canımsın yaa:)ama hakkatende en iyi iki dostumun biri 28,öbürü 24 yaşında!napiiim benim yaşıtlarım da direk teyze moduna girmiş oluyorlar:):):)
demek siz hepiniz bukadar gençsiniz!artık kilo vermemenizin hiçbir mazeretini kabul etmiyor,ikinci bir emre kadar tüm kaçamakları yasaklıyorum!:)
BEN SİZİN ABLANIZIM,BEN NE DERSEM O OLUR:):):)
GÜNAYDIIIN laelaelaelaelae
BUGÜN KENDİMİ ACAİP İYİ HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜÜÜ 64.2 kaydirigubbakcemile2
BUGÜN SABAH DUŞUMDAN SONRA TARTILDIM KENDİMLE GURUR DUYUYORUMMM :hooray: HATTA DAHA REGLİM BİTMEDİ ONUNDA ŞİŞLİĞİ VARDIR EMİNİM.O GAZLA 40 DAKKA ÖNCE ÇIKTIM EVDEN VE İŞ YERİ EV ARASINDAKİ 2 ANA CADDEYİ YÜRÜYÜP İŞİME GİTTİM kaydirigubbakcemile3 HERALDE 1 KM DEN FAZLA YOL YÜRÜMÜŞÜMDÜR.ŞİMDİDE NESTLE HESFİT İMİ YİYORUM cokacimcoook SABAH TATLIMDAN Bİ ÇATAL ALDIM VE TADI GERÇEKTEN Bİ HARİKAYDIIII :dance: BUGÜN ARA ÖĞÜNLERİMDEN BİRİNDE YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.Bİ DİLİM İŞ YERİME GETİRDİM.BU ARADA BU DOĞADAN IN KAYISILI FORM ÇAYINA BAYILDIM KIZLAR YAA HARİKA Bİ TADI VAR :içelim:
GÜN İÇİNDE YEDİKLERİMİ VE YAPTIKLARIMI YAZARIM YİNE.GÖRÜŞÜRÜZ KIZLARRR ÖPTÜM HEPİNİZİ :)
FLAYY CIM TABLODAKİ KİLOMU DÜZELTİRSİN HERALDE DİMİİİİ :) BU ARADA BENİM BOYUM 1.74 VE ARTIK KİLOM 64.2 hihoyyyt
BUGÜN SABAH DUŞUMDAN SONRA TARTILDIM KENDİMLE GURUR DUYUYORUMMM :hooray: HATTA DAHA REGLİM BİTMEDİ ONUNDA ŞİŞLİĞİ VARDIR EMİNİM.O GAZLA 40 DAKKA ÖNCE ÇIKTIM EVDEN VE İŞ YERİ EV ARASINDAKİ 2 ANA CADDEYİ YÜRÜYÜP İŞİME GİTTİM kaydirigubbakcemile3 HERALDE 1 KM DEN FAZLA YOL YÜRÜMÜŞÜMDÜR.ŞİMDİDE NESTLE HESFİT İMİ YİYORUM cokacimcoook SABAH TATLIMDAN Bİ ÇATAL ALDIM VE TADI GERÇEKTEN Bİ HARİKAYDIIII :dance: BUGÜN ARA ÖĞÜNLERİMDEN BİRİNDE YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.Bİ DİLİM İŞ YERİME GETİRDİM.BU ARADA BU DOĞADAN IN KAYISILI FORM ÇAYINA BAYILDIM KIZLAR YAA HARİKA Bİ TADI VAR :içelim:
GÜN İÇİNDE YEDİKLERİMİ VE YAPTIKLARIMI YAZARIM YİNE.GÖRÜŞÜRÜZ KIZLARRR ÖPTÜM HEPİNİZİ :)
FLAYY CIM TABLODAKİ KİLOMU DÜZELTİRSİN HERALDE DİMİİİİ :) BU ARADA BENİM BOYUM 1.74 VE ARTIK KİLOM 64.2 hihoyyyt
günaydın herkese :))) Bende saat 9 da iki dilim etimekle domates salatalık yicem.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM KIZLARRRR :) ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK :) BıDE ŞU KıLO CETVELıMı YAPABıLSEM DAHA MUTLU OLCAM YAA AMA Bı TÜRLÜ BECEREMEDıM senağlama BıRı BANA NASIL YAPACAĞIMI ANLATABıLıRMı YAAA :uhm:
canım burdan çok kolay yapabilirsin çok güzel anlatmışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ben kilo çizergesi koymuyorum kızlar kusura bakmayın ben koyunca kilo veremiyorum kusura bakmayın lütfen ben bana uğursuzluk getiren şeylere inanırım
kızlar tartıldım 400 gr daha vermişiiiim delikafadulden net kilomu pazar günü söylerim artık
ama spor yapmadığım için sıkılaşmadım spor yapcam bugünden itibaren
günaydın canımmm ohhh afiyet olsun peynir yok mu ya cokacimcoook
Peynirde var olmamı :)) yazmayı unutmuşum.
Tebrik ederim canımcııımmm.. :hooray:
Canım kilonu pazar günü düzeltelim bak bugün perşembe...Haftalık yazıyoruz ya.. hem reglin de biter daha fazla fark olur arada..
:dance::dance:
Seni de tebrik ederim canım.. Sen pazar günü bildir kilonu haftalık farka bakalım...
Ayyyy valla güzel bi hafta kilo veren verene... Oh oh maşallah...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım tebrikederimkızlar tartıldım 400 gr daha vermişiiiim delikafadulden net kilomu pazar günü söylerim artık
ama spor yapmadığım için sıkılaşmadım spor yapcam bugünden itibaren
iyide burda o resimdeki şeyler çıkmıyokii senağlama başka bi yolu yokmu:uhm:
oldumu acabaaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?