60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorun değil canım ama bu hesap daha ii oldu kaydirigubbakcemile3 ne yemeği yapıyosuncokacimcoook

kremalı tavuk çorması, patates püresi ve inegöl köfte ama kocişime yapıyorum ben akşamları yemek yemiyorum kahve meyve falan idare ediyorum cokacimcoook

ya şu ruh halini nerden ekliyoruz ben kullanıcı profilimde öle bi yer göremedim :uhm:

canım sağ üste hoşgeldin balbademesra yazıyor ya onun hemen altınnda ruh halim var ordan alkisalkisalkis

canım çok teşekkürederim sağolasın a.s. buarada afiyet olsun ne güzel yemekler yapıyon sen öle zayıfladıktan sonra tarif vermeye başlarız birbirimize bende temmuzdan sonra kocişime yemek yapcam:asigim:

Fılay evde kalmışız kıs biz . .
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
.

valla sabuncum ya.. hele ben tam evde kalmışım...kaydirigubbakcemile3
Kısmetse seneye evlenicem bende.. Şimdilik nişanlıyız evlenmek için para biriktiriyoruz.. Anacım evlenmek çok masraflı yawww...:sm_confused::sm_confused:

kremalı tavuk çorması, patates püresi ve inegöl köfte ama kocişime yapıyorum ben akşamları yemek yemiyorum kahve meyve falan idare ediyorum cokacimcoook

canımcıım ohhh eline sağlık valla.. Misssss... Kokusu ta buraya kadar gelio miss gibi..yerimseniben

tabiki canım memnuniyetle.benim tatlılarım çok güzel olur

Nekadar hamaratsınız kızlar.. Sölemesi ayıp benimde yemeklerim güzel olur...

Herkese iyi akşamlar bayanlar. Sağlıcakla kalın baş baş :))

İyi akşamlar pırlantam.. baş başşşş

bugun yediklerimi yazayım ...

sabah peynırlı tost yanında tatlandırıcılı cay ve dom-salt salatası
2 adet zeytın

ara dilim etiform ve sekersiz-sütsüz kahve

ögle bir dl tam tahıllı ekmek ve yogurtlu ıspanak(3kasık kadar)

aksam da kısmetse; 4-5 kasık kadar kıymalı-nohutlu patlıcan yemegı ve aynı mıktarda semızotu salatası yemeyı planlıyorum.

bu devirde evlenmek gercekten cok masraflı... ben de evlenecegım ama iş bulmayı beklıyorum. iş bulmadan olamaz gibi geliyor... çok sıkıntı olur yani...

Aa nişanlı olduğunu bilmiyordum canım . . .
Allah cc tamamına erdirsin . . .
Evde kalma kategorisinden çıkıyorsun o zaman sen . . . :dance:​

Bu gün bende yediklerimden bahsedeyim bi kaç gündür hiç yazmadım . . .

Diet psikolojisinden çıkmak için bi program yapıyorum . . .

Sabah çorba 1 kase yoksa bitki çayı öğlene doğru ofiste 2 adet mini simit ya da çok ufak 2 adet açmayla salatalıklı domatesli biberli üçgen peynirli yumurtalı bi baba öğün yiyiyorum sebzesi bol karbohidratı ölçülü çok doyurucu bi öğün oluyor bu . . .

Aralarda eti müsli kurabiye 2 adet 1 porsiyon meyve gibi bu gün 100 gr leblebi yedim meyve yerine ki leb gerçekten doyurucu bi şi . . . alkisalkisalkis

Bu arada 100 gr leb 1 ince dilim beyaz ekmeğe eş değermiş . . .

Akşamı hafif atlatıyorum . . .
Genelde çorba . . .
Ya da menemen vari . . .

Aa nişanlı olduğunu bilmiyordum canım . . .
Allah cc tamamına erdirsin . . .
Evde kalma kategorisinden çıkıyorsun o zaman sen . . . :dance:​
COLOR]​

Saol canım beniim.. Darısı başına.. hihihkaydirigubbakcemile3 sende yokmu bi kısmett..

bu devirde evlenmek gercekten cok masraflı... ben de evlenecegım ama iş bulmayı beklıyorum. iş bulmadan olamaz gibi geliyor... çok sıkıntı olur yani...

aynen öle şekercim..:çok üzgünüm:

Şimdi bugün yediklerimm nelermiş bakalımm..
Sabah 2 küçük parça simit 2 küçük parça açma 1 üçgen krem peynirle..
Öğlen: ton balıklı salata
Akşamşimdi) 1 elmayla yoğurt
bir saatte spor yaptım bugünn..
Oh güzel bir gün geçti..
Akşam yatmadanda cencefilli süt yada soya sütü içicemm...

