60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun ögle yemeğimi yazıyorum birdilim kepek ekmek ve 5 zeytin.yanlış oldugunu biliyorum ama aşırı moralımı bozan bişey oldu bugun öğlene dogru....

üzülünce agzımı acacak halım olmuyo....
özel oldugu için anlatamıycam nolur kusura bakmayın

ama yıllarca tanıdım sandıgım kişinin çiğ süt emmiş adi biri oldugundan bir kez daha emin oldum bugun...
insaların mayasını gösteren en güzel şey para...birine parayı verceksin ne mal oldugunu anlıycaksın.
daha öncede biliyodum,görüyodum ama yutuyodum artık yutmıycammmmm:2:

kendinize iyi bakın bugun pek fazla ugrayamıycam sanırım buraya.....

süper menü süper haber sen süpersin hülyacığım daha ne olsun
afiyet olsun canım
ve de tebrikler
olsun gram gram olsun napalım dimi?
ben de 500 gr verdim mesela bu hafta ama hiç yoktan iyidir yani

Allah bin bereket versin harika

ben aranizdan cikiyorum kizlar..buranin tadi kacmaya basladi..allah herkezin gönlüne göre versin..size bol eylenceli kilo vermeler...

senin avaatr daha süpertam sana göreeeee olmuşşşş

görüyon mu priene famir pastalı dondurmalıyı beğenmiş burda kimseyi memnun etmek mümkün değil kimi tatlı seviyor kimi sebze kimi meyve kızdırmayın şefin menüsüne talim edersiniz künefe resmini koyarım bak haaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar okuya okuya geçmişi bitiremedim yahu ne yazmışsınız maşallah barekellah Allah klavyelerinize ve parmaklarınıza zeval vermesin

bu arada okuldan eve geldikten sonra evde
3 fındık
3 badem
1 portakal
500 ml su

hala çikolatalara ve baklavalara dokunmadım ,dokunmayacağım işte kilomu seviyorum

sanirim yeni yeni yüklüyorlar..karnibahar yemeyi tarifini buldum simdi..leslie bitene kadar belki onuda yüklerler....

neyse kendinize iyi bakin...

slm kızlar ne ediyonuız bakem tşkler arkadaşalr farmisim sagol canım
zeytindalı yarın bidaha tartıldedidersin canım öglen atrtılmak çok farkediyo

kızlar nihayet geçmişi okumayı bitirebildim
kilo verenleri bir kez daha kutluyorum , güçlü irade örneği gösterip kaçamak yapmayan arkadaşlarıma da tebriklerimi sunuyorum .
harikasınız kızlar her geçen gün daha sağlıklı ve daha dengeli daha sportif ve de nefsimizi terbiye etmiş ideal kilolarımıza kavuşmuş olarak bu süreci inşallah bitirecek ve de ömür boyu sürecek olan etaba geçeceğiz Allah'ın izniyle inşallah

sanirim yeni yeni yüklüyorlar..karnibahar yemeyi tarifini buldum simdi..leslie bitene kadar belki onuda yüklerler....

neyse kendinize iyi bakin...

Olabilir, karnıbaharlı börek yapmıştı sahi bugün.
Benim de gidip bulaşık makinasını boşaltmam,tezgahı temizlemem ve yemek yapmam lazım ama canım kalkmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…