priene eşlerimiz o konuda birbirine benziyor. her sorunun altında kilo yatıyo oluyor o zaman. ayy ne çektim. çok iyi bilirim demek aynıymış durumumuz. neyse sende zaten veriyorsun pilatesinde var yeter zaten. bizim kilo kavgaları sorunları bitti artık çok şükür hiç konusu bile olmuyor
tünaydın cnm,ben cevap verne kadar valla akşam olacak sandım :)iyiiz cnm sen naıslsın?nugya,hayell.,beyaz16,eebruli,neruda,Flyyy,karcicegi71,
günaydın kızlar nasılsınız
canım çok geçmiş olsun.
afiyet olsun cnmgünaydın kızlar
2bardak su içtim nesfit yiyecem şimdi
sagol hugocum haklısın aslında ama iş te bu beni etkliyo 10 kilodaha vermem lazım daha yani burdayım daha
beyazcım verisin canım çocuguna geçmiş olsun
lesli su videolar var evdeyürüyüş diye oldugunyerde o vieolarla hoplayıp zpılıyon
farmasicim cevabın için teşekkürler.ben listeyle ayarlıyorum kendimi sürekli değişim içinde yeni şeyler öğrendikçe
hugocuk canım bana listeyi veren arkadaşıma danıştım diyeti zora sokarmış hergün yürüyüşe çıkmamam.zaten azaldı kilo verme hızım sabit falan kalmasın az gitsin yavaş gitsin :) ben bi 60 a insem bir gün yürüyüş bir gün pilates olurdu da.şimdi hem pilates hem yürüyüş yapıcam artık bakalım ağır gelirse iki günde bir yaparım pilatesi kendimi ayarlarım yorulursam zaten zorlamam ikisini birarada.zaten ebru hanımla da aynı hızda yapamıyorumnasıl şıp diye kaldırıyor o bacağı
yanlarımda beyaz çatlaklar var benimfazlalıklarımı atınca geçer mi ki çatlaklar konusunda bilgim yok.yaşta 22 daha çatlak dolu hep şu kilolar yüzünden bi araştırıcam ne yapiyim bilgisi olan yazabilir mi.
nerudaaaa hoşgeldin canım kahvaltın çok güzel afiyet olsun.bakıyorumda genelde hep dışarı çıkıyosun.bende izne ayrılıcam cumartesi son bende çıkarım artık sürekli dışarıya
afiyet olsun canım
gayet güzel beslenmişsin
inşallah gider hepsi bi an önce
ben de 2 tane eltınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle ara yaptım kızlar
nugyacım sen bi ara kabak yiyodun metabolizmanı hızlandırmak için dimi, yanlış hatırlamıyorum
nasıl yapıyodun onu, bana da bi anlatır mısın sana zahmet?
anladım canım ben çatlak için susam yağı sürüyorum iyi geliyor duştan sonra
arzuhalcim sabna bir tüyo. spora eğer alıştıysa bünyen yürüyüşe çıkarken bir sırt çantası tak içine mesela ağırlık koy biraz kaldırabileceğin şekilde. mesela 3 kiloluk bişey olabilir ben dumbellerimi koyardım. bir hafta mesela böyle yürü sonra normal bildiğin gibi devam et. ben 6 kiloyla yürüdüğüm oldu canım. aralarda böyle şaşırtmak iyi geliyor
Merhaba kızlar.afiyet olsun hepinize.
bugünkü raporu vereyim;
kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi
yedi buçuk sekiz arası kahvaltımı yaptım ;
bir dilimden biraz büyük kızarmış çavdar ekmeği , bir domates,bir buçuk salatalık , bir havuç , biraz tere biraz dereotu , 1 kk kutusu az yağlı beyaz peynir,yarım lıght üçgen peynir.yanında bir bardak portakal suyu .
11 i geçiyordu pilates bitincede bir orta boy fuji elma ile iki sade galeta yedim.
sabahtan beri bir litre su içmişimdir.
öğlen : 4 köfte büyüklüğünde kırmızı et ızgara,1 bardak ayran , brokoli salatası , 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğünde 3 tane kepekli çubuk kraker yanında yeşil çayımı içerim. (bunun yanına süt gider mi bilemedimgece ara öğününe aldım :) )
akşam ise bir küçük tabak sebze yemeği (kereviz yemeği düşünüyorum patates olmayacak içinde)
yarım kase az yağlı yoğurt , çoban salata yaparım herhalde yanına birde 4 yemek kaşığı makarna buna da salçalı sos falan yaparım makarnaları ne zamandır sade yiyorum biraz sıkıldım:)
gece ise bir porsiyon meyve yanına bir bardak sütüm olacak.
