:) Senin öyle kilo aldığını bile bilmiyorum inan.
Ben de çok bisküvi yerdim. Bayılırım süt-bisküvi ikilisine. Zaten bu yüzden 20 kg aldım hamileyken.
Ben lazer epilasyon yaptırıyorum farmasi. Mantıklı olabilir ama hiç duymamıştım ben.
Herkese iyi akşamlar, mutfağa gidiyorum ben.
yine tatli konusunda tartisma yapilmis..haklisiniz ben iradesi zayif bir insanin tekiyim..birdahada buraya ugramam size bol bol tatli sohbetler...bende sunu söyleyim böyle saglikli diyet topiginde ne isi var tati resminin falan..ben buraya saglikli beslenme adina araniza katilmistim..künefeyide öyle ballandira ballandira anlatinci merak ettim tadini.cünkü nasil bir tadi oldugunu hic tatmadigimdan merak etmistim...markete gittim baktim ordada o tatliyi bulamayinca baklava alayim dedim..zaten 60 kilonun altina indim hala ve hala burda ne isim var dimi..59-50 kilo verme topigine katilirim..
hayir hugocugum sana niye kiziyim..ama tatli bagimliliginin ciddiyetini hala anlayamadilar bazi arkadaslar...anlata anlata bi hal olduk..gitme lütfen iradesiz değilsin sen. keşke senin adını vermeseydim kızdınmı bana canım
yine tatli konusunda tartisma yapilmis..haklisiniz ben iradesi zayif bir insanin tekiyim..birdahada buraya ugramam size bol bol tatli sohbetler...bende sunu söyleyim böyle saglikli diyet topiginde ne isi var tati resminin falan..ben buraya saglikli beslenme adina araniza katilmistim..künefeyide öyle ballandira ballandira anlatinci merak ettim tadini.cünkü nasil bir tadi oldugunu hic tatmadigimdan merak etmistim...markete gittim baktim ordada o tatliyi bulamayinca baklava alayim dedim..zaten 60 kilonun altina indim hala ve hala burda ne isim var dimi..59-50 kilo verme topigine katilirim..
esim gecenlerde sigara birakma topigine bakti..ben orda hic bir sigara resmi falan görmedim...evet disarda tv dede sigara icenler var..ama yardim amacli bi insan bir yere kayit olmus ordada karsina savastigi bir madde habire göz önüne getirilirse ne isi olur orda dimi...
tamam canim gitmiyorum..umarim öyle durumlar birdaha yasanmaz...zaten uzun bi zaman vücüt o malum tati sekerli seyleri yemeyince zamanla alisacak..bende yeni biraktim sayilirim...birden olmuyo yillardir vücüdün alistigi maddeyi insan kolay kolay birakamiyo..ama basaracagim insallah canim..bu arada sekerim cok düsük seviyelerde son günlerde...kilo düstükce kandaki sekerde düsüyoevet haklısın biz o zaman zaten tartıştık. gitmeni gerektirecek bişey yok canım
tamam canim gitmiyorum..umarim öyle durumlar birdaha yasanmaz...zaten uzun bi zaman vücüt o malum tati sekerli seyleri yemeyince zamanla alisacak..bende yeni biraktim sayilirim...birden olmuyo yillardir vücüdün alistigi maddeyi insan kolay kolay birakamiyo..ama basaracagim insallah canim..bu arada sekerim cok düsük seviyelerde son günlerde...kilo düstükce kandaki sekerde düsüyo
menülerin süper topiğin mankeni canım benimkızlar günaydın
dün akşam gelemedim malesef, misafir vardı
akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok
ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz
sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )
şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı
Merhaba arkadaşlar..
Kaç gündür bi fırsat bulamadım..
Dün dr. a gittim..
tekrar test için kan verdim.. Bugün de tiroid için usg çektireceğim..
pazartesi tekrar dr. gideceğim ve herşey belli olacak..
Gerçi tsh yükseliğiyle ilgili dr. dedi ki..
Bu şekilde kilo vermen mümkün değil hatta bu yüzden almışsındır kilo dedi..
İlaçla biraz zayıflarsın dedi..
İşte böyle kızlar...
Bol bol verilmiş kilolu günlerimiz olsun..
efenim ben arada sütlü ve tarcinli yarim cay bardagi light süt ictim.Türk kahvesini aksama sakladim,tv karsisinda keyifle yudumlayacagim. yaninda da yulaf,elma,muzla yaptigim sekersiz kurabiyeden 2 tane yedim.Kurabiyeler pisene kadar dayanamayip 1 petibör bisküvi yemistim.(((
aksam menüm ise:
4-5kasik karnabahar yemegi (havuclu-1 yk zeytinyagli)
1 dilim ekmek yerim(cavdar)
2-3 kasik yogurt kesin olur
2 balik köftesi(izgara)
1 kasede salata yerim arkadaslar.Umarim dengeli ölcüleri fazla olmayan bir ögün olabilmistir.
herkese afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?