60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hülyacım günaydın canım
yeni uyandın sanırım senin yaramaz yüzünden
afiyet olsun canım ama istersen daha renkli bi kahvaltı yap

evet canım 2di uyttugumda sobayı yak sütüver anca bana sıra geldi
canım bigün normal kahvaltı birgün nesfityapıyom canım böyle daha iyi oluyo bu nesfit bana çok su içiriyo

tamam o zaman canıım sorun olmaz o zaman. düzenli regl olmaya başlaman çok güzel canım zaten kilo vermek sağlık için en güzel şey bence sen çok kilo almadın canım yani 3 kilo normal ve 1 aya verirsin zaten. pilateste yapıyorsun. hayelcim sana bişey soracağım sen ne zamandır pilates yapıyorsun zorlanmıyormusun canım. mesela karın egzersizlerinde falan zor oluyormu canım hem karnı içeriye çekip hemde o egzersizleri yaparken zor olmuyormu. gerçi bende zorlanma oluyor çünkü daha yeniyim canım eskidne yaptım ama çok oldu bırakalı özellikle 4 ay sadece kardiyo verdi diyetisyen şimdilerde başladım pilatese ancak bir ay oldun cnım sen benden pilateste daha iyisindir

soğol canım sanada günaydın pilatesim şimdi bitti oh çok rahatladım valla uyukum da geldi

hayell benim karnım koptuuuuuu manyak bişeydi bugün yine dünde öyle sen benden pilateste daha iyisin tabikide daha ilerdesin ben daha senin kadar olamam zamanla olurum ama delirtti bugün

kızlar hadi bismillahirahmanirrahim bu sabah itibariyle diyete başladım bundan 4 yıl önce 2.5 ayda 17 kilo vermiştim yaşım 23 kendimi o dönemdeki gibi çok sıkmayacağım ama inş bu seferde 2.5 ayda 10 12 kilo kadar verebilirim.
sabah yediklerimi yazıyorum...
kahvaltı:
1 dilim ekmek biraz beyaz peynir 2 dilim kaşar peyniri
maydonoz salatalık domates
bitki çayı
ara da bi meyve yiyeceğim öğlende mantar yemeği ile bol salata yiyeceğim akşamada allah büyük
bugün sadece evde egzersiz yapacağım bacaklarımı çalıştırmam lazım selülit ve yağ feci durumda.

yok canım ya üç sezondur var her sezon 3 ay anca yapmışımdır aslında pilatesi çok seviyorum ama bende karın egzersizlerinde baya zorlanıyorum yapabildiğim kadarıyla artık bu sezonada 2 hafta olmuştu başlayalı ben 2 hafta sonra başladım 1.5 hafta yaptım sonra 10günlüğüne memlekete gittik kayınpederim kanserdi ya ağırlaştı iyiyce memleket dönüşü yeniden başladım inşallah bu sefer bırakmak zorunda kalmam

afiyet olsun canım
gayet güzel beslenmişsin
inşallah gider hepsi bi an önce

ben de 2 tane eltınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle ara yaptım kızlar

nugyacım sen bi ara kabak yiyodun metabolizmanı hızlandırmak için dimi, yanlış hatırlamıyorum
nasıl yapıyodun onu, bana da bi anlatır mısın sana zahmet?

Günaydın herkese,
Bugün geç uyandık.Hemen kahvaltı ettim 5 dkda.
1/2 simit
1 kk tulum peyniri
5 zeytin
2 yk domates suyu
Ardından 1 kupa biberiyeli yeşil çay

Pilates yapamadım ama kendim yapacağım ilerleyen saatlerde.

Çok geçmiş olsun. Benim de 17,5 aylık bir kızım var. Bilirim insanın içi cız ediyor onlara bir şey olunca.

