cnm insülin direnci olan ve ailemde anneannem teyzelerim dayılarım herkes de şeker hasta olan biri olarak seni çok iyi anlıorum cnm.bende 1-2 ay öncesine kadar bu kadar az hiç yok denecek kadar az tatlısız yaşayacağıma söyleseler inanmazdım ama dediğin gibi vücut alışıo psikolojk olarak da şu an dolapta çikolata var ama gdip yemiorum mesela.sende çok güzel gidiosun bence cnm sıkma canını kal bizmle yoluna devam cnm
halden anlayan arkadaslarinda olmasi ne güzel..bu beni hem daha cok motive ediyo umutsuzluga düsürmüyo hem sucluluk duygusu vermiyo...cok sagol canim anlayisin ve Desteyin icin..insallah bende atlatirim bu illeti..
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrcanım inceldim sanki
hatta bugün üstüme giydiğim 38 beden pantalon ilk giydiğim anda bolluk yaptı, normalde esneyince yapardı
eşim de farketti bunu ama bakalşım tartıya nasık yansıyacak yarın
inşallah ben de bugün iyi haberler veririm nerudacım gibişimdiden tebrikler canım
slm kızlar ben birkaç gündür biraz daha fazla yedim bu günden sonra daha dikkat edicem
bu akşam
1 dilim çavdar ekmegi
6 yk karnıbahar yemegi (hqvuçlu patatesli)
1 büyük ayran
komsuya gittim 8 gibi
2 br şekersiz çay
1 kk kadar tavuk göğsü yedim
1,5 lt su içtim bu gün 500 ml daha içiçem yatana kadar bu gün güzel gecti kararında yedim diye düşünüyorum
afiyet olsun canım gerçekten hepsi çok kararında olmuş afiyet olsun çok beğendim
tavukgöğsü de süper olmuş
tosticim nasılsın ?
insan zararlı olan şeyleri yemeye yemeye vucüt alışıyor ve biraz fazla yediğin zaman mide kabul etmıyor dün akşam eşimin okulundaki bayan hocalar toplanıyorlarmış benide davet ettiler oradaydım hoca
içli köfte
dilber dudagı
sütlü bir tatlı daha vardı irmikli
börek yapmıştı hepsinden kararında koymuştu az az bir minik içli köfte yedim cok severim kızartmıştı bir de sütlü tatlıyı yedim midem bulanmaya başladı cokta lezzetliydi tabak bana baktı ben tabaga daha fazla yıyemedim eskiden olsa siler süpürür utanmasam dahada isterdim
dengeli beslenmek insanı böyle yola getiriyor
dilerim bunu hayatımız boyunca prensip haline getiririz arkadaşlar kendi sağlıgımız için
daha iyiyim farmasicim komsumdan kuran tecviti dersi alıyorum oraya gittim bu akşam terapi gibi geldi birazda dertleştik cok daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın sevgili hocam?
ne güzel Allah kabul etsin canım
hamdolsun çok şükür çok çok iyiyim tatlım herşey yolunda aynen yola devam
rabbim daha da iyi etsin
herkese iyi akşamlar...
hugocuğum nasılsın canım bu gün daha iyisindir inşallah...
akşam menümü yazmaya geldim...
2 kepçe mercimek çorbası (patates soğan ve mercimekle yaptım yağ ve tuz koymadım bol limonlu acılıydı)
1 dilim ekmek
4 kaşık sarımsaklı bol naneli yoğurt
2 kuşbaşı tavuk sote...(bu farmasi işi oldu...)
biraz önce 2 kurabiye(sekersiz,yulafli ve meyveli),2 normal bir ufak dilim ananas,1 kuru kayisi,3 yudumda light süt ictim. Aksam aksam cok oldu ama bilmiyorum ananasla duramadim,yetmedi...periyodum kapida acaba ondan mi sapitmaya meyilliyim bilemedim.Ama simdi agzima sakiz aldim,yatana kadar cignerim artik.
akşam yemeğinden önce eşimin hacıbeyden aldığı şöbiyet ve baklavadan yedim her zaman adetim olduğu üzere tam FARMASİnin şanına yakışır birşey oldu. iyiki bugün çikolatayı yememişim.
akşam yemeği öncesi yediklerim
1 şöbiyetin 2/3 sini
1 çatal baklava
1 adet kuşbaşı etli bulgurlu köfte yedim
250 ml su
akşam yemeğimi bugün kahvaltı tarzı yemek istedim.
akşam menüm
1 dilim tam buğday ekmek
2 tk tahin-pekmez
1 kk keçi peynir
4 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber
1 tutam maydanoz
250 ml şekersiz çay
lazeri de o günlere denk getirmekten bahsediyor canım orada seans sayısını düşürmek için filan .
lazere yeni mi başladın kaç seans sürer dediler faydasını görüyor musun ?
çok soru sordum ama dermatolog mu yapıyor yoksa başka biri mi yani güzellik uzmanı mı ?
kızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni
kalkınca 500 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay
kızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni
kalkınca 500 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?