60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

xxh.ydxx bak doğru hatırlamışım canım, bende bi ara hazirana takıldım ama ordakilerde kaynaşmış sonra mayısa takıldım işte kızın nasıl?

Ya kızlar bende bu gruba dahil olsam kontrejanınız var mı? bide 69 dan fazlayım ama söz en kısa zamanda 69 olcam :))

:)) kaçırdık işte saati, beyaz leblebi yok ya sütlü kahve içim bakim ne göstercek :)) sonrada kayısı yerim olmadı :)) çokk sağolunn

ben de bugünün son 500 ml lik suyunu içiyorum
akşam yemeğinden sonra başka hiçbirşey canım istemedi. birşey yiyeceğimde yoktu ama buradaki muhabbetten sonra aklıma geldi ben de şimdi

5 fındık
5 antep fıstığı
15 beyaz leblebi yedim

çok teşekkürler nerudacım evet banada ilginç geldi ama ne güzel bi şey şanslısın ve çabanla güzel bi sonuç çıkmış daha da güzellerini tekrar görürsün inş. onlara bakıp motivede olursun
bende kotta 28 giyiyorum şimdi 27-26 larda gözüm

canım yorumların için sağol ben bugün nedense acıktım normalde hiç acıkmıyordum.ondan kullandım hakkımı bana verilen haftalık listede karbonhidrat ağırlıklı idi canım e bende alıştım şimdi ondan öyle :) bugün vaktim yoktu bi haftalık menülerime bakıp ayarlama yapıcam yarın kuru meyvelerin ise kalorileri yüksek ondan yemiyorum ara öğünlerde yoğurt tüketme alışkanlığı edinmedim yoğurdu yemeklerde seviyorum :) ama bi meyve yanında yoğurdu denicem bi değişiklik olur
içim mi kurayacak ilahi bilmem ki

rica ederim canım hep böyle mutlu haberlerini almak dileğiyle canımcım

Her zamanki gibi çok çeşitli zengin özenli bi menü şunu da görüyorum ana yemeklerde kuru kuru değil renkli renkli :) farmasicim sen çalışan bir bayansında menüler için haftalık bi plan çıkartıyor musun yani ne yiyeceğin önceden belli mi o gün içinde mi şekilleniyor bunu merak ettim.
yanlış saymadıysam suyu da 3 litre mi içiyorsun.çok değil mi 2,5 max.diye biliyorum ben.
sütleri de haftanın bir iki günü kakaolu muzlu içsem olur mu katkı var tatlandırıcı var diye sadeye kaçıyorum herşeyde canımda istiyor arada :)

tebrikler bebişim çok güzel olmuşsundur sporla tahmin edebiliyoru. eee işte spor sağlıklı beslenme sonuç bu. evet pilatesle toparlanacaksın canım

teşekkür ederim canımcım daha karar veremedim ama fotoğrafımı da paylaşsam da beni de bi analiz etseniz kızlar nerde ne kadar fazlalık var az yada çok :44: evet sağlıklı beslenme ve sporla çok güzel vedalaşıyorsun kilolalarla :) umarım canım pilatesi tutup bırakımıcam.senin ağrın azalmış kaç gündür yapıyorsun canım ?

bende ömrüm boyunca hep diyele geçti dedigin gibi ben hepevdeyim bi komşum bile yok çıktıgım yokevden hep kiluluyum büyüzden anlıyorum seni

ay kusura bakma canım ya benim yüzümden mi oldu, çok üzüldüm ama çok bbişey yememişsin

kzım iyi canım seninki nasıl gelcanım gel herkeze acık burası sende yaz motive ol burda

