hülyacım günaydın canım
yeni uyandın sanırım senin yaramaz yüzünden
afiyet olsun canım ama istersen daha renkli bi kahvaltı yap
sagol canım sanada afiyet olsungünaydın canım afiyet olsun
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMMMM KOCAMAN BİR GÜNAYDIN ELBETTE DUYDUM SENİ CANIMSIN YA nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır tatlım
hugocuk ben ilk adet olduğumdan beri hep düzensizdi çok doktorlara giitim hormanel değilmiş vücudun kendi yapısı dedi doktorlar bende pes etti kabullendim evet aslında yediklerimi görseniz yene iyi yani az bile aldım karnımda daha fazla hissediyorum malesef
neyse canım senin verecek fazla yağın kalmadı ondandır birde belli bir süreden sonra kilo verme duruyor bende de öyle olmuştu sonra yine vermeye devam ediyosun burda önemli olan sabırlı olmak
nugya,hayell.,beyaz16,eebruli,neruda,Flyyy,karcicegi71,
günaydın kızlar nasılsınız
soğol canım sanada günaydın pilatesim şimdi bitti oh çok rahatladım valla uyukum da geldi
yok canım ya üç sezondur var her sezon 3 ay anca yapmışımdır aslında pilatesi çok seviyorum ama bende karın egzersizlerinde baya zorlanıyorum yapabildiğim kadarıyla artıktamam o zaman canıım sorun olmaz o zaman. düzenli regl olmaya başlaman çok güzel canım zaten kilo vermek sağlık için en güzel şey bence sen çok kilo almadın canım yani 3 kilo normal ve 1 aya verirsin zaten. pilateste yapıyorsun. hayelcim sana bişey soracağım sen ne zamandır pilates yapıyorsun zorlanmıyormusun canım. mesela karın egzersizlerinde falan zor oluyormu canım hem karnı içeriye çekip hemde o egzersizleri yaparken zor olmuyormu. gerçi bende zorlanma oluyor çünkü daha yeniyim canım eskidne yaptım ama çok oldu bırakalı özellikle 4 ay sadece kardiyo verdi diyetisyen şimdilerde başladım pilatese ancak bir ay oldun cnım sen benden pilateste daha iyisindir
kızlar hadi bismillahirahmanirrahim bu sabah itibariyle diyete başladım bundan 4 yıl önce 2.5 ayda 17 kilo vermiştim yaşım 23 kendimi o dönemdeki gibi çok sıkmayacağım ama inş bu seferde 2.5 ayda 10 12 kilo kadar verebilirim.
sabah yediklerimi yazıyorum...
kahvaltı:
1 dilim ekmek biraz beyaz peynir 2 dilim kaşar peyniri
maydonoz salatalık domates
bitki çayı
ara da bi meyve yiyeceğim öğlende mantar yemeği ile bol salata yiyeceğim akşamada allah büyük
bugün sadece evde egzersiz yapacağım bacaklarımı çalıştırmam lazım selülit ve yağ feci durumda.
maşşallah rabbim mutlulugunu daim etsim güzel kalpli insan
senin okul yokmuydu bugün sevgili öğretmenim
kızlar plates topunu nerden ve kaça aldığınızı yazabilirmisiniz?
sağol cnm,daha iyi bugün kızım,şişi biraz indi,anne olmak bambaşka cnm valla,bende hep duygusaldım anlardım güya herkesin halinden ama anne olunca anladım tarif edilemeyecek bişeymiş,annemin kıymetini anladım bir kez daha,rabbim tüm isteyenlere tadtırsın bu duyguyu inş.
eskiden zayıflayınca göbek kaldığından benimki dırdır ederdi canım. şimdi direk göbek eridi o yüzden hiç oralı bile değil ilk zamanlar hep sorardı kontrol ne zaman ne kadar kilo verdin der dururdu. bu ay dedim h,ç kilo verememişim dedim arada duruyormuşş dedim ses etmedi. eskiden onu yeme bunu yeme derdi şimdi hiç önemli değil ne istersem tamam diyor. geçen aya kadar çok kilo verdin ama daha var diyordu geçen aydan beridir hiç demedi. öyle olunca bende rahatladım tabiki dırdırdan kurtuldum. millet kadın dırdırından ben erkek dırdırından çektim ehiehi
dün yapamadım yaa kızımı göz doktoruna götürdüm saate bakıp durdum valla şimdi bende ne güzel yapıcaktım diyehayell benim karnım koptuuuuuumanyak bişeydi bugün yine dünde öyle sen benden pilateste daha iyisin tabikide daha ilerdesin ben daha senin kadar olamam zamanla olurum ama delirtti bugün
afiyet olsun canım
gayet güzel beslenmişsin
inşallah gider hepsi bi an önce
ben de 2 tane eltınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle ara yaptım kızlar
nugyacım sen bi ara kabak yiyodun metabolizmanı hızlandırmak için dimi, yanlış hatırlamıyorum
nasıl yapıyodun onu, bana da bi anlatır mısın sana zahmet?
afiyet olsun canım
gayet güzel beslenmişsin
inşallah gider hepsi bi an önce
ben de 2 tane eltınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle ara yaptım kızlar
nugyacım sen bi ara kabak yiyodun metabolizmanı hızlandırmak için dimi, yanlış hatırlamıyorum
nasıl yapıyodun onu, bana da bi anlatır mısın sana zahmet?
ben bim den almıştım 10tl geçenlerde küçük pilates topu oldım carrefeurdan 6.75kr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?