60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esw merhba bu uzay yuruyusu nedır bıkac gundur sız soyledıkce merak ettım ıse yarayan bısey sanırım?

canım spor aleti bu
uzay yürüyüşü diye
biz ona kısaca uzaya gitmek diyoruz burda :))))))))))

Eklentiler

• $voit12.webp
    21 KB · Görüntüleme: 42
xxhcim yaptım walla 45 dk uzay yürüyüşümü :))))))))))

sayende gaza geldim canım, sağolasın
spordan sonra da tuvalete çıktım hemen

ohhh gece sporcusu maşallah ben de bugün 45dk gittim ama öncesinde dışarıda da 1 st kadar dolandım yürüdüm

ben de tam sızı okuyodum memnun oldum hulya, ben de bahar bu arada

Sevindim canım evet zor oluyodu gerçekten iyi oldu memnun oldum tekrar o zamaaaan tüm sporcularaaa

Baharcım memnun oldum buarada

leslıe yı yaptım baya 2-3 ay sonra sıkıldım ama bugunlerde yıne baslamayı dusunuyorum en azından donusumlu olursa sıkılmam

evetya maşşlah sen beya vermişisn nekadar zmanda verdin canım ben dönüşümlü yapıyorum lesliyle aletide hastayım buaraalr lesli zor oluyo ondan bihafta uzayı yapacam

slm kızlar karatavu senin boy kaç canımcım
nerude sen ne zamandır diyet ve spor yapıyorsun canım

ya benim bukzzım beni deli edecek neyaptıysam uyumuyo sonrada kzıncada aglıyo ne yapacam ben kızlaya

evetya maşşlah sen beya vermişisn nekadar zmanda verdin canım ben dönüşümlü yapıyorum lesliyle aletide hastayım buaraalr lesli zor oluyo ondan bihafta uzayı yapacam

en oyle hızlı veremedım hulyacım 8 ay falan oldu ama cok aralar verdım rejımı bır ay boyu bıraktıgım sınırsız yedıgım oldu ama 3 gun once kesın karar verdım hızlı bır sekılde devam edıcem.bu arada bı kızım var benım de 29 aylık

olsun canım vermişinya yineveririsin maşşşlah kızına allah bagışlasın benimkide 20aylık bicadım var
öp onu öp annesi sevgi göster o kuzuya

canımseviyorumdaha çokm yapıyo kendi öpüyo zaten sürekli ama erken uyumuyo bizyatıyoruz o geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…