60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

latife etmiştim öğretmenim. haklısın tabi..bana uyuyor uygulamayı düşünüyorum ne mutlu sana darısı başımıza

ben çıkıyorum herkese keyifli akşamlar

latife etmiştim öğretmenim. haklısın tabi..bana uyuyor uygulamayı düşünüyorum ne mutlu sana darısı başımıza

ben çıkıyorum herkese keyifli akşamlar

sana da keyifli huzurlu akşamlar canımcım yarın görüşmek üzere

iyi geceler kızlar yarın görüşmek dileğiyle....

Kızlarcım akşam yemeği

1,5 kepçe mercimek çorbası

3yk tavuklu,ıspnakalı kabak yemeği

1 kase yoğurt

şimdi de yeşil çay içiyorum az sonra da 2 mandalina yerim yatmadan da sirkeli su

Tatlım valla 10 sene oldu yani çokşükür Allah hep yanıda oldu zorluklar varsa da kolayca atlattım ama çokşükür dostlar var erkek arkadaşım var ailem zaten herzaman destek çokşükür yani memnunum üniversite yılarında da eğlenceliydi,hala da öyle sorumluluk güzel ha ama kedim var tam olarak yalnız yaşıyor sayılmam

herkese iyi akşamlar

akşam yemeğimi yazayım hemen

4yk makarna
1 göğüs etinden az tavuk eti
bol salata
ekmek yok

yemekten yarım saat sonra 1 kupa zencefilli tarçınlı 2 çay kaşığı bal eklenmiş sıcak süt

30 dk önce de 2 tane kivi
1 bardak adaçayı

ha bide yemekten önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim, zehir gibiydi walla

Kızlarcım akşam yemeği

1 kase yoğurt

şimdi de yeşil çay içiyorum az sonra da 2 mandalina yerim yatmadan da sirkeli su
afiyet olsun canimcim..cok saglikli ve besleyici bir menü...bende birazdan bi parca salatalik yicem eksi lahana suyumu icip..kocisle yürüyüse cikacagim..yarinda tartilma günüm cok heyacanliyim..

sanada afiyet olsun canim..cörekotunu bende denedim ama yiyemedim..
sencefili tozmu olarak kullaniyorsun yoksa tazemi

Kızlarcım akşam yemeği

1 kase yoğurt

afiyet olsun canım gene süpersin
afiyet olsun canım
çörekotunu niçin çiğniyorsun suyla yutsaydın illa çiğnenmesi mi gerekiyormuş ? anlamadım

gece yumuşacık katmerden birkaç lokma
2-3 zeytin
2-3 ceviz
2 kuru kayısı
su yedim , içtim bünyemi şaşırtmak için

merhaba kızlar güzel bir cumartesiye merhaba deriz inşallah.
malum tatil günüm çocuklarla evdeyiz onların şimdi çizgi film keyifleri var ben de sabah ve öğlen kahvaltılarımı birleştiririm. bugün saat 14 00 te sınav gözetmenliği görevim var önce çocukları anneme bırakıp sonra sınav yerine gideceğim inşallah...

şimdi kahvaltı öncesi 500 ml ılık suyum yanımda onu yudumluyorum. bugün biraz değişiklikler yapmak istiyorum kendimce sabah öğlen kahvaltımı yapmadan meyve filan yemeyi düşünüyorum. bugün vücudumu epey şaşırtmayı planlıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar kahvaltım 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tane kivi

günaydın nugyacım. bugün son çalışma günün yarından itibaren tatilin başlıyor bebişim. şubatın kaçında işbaşı yapacaktın canım

günaydın nugyacım. bugün son çalışma günün yarından itibaren tatilin başlıyor bebişim. şubatın kaçında işbaşı yapacaktın canım

günaydın balım evet canım son günüm bugün mesai erken bitiyo 2 de gidicem şubatın 1 iş başı canım.aaaaaaa kahvaltımı işyerine getirmiştim ınutmuşum yapmayı ben bi an önce yapayımda geleyim bu arada canım eşin nasıl oldu toparlamıştır artık kendini dimi

evet canım toparlandı. bugün öğleden sonra kesin gezmeye gideriz durmaz pek evde tatilde. o zaman sen 15 gün izinli oluyorsun. çok değilmiş ama yinede çok özlerim seni devamlı topikte olamazsın. artık napalım beklicez

evet canım 15 gün izin.işteki gibi sık olamam tabi.koşu bandına başlayayım diyorum bu izinde inşallah bademciklerim nüksetmez yine.bu arada kilo vermiş hissediyorum yarın söylerim yarın tartılıcam ama regliyimde şu anda tam sonuç alınırmı bilmiyorum genelde reglim bittikten -3- 4 gün sonra tartılıyorum.bugün eşinde varken gezin tabi canım hafta içi gündüz eşin yok çalışıyor biyerlere gidemiyosunuz dolaşın biraz ama eşin dikkat etsin kendine terlemesin yürürken falan.kahvaltımı yaptım hemen menüleri yazayım bende akşam eşimi aradım canım köfte piyaz çekti dedim arkadaşlarımızıda aldık gittik bende yedim zaten aşırı bişeyi yoktu köfteler ufaktı toplasan şu eli dediğimiz hesaptan çok az geçmiştir.arkadaşımın kocası dediki aygün çok güzel gidiyosun valla dedi eşide kiloluda nasıl yapıyosan söylede eşimde zayıflasın diyo.arkadaşımada anlattım sendende bahsettim samimiyetimizi şekeri ve tatlıyı bıraktığımızı dinledi tabi oda izinde ben dedi ev işinden başımı kaldıramıyorum ama yap yap batıyo yine çocuklar batırıyor o zaman bende gireyim bi dedi.bende bizim topiğe gel dedim değilse 80-90 topiğinde olabilir.bilmiyorum artık ne yapacak bakalım

günaydın hanımlar
akşam menü
6 tane küçük ızgara köfte
piyaz (7 yk vardır)
1,5 bardak ayran
2 tane közlenmiş yeşil biber
biraz roka
ilerleyen saatlerde
bir tane portakal
akşam sütümü içmeyi unutmuşum

sabah kahvaltım
domates-salatalık
4 zeytin
2 kk yakın tuzsuz peynir
biraz roka
bir dilim kepek ekmek
şimdide yeşil çayımı içiyorum

canım zaten köfteşer ızgara oluyor sorun olmaz zaten öğlen daha çok sebze yiyorsun sen akşamada et yemiş oldun. değişiklik olmuş iyi olmuş. arkadaşın gelirse buraya yardımcı oluruz elbette. demekki sende fark çok o yüzden arkadaşlarının dikkatini çekiyor baksana canım arkadaşında gelecekmiş. çok güzel gidiyorsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…