ewet canım bendede oluyor o bide birşeyi azcık fazla yiyim bi nefret etme hissi oluyo kendimden
nese bence bi dene bakalım azaltmayı ama o zamanda vitaminsiz kalırsan diye korktum şimdi naap biliyomusun öğünü azaltıp daha fazla vitamin alacağın şeyler ekle bence
nasil verdin cnm yaa banada bi söyle bende zayiflamak istiyorummmmm delikafadulden
Saol canım beniim.. Darısı başına.. hihihkaydirigubbakcemile3 sende yokmu bi kısmett..
Şimdi bugün yediklerimm nelermiş bakalımm..
Sabah 2 küçük parça simit 2 küçük parça açma 1 üçgen krem peynirle..
Öğlen: ton balıklı salata
Akşamşimdi) 1 elmayla yoğurt
bir saatte spor yaptım bugünn..
Oh güzel bir gün geçti..
Akşam yatmadanda cencefilli süt yada soya sütü içicemm...
evet sabuncumm bildin daha kolay sindirebilmek için...zeki arkadaşım benim...kaydirigubbakcemile3 bıçakla keserek yutunca koku oluyor...o şekilde yutunca koku olmuyor...yani oluyorsa da kimse birşey demiyor...:jeyyar: bende yutmaya devam ediyorum valla...şifa niyetine...yerimseniben dur aklıma gelmişken yine yutayım...
flyyycığım ellerine sağlık canım...sen istersin de kilomu söylemezmiyim 62 ...sabuna özendim ondan 62 hihoyyyt aslında listeyede eklerdim ama hiç durmadan liste görmek hoş olmuyor...o yüzden eklemedim canım...
canlarımmm ben hafta sonu yalancı tavuk göğsü yaptım tarifi başka bir forumdan aldım...
tarifi veren kişinin tüm tarifleri çok beğeniliyor zaten...sütlü tatlı olduğu için ve içerisinde sadece 50 gr.margarin olduğu için ve ayrıca şimdiye kadar yediğim en güzel tavuk göğsü tarifi olduğu için(yalancısından ama olsun...) sizsiz içime sinmedi ve sizlerle de paylaşmak istedim...çünkü gerçekten çooook güzel bir tarif...mutlaka deneyin derim...
1 lt süt, 2 kahve fincanı un,2 kahve fincanı şeker(türk kahvesi fincanlarından olacak...ben unu biraz daha dolu dolu koydum şekeri normal koydum...) 1 paket vanilya ve 2 adet damla sakızı ( evde damla sakızı olmadığından ben kullanmadım)
tüm malzeme karıştırılıp mikserle çırpıyoruz...ocak üzerine alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz...piştikten sonra ocaktan alıp 50 gr. margarin ekleyerek mikserle 15 dk.çırpıyoruz...ıslak borcama döküyoruz... (ben kare borcam kullandım ) ılıdıktan sonra üzerine tarçın serpiyoruz...buzdolabında iyice soğuduktan sonra afiyetle yiyoruz...yedikçe beni hatırlayacaksınız anlaştık mı...yerimseniben
alınırmıyım hiç derincimmmm bende espri yaptım ama kollarım acaip kas yaptı :dance: ama bu sayede kaloride yaktım :) bide iş yaparken adet edindim daha doğrusu her fırsatta yapmaya başladığım güzel bi hareket var karnımızı iyiceeee kasıyoruz canımız acıyana kadar en az 10 a kadar sayıp normale dönüyoruz.hem üst karın kasları hemde alt karın kasları çalışıyo:) tatlının nasıl olduğunu yarın bildircem ama güzel olmuştur yaaa :) ben yaparımda güzel olmazmı :) bide bu akşam bol baharatlı ve yoğurtlu kabak ve ıspanak haşlaması yaptım:) ıspanağı yarın işe götürcem 2 gün orda beni idare eder. evdede kabak haşlamamı yiycem.kabak çok iç açıcı değil ama ıspanak bi harika olmuş cokacimcoook
iyi geceler canlarımm ben yatıyorum sabah 6 da kalk var laelaelaelaelae
yarın inşallah sitede sorun yaşamamda rahat rahat size anlatırım tatlımın tadın :)
VE ARTIK KİLOM 64.2 hihoyyyt
[/url][/IMG]
kizlarrrrrrr size sabah sekeri getürdüüümmmm
buda benim cimcimem
kızlar nişanımdan beri görüşmediğim görümcelerimden birinin(nişanımda benim bütün günümü rezil ettiler.ertesi günde benim evimde üzerime yürüdüler) c.tesi günü nişanı varmış!!!
