60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar.... akşam burda baya muhabbet olmuş ama ben akşamları giremiyorum ya malum kociş kızıyor sabahları zaten bilgisayarın başındasın bari akşamları bırak diye :mymeka:

hep bi ablam olsun istedim, sonunda oldu :sm_cool:

Oh ohh regl de bittimiydi yarım kiloda kesin öyle gider :))

tebrik ederiiiiiim alkisalkisalkis

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARRRR :) ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK :) BİDE ŞU KİLO CETVELİMİ YAPABİLSEM DAHA MUTLU OLCAM YAA AMA Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİM senağlama BİRİ BANA NASIL YAPACAĞIMI ANLATABİLİRMİ YAAA :uhm:

canım burdan çok kolay yapabilirsin çok güzel anlatmışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

ben kilo çizergesi koymuyorum kızlar kusura bakmayın ben koyunca kilo veremiyorum kusura bakmayın lütfen ben bana uğursuzluk getiren şeylere inanırım

Son düzenleme:
kızlar tartıldım 400 gr daha vermişiiiim delikafadulden net kilomu pazar günü söylerim artık
ama spor yapmadığım için sıkılaşmadım spor yapcam bugünden itibaren

Tebrik ederim canımcııımmm.. :hooray:
Canım kilonu pazar günü düzeltelim bak bugün perşembe...Haftalık yazıyoruz ya.. hem reglin de biter daha fazla fark olur arada..
:dance::dance:

kızlar tartıldım 400 gr daha vermişiiiim delikafadulden net kilomu pazar günü söylerim artık

Seni de tebrik ederim canım.. Sen pazar günü bildir kilonu haftalık farka bakalım...

Ayyyy valla güzel bi hafta kilo veren verene... Oh oh maşallah...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

saol cicişiiiiiiiim Şeniz
bu arada hedefini avatarına koymuşsun :teytey:

canım tebrikederim darısı başımızakaydirigubbakcemile2
iyide burda o resimdeki şeyler çıkmıyokii senağlama başka bi yolu yokmu:uhm:

canım bende ordan yapamadım başka biyerden yaptım çok süslü biyer değil ama basit kaydirigubbakcemile3 Abnehmen und euren Erfolg sehen burdan yaptım

ya kızlar bana da yardımcı olun ben ikinci doğumdan sonra aynı kaldım kilom 70 zayıflayamıyorum çokta yiyen bir insan değilim boyumda kısa oldugu için çok kötü bir görüntü var :roflol:

günaydın kızlarrrrr,,
bugün neşeliyim nedense. nasılsınız bakalım.
bu arada arkadaşlar dün giremedim şu çehre yuzünden.ne çehreymiş ya..klava:
liste yok bi kaç sayfada göremedim..

Eklentiler

• $Görüntü058.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
oldumu acabaaa ....

olmamış canım seçenkeleri seçtikten sonra gelen kutucuklardan üsttekine başladığın kiloyu ortadakine kendi kilonu ve en son kutucuğa ulaşmak istediğini yaz ve werte diye başlayan seçenekle ilerle üstte url yazan kısmı kopya onu kendi profiline yapıştır anlatabildimmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…