günaydın kızlarrrrr,,
bugün neşeliyim nedense. nasılsınız bakalım.
bu arada arkadaşlar dün giremedim şu çehre yuzünden.ne çehreymiş ya..klava:
liste yok bi kaç sayfada göremedim..
:enbuyukkk::dance:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=14950&stc=1&d=1241678748
evlibarkli;....
önce fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını ağzıma atıp çiğniyorum.1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bikaç danla limon damlatıp onunla beraber içiyorum?
canım evli barklı içiyomuş bide ballı içinler vardı bende başlıcam ama pazartesiyi bekliyorum
ya kızlar bana da yardımcı olun ben ikinci doğumdan sonra aynı kaldım kilom 70 zayıflayamıyorum çokta yiyen bir insan değilim boyumda kısa oldugu için çok kötü bir görüntü var :roflol:
bende şekersiz sütsüz kahveyle maviyeşil ortası delik bisküvi yedim cokacimcoook
saol cicişiiiiiiiim Şeniz
bu arada hedefini avatarına koymuşsun :teytey:
günaydın kızlarrrrr,,
bugün neşeliyim nedense. nasılsınız bakalım.
bu arada arkadaşlar dün giremedim şu çehre yuzünden.ne çehreymiş ya..klava:
liste yok bi kaç sayfada göremedim..
dün biye sordum ama size. elma sirkesi içen varmı aranızda.
tşk ederim cnm. ben kilo çizelgesi yapmadım oğlumun doğumgünü çizelgesi var çünkü.....benim için o daha önemli.
kızlar böyle olmak istermisiniz.....delikafaduldendelikafadulden
günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnn kızlar
bugün okula gitmedim yine büyük ihtimalle yarında gitmem haftaya son sınawım war oturup çalışacağım inş
bugün bende kendimi çok enerjik hissediyorum nedense acaba
ewlibarklıcım tebrik ederim çok istikrarlısın walla yakında ebru şallı il yarışacaksın 49 kiloymuş kendisi
ay biri daha kilo wermişti kimdi unuttum hani 64.2 olan arkadasımız tebrikler canlarım
oldumu ne
bugün okula gitmedim yine büyük ihtimalle yarında gitmem haftaya son sınawım war oturup çalışacağım inş
ewlibarklıcım tebrik ederim çok istikrarlısın walla yakında ebru şallı il yarışacaksın 49 kiloymuş kendisi
ay biri daha kilo wermişti kimdi unuttum hani 64.2 olan arkadasımız tebrikler canlarım
oldumu ne
hihoyyyt
yaş..... 33
boy..... 1,59
kilo..... 68
kızlar bu arada ben 5,5 ay oldu doğum yapalı. üç aşılama bir tüp bebek denemesi yaptım. 83 e çıktım. asıl kilom 57-58 arasında idi. şuan tedavide aldığım kiloları vermeye çalışıyorum..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?