sorun değil canım ama bu hesap daha ii oldu kaydirigubbakcemile3 ne yemeği yapıyosuncokacimcoook
ya şu ruh halini nerden ekliyoruz ben kullanıcı profilimde öle bi yer göremedim :uhm:
kremalı tavuk çorması, patates püresi ve inegöl köfte ama kocişime yapıyorum ben akşamları yemek yemiyorum kahve meyve falan idare ediyorum cokacimcoook
canım sağ üste hoşgeldin balbademesra yazıyor ya onun hemen altınnda ruh halim var ordan alkisalkisalkis
canım çok teşekkürederim sağolasın a.s. buarada afiyet olsun ne güzel yemekler yapıyon sen öle zayıfladıktan sonra tarif vermeye başlarız birbirimize bende temmuzdan sonra kocişime yemek yapcam:asigim:
.
Fılay evde kalmışız kıs biz . .
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kremalı tavuk çorması, patates püresi ve inegöl köfte ama kocişime yapıyorum ben akşamları yemek yemiyorum kahve meyve falan idare ediyorum cokacimcoook
tabiki canım memnuniyetle.benim tatlılarım çok güzel olur
Herkese iyi akşamlar bayanlar. Sağlıcakla kalın baş baş :))
2 litre oldu içtiğim su
ohh afiyet bal şeker, akıp giden yağlar olsun canım..kaydirigubbakcemile3
Aa nişanlı olduğunu bilmiyordum canım . . .COLOR]
Allah cc tamamına erdirsin . . .
Evde kalma kategorisinden çıkıyorsun o zaman sen . . . :dance:
bu devirde evlenmek gercekten cok masraflı... ben de evlenecegım ama iş bulmayı beklıyorum. iş bulmadan olamaz gibi geliyor... çok sıkıntı olur yani...
saraciraci 65Tarih: 04.May 11.May 18.May 25.May 01.Haz verilen kilo
Flyyy 62
Evlibarkli 58.2
balbadmesra 66
Derinciğimmmm sarımsağı delmenin nedenini merak ettim canım daha kolay sindirilebilmesi bakımından mı ?
Kızlar listeyi yaptım ama ekleyemiyorum buraya..
Öyle güzelde yaptım ki yaş ve boy falan da ekledim.. Bilgi olsun hesaaaaabı...
Derincim, Gülgülmezcim ve Lunam sizin kilolara ihtiyacım var..
Diğer herkeşlerde boy yazarsa onları da ekliim..
Sonra bitince bütün liste buraya kopyaliicam artıkın naaaaapalım..
flyyycığım ellerine sağlık canım...sen istersin de kilomu söylemezmiyim 62 ...sabuna özendim ondan 62 hihoyyyt aslında listeyede eklerdim ama hiç durmadan liste görmek hoş olmuyor...o yüzden eklemedim canım...
kizlar kizlar selamlar,
buraya ilk defa yaziyorum. nasilsiniz? diyet nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?