sağol canım..5 güne çıktı ama napalım artık çeki düzen vericez kendimizesabitleniyor demek :44:
havuç göz sağlığım içindi canım.tavsiye ederim ama iyi gidiyoryeni listemde var mı bi bakayım
nerudacım sağolgeri geldim sende vermişsin maaşallahhhh sevindim canım kilocuklara güle güle demeye devamm
Teşekkür ederim canım benim çok şükür evet geçtiğimiz hafta verdim biraz inşallah da böyle güzel devam eder sağlıkla kurtuluruz inşallah fazlalıklarıızdan :13:sen de düzene girersin tekrar aslında buraya daha sık uğrasan bence daha disiplinli olabilirsin ama ben tekrar düzene gireceğine eminim
nbr nerudacım neediyon canım
Kızlar ben akşam menümü yazmıştım ama biraz değişti tekrar yazayım
Buarada sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ilk kez prinç pilavı yedim çünkü çokk güzel koktu ve çok canım istedi ben de 1yk yiyiverdim sanki kaçamak yapmış gibi hissettim hiç yemediğimden ama gün içinde toplam 3 dilim ekmek yemiştim ve 1yk bişey değil ama işte hiç yemeyince garip hisettim amaaa pişman değilim canım istedi 1yk yedim ve gerisi gelmedi önemli olan da bu di mi bazen hiç yemeyebilecekken bile özellikle bişeyler 1tk 1yk alıyorum ki durabileceğimi göreyim kendime sınav yapıyorum ve bugün geçtim sınavı
akşam yemeğim
6yk z.yağlı taze fasulye
1yk prinç pilavı
1 kase göbek marullu ve salatalıklı cacık
1 yemek tabağı karışık salata
yemekten sonra yeşil çayımı da içtim başka da bişey yemem zaten sakız çiğniyorum şuan
balımm iyiyim sen napıyosun bakiyimdemek msn nin var hani bana hani bana özelden yazsana tatlım msni sakıncası yoksa tabii ekliyim seni
canım ordayım artık. pazar günü gelirim
kizlar sanirim bu son mesajim olur artik bu formda..cok alistigim sevdigim arkadaslara ..arkadaslik teklifi gönderdim tamamen kopmamak icin...ayrica yeni topigi cok sevdim...gelmek isteyen varsa gelsin..bekleriz..
Kızlar ben akşam menümü yazmıştım ama biraz değişti tekrar yazayım
Buarada sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri ilk kez prinç pilavı yedim çünkü çokk güzel koktu ve çok canım istedi ben de 1yk yiyiverdim sanki kaçamak yapmış gibi hissettim hiç yemediğimden ama gün içinde toplam 3 dilim ekmek yemiştim ve 1yk bişey değil ama işte hiç yemeyince garip hisettim amaaa pişman değilim canım istedi 1yk yedim ve gerisi gelmedi önemli olan da bu di mi bazen hiç yemeyebilecekken bile özellikle bişeylerden 1tk 1yk alıyorum ki durabileceğimi göreyim kendime sınav yapıyorum ve bugün geçtim sınavı
akşam yemeğim
6yk z.yağlı taze fasulye
1yk prinç pilavı
1 kase göbek marullu ve salatalıklı cacık
1 yemek tabağı karışık salata
yemekten sonra yeşil çayımı da içtim başka da bişey yemem zaten sakız çiğniyorum şuan
sınavdan 100 üzerinden 100 ile geçmişsin canım
bir de evet ben de mesela hiç canım tatlı istemezken yiyiyoru kendimin performansını ölçmek adına vücudu şaşırtmak adına vs.
ama sen kendini iyi tanıyorsun ve en öenmlisi de nerede nasıl hareket etmen gerektiğini ve de durman gerektiğini biliyor ve uyguluyorsun canım işte GÜÇLÜ İRADE örneği diye ben buna derim.nazarlardan korusun Rabbim .:13:
:13::13: sağol atomcuuum ben de 100 hakettim diye düşünüyorum ama bi öğretmenden alayım dedim daha geçerli olur diye
afiyet olsun nerudacım pilav kaçmakmı kız hayatında hiç pilav yemiyecemmi bulgur yemeyecenmi bence ölçülü yemelisin sonra yedginde laırsın canım
herkese sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı sabahlar canlar
kızlar kendimde acayip bir hafiflik hissediyordum ama yanılmamışım tartım tam 51.5 kg gösteriyor Allah Allah valla üzülsem mi sevinsem mi anlamadım regl sonu durum bu kızlar.:26:
bugün malum günüm var ve ben önce sabah kalkınca 500 ml ılık suyumu içtim.
va hazırlıklarıma başladım hepinizi çok öpüyorum canlar
ne güzel ben olsaydim havalara ucardim.kutlarim canimmasallah Daha fazla vermek istemiyor musun farmasicim?gerci gecen gün koruma programinda old. söylemistin ama yediklerin az geldigi icin vermeye devam ediyorsun sanirim(nacizane fikrim :)))))
herkese sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı sabahlar canlar
kızlar kendimde acayip bir hafiflik hissediyordum ama yanılmamışım tartım tam 51.5 kg gösteriyor Allah Allah valla üzülsem mi sevinsem mi anlamadım regl sonu durum bu kızlar.:26:
bugün malum günüm var ve ben önce sabah kalkınca 500 ml ılık suyumu içtim.
va hazırlıklarıma başladım hepinizi çok öpüyorum canlar
sabah ve öğlen kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
herkese günaydin arkadaslar,gününüz cok güzel gecsin insallah
dün aksam giremedim eve cok gec döndüm,yediklerimi yazayim hemen
carsidayken aksam üzeri 4 kuru kayisi
2 tam ceviz
Aksam yemegi(aslinda planladigim gibi olmayinca yiyemedim((misafirlikteydik,baska misafirlerde vardi ben de sesimi cikaramadim,bir büyük armut ve sekersiz cayla geceyi bitirdim.Ekmegi carsida yemistim,allahtan o tok tuttu.
1 dilim tam tahilli ekmek
1 büyük armut
ara:2 kasik yogurt
1 lokma ekmek
Kötü oldu biliyorum ama istemeden oldu(((
Bugün sabah kahvaltim
önce:
700ml su ve 1 tk zeytinyagi
1,5 dilim tam tahilli ekmek
1 kk normal yagli beyaz peynir
1 catal sucuklu yumurta(sadece 1 ince dilim sucuk vardi)
bicagin ucuyla tahin-pekmez
domates,salatalik,biber,havuc sögüs
Bugün disarida günümüz var,ben sadece kahvemi icmeyi ve yanimi 2-3 kuru kayisi almayi kahveyle onlari yemeyi planliyorum.
böyle....cok uzun oldu galiba(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?