ellerine sağlık derincim çok güzel bi tarife benziyo bende deneyeceğim ama bu şeker ve un olayı beni biraz bozdu :) bunuda kepek unu ve esmer şekerle deneyeceğim ben delikafadulden rengi biraz kahverengimsi olur ama karamel gibi olur oda beni daha mutlu eder :dance: kahverendi olan herşeye hastayımdaaa cokacimcoook
canım beğendiğine sevindim...çok beğendiğim için paylaştım zaten sizlerle...denediğin zama sonucunu bizlerle paylaşırsan seviniriz...kendimize tam bir light yalancı tavuk göğsü tarifi bulmuş oluruz böylece...kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba ben yine bütün gün giremedim siteye senağlama
bugün yediklerimi yazayım
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyla elma krom içmeye başladım bugün bakalım ne olcakkaydirigubbakcemile3
işe yine uzuuuun bi yoldan gittim
gider gitmez limonlu sıcak suyla diyet ekmekli sanviçimi yedim(uno light sanviç ekmeği light peynir,domates,salatalık,roka,ve biberle yapılmış)
ara öğün 11 gibi activia
1 tanede elmalı form bisküvi
öğlen sabahki sandviçin aynısı
ara öğün 1 elma
1 paket keten tohumlu form bisküvi
akşam işten dönerke yine uzuuun bi yoldan yürüyüş
ama bu akşam azcık kaçamak var manevi anneme uğradım bulgur pilavı yapmış 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
ama yine bunu telafi edeyim diye uzuuun bi yoldan eve dönüş.
şimdide kayısılı form çayımı içiyorum (çok hoşuma gitti yaa )
şimdi sizin yazdıklarınızıda tam okuyup önce evimi toplayacağım hızlı hızlı kalori yakma hesabı :) sonrada sporumu yapıp elma sirkeli suyumu içip yatarım :)
bugün tartı aldım :) yarın sabah tartılcam delikafadulden ama korkuyorum yaaa inceldim hemde fazlasıyla belim 5 cm incelmiş diyete ve spora başladığımdan beri ama ya kilo veremediysem :çok üzgünüm:
veremediysemde durmak yok :) tam hız devammmm :teytey:
iyi akşamlar kızlarrr yarın görüşürüz :)
tatlıyı yapmaya gidiyorum 10 dakkamı alır heralde
dayanamayacağıııımmmm :)
sonuçları hemen söyleyeceğim size :)cokacimcoooka.s.
canlarımmm ben hafta sonu yalancı tavuk göğsü yaptım tarifi başka bir forumdan aldım...
tarifi veren kişinin tüm tarifleri çok beğeniliyor zaten...sütlü tatlı olduğu için ve içerisinde sadece 50 gr.margarin olduğu için ve ayrıca şimdiye kadar yediğim en güzel tavuk göğsü tarifi olduğu için(yalancısından ama olsun...) sizsiz içime sinmedi ve sizlerle de paylaşmak istedim...çünkü gerçekten çooook güzel bir tarif...mutlaka deneyin derim...
1 lt süt, 2 kahve fincanı un,2 kahve fincanı şeker(türk kahvesi fincanlarından olacak...ben unu biraz daha dolu dolu koydum şekeri normal koydum...) 1 paket vanilya ve 2 adet damla sakızı ( evde damla sakızı olmadığından ben kullanmadım)
tüm malzeme karıştırılıp mikserle çırpıyoruz...ocak üzerine alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz...piştikten sonra ocaktan alıp 50 gr. margarin ekleyerek mikserle 15 dk.çırpıyoruz...ıslak borcama döküyoruz... (ben kare borcam kullandım ) ılıdıktan sonra üzerine tarçın serpiyoruz...buzdolabında iyice soğuduktan sonra afiyetle yiyoruz...yedikçe beni hatırlayacaksınız anlaştık mı...yerimseniben
tatlıyı yapmaya gidiyorum 10 dakkamı alır heralde
dayanamayacağıııımmmm :)
sonuçları hemen söyleyeceğim size :)cokacimcoooka.s.