Benim 4-5 kilo fazlam varken bile ki maksimum bu oldu o da evlendikten sonra hep spor yap diye başımın etini yerdi.En büyük kavgalarımız bu yüzdendi.Hiç sevmiyor fazla kiloları hiiçç.
Neyse ki doğumdan sonra çok sıkıştırmadı. 80 kg idim doğuma giderken.Doğumda 6-7 kg gitti. Birkaç hafta sonra kendiliğinden 69 oldu.Geçen sene biraz dikkat ederek 63 e indim.Bu yıl yine 64 le başladım bugün 60,4 çıktım :)
Eşim hep diyor 55 e inmek çok zor.Arada mutlaka duracak sakın moralini bozma. Hediyelerle bayağı destek oluyor sağolsun :)

Hugocuk doktor domates suyunu blendırda hazırlama mı dedi? Biraz vitamin kaybı olur belki ama 3-5 saniyede hazırlarsın.Hem 3 minik domatesle olmaz bence.Neredeyse tamamı domates suyu olmalı.

hayell benim karnım koptuuuuuu manyak bişeydi bugün yine dünde öyle sen benden pilateste daha iyisin tabikide daha ilerdesin ben daha senin kadar olamam zamanla olurum ama delirtti bugün
dün yapamadım yaa kızımı göz doktoruna götürdüm saate bakıp durdum valla şimdi bende ne güzel yapıcaktım diyeevet bugun çok güzeldi ama hergün daha az zorluyo sanki günden güne açılıyoruz galiba

hıım pirienecim blendır falan demedi sıkarsın zaten minicik elinde dedi. posalı olsun dedi. bende öyle yaptım akşam.

hayelcim ben 1 hafta yapamadım hastaydımya ondan daha tam gücüme kavuştum sayılmaz açıkçası tamam herşeyi dediği gibi yapıyorum ama eskisi gibide güçlü değilim yani. zamanla toparlanırım

esw ben değildim canım yapan neruda olabilirmi ismimizi karıştırıyorlardı genelde.ama emin değilim tabi

priene eşlerimiz o konuda birbirine benziyor. her sorunun altında kilo yatıyo oluyor o zaman. ayy ne çektim. çok iyi bilirim demek aynıymış durumumuz. neyse sende zaten veriyorsun pilatesinde var yeter zaten. bizim kilo kavgaları sorunları bitti artık çok şükür hiç konusu bile olmuyor

inş canım kurtuluruz yaza kadar fazlalıklarımızdan ben o sunta bisküvileri çok seviyorum tadları çok güzel.
bende az önce bi tane elma yedim.

Merhaba kızlar.afiyet olsun hepinize.

bugünkü raporu vereyim;
kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi

yedi buçuk sekiz arası kahvaltımı yaptım ;
bir dilimden biraz büyük kızarmış çavdar ekmeği , bir domates,bir buçuk salatalık , bir havuç , biraz tere biraz dereotu , 1 kk kutusu az yağlı beyaz peynir,yarım lıght üçgen peynir.yanında bir bardak portakal suyu .

11 i geçiyordu pilates bitincede bir orta boy fuji elma ile iki sade galeta yedim.

sabahtan beri bir litre su içmişimdir.

öğlen : 4 köfte büyüklüğünde kırmızı et ızgara,1 bardak ayran , brokoli salatası , 1 dilim kepek ekmeği.

ara öğünde 3 tane kepekli çubuk kraker yanında yeşil çayımı içerim. (bunun yanına süt gider mi bilemedim gece ara öğününe aldım :) )

akşam ise bir küçük tabak sebze yemeği (kereviz yemeği düşünüyorum patates olmayacak içinde)
yarım kase az yağlı yoğurt , çoban salata yaparım herhalde yanına birde 4 yemek kaşığı makarna buna da salçalı sos falan yaparım makarnaları ne zamandır sade yiyorum biraz sıkıldım:)

gece ise bir porsiyon meyve yanına bir bardak sütüm olacak.

2,5 litreye tamamlamaya çalışırım suyu.

dünden yorgundum gecede geç yattım ama erken kalktım öğlen oldu anca kendime geldim.
ebrulide pilates yapmaya çalıştım 40 dk.ağrıyor her yanım :)

öğleden sonra 1 saat tempolu yürüyecem.günlük egzersizleri de yaparım.bu kadar.

ekmek çeşitliğini de abartıcam gibi geliyor.bi ruşeymli bir kepekli bir çavdar herbirinin boyutları da bir olmuyor kepek ekmeği devamlı diğer ikisini de haftanın bi iki günü yemeye düşünüyorum.kalori farkları olur mutlaka.
dünde adaçayını denedim acı acı geldi limon sıktım öyle bitirdim artık önerebileceğiniz markasına kadar bitki çayları var mı kızlar. doğadan ın ayvalı ıhlamurunu tavsiye ederim ben.

ayrıca menüm yoruma açıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…