2,5 litreye tamamlamaya çalışırım suyu.
dünden yorgundum gecede geç yattım ama erken kalktım öğlen oldu anca kendime geldim.
ebrulide pilates yapmaya çalıştım 40 dk.ağrıyor her yanım :)
öğleden sonra 1 saat tempolu yürüyecem.günlük egzersizleri de yaparım.bu kadar.
ekmek çeşitliğini de abartıcam gibi geliyor.bi ruşeymli bir kepekli bir çavdar herbirinin boyutları da bir olmuyor kepek ekmeği devamlı diğer ikisini de haftanın bi iki günü yemeye düşünüyorum.kalori farkları olur mutlaka.
dünde adaçayını denedim acı acı geldi limon sıktım öyle bitirdim artık önerebileceğiniz markasına kadar bitki çayları var mı kızlar. doğadan ın ayvalı ıhlamurunu tavsiye ederim ben.
ayrıca menüm yoruma açıktır
öğlen yemeğim nar ekşili bol limonlu soğanlı fesleğenli yağsız salata 3 köfte kadar et. bir ölçüsü bir avuç içini doldurur ve 1 dilimde ekmek kızlar.
tavuğa köride ekledim. salataya fesleğen ekledim. denemediğimiz kalmadı valla
Canım bugün gerçekten çok güzel menü afiyet olsunben de genelde liptonun çaylarından alıyorum en son doğadan yeşil çay almıştım ama bundan sonra açık yeşil çay alıp demlemeyi planlıyorum
bende bugünkü durumumu bildireyim:)
sabah kalkınca 2 bardak su
1 bardak sirkeli su
1 kase mısır gevreği
1 bardak yeşil çay,2 bardak su
şimdide öğlende bol salata
1 kase domates çorbası
yedim,ekmeği tamamen çıkardım ben inş başarabilirm bu sefer,sporum yok benim malesef,sizce menüm nasıl kızlar? tecrübeli arkadaşlarım yorum bekliyorum sizlerden
çok güzel canım afiyet olsun 2çocukla spor olmazkizaten sana onlar spor zaten boşver ekemek bende yemiyom durabilirsen dene benbak sütsüz şekerzi nescafe içerim çok yok tutuyo
Merhaba kızlar.afiyet olsun hepinize.
bugünkü raporu vereyim;
kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi
yedi buçuk sekiz arası kahvaltımı yaptım ;
bir dilimden biraz büyük kızarmış çavdar ekmeği , bir domates,bir buçuk salatalık , bir havuç , biraz tere biraz dereotu , 1 kk kutusu az yağlı beyaz peynir,yarım lıght üçgen peynir.yanında bir bardak portakal suyu .
11 i geçiyordu pilates bitincede bir orta boy fuji elma ile iki sade galeta yedim.
sabahtan beri bir litre su içmişimdir.
öğlen : 4 köfte büyüklüğünde kırmızı et ızgara,1 bardak ayran , brokoli salatası , 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğünde 3 tane kepekli çubuk kraker yanında yeşil çayımı içerim. (bunun yanına süt gider mi bilemedimgece ara öğününe aldım :) )
akşam ise bir küçük tabak sebze yemeği (kereviz yemeği düşünüyorum patates olmayacak içinde)
yarım kase az yağlı yoğurt , çoban salata yaparım herhalde yanına birde 4 yemek kaşığı makarna buna da salçalı sos falan yaparım makarnaları ne zamandır sade yiyorum biraz sıkıldım:)
gece ise bir porsiyon meyve yanına bir bardak sütüm olacak.
2,5 litreye tamamlamaya çalışırım suyu.
dünden yorgundum gecede geç yattım ama erken kalktım öğlen oldu anca kendime geldim.
ebrulide pilates yapmaya çalıştım 40 dk.ağrıyor her yanım :)
öğleden sonra 1 saat tempolu yürüyecem.günlük egzersizleri de yaparım.bu kadar.
ekmek çeşitliğini de abartıcam gibi geliyor.bi ruşeymli bir kepekli bir çavdar herbirinin boyutları da bir olmuyor kepek ekmeği devamlı diğer ikisini de haftanın bi iki günü yemeye düşünüyorum.kalori farkları olur mutlaka.
dünde adaçayını denedim acı acı geldi limon sıktım öyle bitirdim artık önerebileceğiniz markasına kadar bitki çayları var mı kızlar. doğadan ın ayvalı ıhlamurunu tavsiye ederim ben.
ayrıca menüm yoruma açıktır
sağol cnm,onu da içeyim
herkes yediklerinin listesini yazıyor ama bana bir genel liste lazım,yoksa kaçarım yine diyetten,şu saate çorba bu saatte yemek falan gibi,birde ölçüleri,yemekten 5 yk,çorbadan 4 yk gibi
elinde böyle listesi olan bana özelden atarsa çok sevinirim,yada burdan da yazabilir,burayı işgal etmeyeyim dedim sonra düşündüm burası diyet topiği bişey olmaz
canım çorbalrı birere kepçe yiyoruz
bakla grleri 4yeken kaşıgı
köfteleri 3t
ane al içi akdar yiyoruz
sebze yemeklerini 5kaşıkkadar yersin canım
yogurt muhakka olmalı yada salata süt iç ama bunalr light olanalrdan olsun sütünle yogurtun
meyveriniye aralarda 1tane ara oluyo meyvlerde
canım tatlı istediginde sütle türkkavesi yapıp çubuktarçın koy iç iyi gelir yada yogrta meyve dogra biraz fındık rendele tarçın koyyue çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?