eşimde görüşmüyordu ağıza alınmayacak laflar ettiler bana ve hiç haketmediğim halde.ikiside çok sorunlu tipler zaten herkesin bildiği bişey bu.şimdi bu nişana gitmelimiyim gitmemelimiyim?bi türlü karar veremiyorum.bi aklım diyo gitme sana yaşattıklarını onlarada yaşat uzaktan uzağa mahvet nişanlarını.
bi aklım diyo git ve en güzel sen ol ve insanlık neymiş göster onlara...
kızlar bana bi akıl verin ne yapmalıyım :uhm:
kızlar nişanımdan beri görüşmediğim görümcelerimden birinin(nişanımda benim bütün günümü rezil ettiler.ertesi günde benim evimde üzerime yürüdüler) c.tesi günü nişanı varmış!!!
eşimde görüşmüyordu ağıza alınmayacak laflar ettiler bana ve hiç haketmediğim halde.ikiside çok sorunlu tipler zaten herkesin bildiği bişey bu.şimdi bu nişana gitmelimiyim gitmemelimiyim?bi türlü karar veremiyorum.bi aklım diyo gitme sana yaşattıklarını onlarada yaşat uzaktan uzağa mahvet nişanlarını.
canım maalesef bir erkekle evlenirken onun ailesiyle de evleniyorsun.sana karsı büyük kabalık etmısler anladıgım kadarıyla.belki bir komsun ya da arkadasın olsaydı bunu yapanlar tolere etmezdin. cıkarırdın hayatından. ama bu ınsanlar esının kardesleri...pardon es adayının. bugun nısanlın da onlara karsı öfkelı olabilir ama emın ol kısa bir zaman sonra canlarım diyecektır onlara cunku et tırnaktan ayrılmaz.. ve fırtına dindikten sonra hem esının hem de esının ailesinin gözunde sen kötü olursun...onlar affedilir.. senın adın el kızı olarak kalır...
normalde insan ilişkilrinde taviz vermekten yana olmayan biriyim ama böyle bir durumda benim naçizane tavsiyem; kendini ezdirmeden, altta kalmadan görevlerini yerine getirmen...
ben beceremıyorum ama yapabilene hayranım... biraz da manipulatif davranmak da her zaman fayda sağlar... eşini çaktırmadan yönlendir,haklarını ve sınırlarını onlara karsı koru... gelebilecek akınlara karsı her zaman kale duvarların olsun ama hep gülümse ki adın kötü olmasın... kaydirigubbakcemile2
benim tavsiyelrım bu kadar canım ama elbette herseyın en dogrusunu sen bilirsin...
Canım olayın üzerinden ne kadar zaman geçti ?
Bence bu önemli . . .
Çünkü eğer yeni olmuşsa bu olay ben gitmemelisin derim . . .
Üzerine yürümek demek . . . kötükedihüso aslında bilemiyorum belkide hiç gitmemelisin . . .
İnsanlığın ne olduğunu gösteririm diyorsun ama İNSANLIKTAN İNSANLAR ANLAR . . .
canım ben maalesef evliyim.nişandan 2 ay sonra evlendim hemen ahngi akla hizmet yaptım bunu tam bilmiyorum ama yaptım işte
neyse dediğin gibi böyle bişeyi yapmak biraz zor ama yapmam gereken en güzel şey güzel bir elbise güzel bir ayakkabı ve kendine güvenen çok güzel çok mesafeli fakat güler yüzlü bir sara galiba...
bu kötü olma olayına gelince ben zaten kötü kadınım hem görümcelerim hem kayınvalidem tarafından.görümcelerim kayınvalidemide etkilediler ve zaten çok cahil bir kadın.oda konuşmuyo benimle.hiçde derdim değil.keşke bişey olsada kocamda dahil bütün ailesinden kurtulsam yerimseniben ama şimdilik böyle bişey zamana bağlı.ama insanlığımı ve onlar gibi olmadığımı göstermek ve zerafetimi kanıtlamak için bunu yapmalıyım galiba.
şimdi diyeceksiniz neden taktı bu güzel olma ve elbise olayına diye ama benim nişanımdaki kavga ve sorunlar onlar nişan günüme kadar kendilerine hiç bişey almadıkları ve bütün gün boyuncada onlara kıyafet aradığımız için çıktı şakkıdı
hala tam olarak karar veremedim ama bilmiyorum işte yaaa :sm_confused:
bu arada bayağıda kısayım.gülmeyin sakın boyuma.delikafadulden
sevgili flyyy elma sirkesinin nasıl hapı var adı nedir acaba?
cnm bn şuan hazırlıktayım biticek işte haftaya o yüzden bölümdeki hocalar sanırım o dediklerin tanımıyorum yani ama hazırlık okuduysan söyliyim semra hoca recep hoca onur hoca iclal hoca war benim bildiim
kızlar merhaba ben 2 aydır 60 kiloyum hala yaaaaaaaa
selam kızlar,
ben de bugun kalktım pilatesimi yaptım. kahvaltımı yaptım.