Derinciğim tarif için teşekkür ederiz. Bende en yakın zamanda denicem :))
canımsın yaa:)ama hakkatende en iyi iki dostumun biri 28,öbürü 24 yaşında!napiiim benim yaşıtlarım da direk teyze moduna girmiş oluyorlar:):):)allah bağışlasın benekli aplammm...kaydirigubbakcemile3
ama bence ruhun 20-25 yaşında... sengözlerimebaksanabhihoyyyt
canımsın yaa:)ama hakkatende en iyi iki dostumun biri 28,öbürü 24 yaşında!napiiim benim yaşıtlarım da direk teyze moduna girmiş oluyorlar:):):)
demek siz hepiniz bukadar gençsiniz!artık kilo vermemenizin hiçbir mazeretini kabul etmiyor,ikinci bir emre kadar tüm kaçamakları yasaklıyorum!:)
BEN SİZİN ABLANIZIM,BEN NE DERSEM O OLUR:):):)
kızlaaaar yaptım tatlıyı :)
10 dakka dediysem herşeyi kuralına göre yaptım sadece kendimi gazlamak içindi kaydirigubbakcemile valla güzel bişey oldu gibi ama bakalım yarın tadı hakkında size bilgi vercem.bu arada yağıda becel light kullandım :) tadını güzel olursa herkes tamamen light bi tatlı yiycak a.s light süt,kepek unu, esmer şeker,becel light :teytey:
dediğime alındın mı yoksa bak üzülürüm sonra...:çok üzgünüm: bir an az çırpacaksın diye korktum...ben çok üşenmiştim de laf aramızda o kadar çırpmaktan...canım senin yaptığın bambaşka bir tatlı oldu...sonucu ben de merakla bekliyorum...ancak yarın akşam öğrenebilirim tabii...
alınırmıyım hiç derincimmmm bende espri yaptım ama kollarım acaip kas yaptı :dance: ama bu sayede kaloride yaktım :) bide iş yaparken adet edindim daha doğrusu her fırsatta yapmaya başladığım güzel bi hareket var karnımızı iyiceeee kasıyoruz canımız acıyana kadar en az 10 a kadar sayıp normale dönüyoruz.hem üst karın kasları hemde alt karın kasları çalışıyo:) tatlının nasıl olduğunu yarın bildircem ama güzel olmuştur yaaa :) ben yaparımda güzel olmazmı :) bide bu akşam bol baharatlı ve yoğurtlu kabak ve ıspanak haşlaması yaptım:) ıspanağı yarın işe götürcem 2 gün orda beni idare eder. evdede kabak haşlamamı yiycem.kabak çok iç açıcı değil ama ıspanak bi harika olmuş cokacimcoook
iyi geceler canlarımm ben yatıyorum sabah 6 da kalk var laelaelaelaelae
yarın inşallah sitede sorun yaşamamda rahat rahat size anlatırım tatlımın tadın :)
canımsın yaa:)ama hakkatende en iyi iki dostumun biri 28,öbürü 24 yaşında!napiiim benim yaşıtlarım da direk teyze moduna girmiş oluyorlar:):):)
demek siz hepiniz bukadar gençsiniz!artık kilo vermemenizin hiçbir mazeretini kabul etmiyor,ikinci bir emre kadar tüm kaçamakları yasaklıyorum!:)
BEN SİZİN ABLANIZIM,BEN NE DERSEM O OLUR:):):)
kızlaaaar yaptım tatlıyı :)
10 dakka dediysem herşeyi kuralına göre yaptım sadece kendimi gazlamak içindi kaydirigubbakcemile valla güzel bişey oldu gibi ama bakalım yarın tadı hakkında size bilgi vercem.bu arada yağıda becel light kullandım :) tadını güzel olursa herkes tamamen light bi tatlı yiycak a.s light süt,kepek unu, esmer şeker,becel light :teytey:
bu arada bu yaş davası çok kötü yaa 26 yaşındayım ama bu evlilik olayı beni yaşlandırdı sanki senağlama dün yolda bi çocuğun köpeğini seviyodum bana teyze dedi yaaa Çok üzgünüm çoook ya kızlar ben bu evlilik oyununu hiç sevmedim ne yapmak lazımmm :uhm:
excel dosyaysı tutan arkadaşıma,,
boyum 172cm. :)
ii geceler kızlar...
iyi geceler kizlar
ben bugünüde kazasiz atlattm hihoyyyt
sabah 250 ml lahana suyu
öglen 250 ml lahana suyu
aksam 200 ml domates suyu
arada 2 lt soguk su ictim mineralli
magnezyum ,kalsiyum ve cinko aldim
yine arada 2 bardak kahve ictim
simdi zencefil cayimi icip misil misil uyuycam ve sabah azicik daha incelmis kalkicammm
iyi gecelerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?