Kızlar listeyi yaptım ama ekleyemiyorum buraya..

Öyle güzelde yaptım ki yaş ve boy falan da ekledim.. Bilgi olsun hesaaaaabı...
Derincim, Gülgülmezcim ve Lunam sizin kilolara ihtiyacım var..
Diğer herkeşlerde boy yazarsa onları da ekliim..

Sonra bitince bütün liste buraya kopyaliicam artıkın naaaaapalım..

Tarih:…………04.May…… 11.May………….. 18.May………….. 25.May………….. 01.Haz…………… Verilen Kilo
Flyyy……………… 62
Evilbarklı………..58.2
BalbademEsra…66
gulcicek61_67….68
Pirlanta_a………64.7
YAREM …………. 65.4
Durcheinander...64.7
Sabun……………. 62.5
Yonca54………… 65
Mavibenek……. 61
Vintage 66……….
Melek ve Mucizesi…….. 61.5
Emoşum………….65
Gulgulmez……….
Derin………………..
Lunapiena……………
Fiume……………. 66
Saracıracı………. 65

kızlar merhaba ben yine bütün gün giremedim siteye senağlama
bugün yediklerimi yazayım
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyla elma krom içmeye başladım bugün bakalım ne olcakkaydirigubbakcemile3
işe yine uzuuuun bi yoldan gittim
gider gitmez limonlu sıcak suyla diyet ekmekli sanviçimi yedim(uno light sanviç ekmeği light peynir,domates,salatalık,roka,ve biberle yapılmış)
ara öğün 11 gibi activia
1 tanede elmalı form bisküvi
öğlen sabahki sandviçin aynısı
ara öğün 1 elma
1 paket keten tohumlu form bisküvi
akşam işten dönerke yine uzuuun bi yoldan yürüyüş
ama bu akşam azcık kaçamak var manevi anneme uğradım bulgur pilavı yapmış 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
ama yine bunu telafi edeyim diye uzuuun bi yoldan eve dönüş.
şimdide kayısılı form çayımı içiyorum (çok hoşuma gitti yaa )
şimdi sizin yazdıklarınızıda tam okuyup önce evimi toplayacağım hızlı hızlı kalori yakma hesabı :) sonrada sporumu yapıp elma sirkeli suyumu içip yatarım :)
bugün tartı aldım :) yarın sabah tartılcam delikafadulden ama korkuyorum yaaa inceldim hemde fazlasıyla belim 5 cm incelmiş diyete ve spora başladığımdan beri ama ya kilo veremediysem :çok üzgünüm:
veremediysemde durmak yok :) tam hız devammmm :teytey:
iyi akşamlar kızlarrr yarın görüşürüz :)

Derinciğimmmm sarımsağı delmenin nedenini merak ettim canım daha kolay sindirilebilmesi bakımından mı ?

evet sabuncumm bildin daha kolay sindirebilmek için...zeki arkadaşım benim...kaydirigubbakcemile3 bıçakla keserek yutunca koku oluyor...o şekilde yutunca koku olmuyor...yani oluyorsa da kimse birşey demiyor...:jeyyar: bende yutmaya devam ediyorum valla...şifa niyetine...yerimseniben dur aklıma gelmişken yine yutayım...

flyyycığım ellerine sağlık canım...sen istersin de kilomu söylemezmiyim 62 ...sabuna özendim ondan 62 hihoyyyt aslında listeyede eklerdim ama hiç durmadan liste görmek hoş olmuyor...o yüzden eklemedim canım...

Son düzenleme:

tamam canım ben ekledim seni..Şeniz

kizlar kizlar selamlar,

buraya ilk defa yaziyorum. nasilsiniz? diyet nasil gidiyor?

Hoşgeldin yulafcım aramıza... Sağlıklı zayıflamalarr...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…