60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,

ben de bugun kalktım pilatesimi yaptım. kahvaltımı yaptım.

kilo veren bayanlar,,, sonsuz tebriklerimi sunarım sizlere...

flycım, o TEYZE muhabbeti benim diyete baslama sebebim olmustu. tam 10kg daha fazlaydım su halımden. yas 23 parkta 11-12 yaslarında bir cocuk bana teyze dedı dıye küplere binmiştim...

kızlar gercekten kılo cok yaslı gösteriyor... ne kadarsız pürüzsüz bir cildiniz olursa olsun, ne kadar fresh gözükürseniz gözükün ...malesef şöyle fazladan bir 15 kilo insanı en az 6-7yas fazla gösteriyor.

sana katılıyorum canım benide hep ablamdan büyük sanıyolar aramızda4 yaş var ama o zayıf ben şişkokaydirigubbakcemile3 oyüzden fazla kilolu olmamak lasım hem yaşlı gösteriyoruz hem ne giyersek giyelim yüzümüz güzel bile olsa çirkin duruyo

kızlar tekrardan merhaba...

bir maruzatım olacak :)

2-3gündür her zaman yediğim porsiyonlar fazla geliyor. sizce yediğim porsiyonları küçültmeli miyim? dengesiz beslenmek , saglıksız olmak istemiyorum. zaten 1300calori civarı besleniyorum. daha da azaltmalı mıyım yoksa aynı porsiyonları yemeye devam etmek için kendimi zorlamalı mıyım?

beni de bir keresinde benden 2 yas buyuk olan 185 boyundaki 85kılodaki abimin ablası sanmıslardı... cok üzülmüştüm. gercekten insanın yüzü zayıfladıkça cildi gerginleşiyor ve bir bebeksilik geliyor yüze...( çökmüş,elmacık kemiği hatları kaybolmus kadar zayıflıktan bahsetmıyorm elbet)

bu arada canım senin yüzün cok güzel, merak etme.. daha da zarif olunca o yüz ve saclar düsünemiyorum seni....

canimsin ya motivasyonlarinizla ayakta duruom yilmak yokkk
tşk ederim cnm. ben kilo çizelgesi yapmadım oğlumun doğumgünü çizelgesi var çünkü.....benim için o daha önemli.

kızlar böyle olmak istermisiniz.....delikafaduldendelikafadulden
allah korusunnnnnn abowwwwwwwww vay vay vay kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrrr,,
bugün neşeliyim nedense. nasılsınız bakalım.
bu arada arkadaşlar dün giremedim şu çehre yuzünden.ne çehreymiş ya..klava:
liste yok bi kaç sayfada göremedim..

oglun cok cicis ya benimde kizim var 7 aylik özendim bendemi resmini koysam kaydirigubbakcemile3

merabaaa kizlar benide alirmisiniz araniza
iki bucuk aylik bebisim var en son bir bucuk ay önce 61 kiloydum boyom 1,61 22 yasindayim ikinci hamileligim
emzirenm anneler icin olan diyete baslamistim ama listede yazilanlar bana cok geliyor 48 kiloydum hamile kalmadan önce tekrar eski halime dönmek
listeyi göremedim ama malesef a.s.

günaydin kizlarrrrr

bu sabah kalktim öyyyle bi incelik hissettim kendimde
tabi hemen mezroyu aldim ölctümmm :teytey: yine incelmisim cok mutluyum yaaaaa

ve dayanamadim tartildim inanamadimmm 63,5 kiloyum ya rüya gibi 3 günde 1,5 kilo vermisimm

:dance: :dance: :hooray: :dance: :dance:

ewet canım bendede oluyor o bide birşeyi azcık fazla yiyim bi nefret etme hissi oluyo kendimden
nese bence bi dene bakalım azaltmayı ama o zamanda vitaminsiz kalırsan diye korktum şimdi naap biliyomusun öğünü azaltıp daha fazla vitamin alacağın şeyler ekle bence

yoncacim massallah cooooook tatli ya Allah nazarlardan korusun bebisini bayildim mavis mavis

canım çok teşekkürederim moral oldu vallakaydirigubbakcemile3

nasil verdin cnm yaa banada bi söyle bende zayiflamak istiyorummmmm delikafadulden

Teşekkürler begooonya .a.s.3 gündür ebru şallıyla plates yapmaya çalışıyorum. Karnımın içinde ağrı var kas ağrısı gibi hayra yorayım ama ben bunu, sıkılaşıyor olabilirim Hepsi buradaya bakayım ben de alayım ben de çok sağol tekrardan :1hug:

harikasın canım benim darısı bizim başımıza inşalkisalkisalkisalkışlıyorum seni walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…