günaydin kizlar.....bugün tartilma günümdü...tartildim ve 1 kilo daha gitmis...sonunda 5 li rakamlari görebildim..59 kilo olmusumcizelgemi degistireyim hemen. insallah 2 hafta sonrada 58 kilocugumu görebilirim..
kahvaltimia yaziyim..
1 dilim esmer taneli ekmeyi ortadan kestim..1 tanesini ince dilim light peynir..yarisini salca sürdüm yedim..canim salcali ekmek cektide.
2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..
evet canım meyve doğrayacağım bir bardak sütle ama dimi.
öylemi ben ozaman biraz daha birseyler yiyim..zaten pek doymadim..devrimcim az geldi canım bana kahvaltın
devrimcim unutmuşum canım bu arada tebrik ederim seni 1 kilo daha gitmiş:92:
tbrkler brovooooooooooooooooçok az olmamışmı yakahvaltın açıkırsın ama
hepinize cok tesekkür ederim canlarim benim.....bi sonraki hedefime 2 kilocuk kaldi...2 haftada 1 kilo yetiyor bana..en azindan kendimi kötü hissetmiyorum acaba sagliksizmi kilo verdim diye...hugocugum o hatayi birdaha yapmam artik..dersimi aldim..cok fena olmustum o günler zaten...bitter cikolata yetiyo bana..evet evet devrimcim az kaldı. üstelik devrimcim şeker hastası buna rağmen veriyor kilo çok güzel. arada tatlı yedi ama o da rahatsızlığından buraya konan künefe resmiinden oldu. zaten yedikten sonrada hastalanmış çok üzüldüm
öylemi ben ozaman biraz daha birseyler yiyim..zaten pek doymadim..
hepinize cok tesekkür ederim canlarim benim.....bi sonraki hedefime 2 kilocuk kaldi...2 haftada 1 kilo yetiyor bana..en azindan kendimi kötü hissetmiyorum acaba sagliksizmi kilo verdim diye...hugocugum o hatayi birdaha yapmam artik..dersimi aldim..cok fena olmustum o günler zaten...bitter cikolata yetiyo bana..
hugocuk..dün birsey farkettim..benim göbeyimde cok yag var diyordumya..en cokta üst göbeyimde..halbuki hepsi yag deyilmis..kac gündür pilates yapiyorum..karin kaslarimi icine cekince üst karnimdaki yaglar yariya indi sanki..yani dahami kötü dahami iyi bilmiyorum..kas gevsemesi olmus sanirim hamilelikten dolayi..:44:
sagol canim..dün bende baktim ama yüzümde bi cöküklük solgunluk görmedim yani en azindan bana öyle geldi..cünkü önceki kilo verdigim günlerde yüzüm solgun ve cökük gözükürdü..esimede sordum yok öyle birsey dedi..tabiki önceki gibi yuzyuvarlak tombik yüzüm yok.ama cökükte deyil sanirim..zaten son aylardaortalama 2 kilo veriyorum 1 ayda ..canım ben kahvaltını az dedinm k,lonu degil çok güzel bişey 1kilo
bane bile şeim yüzünden vermiyonya anlayamamıştım diyo vücündundaverdin diyo zaten saglıksız olsa yüzden gidiyo
öylemi ben ozaman biraz daha birseyler yiyim..zaten pek doymadim..
iyi ozaman canim...bugünde spor yaparim...cd almistim karin kaslarini güclendirmek icin...insallah toparlanir göbisim..bende bitane domates daha yiyim tam doymadim..sonra acikmayim...iyi canım çünkü yağ olsa vermek daha uzun zaman alı ama gevşeklikse zaten pilatesle toplanır hemen
kizlar hepinizi öpüyorum..cikmam lazim sonra görüsürüz.....
sagol canim..dün bende baktim ama yüzümde bi cöküklük solgunluk görmedim yani en azindan bana öyle geldi..cünkü önceki kilo verdigim günlerde yüzüm solgun ve cökük gözükürdü..esimede sordum yok öyle birsey dedi..tabiki önceki gibi yuzyuvarlak tombik yüzüm yok.ama cökükte deyil sanirim..zaten son aylardaortalama 2 kilo veriyorum 1 ayda ..
afiyet olsun canım hepsi gayet güzel 7 yk piyaz yanında ekmek yemediğin için sorun olacağını düşünmüyorum ekmek yememekle çok iyi yapmışsın .günaydın hanımlar
akşam menü
6 tane küçük ızgara köfte
piyaz (7 yk vardır)
1,5 bardak ayran
2 tane közlenmiş yeşil biber
biraz roka
ilerleyen saatlerde
bir tane portakal
akşam sütümü içmeyi unutmuşum
sabah kahvaltım
domates-salatalık
4 zeytin
2 kk yakın tuzsuz peynir
biraz roka
bir dilim kepek ekmek
şimdide yeşil çayımı içiyorum
teşekkür ederim canımafiyet olsun canım menü çok güzel.şu nesfitten bende alıcam bu gidişlehugocukta kellogs yiyodu meyve doğrayıp sütlü canım istiyodu hep sende böyle yazınca canım iyice istedi bugün alışverişe çıkma durumum var alırım büyük bir ihtimal.
hoşgeldin mavli ben hatırladım seni
afiyet olsun farmasi menü güzel
bana menü az geldi nerudacığım neyse ama sen dengelersin onu
afiyet olsun esw güzel canım menü
evet canım ızgaraydı dediğin gibi sebze ağırlıklı besleniyorum bugün alışverişe çıkma ihtimalim var ton balığı tavuk eti ve kuşbaşı et alıp 3 er köfte büyüklüğünde hazırlayıp deepfreeze koyacağım.izindeyken her öğlen et pişiririrm artık yada akşamları yerim değişiklik yaparım bazen
merhaba günaydın canım bir neruda kalsiği ve de çok hoşGünaydın haftasonunun erkenci güzelleri ve tüm kızlaaaaaaaaaaar
kalkınca 1 tk tere tohumu 1 çk bal (2 haftadı yemiyodum bugün başladı tekrar arada özellikle bırakıyorum vücut alışmasın diye)
kahvaltıııım
2 dilim çavdar ekmeği
1 adet yeşil zeytin
2 adet lıght üçgen peynir
2 adet köy biberi
Domates-salatalık
şimdi de bol limonlu yeşil çayımı içiyorum
kahvaltı çok güzel lakin domates filan da yiyebilirdin salatalık bir bütün olabilirdigünaydin kizlar.....bugün tartilma günümdü...tartildim ve 1 kilo daha gitmis...sonunda 5 li rakamlari görebildim..59 kilo olmusumcizelgemi degistireyim hemen. insallah 2 hafta sonrada 58 kilocugumu görebilirim..
kahvaltimia yaziyim..
1 dilim esmer taneli ekmeyi ortadan kestim..1 tanesini ince dilim light peynir..yarisini salca sürdüm yedim..canim salcali ekmek cektide.
2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..
blachkandwite nerelerdeydin kuzum çok özlettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?