60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkür ederim canım...
tavsiyelerini deneyeceğim.
sınavlarında basarılar dilerim bu arada...

nasil verdin cnm yaa banada bi söyle bende zayiflamak istiyorummmmm delikafadulden

canim benim bebegim emmiyor artik
nerdeyse 1 aydirda 65 te takilip kaldim cok sinirim bozuldu perhize girmeye karar verdim pazertesi

4. günüm bugün

sadece gün boyunca
500 ml lahana suyu
200 ml domates suyu
2 lt su
1 lt beyaz cay
arada kahve iciorum

kati hic bisey yok

bunu doktor kontrollünde yapiyorum

kan verdim uygun olup olmadigima bakildi
ve 15 gn sonra tkrar kan verip hersey yolundami bakilicak

kontrolsüz yapmayi tavsiye etmem
üstelik bebek emziriyosan diyetine cok dikkat etmelisin toksin attirici bir diyet asla uygulama sütünle bebege gecip bebegin hayatini tehlikeye sokuyormus amannnn

bence sen 1300 kalorilik bi diyet uygula yanindada hergün 20 dk spor yap zaten emziriosan güne 500 kalori eksik basliyosun demektir böylece ayda 4 kilodan kurtulabilirsin

kızlar nişanımdan beri görüşmediğim görümcelerimden birinin(nişanımda benim bütün günümü rezil ettiler.ertesi günde benim evimde üzerime yürüdüler) c.tesi günü nişanı varmış!!!
eşimde görüşmüyordu ağıza alınmayacak laflar ettiler bana ve hiç haketmediğim halde.ikiside çok sorunlu tipler zaten herkesin bildiği bişey bu.şimdi bu nişana gitmelimiyim gitmemelimiyim?bi türlü karar veremiyorum.bi aklım diyo gitme sana yaşattıklarını onlarada yaşat uzaktan uzağa mahvet nişanlarını.
bi aklım diyo git ve en güzel sen ol ve insanlık neymiş göster onlara...
kızlar bana bi akıl verin ne yapmalıyım :uhm:

Saol canım beniim.. Darısı başına.. hihihkaydirigubbakcemile3 sende yokmu bi kısmett..

Darısı başıma . . . :Saruboceq:

Canım soya sütü hakkında bize biraz bilgi verebilir misin ?
Tadı nasıl ?
Etkileri neler ?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım ben Hacer in muhallebisini yapıyorum canım tatlı istediğinde ki o da o kadar hafif ve lezzetli oluyor ki . . .
Ellerine sağlık bunuda denemek gerek senden onay almış lakin . . . sositososito

Canım bende naomi bacının uyguladığı bi taktiği paylaşayım yerimseniben seninkini okuduğumda aklıma geldi :jeyyar: naomi bacı yürürken asla göbeğini salmazmış yani mütemediyen içine çekermiş sürekli düşüebilio musunuz yürüdüğü her an . . . delikafadulden ve sonuçlarıda ortada sengözlerimebaksanab yürüdüğümde bazen aklıma geliyor ve bende uyguluyorum ama en fazla 10 dk dayanabiliyorum . . .

VE ARTIK KİLOM 64.2 hihoyyyt

Teprik . . . :hooray:

[/url][/IMG]

kizlarrrrrrr size sabah sekeri getürdüüümmmm

buda benim cimcimem

Amanınnnn :1shok: onun nazar boncuğu varmış zaten 2 tane hemde . . .
MaşAallah . . .

Züperrrr yetiştin bana yonciciğimmmmmm . . .
alkisalkisalkis

canım maalesef bir erkekle evlenirken onun ailesiyle de evleniyorsun.sana karsı büyük kabalık etmısler anladıgım kadarıyla.belki bir komsun ya da arkadasın olsaydı bunu yapanlar tolere etmezdin. cıkarırdın hayatından. ama bu ınsanlar esının kardesleri...pardon es adayının. bugun nısanlın da onlara karsı öfkelı olabilir ama emın ol kısa bir zaman sonra canlarım diyecektır onlara cunku et tırnaktan ayrılmaz.. ve fırtına dindikten sonra hem esının hem de esının ailesinin gözunde sen kötü olursun...onlar affedilir.. senın adın el kızı olarak kalır...
normalde insan ilişkilrinde taviz vermekten yana olmayan biriyim ama böyle bir durumda benim naçizane tavsiyem; kendini ezdirmeden, altta kalmadan görevlerini yerine getirmen...
ben beceremıyorum ama yapabilene hayranım... biraz da manipulatif davranmak da her zaman fayda sağlar... eşini çaktırmadan yönlendir,haklarını ve sınırlarını onlara karsı koru... gelebilecek akınlara karsı her zaman kale duvarların olsun ama hep gülümse ki adın kötü olmasın... kaydirigubbakcemile2

benim tavsiyelrım bu kadar canım ama elbette herseyın en dogrusunu sen bilirsin...

