neruda,
çok teşekkür ederim cevap yazdıgın için.yazdıgın herşeyi tekrar tekrar okudum ve hepsini uygulıycam.şimdi işyerindeyım ve çekmecemde kuru incir vardı onu arkadalara dağıtıcam ve bir daha almıycam
tatlıyıda uzun bir sure denemıycem....baklavanın dilimleri zaten çok küçüktü hatta bende o kadar tatlıyı nasıl bi anda yedim hala anlamıyorum ama sanırım dun sporu fazla kaçırınca vucut saldırdı
muz,ceviz,tarçın üçlüsünü de ilk tatlı krızımde deniycem...tabı krıze girmemek için aşırı zorluycam kendimi
akşamda tekrar spor yapıcam..
leslie'yı açtım 70 dk civarı sanırım.bıde ustunde "tanıtım amaçlıdır orjınalını alın"gibi bişey dyor yanı orjınalı daha mı uzun biliyomusun
herkese iyi akşamlar...
hugocuğum nasılsın canım bu gün daha iyisindir inşallah...
akşam menümü yazmaya geldim...
2 kepçe mercimek çorbası (patates soğan ve mercimekle yaptım yağ ve tuz koymadım bol limonlu acılıydı)
1 dilim ekmek
4 kaşık sarımsaklı bol naneli yoğurt
2 kuşbaşı tavuk sote...(bu farmasi işi oldu...)
bu arada kızlar bu gün kızımı fiziğe götürdüm.. orada benim diyetisyene giden kız varama o çok kilolu 18-19 yaşlarında rahat 90 civarı vardır...neyse benim dr ona 2200 kalorilik diyet vermiş... her öğün 4 dilim kepek ekmeği var...ama 10 günde 2,5 kilo vermiş...
cnm insülin direnci olan ve ailemde anneannem teyzelerim dayılarım herkes de şeker hasta olan biri olarak seni çok iyi anlıorum cnm.bende 1-2 ay öncesine kadar bu kadar az hiç yok denecek kadar az tatlısız yaşayacağıma söyleseler inanmazdım ama dediğin gibi vücut alışıo psikolojk olarak da şu an dolapta çikolata var ama gdip yemiorum mesela.sende çok güzel gidiosun bence cnm sıkma canını kal bizmle yoluna devam cnmtamam canim gitmiyorum..umarim öyle durumlar birdaha yasanmaz...zaten uzun bi zaman vücüt o malum tati sekerli seyleri yemeyince zamanla alisacak..bende yeni biraktim sayilirim...birden olmuyo yillardir vücüdün alistigi maddeyi insan kolay kolay birakamiyo..ama basaracagim insallah canim..bu arada sekerim cok düsük seviyelerde son günlerde...kilo düstükce kandaki sekerde düsüyo
afiyet olsun cnm sana fazla gelemzse sorun yok ama bana bu kadarı fazla gelir cnm gayet güzel herşey var.efenim ben arada sütlü ve tarcinli yarim cay bardagi light süt ictim.Türk kahvesini aksama sakladim,tv karsisinda keyifle yudumlayacagim. yaninda da yulaf,elma,muzla yaptigim sekersiz kurabiyeden 2 tane yedim.Kurabiyeler pisene kadar dayanamayip 1 petibör bisküvi yemistim.(((
aksam menüm ise:
4-5kasik karnabahar yemegi (havuclu-1 yk zeytinyagli)
1 dilim ekmek yerim(cavdar)
2-3 kasik yogurt kesin olur
2 balik köftesi(izgara)
1 kasede salata yerim arkadaslar.Umarim dengeli ölcüleri fazla olmayan bir ögün olabilmistir.
herkese afiyet olsun...
afiyet olsun cnmherkese iyi akşamlar...
hugocuğum nasılsın canım bu gün daha iyisindir inşallah...
akşam menümü yazmaya geldim...