bende geliyimmi nolurrr 10 kilo vemek istiyorum pazartesi kendimde bir diyete başladım :) askerim gelcek 41 gün sonra o zamana kadar 10 kilo vermem lazım bu şekilde devammı edeyim yoksa çıkartmam gereken şeyler var mı sizce kızlar ? bide içimde gem vuramadığım bir tatlı ihtiyacı var sinirleniyorum durduk yere bunun için önerileriniz varmı :26:
ben harfiyen uygulamasamda şyerimde kendimce bişeyler yapıyorum.
pazartesi başladım diyete
pazartesi biraz fazla yedim :)
sabah taze sıkılmış portakal suyu içtim işe giderken
öğlene doğru 11 de bir elma yedim
öğlen arasında bir tabak kendim hazırladığım 2 salata 1 domatesi dilimledim yağsız tuzsuz yedim
ardından bir kase çorba içtim
öğlenden sonra yeşil çay içtim 2 bardak 1er aat aralıklarla
akşamüzeri saat4 de bir elma yedim kabuklu.
akşam nöbet vardı saat 8 gibi şekerim düştü 2 tanecik bisküvi yedim kaçamakla

salı günü:
sabah yine portakal suyumu içtim taze sıkılmış tabiki:)
sabahla öğlen arası yeşil çay içtim
öğlen salatalık domates sadece
akşamüzeri elma yedim
akşam eve gelince her yemekten ikişer /3 er kaşık aldım ve cacık içtim yatmama 1 saat varken meyve yedim

bugün yani çarşmba günü bişey yemedim desem yeri var resmen
sabah portakal suyumu içtim bir su bardağı taze sıkılmış :)
öğlen bir elma yedim
öğlenden sonra 1 domates 1 salatalık
akşam 6 da 1 elma
eve gelince saat 7 gibi taze fasulye toplam 5 kaşıktı :)2 kaşıkta yoğurt yedim
şu an bi değişiklik yok 65 kiloyum 55 olmak istiyorum tavsyelere açığım.

canım menülerimi gün içerisinde şekillendiriyorum. öyle bir liste çıkarmıyorum canım. süt tercihi kişinin zevkine kalmış ben her türlüsünü içebilirim sıkıntı yok bitanem.
suyu 1.5 ile 3 lt arasında içiyorum genelde 2-2.5 lt oluyor

afiyet olsun canım
Valla benim kızımda iyi bu ara geçen hafta kusma ve ishal vardı midesini üşüttü heralde, şimdi iyi ama çok iştahsız emiyo hala 2 yaşına kadar emzircem diyorum bakalım, bi yandan acaba memeye güvenip mi yemiyo diyorum bazen güzel yiyo bazen yemiyo işte

Sen kaç kilo verdin toplamda,

herkese merhabalar
ancak gelebildim
maşallah menüler çok güzel, herkese afiyet olsun :))

ben de akam yemeğimi yazayım

1.5 dolma
yoğurt
brokoli salatası
ekmek yemedim

yarım saat önce de 1 elma yedim

su içmekten yoruldum resmen

spor da yapamadım
ebrunun sitesi açılmadı, pilates kaldı
sonra kociş çok acıktım diyince apar topar yemeğe oturduk
yemekten sonra biraz dinleneyim diye uzanmıştım, alt komşular çaya çağırdı, kaldı gitti walla

afiyet olsun canım
sagol canım

maşşlah emsin ben 3hafta oluyo bıraktıralı yeter artıkdedim
1,5ay oldu 6,5 kilofilan verdim canım sen maşşla beya vermişin

afiyet olsun canım ben daha yapacam otura kaldım

afiyet olsun canım ben daha yapacam otura kaldım

ay kız ben de bi uzaya gideyim bari
senden gaza geldim walla
pilates yapamam da uzaya giderim ama
pilatesi aç karna daha rahat yapıyorum çünkü, karnımı içeri çekmesi çok rahat oluyo

xxhcim yaptım walla 45 dk uzay yürüyüşümü :))))))))))

sayende gaza geldim canım, sağolasın
spordan sonra da tuvalete çıktım hemen

ay kız ben de bi uzaya gideyim bari
senden gaza geldim walla
pilates yapamam da uzaya giderim ama
pilatesi aç karna daha rahat yapıyorum çünkü, karnımı içeri çekmesi çok rahat oluyo

esw merhba bu uzay yuruyusu nedır bıkac gundur sız soyledıkce merak ettım ıse yarayan bısey sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…