kızlar bugün bütün gün sabah kahvaltım dışında
1.5 lt su içtim
ve de şimdi zorla yedim , yiyesim gerçekten yoktu ne oldu bana böyle ya anlamadım
1.5 kk kıymalı kömbe
1 kk maydanozlu lorlu- beyaz peynirli yalancı su böreği
3 kk ıslak kek
250 ml şekersiz çay
biliyorum çok sağlıksız oldu ama halka hizmet HAK'KA hizmettir nasılsa
Afiyet olsun farmasiciim okadar yaptın yemesen olmazdı hem 51,5 kg nin şerefine kutlama olmuş bence ben en doğal hakkın
Farmasi, niye kırılayım ki zaten şaka yapmıştım. Sonuçta burada herkes birbirine koçluk yapıyor sayılır.
Koçluk yönetmek değil destek olmak,yol göstermektir.
Öğlen 1 tabak çorba içtim (yağsız,içinde en fazla 2-3 yk sebze vardır ve 1 tk kadar tavuk,az bulgur)
1 dilim ekmek
1 bardak light süt
5 yk müsli
Ara;
1 bardak süt
2 tane bisküvi
iyi akşamlar herkese
saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 1 levrek , salata yedim
farmasiciğim canım tebrik ederim ne güzel 51 kilodasın
darısı bizim başımıza hayatım
farmasiciğim dün endokrinoloji bölümüne gittim bütün günümü aldı koşturmayla geçti tahlil sonuçlarında bir problem olmadığını söyledi doktor ben tiroitten şüpheleniyordum belki tiroid yetmezliği vardır diye düşündüm ama çok şükür herhangi bir problem yokmuş
kızlaaaaaaaaaaaaar ooo kimsecikler yokkk
ben öğle yemeğimi yazayım biraz geç yedin acıkmadım nedense saat geç olmuş farketmemişim
bugün canım normal yemek istemedi ben de
2 dilim tam buğday ekmeği göbek marul ve 3 incecik dilim hindi salamı ile sandviç yaptım
yanında da 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim
Bugün böyle olsun canım normal yemek istemedi hem değişiklik oldu
afiyet olsun canım aslında dışardayken benim de aklıma birşeyler yemek gelmez nedenini bilmiyorum ama evdeyken sürekli bir şeyler yemek ihtiyacında oluyorum
Afiyet olsun prıenecim sanırım dikkat etmeye başlamışsın tekrareminim bu ara kilo vericeksin tekrar :13:
Yaseincim öncelikle afiyet olsun bence çok güzel besleniyosun menülerin hep renkli ve sengin besleyici...senden ricam bir günün tam olarak yazabilir misin müsait olduğunda sağlığının yerinde olmasına da çok sevindim demek ki sağlık açısından hiçbir engel yok kilo vermene demek ki bünyen böyle zaten diyodun ben yavaş veririm diye sağlıkla tüm fazlalıklarından da kurtulursun inşallah canım:13:
Kızlar afiyet olsun menüler güzel
öğlen bir tabak patlıcan yemeği bir küçük kase az yağlı yoğurt , patates salatası , bir kepekli ekmek yedim.
ara öğünde yarım paket diyet bisküvi ve bir armut
yediyi geçince ise canım yemek istemiyor sandviç yapmayı düşünüyorum içinde tavuk ve yeşillik olan.yanına da ayran içerim.
gece ara öğünde de bir meyve yerim belki süt içerim yanında..
dışarı çıktım yürüyüş yapamadım egzersizleri ve pilatesi yapmaya çalışıcam...
pazar günümü de evde geçirmek istemedim dışarda olucam hafif birşeyler yemeye çalışırım
pazartesi tam kapasite başlıyorum tekrardan...
afiyet olsun canım menü süperbugün yediklerim
sabah 7 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, 2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, nane, marul, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 mandalina, 1 kupa yeşil çay
saat 9-10 arası bir saat yürüyüş yaptım
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de ıspanaklı yoğurt(içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattım) , 1 dilim kepek ekmek, domates -salatalık yedim
şimdide 1 elma 1 portakal yiyeceğim saat 16 da meyve saatim
menün çok güzel canımFarmasi, niye kırılayım ki zaten şaka yapmıştım. Sonuçta burada herkes birbirine koçluk yapıyor sayılır.
Koçluk yönetmek değil destek olmak,yol göstermektir.
Öğlen 1 tabak çorba içtim (yağsız,içinde en fazla 2-3 yk sebze vardır ve 1 tk kadar tavuk,az bulgur)
1 dilim ekmek
1 bardak light süt
5 yk müsli
Ara;
1 bardak süt
2 tane bisküvi
harikasın yaseminciğimiyi akşamlar herkese
saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 1 levrek , salata yedim
farmasiciğim dün endokrinoloji bölümüne gittim bütün günümü aldı koşturmayla geçti tahlil sonuçlarında bir problem olmadığını söyledi doktor ben tiroitten şüpheleniyordum belki tiroid yetmezliği vardır diye düşündüm ama çok şükür herhangi bir problem yokmuş
Ben evdeydim ve dolapta da 2-3yk taze fasulyem 5yk kadar da bamya yemeğim vardı ama canım normal yemekler yemek istemedi ilginç bi şekilde evdeyken de artık çok yeme ihtiyacı duymuyorum ya da sürekli yediğimden tok mu oluyorum neben de işte onları canım istemeyince değişiklik yapayım sandviç yiyeyim dedim bugün de böyle olsun sonuçta kaçamk yapmadım ama haftasonu biraz farklı beslenmek hoşuma gidiyo
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız canım bir günümü yazarken bugünkü menüyümü yazayım canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?