygusaldım anlardım güya herkesin halinden ama anne olunca anladım tarif edilemeyecek bişeymiş,annemin kıymetini anladım bir kez daha,rabbim tüm isteyenlere tadtırsın bu duyguyu inş.

bir gram bile verememişim ehiehi. durmuş canım listemi yeniledi canım bu ayda devam diyete spora. az kaldıya inat ediyor mübarek ilk aylar çok iyiydi. yağda az ondanda oluyor birazda. ama yılmak yok aynen devam. canım sen her ay regl olmuyorsaydın acaba hormonel bi rahatsızlıkmı vardı. böyle bişey varsa canım kilo vermende yavaş olur aslında bi kontrolmü yaptırsan gerçi artık oluyormuşsun düzenli ama varsa bi sorun yavaş kilo verdirir. ama şu var sen sadece diyeti bırakıp dikkat etmeyince 3 kilo almışsın bu çok değil aslında yavaş bence. çünkü sporunda yok. demekki çok kilo almıyorsun hızlı. birde canım kilo alınca karnınamı toplandı fazlalık yoksa heryanınamı aldın canım

geçmiş olsun canım ya,inşallah iyidir kızın şimdi
tatyı iştahını sütle pişirdiğin 1 fincan türk kahvesi de çok güzel kesiyo canım bide üstüne bana tokluk hissi de veriyo

gider canım merak etme, zaten sen de farkındasın bu durumun normal oludğunun
e kocikin de bişi demiyomuş zaten. daha rahat olduğun için eminim kilolar ve yağlar da daha rahat gider :)))

benimki de kilo muhabbetinden dırdır ediyo artık
ama geçen diyoki komşum da baya kilo aldı, ona da söyle o da yapsın senin yaptıklarını diyo

bende bebek istediğim için diyetisyene gidip zayıflıyorum canım inşallah vereyim kilocuklarımı allah banada nasip etsin

kilo çizelgene baktımda maşallah çok iyi vermişssin hayel tebrik ederim,inş ebnde senin gibi verebilirim,70 kiloyum 55 olmak istiyorum en azından,spor falan da yapıyormusun yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettin cnm
teşkkürler canım ben bu kiloları vereli 7 ay oldu şuan 3.5 kilosunu gereri aldım şimdi aldığımı vermek üzere yeniden burdayım spor yaptım tabiki ama düzenli değildi sana tavsiyem düzenli spor yap sarkama olmaz hemde kolay kilo verirsin şimdi tv de pilates yapıyorum 25 dakika sonra ebruli başlar hadi sana kolay gelsin canım

eskiden zayıflayınca göbek kaldığından benimki dırdır ederdi canım. şimdi direk göbek eridi o yüzden hiç oralı bile değil ilk zamanlar hep sorardı kontrol ne zaman ne kadar kilo verdin der dururdu. bu ay dedim h,ç kilo verememişim dedim arada duruyormuşş dedim ses etmedi. eskiden onu yeme bunu yeme derdi şimdi hiç önemli değil ne istersem tamam diyor. geçen aya kadar çok kilo verdin ama daha var diyordu geçen aydan beridir hiç demedi. öyle olunca bende rahatladım tabiki dırdırdan kurtuldum. millet kadın dırdırından ben erkek dırdırından çektim ehiehi

kız seninki baya takıkmış o zaman kiloya
kendisi zayıf mı peki? :))

bide canımcım görmedin sanırım kaç çeriyi sıktın dün, ben de yiyeyim bari diye düşündüm de
bi o kaldı zaten

hugocuk ben ilk adet olduğumdan beri hep düzensizdi çok doktorlara giitim hormanel değilmiş vücudun kendi yapısı dedi doktorlar bende pes etti kabullendim evet aslında yediklerimi görseniz yene iyi yani az bile aldım karnımda daha fazla hissediyorum malesef

neyse canım senin verecek fazla yağın kalmadı ondandır birde belli bir süreden sonra kilo verme duruyor bende de öyle olmuştu sonra yine vermeye devam ediyosun burda önemli olan sabırlı olmak

hugoccuk çok hoşsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…