canım kalorifer varsa yemeklerini kaloriferin üzerine koy öğleye kadar ılık olur bulunduğun ortam sıcaksa ordada ılık durur aslında zaten haftada 3 gün ton balığı yesen ısıtmaya gerek olmaz
nugya tşk ederim ilgine arkadaşım zaten benimde acelem yok sağlıklı kilo veriyim yeter
Kızlar bi çıktım manava falan gittim geldim, hava yine çok soğukkk dondum sebze seçerkenşimdi de geldim 1,5 uncu litre suyumu yudumluyorum öğlene bol yeşillikli ton balıklı salata (artık akrnıbahar ve bezelye yemiycem bugün yeter bitmediler ama bigün ara vereyim ) salatamın yanında da 1 dilim ekmek yerim ama benimkini adı salata herşey var içinde akşamüstü de tekrar dışarı çıkarım kargoya gitmem lazım akşama da bilmiyorum kabak yemeği bulgur pilavı yapabilirim ya da ıspanak henüz karar vermedim:26:
kaloriferli değil canım burası üstten ısıtmalı otomatik.ay hugocuk kız aklıma ne geldi şimdi bi iple tavana klimanın püskürttüğü yeremi assam havayamillet görünce şaşırır artık bu ne dediklerinde et yemeğim ısınıyorda derim aslında bende şimdi onu düşünüyordum canım masamda dursa aslında soğuk olmaz galiba ılık olur diye düşünüyordum masamda dursun bari getireyimde.sağol canım fikrin için
bende bu hafta suyu içesim gelmiyo normalde 3 lt yi bulurum günde bu hafta 2 yi bile bulmuyordur heralde.bir lt bitmek üzere daha benim
bana günde 2 ile 2.5 litre dedi fazla olmasın dedi canım yorarmış böbrekleri. bu kadar yeterli dedi canım
sağol canım yaa... kocişimden şüphem yok aslında ama yine de etkileniyo insan rüya da olsa...
şimdi iyiyim allaha şükür... bu gün aynı diyetisyene giden biriyle karşılaştım tesadüfen... dr un çok iyi olduğunu söyledi... diyet listesini inceledim de neredeyse hiç boş durmayacak tüm gün yiyecek...
inşallah benimki de öyle olur... hem yiyip hem kilo versem ne güzel olur...pirinç de var oatates de onun listesinde ama onun şekeri yokmuş bana vermez sanırım... çok merak ediyorum...
xxh canım sen kendini pek belli etmiyorsun ama maşallahın var spor diyet falan tam gaz gidiyorsunarada kaynadım sanma gözümden kaçmıyorsun canım
canım bende aç kalmadan zayıfladım merak etme senin durumuna şartlarına göre ayarlar canımcım. bende son kontrolde bi bayanla tanıştım kadın rahat 45 yaşında vardır öyle çok kilolu değildi yaşına göre. sohpet ettik kadın 5 ayda tam 25 kilo vermiş ve çoğuda yağmış canım. inanamadım çünkü yüzü çökmemiş hiç. hiç belli değil kilo verdiği yani sarkıkta değildi. kadın eski fotosunu gösterdi bana şok oldum kadın obezmişti 100 kiloymuş yataktan kalkamıyormuş boyuda 160 falan. kiloları yüzünden ameliyat masasında ameliyatı yarım kalmış o kadar yağı varmıştıki yağlardan sinir uçlarınamı ne ulaşamamışlar. ya neler var canım. hedefim 65 diyordu valla. ama hiç yani belli değil kilo verdiği gayet sağlıklı yüzü çökmemiş falan sağlığı düzelmiş sokağa çıkıp yorulmadan yürüyorum dedi
ay hugocuk şımartıyosun beni aman kaçmayam cazelandırda arada okuyomda çokyazan oluyo yetiemeiyom valla sagalasıncanım sizlerden örnek alıyoruz
şimdi yeşil almemı yiyorum 1litre suyumuda içtim kzım uyusun inşllah sporumuda yapacamda uyumuyo inat
valla canım bu gidişle biz seni örnek almalıyız galiba sporun var beslenme konusunda maşallah iyisin galiba hugocuk seni örnek almalı bu gidişle