Canım olayın üzerinden ne kadar zaman geçti ?
Bence bu önemli . . .

Çünkü eğer yeni olmuşsa bu olay ben gitmemelisin derim . . .
Üzerine yürümek demek . . . kötükedihüso aslında bilemiyorum belkide hiç gitmemelisin . . .
İnsanlığın ne olduğunu gösteririm diyorsun ama İNSANLIKTAN İNSANLAR ANLAR . . .

hımm çok karışık şimdi gitsen onların bütün söylediklerini yutmuş olıcaksın zaten sana o kadar laf söyleyip terbiyesizlik edenler sen oraya gitsen ve insanlığını göstersende bundan anlamayacaklardır ama ewet davet ettilerse seni bizzat weya eşin gidelim derse onun hatrı için gitmelisin en azından onunla aran kötü olmasın ama bunu ona belli et saece onun için gittiğiniki ne kadar değerli bir eşe sahip olduğunu bir kere daha fark etsin gidersende bence orda hiç sorun çıkarma

canım ben maalesef evliyim.nişandan 2 ay sonra evlendim hemen ahngi akla hizmet yaptım bunu tam bilmiyorum ama yaptım işte
neyse dediğin gibi böyle bişeyi yapmak biraz zor ama yapmam gereken en güzel şey güzel bir elbise güzel bir ayakkabı ve kendine güvenen çok güzel çok mesafeli fakat güler yüzlü bir sara galiba...
bu kötü olma olayına gelince ben zaten kötü kadınım hem görümcelerim hem kayınvalidem tarafından.görümcelerim kayınvalidemide etkilediler ve zaten çok cahil bir kadın.oda konuşmuyo benimle.hiçde derdim değil.keşke bişey olsada kocamda dahil bütün ailesinden kurtulsam yerimseniben ama şimdilik böyle bişey zamana bağlı.ama insanlığımı ve onlar gibi olmadığımı göstermek ve zerafetimi kanıtlamak için bunu yapmalıyım galiba.
şimdi diyeceksiniz neden taktı bu güzel olma ve elbise olayına diye ama benim nişanımdaki kavga ve sorunlar onlar nişan günüme kadar kendilerine hiç bişey almadıkları ve bütün gün boyuncada onlara kıyafet aradığımız için çıktı şakkıdı
hala tam olarak karar veremedim ama bilmiyorum işte yaaa :sm_confused:

çok doğru bi laf canım insanlıktan insanlar anlar ama ben oraya gidersem hiç bişey yapamazlar bana zaten üzerinden tam 1 yıl geçti.hem yaparlarsada zaten eşim olacak adamada söyledim bu sefer benim çoook başka bi yüzümü görecekler diye çok güzel alttan alttan bi tehdit savurdum.ve zaten benim yaşadığım iğrenç günü onlarında yaşamasını istiyorum inşallah bişeyler söylerler de bende onların nişanını mahveredim diyede düşünmüyo değilim hani yani :jeyyar:

Vücudumuzun en büyük kasını içeren kalçamız, aynı zamanda kendini koy vermeye en meyilli bölgemiz...çünkü bu bölgede yağ dokusu daha fazla, kan dolaşımı daha yavaş, kaslar da daha yumuşak ve gevşemeye müsait!
Güzel haberimiz ise, vücudumuzdaki pek çok diğer kasa oranla kalçalarımızı çalıştırıp, geliştirmemiz çok daha kolay!

Haftada 3 gün, 5 dakikanızı kalça hareketlerine ayırın, farkı çok kısa bir sürede siz de göreceksiniz!

-ŞEKİLLENDİRME HAREKETLERİ-

Yüzüstü yatın. Alnınızın yerle temas etmesine, ayaklarınızın düz durmasına dikkat edin. Ellerinizi kalça kaslarınızın üzerine yerleştirin. Kaslarınızı sıkın, 5 saniye tutup bırakın. Bu hareketi 10 kez yapın ve hep kalçalarınızın üzerine yerleştirdiğiniz ellerinizle kasların iyice çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bu arada boynunuzun egzersiz boyunca düz durmasına önem verin.

