60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarımmm ben hafta sonu yalancı tavuk göğsü yaptım tarifi başka bir forumdan aldım...
tarifi veren kişinin tüm tarifleri çok beğeniliyor zaten...sütlü tatlı olduğu için ve içerisinde sadece 50 gr.margarin olduğu için ve ayrıca şimdiye kadar yediğim en güzel tavuk göğsü tarifi olduğu için(yalancısından ama olsun...) sizsiz içime sinmedi ve sizlerle de paylaşmak istedim...çünkü gerçekten çooook güzel bir tarif...mutlaka deneyin derim...

1 lt süt, 2 kahve fincanı un,2 kahve fincanı şeker(türk kahvesi fincanlarından olacak...ben unu biraz daha dolu dolu koydum şekeri normal koydum...) 1 paket vanilya ve 2 adet damla sakızı ( evde damla sakızı olmadığından ben kullanmadım)
tüm malzeme karıştırılıp mikserle çırpıyoruz...ocak üzerine alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz...piştikten sonra ocaktan alıp 50 gr. margarin ekleyerek mikserle 15 dk.çırpıyoruz...ıslak borcama döküyoruz... (ben kare borcam kullandım ) ılıdıktan sonra üzerine tarçın serpiyoruz...buzdolabında iyice soğuduktan sonra afiyetle yiyoruz...yedikçe beni hatırlayacaksınız anlaştık mı...yerimseniben

ellerine sağlık derincim çok güzel bi tarife benziyo bende deneyeceğim ama bu şeker ve un olayı beni biraz bozdu :) bunuda kepek unu ve esmer şekerle deneyeceğim ben delikafadulden rengi biraz kahverengimsi olur ama karamel gibi olur oda beni daha mutlu eder :dance: kahverendi olan herşeye hastayımdaaa cokacimcoook

canım beğendiğine sevindim...çok beğendiğim için paylaştım zaten sizlerle...denediğin zama sonucunu bizlerle paylaşırsan seviniriz...kendimize tam bir light yalancı tavuk göğsü tarifi bulmuş oluruz böylece...kaydirigubbakcemile5

tatlıyı yapmaya gidiyorum 10 dakkamı alır heralde
dayanamayacağıııımmmm :)
sonuçları hemen söyleyeceğim size :)cokacimcoooka.s.

önemli olan incelmek sıkılaşmak. kilo veremezsende takma okadar. sıkılaştığına sevin. :))

Ya bugün benimde canım acayip tatlı istiyor neden bilmem. normalde tatlıyı çok seven biri de değilim.

Derinciğim tarif için teşekkür ederiz. Bende en yakın zamanda denicem :))

canım ne yapıyorsun dur acele etme...sırf piştikten sonra mikserle çırpması 15 dk.sürüyor...daha ılıyacak...buzdolabında iyice soğuyacak...lütfen tarife sadık kalalım...sen bize sonucu yarın bildir...yerimseniben

allah bağışlasın benekli aplammm...kaydirigubbakcemile3
ama bence ruhun 20-25 yaşında... sengözlerimebaksanabhihoyyyt
canımsın yaa:)ama hakkatende en iyi iki dostumun biri 28,öbürü 24 yaşında!napiiim benim yaşıtlarım da direk teyze moduna girmiş oluyorlar:):):)
demek siz hepiniz bukadar gençsiniz!artık kilo vermemenizin hiçbir mazeretini kabul etmiyor,ikinci bir emre kadar tüm kaçamakları yasaklıyorum!:)
BEN SİZİN ABLANIZIM,BEN NE DERSEM O OLUR:):):)

:teytey: :sm_cool:

Temeeeemmm :=)
Aklıma o şarkı geldi ya (ben sizin babanızım ben ne dersem o olur) :))

kızlaaaar yaptım tatlıyı :)
10 dakka dediysem herşeyi kuralına göre yaptım sadece kendimi gazlamak içindi kaydirigubbakcemile valla güzel bişey oldu gibi ama bakalım yarın tadı hakkında size bilgi vercem.bu arada yağıda becel light kullandım :) tadını güzel olursa herkes tamamen light bi tatlı yiycak a.s light süt,kepek unu, esmer şeker,becel light :teytey:
bu arada bu yaş davası çok kötü yaa 26 yaşındayım ama bu evlilik olayı beni yaşlandırdı sanki senağlama dün yolda bi çocuğun köpeğini seviyodum bana teyze dedi yaaa Çok üzgünüm çoook ya kızlar ben bu evlilik oyununu hiç sevmedim ne yapmak lazımmm :uhm:

dediğime alındın mı yoksa bak üzülürüm sonra...:çok üzgünüm: bir an az çırpacaksın diye korktum...ben çok üşenmiştim de laf aramızda o kadar çırpmaktan...canım senin yaptığın bambaşka bir tatlı oldu...sonucu ben de merakla bekliyorum...ancak yarın akşam öğrenebilirim tabii...