maşşlah hepimizde canım ben çok kiloalr verdimde vucudumu tanıyorum benim ömrüm diyetle geçti çokraştırmalr yaptım yedgim şeyin kaç kalorioldugunu anında bilirim ben kzıma hemile kalmadan işt hastalıktan ilaçdan 80 kilolara çıktım ama ona hamile kalcam diye 5ayda sporla 28 kiloverdim bunun ahricinde ben dikkaetetmezsem alam biriyim ailem hep çok kilolu ve artık buson hülyadedim artık almaycaksın artık inan çok sıkıldım inşllah hepimiz birbirimizin sayesinde vercez bunalrı yazın istedigimiz ne varsa giyecez hepimize alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:79:
5 syds 28 kilomusmsn sllshım kız msdem öyle neden kendini göstermiyorsun 28 kilo çok güzel yaaaaaa ya bende verdim aldım sıkıldım en sonunda gittim diyetisyene şimdi yavaşladı ama olsun dikkat etmedğim zamanlarda almıyorum artık. bende kendime kilo yapan şeyi tamamen çıkardım hayatımdan canım. yani bana kilo yapan şeker ve tatlıydı artık yok onlar bidahada başlama zaten artık akıllandım bende. pek dışarda yemek yemeyiz evde yeriz haftada 1 kez dışarda oluruz o zamanda ızgara salata yran yiiyorum evdede yemeklerim genelde sebze oluyor yağını az koyuyorum o zaman sorun olmuyor. şu 5 kiloda gitsin rahat bir nefes alırım artık canım. dahada kilo alacağımı sanmıyorum bayağı öğrendim herşeyi. dikkat ederim artık. sporda en az haftada 3 gün olur benim sorun olmaz o zaman. sen 28 kiloyu verirken zorlandınmı canım kolay değil çünkü
yok canım hiç sorun olmadı hatta her akşam kutu kutu light domdurmamıda yiyodum sadece yagı kesmiştim
neyse komşum geldi grş sonra
:13: :111: :124: :119: :119: :119:
evet bencede sonra görüşelim canım merak ettim
bende bu hafta suyu içesim gelmiyo normalde 3 lt yi bulurum günde bu hafta 2 yi bile bulmuyordur heralde.bir lt bitmek üzere daha benim
Ay evet yedim valla karmakarışık genesüper olur canım. şöyle karışık içinde nerudanın salatası gibi herşey olur yeşillik sebze brokoli falan yanına haftanın 3 günü ton balığı getirsen zaten ısıtmak istemez canım yağını süzüp yersin diğer günler yemekhanede belki sana uygun yemekler varsa yersin veya evden etli yemek yapar gelirsin hegün et ayrı sebze ayrı yapmaya vaktim yok dersen canım diyetisyenim etli sebze yemekleride olur demişti. etli sebze yemeklerine yağ koyma ilave demişti sadece. o da olur canım orası çok soğuk olmadığına göre ılık durur aslında veya imkanın varsa sıcak su dolu bir kabın içine yemeğinin olduğu kabı koysan 5 dakikada ısınıverir canımcım ama dikkat et pilastik kapta koyma yemeklerini sıcak suya girinceeriyiverir
maşşlah hepimizde canım ben çok kiloalr verdimde vucudumu tanıyorum benim ömrüm diyetle geçti çokraştırmalr yaptım yedgim şeyin kaç kalorioldugunu anında bilirim ben kzıma hemile kalmadan işt hastalıktan ilaçdan 80 kilolara çıktım ama ona hamile kalcam diye 5ayda sporla 28 kiloverdim bunun ahricinde ben dikkaetetmezsem alam biriyim ailem hep çok kilolu ve artık buson hülyadedim artık almaycaksın artık inan çok sıkıldım inşllah hepimiz birbirimizin sayesinde vercez bunalrı yazın istedigimiz ne varsa giyecez hepimize alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:79:
Tatlım aksine çok iyi etmişsin meyve yanında 1-2yk yoğurt ya da fazlası da olur yemek çok tok tutuyo çok iyietmişsinşimdi bir ksede yoğurt yedim içinebirtane mandalina koydum,ikisini bir arada yersek sorun olur mu ki?
araöğünüm 1 madensuyu 1 kuru incir 3 badem. badem bitmmiş ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?