kızlar herkes fikrini söylemiş kendine göre herkes haklı .ortamı germeyelim güzel b ortmamız var kırmayalım birbrimzi kapatalım bu konuyuda.güzel güzel yolumuza devam edelim derim ben nacizane fikrim budur.
bu arada tarçınlı sütümü içiorum leslie mi yapıcam sonra kociş gelir inş.
akşam yemeğimide yazayım öle çıkayım(henüz yemedim)
3 kaşık bulgurlu pirinçlı pırasa
1 kaşık z.yağlı barbunya
1 kaşık z.yağlı kereviz
karışık salata
2 kaşık yoğurt
ekmek yemycem inş.
hepinizi öpüorum kızlarpazartesi hayrlı haberlerle gelrim inş.vakit bulursa size c.tesi kilomuda yazarım inş.verdysem tabi hoşcakalın sizi özlicem
kızlar herkes fikrini söylemiş kendine göre herkes haklı .ortamı germeyelim güzel b ortmamız var kırmayalım birbrimzi kapatalım bu konuyuda.güzel güzel yolumuza devam edelim derim ben nacizane fikrim budur.
bu arada tarçınlı sütümü içiorum leslie mi yapıcam sonra kociş gelir inş.
akşam yemeğimide yazayım öle çıkayım(henüz yemedim)
3 kaşık bulgurlu pirinçlı pırasa
1 kaşık z.yağlı barbunya
1 kaşık z.yağlı kereviz
karışık salata
2 kaşık yoğurt
ekmek yemycem inş.
hepinizi öpüorum kızlarpazartesi hayrlı haberlerle gelrim inş.vakit bulursa size c.tesi kilomuda yazarım inş.verdysem tabi hoşcakalın sizi özlicem
kızlar merhabalar
ancak eve geldim ve yne düzensiz beslendim
dışarda olunca böyle oluyor malesef
öğleyin 3.5 sunta bisküvi yedim
saat 3 gibi
1 kase mercimek çorbası ve 1 tane içli köfte yedim ( uzuuuuuuuuuuuuun zamandır yemiyodum ama pişman oldum, ağır geldi
az önce de kocişin sıktıpı sodalı greyfurt suyu içtim
akşam da gezmeye gidicez, burda olmıcam yani
biraz sonra da pilatesimi yapıcam evden çıkmadan :)))
bi küçük tabak karnıbahar yemegi
bi küçük tabak havuç salatası 2kaşık yogurtla
hayırdır hugocuk ne oldukızlar ben artık bu toipkte olamam. o yüzden başka bir topiğe geçiyorum. hepiniz kendinize çok iyi bakın olurmu. iyi olun. güzel olun. sporunuzu yapın. mükemmel çıtır hatunlar olun emi canlarım. hepinizi çok seviyorumama buradanda üzülerekte olsa ayrılıyorum iyice tadı kaçtı artık. hepiniz çok iyi niyetlisiniz. aylardır çok güzel dostluk kurduk herşey için çok teşekkürler
hayır hugocuk ne oldu
ben pek uğrayamıyorum nere gidiyon kız bende seninle geleyim mi
afiyet olsun canım menün güzel ama sen sonuçta iradeli bir hatunsun dışarda ya da evde farketmez sen ne yiyeceğini ya da yemiyeceğini bilir ve ona göre mutlaka güzel bir ayarlama yaparsın eminim tatlımkızlar merhabalar
ancak eve geldim ve yne düzensiz beslendim
dışarda olunca böyle oluyor malesef
öğleyin 3.5 sunta bisküvi yedim
saat 3 gibi
1 kase mercimek çorbası ve 1 tane içli köfte yedim ( uzuuuuuuuuuuuuun zamandır yemiyodum ama pişman oldum, ağır geldi
az önce de kocişin sıktıpı sodalı greyfurt suyu içtim
akşam da gezmeye gidicez, burda olmıcam yani
biraz sonra da pilatesimi yapıcam evden çıkmadan :)))
afiyet olsun canım bu da tam senlikbi küçük tabak karnıbahar yemegi
bi küçük tabak havuç salatası 2kaşık yogurtla
hülyacım nerudacığıma katılıyorum canım öğün sayını azaltmak kilo vermede arada vücudu şaşırtmak için olabilir belki ama sürekli olursa bence vücut buna alışır ve kilo vermen zorlaşabilir canım dikkat et kendine bitanemAfiyet olsun tatlım yani ben az diycem ama senin tarzın bu bi de iki öğün yiyisoun ya biraz eksik kalıyo 2 de ara yapıyosun yani acaba sabah kahvaltınla bu yemek arasına bi ara daha mı koysan??çünkü ilerde bebeğin büyüynce uykusu düzene girince 3 öğüne çıkıcaksın muhtemelen ozaman da çok gelebilir kilo alma durumun olmasın:26:
Kızlar akşam yemeğimi yazayım henüz yemedim ama
5yk z.yağlı taze fasulye
1 yemek tabağı karışık salata
1 kase cacık
Afiyet olsun tatlım yani ben az diycem ama senin tarzın bu bi de iki öğün yiyisoun ya biraz eksik kalıyo 2 de ara yapıyosun yani acaba sabah kahvaltınla bu yemek arasına bi ara daha mı koysan??çünkü ilerde bebeğin büyüynce uykusu düzene girince 3 öğüne çıkıcaksın muhtemelen ozaman da çok gelebilir kilo alma durumun olmasın:26:
akşam menüm
1 parça haşlama tavuk (baget üzeri kısım kemiğinden ayırınca ölçtüm 2 yk kaşığı idi.)
3 yk bulgur pilavı ( hindi suyu ile yaptım)
3 yk yoğurt
1 tabak brokoli salatası ( 6-7 yk kadardı)
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu
nerudacım canım bende seni çok sevdim. xxy senide çok sevdim. özlerseniz yerim belli kızlar. dostluğumuz devam edecek kızlar.
canım bizdeseni çoksevdik niye gidiyosunuzki ya gidecek bişey varmı bunda ne güzel paylaşımlatr yapıyoduk kalın gitmeyin
aslında 2ara yapıyorum bugün 12de yedim kzım işler derken 12de yedim bide 3gibi atabakyogurtlu1portakal 1ceviz tarçın serptim yedim kocamndı tabak
normald ebunun öncesinde 1elma yiyom haklısında canım dün akşam 4yattım düşün kalk sobayak kzı doyurderken ögle oluyo ya sagol canım
ama şimdi yeşil çayımı içiyom daha sonra normal çayla bitane hanmaller yiyecem damla çikolatalı kaçamak sayılmaz heralde
sanada afiyet olsun canım çok sagol yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?