handeor bu saatte belliki karnın acıkmış
en iyisi varsa beyaz leblebi 1 kahve fincanı beyaz leblebi ile elma ve de su iç varsa 1 tane de kuru kayısı canım.kış gecesi uzun tabii öyle dengesiz beslenirsen şimdi bu saatlerde başlar miden kazınmaya
:13: canımm çokk tebrik ederim inşallah hep böyle devam eder ve hedefine ulaşırsın ilginç bi şekilde ben de şuan 67 kg ama 1.60 olmama rağmen 38 beden ve mıdıum giyiyorum yani sanırım kemiklerim ince ve sporla sıkılaşıyorum onun etkisi yoksa genelde bu ölçülerdeolanlar 40-42 giyiyor kotlarım da 29 beden ama tabii 36 bedeni rahatça giymek kotta da 27beden giyebilmekistiyorum bende ve var evde bunlar inşallah tekrar giymek nasip sağlıkla en kısa zamanda
Menü de güzel afiyet olsun ama nasıl olsa 5 dilim hakkım var diye kullanmak zorunda değilsin bugün öyle olmuş ama sen biraz karbonhidrat tüketmeye meyillisin gördüğümkadarıyla yani ara öğünlerde kuru meyve taze meyve 2yk yoğurt tüketmeye çalışsan daha iyi olur tatlım için kuruycak böyle
rica ederim canım hep böyle mutlu haberlerini almak dileğiyle canımcım
bütün gün yediklerim ,içtiklerim
sabah kalkınca
500 ml ılık su
1 kuru kayısı
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekten tost
2 ince dilim kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı kadar acılı ketçap
4 zeytin
2 ceviz
1 tatlı kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
ara : 500 ml su
1 kahve fincanı beyaz leblebi
ara: 500 ml su
öğlen
3yk kaşığı sebze yemeği ( kereviz- patates -havuç)
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
250 ml ayran
ara: 200 ml muzlu süt
4 adet limonlu kepekli bisküvi
ara: 2 kuru erik
3 badem
250 ml su
ara: 1 elma
250 ml su
ara: 1 portakal
500 ml su
akşam
3 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli havuçlu üzerine de maydanoz doğradım )
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
4-5 yk brokoli salatası ( zeytin yağlı limonlu )
250 ml ayran
yatana kadar galiba 500 ml daha su içerim çünkü hiçbirşey canım istemiyoryorumlarınızı bekliyorum genel olarak değerlendirdiğinizde nasıl ?
tebrikler bebişim çok güzel olmuşsundur sporla tahmin edebiliyoru. eee işte spor sağlıklı beslenme sonuç bu. evet pilatesle toparlanacaksın canım
Valla kızlar aslında zormal bi diyet sizinkilere benziyo okudum vbiraz topiğinizi, ama bugün abartım işte ona bakarsanız dün akşamda çerez yedim
Ben hamilelikte 40 kilo aldım sonra diyetle 86 oldum sıkıldım bıraktım bikaç ay sonra tekrar başladım 73 oldum işte iki aydır falan başlıyamıyorum bi türlü diyet yapmaktan o kadar çok sıkıldımki
Ama artık bitirmek istiyorum olayı kilo problemiyle uğraşmak istemiyorum daha fazla, azim var bende herbişey var :)) ama bebek büyütürken kış aylarında çoğu zaman eve tıkılıyosun canım sıkılıyo ve yemeğe saldırıyorum bu sefer, gündüz bi şekilde hallediyorum ama akşam saatleri geçmek bilmiyo, şu 19:00 dan sonra yememe olayını yapmak istiyorum artık
xxh.ydxx bak doğru hatırlamışım canım, bende bi ara hazirana takıldım ama ordakilerde kaynaşmış sonra mayısa takıldım işte kızın nasıl?
Ya kızlar bende bu gruba dahil olsam kontrejanınız var mı? bide 69 dan fazlayım ama söz en kısa zamanda 69 olcam :))
çok teşekkürler nerudacımevet banada ilginç geldi ama ne güzel bi şey şanslısın ve çabanla güzel bi sonuç çıkmış daha da güzellerini tekrar görürsün inş. onlara bakıp motivede olursun
bende kotta 28 giyiyorum şimdi 27-26 larda gözüm
canım yorumların için sağolben bugün nedense acıktım normalde hiç acıkmıyordum.ondan kullandım hakkımı bana verilen haftalık listede karbonhidrat ağırlıklı idi canım e bende alıştım şimdi ondan öyle :) bugün vaktim yoktu bi haftalık menülerime bakıp ayarlama yapıcam yarın kuru meyvelerin ise kalorileri yüksek ondan yemiyorum ara öğünlerde yoğurt tüketme alışkanlığı edinmedim yoğurdu yemeklerde seviyorum :) ama bi meyve yanında yoğurdu denicem bi değişiklik olur
içim mi kurayacak ilahi bilmem ki
Her zamanki gibi çok çeşitli zengin özenli bi menüşunu da görüyorum ana yemeklerde kuru kuru değil renkli renkli :) farmasicim sen çalışan bir bayansında menüler için haftalık bi plan çıkartıyor musun yani ne yiyeceğin önceden belli mi o gün içinde mi şekilleniyor bunu merak ettim.
yanlış saymadıysam suyu da 3 litre mi içiyorsun.çok değil mi 2,5 max.diye biliyorum ben.
sütleri de haftanın bir iki günü kakaolu muzlu içsem olur mu katkı var tatlandırıcı var diye sadeye kaçıyorum herşeyde canımda istiyor arada :)
teşekkür ederim canımcımdaha karar veremedim ama fotoğrafımı da paylaşsam da beni de bi analiz etseniz kızlar nerde ne kadar fazlalık var az yada çok :44: evet sağlıklı beslenme ve sporla çok güzel vedalaşıyorsun kilolalarla :) umarım canım pilatesi tutup bırakımıcam.senin ağrın azalmış kaç gündür yapıyorsun canım ?
bende 2küçük kare bitter çikolta ve şekersiz sütsüz nescafe içtim çok güzeldi be
sagol canımafiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Valla benim kızımda iyi bu ara geçen hafta kusma ve ishal vardı midesini üşüttü heralde, şimdi iyi ama çok iştahsız emiyo hala 2 yaşına kadar emzircem diyorum bakalım, bi yandan acaba memeye güvenip mi yemiyo diyorum bazen güzel yiyo bazen yemiyo işte
Sen kaç kilo verdin toplamda,
spor da yapamadım
ebrunun sitesi açılmadı, pilates kaldı
sonra kociş çok acıktım diyince apar topar yemeğe oturduk
yemekten sonra biraz dinleneyim diye uzanmıştım, alt komşular çaya çağırdı, kaldı gitti walla
afiyet olsun canım ben daha yapacam otura kaldım
ay kız ben de bi uzaya gideyim bari
senden gaza geldim walla
pilates yapamam da uzaya giderim ama
pilatesi aç karna daha rahat yapıyorum çünkü, karnımı içeri çekmesi çok rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?