60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim cnm. ben kilo çizelgesi yapmadım oğlumun doğumgünü çizelgesi var çünkü.....benim için o daha önemli.

kızlar böyle olmak istermisiniz.....delikafaduldendelikafadulden

Eklentiler

• $0062qn.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 31
evlibarkli;....
önce fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını ağzıma atıp çiğniyorum.1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bikaç danla limon damlatıp onunla beraber içiyorum?
canım evli barklı içiyomuş bide ballı içinler vardı bende başlıcam ama pazartesiyi bekliyorum

ben kırkyılda bir içiyorum çok midemi bulandırıyor sabahları

ya kızlar bana da yardımcı olun ben ikinci doğumdan sonra aynı kaldım kilom 70 zayıflayamıyorum çokta yiyen bir insan değilim boyumda kısa oldugu için çok kötü bir görüntü var :roflol:

tabiki yardımcı oluruz canım hoşgeldin aramızaönce işe 69 a düşmekle başla istersen çünkü burası 69 60 arassındakilerin topiği,sen istedikten sonra elbette werirsin kilo ama mutlaka spor yapıcaksın sporsuz asla olmuyo istersen hiç yemek yeme yine wermezsin kilo biz burda özel bir diyet uygulamıyoruz yani herkes bugün şunu yiyecek diye birşey yok ama birbirimizi destekliyor motive ediyoruz we kilo wermenin en büyük yardımcısının motivasyon olduğunu gördük
tekrar hoşgeldin
hihoyyyt

günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnn kızlar
bugün okula gitmedim yine büyük ihtimalle yarında gitmem haftaya son sınawım war oturup çalışacağım inş
bugün bende kendimi çok enerjik hissediyorum nedense acaba
ewlibarklıcım tebrik ederim çok istikrarlısın walla yakında ebru şallı il yarışacaksın 49 kiloymuş kendisi
ay biri daha kilo wermişti kimdi unuttum hani 64.2 olan arkadasımız tebrikler canlarım

bende şekersiz sütsüz kahveyle maviyeşil ortası delik bisküvi yedim cokacimcoook

Bende şimdi light sütlü nescafe içiorum.. :içelim: kaydirigubbakcemile3

saol cicişiiiiiiiim Şeniz
bu arada hedefini avatarına koymuşsun :teytey:

evet canımm. Bende onun gibi olacaaaammmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlarrrrr,,
bugün neşeliyim nedense. nasılsınız bakalım.
bu arada arkadaşlar dün giremedim şu çehre yuzünden.ne çehreymiş ya..klava:
liste yok bi kaç sayfada göremedim..

Gülçiçek canım Günaydın. Maşallah allah neşeni arttırsın .. :dance:
Canım sen kilonu yaşını ve boyunu yaz buraya ben listeye eklerim seni olurmu?..
Sonra pazarları hep kilonu yazarsan bende onları ekleyip pazartesileri yayınliicam.. Böylece listeler hem karışmamış olur canım..

dün biye sordum ama size. elma sirkesi içen varmı aranızda.

Canım ben hapını kullanıyorum.

tşk ederim cnm. ben kilo çizelgesi yapmadım oğlumun doğumgünü çizelgesi var çünkü.....benim için o daha önemli.

kızlar böyle olmak istermisiniz.....delikafaduldendelikafadulden

Oğlun çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın.. Güzel yazılar yazsın işallah..

Tanrıııımmmm okadın ne öyle.. Kabusss....:1shok::1shok:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Canım ne sınavın var bakiim.. Şerifeyle armağan hoca duruyorlar mı?
Onlardan ders alıyormusun??

saol canımm
canım ebru şallının plates cdsi var bende ilk başlarda yapıyordum fiziği o kadar güzelki onun gibi olmak için ayrı bi azimle yapıyordum harika o ya onun gibi olamam heralde

hihoyyyt

yaş..... 33
boy..... 1,59
kilo..... 68

kızlar bu arada ben 5,5 ay oldu doğum yapalı. üç aşılama bir tüp bebek denemesi yaptım. 83 e çıktım. asıl kilom 57-58 arasında idi. şuan tedavide aldığım kiloları vermeye çalışıyorum..:teytey:

bu arada bayağıda kısayım.gülmeyin sakın boyuma.delikafadulden

sevgili flyyy elma sirkesinin nasıl hapı var adı nedir acaba?

Son düzenleme:
Yahu flyyy ve evlibarklı kave diye diye benimde canımı kave istettiniz. (nasıl bir cümle olduysa) Bende saat 11'de sütlü nescafe yapayım içeyim bari.

Durheinander inş sınavın güzel geçer.

saraciracı olmuş olmuş :)) güzel olmuş.

o benimmm :) teşekkür ederim canımmm kaydirigubbakcemile3
valla ben kendimi 49 kilo hayal edemem zaten kemik ağırlığım 30 ama tabii ebru şallı bayaa kısa 1,60 falan o kadın.ben 1.74 üm en iyi kilo benim için 57-58 :) lisedeyken ölüm orucu gibi bi diyete girmiştim hiç bişey yemiyodum.o zaman 47 olmuştum ama yüzüme bile bakılcak halde değildim.zaten sonu hastanede bitti :) 1 ay serum ve vitamin desteğiyle yaşatmaya çalıştılar. çıktığımda yine 66 kiloydum delikafadulden benim boyuma göre kilomu hesapladığımda 57 zayıf kategorisine giriyo 58 normalin alt sınırı en iyisi sağlıklı ve zayıf olmak kaydirigubbakcemile2

İnşallah sağlıklı şekilde kilolarını verirsin. Bu arada kısayım yazmışsın bence değilsin. Normal boy standırdayız :)

cnm bn şuan hazırlıktayım biticek işte haftaya o yüzden bölümdeki hocalar sanırım o dediklerin tanımıyorum yani ama hazırlık okuduysan söyliyim semra hoca recep hoca onur hoca iclal hoca war benim bildiim

kahvaltı:bir yumurtadan yapılmış yağzız olet yedim 2 kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domatesi bir küçük salatalık nane maydonoz bergamotlu yeşil çay(mutlaka alın çok güzel) 2 tatlı kaşığı bal yedim
hiç ekmek yemedim
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…