Yüzüstü yatmaya devam edin. Bu kez ayaklarınızı parmak ucunda kalkacakmış gibi kıvırın ve kalça kaslarını 5 cm kadar yukarı doğru kaldırın. 5'e kadar sayın, bırakın. Bu hareketi 5 kez yapın.

Kollarınızı kıvırarak, önde kavuşturun ve alnınızı ellerinizin üzerine yerleştirin. Bacaklarınızı da yukarıya doğru kıvırın. Sol ayağınız tavanı gösterirken, bacağınızı yerden 5 cm kadar yukarı kaldırın. Aynı hareketi sağ bacağınızla da yapın. Hareketi bacak başına 10 kez tekrar edin.

-GÜÇLENDİRME HAREKETLERİ-

Yere oturun, bacaklarınızı kendinize doğru çekin ve ayak parmak uçlarınızın tavanı işaret etmesine dikkat edin. Ellerinizi boynunuzun arkasında kavuşturun. Kalça kaslarını arka arkaya 15 kez, kısa kısa aralıklarla sıkın, bırakın. Kısa bir dinlenmenin ardından aynı hareketi 20 kez daha yapın, bırakın. Egzersiz boyunca dirseklerinizi geriye doğru itin.

Oturmaya devam edin. Bacaklarınızı birbirlerine paralel duracak şekilde düzleştirin, kollarınızı yukarı doğru uzatın. Önce sağ, sonra sol kalça kasınızı sıkın, bırakın. Hareketi her bir kalça tarafı için 10 kez tekrar edin.

Şimdi kalça kaslarımızla yerde emekleyeceğiz! Kollarınızı ve bacaklarınızı öne doğru uzatın. Sağ bacağınızı hafifçe kaldırın, 5 cm kadar öne doğru kaydırın, sol bacağınızla takip edin. Hareketi devam ettirerek, yerde 10 kez ileri, 10 kez de geri gidin. Bu arada karın kaslarınızı da içinize çekmeye özen gösterin.

-GERMEHAREKETLERİ-

Sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatarak, sağ dizinizin hizasına kadar kaldırın (bu sırada bacağınız ve gövdeniz tek bir hat üzerinde olmalı), sonra indirin. İndirdiğiniz bacağınızın yerle temas etmemesine dikkat edin. Aynı hareketi her bir bacağınız için 10 kez tekrarlayın.

Birinci hareketteki gibi sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatın, sonra kendinize doğru çekin. Öne doğru uzatıp, kendine çekme hareketini her bir bacak için 10 kez tekrar edin. Hareket boyunca kalçanızın yere değmemesine dikkat edin.

Yine sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatın, önce dışa doğru, sonra içe çevirin. Bu sırada ayak parmaklarınızın vücudunuza dönük durmasına dikkat edin. Aynı hareketi diğer bacağınız için de yapın. Hareketi her bir bacak için 10 kez tekrarlayın...

.

canım ya..
benım senın ıcın korktugum seyler senın coktan basına gelmıs bıle..
esinin ailesinin olumsuz tutumu senın evliliğini çoktan etkılemıs...cok üzüldüm ama alımlı ve güzel olma fikri bence de mantıklı... böylelikle hem şirineyi oynarsın hem de üçlük bir sayı atmıs olursun. nedenine gelince; eger gitmezsen nisana,kayınveliden ve görümcelerin hemen kocana gidip "Gördün mü karının yaptıgını?"diyecekler ve onların ekmeğine yağ sürmüş olacaksın ama eger en güzelliğinle göz kamaştırıcı bir sekılde oraya gidersen hem kocana diyecek bir sey bulamayacaklar hem de kıskançlıktan çatlayacaklar. kim kendi nişanında kendınden daha güzel birine tahammül edebilir ki?

bu arada bayağıda kısayım.gülmeyin sakın boyuma.delikafadulden

sevgili flyyy elma sirkesinin nasıl hapı var adı nedir acaba?

