60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bir geçmişi okuyayım neler oluyor :44: neler yaptınız
farmasicim 53.0 a mı düştün yanlış mı görüyorum

Son düzenleme:

canım kilo almamana senin adına çok sevindim.
pesetmediğine daha çok sevindim .başarılar diliyorum canım

canım afiyet olsun
merak etme 2-3 günde bişi olmaz
ben nerdeyse 2 haftadır düzenimi kaybettim ama almadım, hoş vermedim de orası ayrı ama

havuç ilginç kahvaltıda, ama afiyet olsun canım

sağol canım..5 güne çıktı ama napalım artık çeki düzen vericez kendimize sabitleniyor demek :44:
havuç göz sağlığım içindi canım.tavsiye ederim ama iyi gidiyor yeni listemde var mı bi bakayım

Canım arada olur öyle önemli olan telafi etmek ben güveniyorum sana:13:

nerudacım sağol geri geldim sende vermişsin maaşallahhhh sevindim canım kilocuklara güle güle demeye devamm

Ben bir geçmişi okuyayım neler oluyor :44: neler yaptınız
farmasicim 53.0 a mı düştün yanlış mı görüyorum

evet canım 53 kg oldum
darısı senin ve tüm dostların başına canımcım .resmen kuş gibi hafiflediğimi hissettim iyice kiloları atınca .
bugün okula şimdi üniversitede okuyan eski bir öğrencim geldi görüştük konuştuk bana aynen şunu dedi bir insan hiç mi değişmez hocam ya maşallah bizi okutuğunuz zamanki gibi duyorsunuz dedi tabi ben koptum ya
o moralle kesin 1 -2 kilo pirzola yedim ayaküstü.
ama geçtiğimiz salı gününden bu yana uzun zamandır görmediğim kişileri görüyorum çarşıda sokakta okulda ve kilolarımın gittiğine vurgu yapılıyor çok hoşuma gidiyor.
öğrenciler bile hocam ne giyseniz yakışıyor diyorlar çok mutlu oluyorum tabiki

canım kilo almamana senin adına çok sevindim.
pesetmediğine daha çok sevindim .başarılar diliyorum canım

teşekkür ederim canım kilo vermek zorlu bir süreç inişli çıkışlı işte
seninde kilo vermene sevindim. daha vermeyi düşünüyor musun :44: bende çizelgemi değiştirmeyi düşünüyorum :44::44:

ay inşallahh ilk yorum iyimiş ne mutlu sana böyle güzel geri dönüşler alıyorsun aynen bende onu yapıyorum çok uzun zaman görüşmediğim görüşmediğim insanlarla görüşüyorum yorumları duymak çok hoşuma gidiyor daha da motive ediyor onu önemsiyorum ben ne giyse yakışması durumu..inş. ulaşırız bizde peşinden şunu da farkettim kilo verdikçe kendimi daha enerjik daha dinç daha mutlu hissediyorum çok yakında 23 yaşıma giricem yeni yaşıma böyle girmek çok çok güzel birşey benim için

yedim valla bitane çokyoktu kız damlası bugün çok hareketettim ve azyedim hakkım olsundemi hiç oturmadım bügün 15tanede beyaz leblebi yedim

yedim valla bitane çokyoktu kız damlası bugün çok hareketettim ve azyedim hakkım olsundemi hiç oturmadım bügün 15tanede beyaz leblebi yedim

afiyet olsun canım iyi o zaman senin yediğin de benim olsun ne yapalım ben de zaman zaman sizler için de kaçamak yapmıyor muyum nasılsa mesela geçen
neruda için 10 gr ülker dido yemiştim

kizlar sanirim bu son mesajim olur artik bu formda..cok alistigim sevdigim arkadaslara ..arkadaslik teklifi gönderdim tamamen kopmamak icin...ayrica yeni topigi cok sevdim...gelmek isteyen varsa gelsin..bekleriz..

kızlar anca fırsat bulabildim akşama kadar yediklerim
bir yumurta
domates
3 dilim ekmek
4 zeytin
bitki çayı
6 yk etlı bulgur pilavı
salata
4 yk makarna(eşimin zoruyla)
birazdanda şekersiz çayımı içeçegim
birde muz yedim
6 ögün yaptım bunlarla yazınca çok yemişim gibi geldi sizcede çokmu birde makarnayı tamamen kessemmi emzirdiğim için fazlada kasmak istemiyorum..

evet kesinlikle haklısın canım insanın giydiğinin yakışması mağazaya girdiğinde giydiği giysilerin üzerine şak diye oturması insanın kendisini mutlu hissetmesine neden oluyor .
tabi yaşın da çok genç ve üstelik gencecik yaşlarımızı ve de bekarken kilo problemiyle boğuşarak geçirmek oldukça kötü bir duygu olsa gerek.
hadi evli olsak evli olup çoluk çocuğumuz olsak gene bir parça diyoruz ki hamilelikten vs hediye bu kilolar vermeye çalışırım ama güzelim gençlik yıllarında da insan gönlüne giyinip yakıştığını görmek ister tabi .yeri gelir iltifat da almak ister sevdiklerinden dostlarından değil mi ama canımcım?

canım sen bütün gün sadece bunları mı yedin sadece:26:canım hiç ana ve ara öğünlerin belli olmuyor.
süt grubu da hiç yok .
bana baya bi eksik geldi canım sağlığından olma bitanem.
mümkünse normal şarlar altında 3 ana 3 ara öğün olmasına dikkat etmeni öneririm.
ve burada arkadaşların çoğu o kadar güzel listeler yayınlıyorlar ki bence takip et çok faydasını göreceksin bir fikir olur yaşam standartına göre kendine uyarlarsın
şimdiden kolaylıklar dilerim

akşam yemeğimden sonra genelde birşey yemiyorum sadece su içiyorum bazen 1 meyve yiyiyorum.ama şu anda 500 ml lik suyum bitmek üzere

çok doğru söylüyorsun öğretmenim katılıyorum
kötü çok kötü hemde ama onları geride bırakmak kadar güzel birşey de yok.. zaman zaman aklıma geliyor oturup üzülüyorum ama yapacak birşey yok geçmiş geçmişte kaldı diyebilmek lazım

ben çıkıyorum herkese iyi geceler.. yarın görüşmek üzere

bitanem ben her zaman şunu derim geçmişe takılırsan ileriyi göremezsin geçmiş sadece dönüp bir ara bakıp ders çıkarmak için sadece kullandığımız bir anlık bir süreç olmalı yoksa ileriye yön veremeyiz
sen zaten şu an burada ve kendi yaşamına bir farklılık katmak adına karar vermişsen zaten başarmışsındır demektir .Allah yardımcın olsun canım seni çok öpüyorum

herkese iyi geceler canlar yarın oldukça erken kalkmam gerekiyor pastalar börekler tatlılar tuzlular hazırlamam gerek misafirlerime ....
ama kendimin kaçamak yapmasına müsade yok ölçülü olmak kaydıyla belki yerim yarın olsun hayrolsun bakalım.
ama 53 kg yi aklıma getirdikçe hiç yiyesim gelmiyor birşeyden kaçamak ya da ödül adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…