canımmne demek çalmak bitanem ben burada niye sizlerle paylaşıyorum yediğimi içtiğimi fikir olsun diye yaşam standartınıza uyduğunu düşünüyorsanız alın uygulayın da bitanem. sonuç ortada benim açımdan sağlıklı bir şekilde 10 kilo gitti yani
latife etmiştim öğretmenim.haklısın tabi..bana uyuyor uygulamayı düşünüyorum ne mutlu sana darısı başımıza
ben çıkıyorum herkese keyifli akşamlar
sağol canım sanada afiyet olsunbir duruluyor bir veriyorum değişken benimki.dediğin gibi sanırım öyle alıştı benim listede yağ az karbonhidrat var.yağdan kısılmıştı.baktım veremiyorum başka bir listeye başlıcam zaten b planı mevcut :) artık herşeyden katmaya çalışıyorum bakalım daha öğrenicem
bu arada yalnız yaşamana imrendimuzaktan davulun sesi hoş mu geliyor bilemem de hep yalnız yaşamayı istemişimdir.
iyi geceler kızlar yarın görüşmek dileğiyle....
afiyet olsun canimcim..cok saglikli ve besleyici bir menü...bende birazdan bi parca salatalik yicem eksi lahana suyumu icip..kocisle yürüyüse cikacagim..yarinda tartilma günüm cok heyacanliyim..Kızlarcım akşam yemeği
1,5 kepçe mercimek çorbası
3yk tavuklu,ıspnakalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
şimdi de yeşil çay içiyorum az sonra da 2 mandalina yerim yatmadan da sirkeli su
sanada afiyet olsun canim..cörekotunu bende denedim ama yiyemedim..herkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemen
4yk makarna
1 göğüs etinden az tavuk eti
bol salata
ekmek yok
yemekten yarım saat sonra 1 kupa zencefilli tarçınlı 2 çay kaşığı bal eklenmiş sıcak süt
30 dk önce de 2 tane kivi
1 bardak adaçayı
ha bide yemekten önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim, zehir gibiydi walla
afiyet olsun canım gene süpersinKızlarcım akşam yemeği
1,5 kepçe mercimek çorbası
3yk tavuklu,ıspnakalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
şimdi de yeşil çay içiyorum az sonra da 2 mandalina yerim yatmadan da sirkeli su
afiyet olsun canımherkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemen
4yk makarna
1 göğüs etinden az tavuk eti
bol salata
ekmek yok
yemekten yarım saat sonra 1 kupa zencefilli tarçınlı 2 çay kaşığı bal eklenmiş sıcak süt
30 dk önce de 2 tane kivi
1 bardak adaçayı
ha bide yemekten önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim, zehir gibiydi walla
günaydın nugyacım.bugün son çalışma günün yarından itibaren tatilin başlıyor bebişim. şubatın kaçında işbaşı yapacaktın canım
günaydın balım evet canım son günüm bugün mesai erken bitiyo 2 de gidicem şubatın 1 iş başı canım.aaaaaaa kahvaltımı işyerine getirmiştim ınutmuşum yapmayı ben bi an önce yapayımda geleyim bu arada canım eşin nasıl oldu toparlamıştır artık kendini dimi
evet canım toparlandı. bugün öğleden sonra kesin gezmeye gideriz durmaz pek evde tatilde. o zaman sen 15 gün izinli oluyorsun. çok değilmiş ama yinede çok özlerim seni devamlı topikte olamazsın. artık napalım beklicez
evet canım 15 gün izin.işteki gibi sık olamam tabi.koşu bandına başlayayım diyorum bu izinde inşallah bademciklerim nüksetmez yine.bu arada kilo vermiş hissediyorum yarın söylerim yarın tartılıcam ama regliyimde şu anda tam sonuç alınırmı bilmiyorum genelde reglim bittikten -3- 4 gün sonra tartılıyorum.bugün eşinde varken gezin tabi canım hafta içi gündüz eşin yok çalışıyor biyerlere gidemiyosunuz dolaşın biraz ama eşin dikkat etsin kendine terlemesin yürürken falan.kahvaltımı yaptım hemen menüleri yazayım bende akşam eşimi aradım canım köfte piyaz çekti dedim arkadaşlarımızıda aldık gittik bende yedim zaten aşırı bişeyi yoktu köfteler ufaktı toplasan şu eli dediğimiz hesaptan çok az geçmiştir.arkadaşımın kocası dediki aygün çok güzel gidiyosun valla dedi eşide kiloluda nasıl yapıyosan söylede eşimde zayıflasın diyo.arkadaşımada anlattım sendende bahsettim samimiyetimizi şekeri ve tatlıyı bıraktığımızı dinledi tabi oda izinde ben dedi ev işinden başımı kaldıramıyorum ama yap yap batıyo yine çocuklar batırıyor o zaman bende gireyim bi dedi.bende bizim topiğe gel dedim değilse 80-90 topiğinde olabilir.bilmiyorum artık ne yapacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?