Bende 21 yaşındayım hihoyyyt
Bu topiğin en küçükleri evlibarklı ve ben miyim? :)
çağırcakmısın ciciş bizi düğüne sositososito
bende seni yerim cicişşşşşş Şeniz
ah be pırlantam söz verdim size, elim mahkum artık:):)canımcım bişey itiraf edeyimmi,ben ilk defa bu kadar mutlu ve motivasyonlu diyet yapıyom,inan sizlerin sayesinde :1hug:
bizim topik diyet ortaklığını geçti,çok güzel bi dostluk ortamı oldu...bukadar güzel insan nasılda biraraya geldi,mucize gibi...iyiki varsınız..
Sabuncuğum Flyyy 'a verdiğin fikirden bende faydalanıcam yarın patates salatası yapıcam bol yeşillikli ofise getiricem. Bugünde aklıma gelmişti zaten canım çok çekmişti yarın onu yicem öğlen :)))
olmasmi canim zaten sac uzayinca bi haddeden sonra kirilmaya basliyo
ben türkiyeye gidince kücück cantam var aktari dolduruyom icine ohhh bi sene yetiyo
simdi ben 5 senedir filan cam terebentini kullaniyom sampuan sisemin icine 100 damla
arada da maske yapiyorum sacima formül su
cam terebentini
zeytin yagi
menekse yagi (mmmm bunu kullaninca sac acayip güzel kokuyo)
ceviz yagi
bir cay kasigi sirke
bunu bakim icin yapiliyo
yokkk ben uzatmakta istiom diyosan
ya 1 turp siyah ama yada 1 turp kadar zencefil rendeliyosun biraz suyla kisik ateste yarim saat kaynatiyosun suyunu ilik olunca icinede bi yumurta sarisi ekliyosun stechfilmle sarip en az bi saat bekliosun ilik suyla durluyosun sampuanlayabilirsin sonra
sacin uzamasi icin 2-3 günde bir bu maskeyi yaparsan 10 günde 1-2 cm kadar uzuyo hihoyyyt
canım bence ağustosta tam 23 olacaksın şimdi 26 sın.ben babanne hesabı yapıyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3:1hug:
Bende 28 yaşındayııımmm
sağol canım yaa ne güzel hesap bu böle kaydirigubbakcemile3
kızlar foruma girmenin kolay yolunu söylüyorum.
googla kadınlar kulubü yazıyoruz
ilk sitede kadınlar kulubü çıkıyor tabiki.
alt başlıklarında oyun kulubü forum ... gibi şeyler yazıyor.
Ben direk forumu tıklıyorum. Öyle girebiliyorum.
canım bence ağustosta tam 23 olacaksın şimdi 22 sın.ben babanne hesabı yapıyorum kaydirigubbakcemile3
22 yazıcağıma 26 yazmışım kaydirigubbakcemile3 eee biyandan yemek tapmakla uğraşınca :uhm:
kaydirigubbakcemile3:1hug:
Bende 28 yaşındayııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?