60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insan zararlı olan şeyleri yemeye yemeye vucüt alışıyor ve biraz fazla yediğin zaman mide kabul etmıyor dün akşam eşimin okulundaki bayan hocalar toplanıyorlarmış benide davet ettiler oradaydım hoca

içli köfte
dilber dudagı
sütlü bir tatlı daha vardı irmikli
börek yapmıştı hepsinden kararında koymuştu az az bir minik içli köfte yedim cok severim kızartmıştı bir de sütlü tatlıyı yedim midem bulanmaya başladı cokta lezzetliydi tabak bana baktı ben tabaga daha fazla yıyemedim eskiden olsa siler süpürür utanmasam dahada isterdim
dengeli beslenmek insanı böyle yola getiriyor
dilerim bunu hayatımız boyunca prensip haline getiririz arkadaşlar kendi sağlıgımız için

evet kesinlikle bu konuda sana hak veriyorum
ya beynimize artık hükmedebiliyoruz şükürler olsun Rabbime canımcım

daha iyiyim farmasicim komsumdan kuran tecviti dersi alıyorum oraya gittim bu akşam terapi gibi geldi birazda dertleştik cok daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın sevgili hocam?

ne güzel Allah kabul etsin canım
hamdolsun çok şükür çok çok iyiyim tatlım herşey yolunda aynen yola devam

afiyet olsun canım
eeeeeeeeee arada kilo vermiş ablaları örnek almak da lazım canım
bu konuda mütevazi olamayacağım

Son düzenleme:
tosticiğim hayırlı geceler bitanem şimdiden cuman mübarek olsun
umarım yarın sağlık mutluluk huzur dolu bir gün olur bizler için canım Allah'a emanet ol

Son düzenleme:
günaydın kızlar sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir cuma günü geçirebilmek dileğiyle cumanız mübarek olsun .

günaydın kızlar. bugün misafirlerim gelecek. sabah erkenden salonu sildim. milleti rahatsız etmemek için süpürge çalıştırmadım. :81:

kızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni

kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay

bugün kızlar sabah sabah neşem yerinde kudurukluğum üzerimde bomba gibiyim,enerji patlaması var.
bugün okula müthiş dalarım yaaaaaaaaaaa 6 saatin içerisine :82::82::82:

Yediklerin bir ara öğün olmuş bence. Boşuna üzmüşsün kendini.

Bir çatal baklava nasıl oluyor :)))
Şöbiyetin 2/3ü demişsin ama baklava 1 çatal???

3 seansım bitti. en son 2 ay önce gitmiştim hala çıkmadılar.
2 seans gittiğim yerde sahibi dermatologtu,atışları hemşire yapıyordu.
Şimdi devam ettiğim yerde sahibi doktor,atışları güzellik uzmanı yapıyor.

Biraz acılı ama tüyler inceldikçe acı azalıyor.

Sen o kadar uğraş didin kilo ver seninki eski halini özlüyor iyi mi :)
Zaten eskiden de fazlan yok demişti, şimdi bunlar.Yarın kilo al eski haline dön derse??

kahvaltı yine süper farmasicim,benimse eşim beni sinir ederek motive ediyor sağolsun

herkese KOCAMAAAAAAAAANNNN bir günaydınnnnnnn
nasılsınız bakalım,ben de fena sayılmam işte,bugun işe gelirken beni en kilolu gösteren kazağımı giydimmmm,kendime kızıp kızıp az yiyeyim diyeşaka canımmmm,sabah sabah giyecek bişey bulamadım sanki,giydim çıktım işte:26:
dünkü menümü yazayım hemen

sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
nane

öğle
1 mandalina

öğle
5-6 çk bezelyeli tavuk sote
3 çk bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba

ara
1 portakal
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak barbunya salataı(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tavuk çorba
1 kk kadar tavuk

ara
1 bardak süt
3 badem

akşam yemekten yarım saat saonra 45 dk ,ortalama 5.4 temposunda yürüyüş

günaydın kızlar.bebişi geri uyuttum ne yesem diye düşünüyordum sizin yediklerinizden ilham alayım dedim.hani diyet listem falanda yok.eger bir haftada hiç kilo veremzsem tutun atın beni yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…