2 kepçe mercimek çorbası (patates soğan ve mercimekle yaptım yağ ve tuz koymadım bol limonlu acılıydı)
1 dilim ekmek
4 kaşık sarımsaklı bol naneli yoğurt
2 kuşbaşı tavuk sote...(bu farmasi işi oldu...)
hamdolsun canım iyiyim çok şükür geçti. midemde düzeldi. sen nasılsın. yaramaz oğlun napıyo. bebeciklerinle yanlız kalıyorsun allah kolaylık versin sana. buralarda bişeycik yok olursa ben sana derim için rahat olsun emi
heralde. normal zaten. kilo çoksa metabolizması daha hızldır bize göre. ondan diyorum sana kimsenin sözüne itibar etme. kimse uzman değil sen listene uy. sonuçta o kadar eğitim almış diye canım. senin ne kadar günlük karbonhidrata ihtiyacın olduğunu kimse bilemez diyetisyenin sporuna göre verdi sana. dediklerini harfiyen yaparsan zayıflarsın.
uymaya çalışıyorum canım...nasıl menülerim sence... sen de yorumla... 10 gün sonra kontrolüm var bakalım ozaman anlıcaz işe yarayıp yaramadığını...
yanlız kız bana diyo ki sen diyetisyenden zayıf görünüyosun diyo...ben hiç dikkat etmedim gidince iyice bi bakayım...
allahım iyilik versin canım...
biz de napalım işte uğraşıyoruz çocuklarla... oğlan her zamanki gibi yaramazlık peşinde... kestaneleri sobanın üzerine sıralamış kestane pişiriyomuş...soba yanmıyo tabi...
biz kayınvalidemlere taşındık yanlız değiliz yani...
ama eşim pek rahat değilmiş komutanları çok sertmiş... neyse kısa dönem allahtan inşallah hayırlısıyla yapar gelir...
tarçınlı sütümü içtim kızlar.
bu arada eşim Alamyalı bi müşterisi var hep çikolata getiro gttiğinde dün yine getrmiş 2 paket :26:.Allah tan birni iş yer,nde yemşler dierinide eşim eve getrmiş ama daha ağzıma almadım.baktım 1karesi 19 kaloriymiş.bakalım hafta sonu tartılcam verysem kilo yerim 1 kare yoksa yemem.dursun dolapta dimi ama öyle de güzel ki içi hep bütün fındıklı ama olsun yemiycem ogüzel se ben daha güzel olucam taş olcam taş. inş.hepbrlkte...
caanım süt bisküvi ve kitap olacakbayılırdım eskiden. şimdide tam buğdayunlu pekmezli kuru meyveli kek süt veya sütlü türk kahvesi ve kitap önce kitabı koklarım bayılırım kitap kokusuna
akşam yemeğim
2 kuru biber dolması
1 kaşık zeytnayğlı barbunya
salata
2 kaşık yoğurt
ekmek yemedim dolamda pirinç ve bulgur var die.eşim gelnce de onunla 1 kepçe mercimek çorbası içerim inş.
bu arada hergün yemekten 1 saat sonra çay keyfi yapıoruz eşimle ben 1 en fazla 2 bardak içiorum.eşim çok içer yanında da kuruyemş çikolata gofret ne koyarsam götürrür.ben yemem nadiren 1 parça alırım.2 saat sonra da meyve yiyorum hergün yarım elma yarım portakal 1 mandalina yiyorum bazen yarım kivi bazen yarım greyfurt yarımda muz dan birni ekliorum.
afiyet olsun cnm benm çok güzel.bamyaya da bayılırım vallaAkşam yemeğimi yazayım daha yemedim ama şimdiden yazayım ben
2 tane ızgara et köftesi(yağsız dana kıymadan yaptım ve toplam 2 avuç içinden biraz küçüklerdir)
5 yk z.yağlı bamya yemeği
1 kepçe bulgurlu,şehriyeli domates çorbası
1 kase yoğurt
ben de çorbada bulgur ve şehriye var diye ekmek yemiycem
ya pc nin basinda degildim,sofra hazirliyordum yada cikmistim.Tam bilemedim canim ama kimseler biryere gitmesin hep beABER MÜCADELE EDELIM.Hepimizin yeme konusunda belli zaaflari varki simdi buradayiz,öyle degil mi?Ama önemli olan mümkün oldugunca düzeltmek kötü aliskanliklarimizi.Diye düsünüyorum.zeytindalı neden konuşmuyorsun canım yoksa sana tuhafmı geldik. uzun zamandır burdayız biz dolayısıyla arada oluyo böyle şeyler. sorun bile etmiyoruz
afiyet olsun canım. kurabiyen şekersiz güzel oldumu
Akşam yemeğimi yazayım daha yemedim ama şimdiden yazayım ben
2 tane ızgara et köftesi(yağsız dana kıymadan yaptım ve toplam 2 avuç içinden biraz küçüklerdir)
1 kase yoğurt
Akşam yemeğimi yazayım daha yemedim ama şimdiden yazayım ben
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?