Canım almanyadan getirttim ben.. Türkiyede yok maalesef canımcıım.. Şu elma krom zımbırtısına benziyor ama galba..

cnm bn şuan hazırlıktayım biticek işte haftaya o yüzden bölümdeki hocalar sanırım o dediklerin tanımıyorum yani ama hazırlık okuduysan söyliyim semra hoca recep hoca onur hoca iclal hoca war benim bildiim

hmm canım yok ben hazırlık okumadım onları bilmem.. Ozaman bölüme girdiğin zaman neden o iki hocayı sorduğumu anlicaksın.. Allah kolaylık versin.:roflol:

kızlar merhaba ben 2 aydır 60 kiloyum hala yaaaaaaaa

canım hoşgeldin.. Bi süre kilo vermeni tetikliicek detoks gibi birşey yapabilirsin canım.. 2-3 günlüüne mesela...

kesinliklen.. Benim ablamda 36 yaşında 2 oğlan annesi tığ gibi ve benden küçük gösteriyor.. Halbuki benden 8 yaş büyük..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Zayıflamallıyıııımmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

Canım bende vücudunun istediğini vermelisin fazla geliyorsa yeme yiyebildiğin kadar yersin.. Vücut ihtiyaç duyarsa zaten onu sana belli edicektir.

[/url][/IMG]

kizlarrrrrrr size sabah sekeri getürdüüümmmm

buda benim cimcimem

Ben bunu çok fena yerim amaaa.... Tanrım ölürüm ben bunaaaaa..... Maşallah yaaa....

Hoşgeldin cimcime aramıza.. Burda eski kilona kavuşursun merak etme canmcıımm..

züppersinnnnn... Ya bende bikaç gün öle bişey yapsam yaaa... AMa tansiyonum düşüyo benim(

Darısı başıma . . . :Saruboceq:

Canım soya sütü hakkında bize biraz bilgi verebilir misin ?
Tadı nasıl ?
Etkileri neler ?

Canımcığım soya sütünü ben tadını sevdiğim için içiyorum açıkçası.. Almanyadayken içiyordum ben burda hiç bulamıyordum.. Şimdi bazen marketlerde oluyo..
Ama dikkat alıcak olursanız sadesi hiç güzel diil. Çileklisi vanilyalısı ve çukulatalısı güzel.. Tavsiye ederim onları.. Muhakkak faydası vardır ama ben ne olduğunu bilmiyorum.. Dur bi araştıriim bakiim..

Canım bence diğer arkadaşların dediği gibi gitmende fayda var.. Büyüklük ve asalet sende kalsın.. Ayrıca eşinde nekadar asil bir eşi olduğu için bence gurur duymalı

Amma alıntı yapmışım yawww.. Hepinize yetişmeye çalışıyorum ondann.. hihihihi

Son düzenleme:
Flycım, ben soyanın filizini,kıymasını,sosunu,fasulyesını ...herseyını cok tüketiyorum ama sütünü hiç görmedim.nerden temin edebilirim acaba? merak ediyorum tadını. büyük marketlerde migros,carfur gibi hiç rastlamadım.

Bizim yorumlarımız tabi çok sığ kalır Saracığım yani o dengeleri sen yaşıyorsun eşin-eşinin ailesi -eşinin ailesi ve sen- işte bu dengeler ve yaşananlar, alınan alınamayan mesafeler v.s . . .

Eşinin ne istediğide mühim tabi ki ama en mühim olanı sensin . . .

Ben tartışma olduğu için gidilmemesi taraftarı değilim zaten yani üzerine yürüme olayı beni kopardı . . . ama dediğim gibi en iyisini sen tahlil edersin mesela bu kimseler senin düğününde nasıl hareket ettiler v.s ve bunun gibi pek çok doneyi bi araya getirip en sağlıklı kararı sen vereceksindir . . .

Soya sütü sağlık verebilir mi?

ınsanlığın binlerce yıldır içtiği inek sütüne alternatif olarak soya fasulyesinin haşlama suyu, “soya sütü” ismiyle satılıyor. Sağlık içeceği olarak lanse edilen bu haşlama suyu sağlık verebilir mi? iyibilgi zoom

Soya endüstrisine göre, soya haşlama suyu her derde deva. Süt içmeyen veya içmek istemeyen insanlara, “soya sütü için” diyorlar. Hatta, bugün Sabah gazetesinde verilen bir haberde, belimizde yağ birikmemesi için soya sütü içilmesi öneriliyor.

Soya sütü nedir?