alınırmıyım hiç derincimmmm bende espri yaptım ama kollarım acaip kas yaptı :dance: ama bu sayede kaloride yaktım :) bide iş yaparken adet edindim daha doğrusu her fırsatta yapmaya başladığım güzel bi hareket var karnımızı iyiceeee kasıyoruz canımız acıyana kadar en az 10 a kadar sayıp normale dönüyoruz.hem üst karın kasları hemde alt karın kasları çalışıyo:) tatlının nasıl olduğunu yarın bildircem ama güzel olmuştur yaaa :) ben yaparımda güzel olmazmı :) bide bu akşam bol baharatlı ve yoğurtlu kabak ve ıspanak haşlaması yaptım:) ıspanağı yarın işe götürcem 2 gün orda beni idare eder. evdede kabak haşlamamı yiycem.kabak çok iç açıcı değil ama ıspanak bi harika olmuş cokacimcoook
iyi geceler canlarımm ben yatıyorum sabah 6 da kalk var laelaelaelaelae
yarın inşallah sitede sorun yaşamamda rahat rahat size anlatırım tatlımın tadın :)

selam kızlar yahu ne kadar hızlı ılerlemıssınız. basım dondu.. bende yedıklerımı yazayım mı. aksam yemegınde bır kase corba ıctım, bol domates salatası, uc kasık yogurt, ıkı uc catal makarna, bır dılım ekmek, umarım ıyıdır.. bakalım daha neler olacak. yaa yarın ne yemegı yapacagımı sasırdım. zaten evde uc kısıyız bırde 3,5 yasında kızım var. kendımı de dusunuyorum yemek yaparken. herkese de ayrı yemek yapmak zor gelıyor valla. ama yapıyorum artık mesela corbaya yagı pıstıkten sonra kendıme ayırıp koyuyorum. salataya falan da aynı sekılde...ıste boyle kızlar sımdılık kımse yok herhalde. bende kımseyı yakalayamıyorum...herkese ıyı geceler..

ben de çırpma aşamasında boş durmadım hareket yaptım bir yandan canım o dediğin hareketi ben de iş yerinde en az yüz kere yapıyordum...bu günlerde yoğun olduğumuz için pek yapamıyorum ama hatırlattığın iyi oldu fırsat buldukça tekrar yapayım...yaptığın yemeklere gelince afiyet olsun canım..eminim çok lezzetli olmuştur... hekese iyi geceler ben de yatayım...:a015:

iyi geceler kizlar

ben bugünüde kazasiz atlattm hihoyyyt

sabah 250 ml lahana suyu
öglen 250 ml lahana suyu
aksam 200 ml domates suyu

arada 2 lt soguk su ictim mineralli
magnezyum ,kalsiyum ve cinko aldim
yine arada 2 bardak kahve ictim
simdi zencefil cayimi icip misil misil uyuycam ve sabah azicik daha incelmis kalkicammm

iyi gecelerrrrrrrrr

Tamam ablam ikinci emre kadar hiç birimiz kaçamak yapmıyoruzz...
Benekli aplam belli zaten senin ruhun daha gençeçik.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Saracıracım valla tatlıyı bende çok merak ettim.. Eminim harika olmuştur.

O teyze denme olayı benide hasta ediyo. Bi keresinde bide minibüste bi kız bana yer verdi otur teyze diye.. Heralde okadar kötü baktım ki kız yine aynen oturdu yerine..:roflol::roflol: Çok sinir bozuvuydu çoookk... :1shok::1shok:

excel dosyaysı tutan arkadaşıma,,
boyum 172cm. :)

ii geceler kızlar...

Canım eklicem senide.. Saol..

Yonciciim azmine ve iradene hayranım.. Gerçekten içten tebrik ediyorum seni. Canım benim..:hooray:

GÜNAYDIIIN laelaelaelaelae
BUGÜN KENDİMİ ACAİP İYİ HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜÜÜ 64.2 kaydirigubbakcemile2
BUGÜN SABAH DUŞUMDAN SONRA TARTILDIM KENDİMLE GURUR DUYUYORUMMM :hooray: HATTA DAHA REGLİM BİTMEDİ ONUNDA ŞİŞLİĞİ VARDIR EMİNİM.O GAZLA 40 DAKKA ÖNCE ÇIKTIM EVDEN VE İŞ YERİ EV ARASINDAKİ 2 ANA CADDEYİ YÜRÜYÜP İŞİME GİTTİM kaydirigubbakcemile3 HERALDE 1 KM DEN FAZLA YOL YÜRÜMÜŞÜMDÜR.ŞİMDİDE NESTLE HESFİT İMİ YİYORUM cokacimcoook SABAH TATLIMDAN Bİ ÇATAL ALDIM VE TADI GERÇEKTEN Bİ HARİKAYDIIII :dance: BUGÜN ARA ÖĞÜNLERİMDEN BİRİNDE YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.Bİ DİLİM İŞ YERİME GETİRDİM.BU ARADA BU DOĞADAN IN KAYISILI FORM ÇAYINA BAYILDIM KIZLAR YAA HARİKA Bİ TADI VAR :içelim:
GÜN İÇİNDE YEDİKLERİMİ VE YAPTIKLARIMI YAZARIM YİNE.GÖRÜŞÜRÜZ KIZLARRR ÖPTÜM HEPİNİZİ :)
FLAYY CIM TABLODAKİ KİLOMU DÜZELTİRSİN HERALDE DİMİİİİ :) BU ARADA BENİM BOYUM 1.74 VE ARTIK KİLOM 64.2 hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…