kilo veren bayanlar,,, sonsuz tebriklerimi sunarım sizlere...
flycım, o TEYZE muhabbeti benim diyete baslama sebebim olmustu. tam 10kg daha fazlaydım su halımden. yas 23 parkta 11-12 yaslarında bir cocuk bana teyze dedı dıye küplere binmiştim...
kızlar gercekten kılo cok yaslı gösteriyor... ne kadarsız pürüzsüz bir cildiniz olursa olsun, ne kadar fresh gözükürseniz gözükün ...malesef şöyle fazladan bir 15 kilo insanı en az 6-7yas fazla gösteriyor.
kızlar tekrardan merhaba...
bir maruzatım olacak :)
2-3gündür her zaman yediğim porsiyonlar fazla geliyor. sizce yediğim porsiyonları küçültmeli miyim? dengesiz beslenmek , saglıksız olmak istemiyorum. zaten 1300calori civarı besleniyorum. daha da azaltmalı mıyım yoksa aynı porsiyonları yemeye devam etmek için kendimi zorlamalı mıyım?
[/url][/IMG]
kizlarrrrrrr size sabah sekeri getürdüüümmmm
buda benim cimcimem
merabaaa kizlar benide alirmisiniz araniza
iki bucuk aylik bebisim var en son bir bucuk ay önce 61 kiloydum boyom 1,61 22 yasindayim ikinci hamileligim
emzirenm anneler icin olan diyete baslamistim ama listede yazilanlar bana cok geliyor 48 kiloydum hamile kalmadan önce tekrar eski halime dönmek
listeyi göremedim ama malesef a.s.
Darısı başıma . . . :Saruboceq:
Canım soya sütü hakkında bize biraz bilgi verebilir misin ?
Tadı nasıl ?
Etkileri neler ?
canım ben maalesef evliyim.nişandan 2 ay sonra evlendim hemen ahngi akla hizmet yaptım bunu tam bilmiyorum ama yaptım işte
neyse dediğin gibi böyle bişeyi yapmak biraz zor ama yapmam gereken en güzel şey güzel bir elbise güzel bir ayakkabı ve kendine güvenen çok güzel çok mesafeli fakat güler yüzlü bir sara galiba...
bu kötü olma olayına gelince ben zaten kötü kadınım hem görümcelerim hem kayınvalidem tarafından.görümcelerim kayınvalidemide etkilediler ve zaten çok cahil bir kadın.oda konuşmuyo benimle.hiçde derdim değil.keşke bişey olsada kocamda dahil bütün ailesinden kurtulsam yerimseniben ama şimdilik böyle bişey zamana bağlı.ama insanlığımı ve onlar gibi olmadığımı göstermek ve zerafetimi kanıtlamak için bunu yapmalıyım galiba.
şimdi diyeceksiniz neden taktı bu güzel olma ve elbise olayına diye ama benim nişanımdaki kavga ve sorunlar onlar nişan günüme kadar kendilerine hiç bişey almadıkları ve bütün gün boyuncada onlara kıyafet aradığımız için çıktı şakkıdı
hala tam olarak karar veremedim ama bilmiyorum işte yaaa :sm_confused:
çok doğru bi laf canım insanlıktan insanlar anlar ama ben oraya gidersem hiç bişey yapamazlar bana zaten üzerinden tam 1 yıl geçti.hem yaparlarsada zaten eşim olacak adamada söyledim bu sefer benim çoook başka bi yüzümü görecekler diye çok güzel alttan alttan bi tehdit savurdum.ve zaten benim yaşadığım iğrenç günü onlarında yaşamasını istiyorum inşallah bişeyler söylerler de bende onların nişanını mahveredim diyede düşünmüyo değilim hani yani :jeyyar:
Bizim yorumlarımız tabi çok sığ kalır Saracığım yani o dengeleri sen yaşıyorsun eşin-eşinin ailesi -eşinin ailesi ve sen- işte bu dengeler ve yaşananlar, alınan alınamayan mesafeler v.s . . .
Eşinin ne istediğide mühim tabi ki ama en mühim olanı sensin . . .
Ben tartışma olduğu için gidilmemesi taraftarı değilim zaten yani üzerine yürüme olayı beni kopardı . . . ama dediğim gibi en iyisini sen tahlil edersin mesela bu kimseler senin düğününde nasıl hareket ettiler v.s ve bunun gibi pek çok doneyi bi araya getirip en sağlıklı kararı sen vereceksindir . . .
canım onlar benim düğünüme bile gelmediler.benim nikahımda (kokteyl tarzı oldu) eşimin ailesinden kayınvalidem,kayınpederim,eşimin dayısı ve yengesi dışında kimse yoktu laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?