Öncelikle, soya sütünün ne olduğuna bir bakalım. Biliyorsunuz, soya fasulyesi bir çeşit “fasulye”. Soya bitkisinin içinden akan doğal bir öz değil soya sütü.

Vikipedi’deki tarife göre bu fasulye önce suda bekletilip yumuşatılıyor. Üzerine su katılıp eziliyor. Elde edilen fasulye ezmeli su kaynatılıp süzülüyor. Oluyor size soya sütü…

Soya sütü nasıl bu kadar popüler hale geldi?

Soya sütünün piyasada neden bu kadar fazla olduğunu anlamak için, öncelikle soya yağını anlamak gerekiyor…

Çünkü, günümüzde gıda endüstrisinde hemen her ürün soya yağıyla hazırlanıyor (Nutella’nın gizli tarifi: Kakao yağı yerine soya yağıyla yapılması. Donatella Piatti seneler önce, marka ismi vermeden bunu öğrendiğinde ne kadar üzüldüğünü yazmıştı). Piyasada gördüğünüz bütün gofretler, çikolatalar, ekmeğe sürülen çikolatalı kremalar, kahvaltılık gevrekler, hazır çorbalar, cipsler, bisküviler soya yağı ile üretiliyor! Çünkü, soya yağı çok ucuz!

Soya fasulyesinin yağı bu kadar çok kullanılıyor, yağ çıktıktan sonra elde kalan soyayı ne yapacaklar? Soya sütü, soya peyniri (tofu), soya proteini gibi soya ürünleri yapıyorlar.

Soya yağı için soya üretimi arttıkça diğer soya ürünleri de çeşitli pazarlama taktikleri ile piyasaya sürülüyor. Gazetelerde gördüğünüz “soya sütü şuna buna iyi geliyor” türü müjdeler de soya sütü pazarlamasının parçaları…

kızlar desteğiniz ve fikirleriniz için gerçekten çoook teşekkür ederim a.s. benim evliliğim zaten çok saçma başladı ve eminim çok saçmada bitecek.eşimin de çok fazla hatası var bana karşı elbet benimde ona karşı vardır ama mutlu değilim.sizin sayenizde kendime bakmaya ve zayıflamaya karar verdim.böylelikle yanlız olduğum sürece mutluyum eşimle yan yana geldiğimizde zaten ilk yarım saat iyi sonra illaki bi tartışma çıkıyo -tatlicadiarzu- sonuç olarak bugün işten çıar çıkmaz önce eve uğruyorum sonra alışverişe gidiyorum.ve onlara kim olduğumu gösteriyorum :hooray:
tekrar tekrar teşekkür ederim a.s. :enbuyukkk:

böyle bir makale buldum ama ne derece dogrudur bılemem...

fly, soya sütünün bir bardağı ne kadar kalori ihtiva ediyor canım?

canım onlar benim düğünüme bile gelmediler.benim nikahımda (kokteyl tarzı oldu) eşimin ailesinden kayınvalidem,kayınpederim,eşimin dayısı ve yengesi dışında kimse yoktu laelaelaelaelae

canım onlar benim düğünüme bile gelmediler.benim nikahımda (kokteyl tarzı oldu) eşimin ailesinden kayınvalidem,kayınpederim,eşimin dayısı ve yengesi dışında kimse yoktu laelaelaelaelae

ne kadar az deger veriyorlarmıs erkek kardeslerıne...ya nasıl ınsanlar bunlar... benım de bir erkek kardesım var. henuz bekar ama dunyanın en kötü insanıyla evlense bıle gider düğününe görevımı yerıne getırırım. ne yapmıs olabılırsın ki sen bunlara bu kadar...

ama dedım ya bırıyle evlenırken onun ailesiyle de evlenıyorsunuz kızlar..esının ailesi rahat bıraksa belkı cok mutlu olacaktınız ama onların negatif davranısları bırbırınızı kırmanıza ve dolayısyla araya sogukluk girmesıne sebep olmus.cok mu mutlular sımdı?

yanlıs anlamayın benı rica ederım . ben de türküm ve bunu hisseden bırıyım ama bazı yönlerden Türk aile yapısı ve örf-adetleri sanki insanları mutsuzlastırmak ıcın var.Bakın bırakmamısları çocukları ki mutlu olsunlar...

fly cigim d tox filn yapicaksan yaninda vitamin de al oksa normale döndügünde vucut savas acio fazlasini geri alion ben kalsiyum magnezyum cinko bide az c vitamini aliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…