60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım türk aile yapısını hiç anlamadım buna benim ailemde dahil...o konuda yorum yapmak bile çok zor.şimdi kayınpederimlede konuştum.eşimin ailesinden benim yanımda olan tek insan o.bana çok güzel bişey söyledi ve ne yapmam gerektiğine gerçekten karar verdim.senin olgunluğunu bildiğim ve kendine yakışan neyse onu yapacağına inandığım için sana hiç bişey söylememe gerek yok sen zaten ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun dedi :1hug:

canım cok sevindim..
en azından senı orda anlayan ve özümseyen biri oldugu için..
amcayı tebrik ederim.

hem böylelikle sen de en dogru kararı vermıs olacaksın...

Canımcıım bende soyanın herşeyini seviyorum.. Sütü çok nadir bulunuyor zaten.. En sonra tansaşta 2 tane küçük kutu kalmış hemen aldım.. Her gittiğim yerde bakıyorum. Bulursam alıyorum.. Ama dediğim gibi çok nadir bulunuyor canım..

Öncede dediğim gibi sadesinin tadı çok kötü.. Çilek vanilya mide çukulatalısı var onlar harika..sırnaşık şeysırnaşık şey

Teşekkürler canımmm...kaydirigubbakcemile3

böyle bir makale buldum ama ne derece dogrudur bılemem...

fly, soya sütünün bir bardağı ne kadar kalori ihtiva ediyor canım?

canım 100mg mında 62 kalori varmış..

fly cigim d tox filn yapicaksan yaninda vitamin de al oksa normale döndügünde vucut savas acio fazlasini geri alion ben kalsiyum magnezyum cinko bide az c vitamini aliom

Evet canım tabi muhakkak lazım..Bide zaten doktor kontrolünde olması lazım.. Metabolizmayı etkilerse kötü olur...

Süper valla baba adammışş..:1hug:

OOO ben bi yemeğe çıkayım dedim birsürü şeyler yazmışsınız. :))

Yonca54 Yoncacığım bebişin çok tatlı Allah bağışlasın. :))

saraciraci Arkadaşım onlar ne yaparsa yapsın sen kendinden ve insanlığından ödün verme. Kayınpederinin de dediği gibi sen ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten :) Çok güzel ol o gün. Olanlarıda takıp düşünme. ınşallah eşinle aran düzelir diyorum. Hayırlısı olsun

anladım flycım,
arayacagız demekki bulabılmek için....

umarım bulurum

kızlar bi de şu;Nestle Nesfit hakkında ne düsünüyorsunuz? ben kuru meyvelisini uzun zamandır tüketiyorum az az tabe... öyle cok deil..

deneyimleriniz neler merak ettim..

valla ben normal sade olanını tüketiyorum genelde. birkere aldım o meyveli olandan pek hoşuma gitmedi özellikle meyveleri çok şekerli geldi bana.

valla ben normal sade olanını tüketiyorum genelde. birkere aldım o meyveli olandan pek hoşuma gitmedi özellikle meyveleri çok şekerli geldi bana.

acaba meyveleri dogal kurutulmus meyve mıdır yoksa seker icerikli midir ? gercekten cok tatlı cunku... aslında lezzetli de yum yum yum....

acaba meyveleri dogal kurutulmus meyve mıdır yoksa seker icerikli midir ? gercekten cok tatlı cunku... aslında lezzetli de yum yum yum....

Valla canım ben çok şekerli şeyleri sevmiyorum. O yüzden ben pek beğenmedim. Hatta son bitmeye yakın üzümleri filan ayırıp atıyodum ( gerçekten doğalmı yoksa tatlandırıcılımı bilmem.

pırlantam hadi ya..?? sen sadesini içiyomusun?? Bende onu hiiiiiç beğenmedim ya..
Bi kere aldım aynen döktüm yanii.. Çok fena geldi bana...
Tabi zevk bu tartışılmazz..kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende diyetteyim şöleki 2 hafta oldu 69 dan 66.800 inebildim hormn bozuklugu var ilaç kullanıyorum ondan fazla veremiyorum( ama azimle devam etcem

bende bi tek sadesini beğeniyorum cokacimcoook

ay inanmıyorum yaa pırlantam evlibarklı yani ben soya sütünde takılmış kalmışım.. :roflol::mymeka:
Soya sütünün sadesini içio diye düşünüyorum...
Nesfitden bahsediyorsunuz, tabi yaa... Hay allah..:roflol::roflol::roflol:
Nesfitin sadesini de seviyorum her çeşidini seviyorum ben şahsen..
Ama şu sıralar müsli yiyorum ben sabahları. Daha besliyici nesfitten diyerekten..

pırlantam hadi ya..?? sen sadesini içiyomusun?? Bende onu hiiiiiç beğenmedim ya..
Bi kere aldım aynen döktüm yanii.. Çok fena geldi bana...
Tabi zevk bu tartışılmazz..kaydirigubbakcemile3

anam şekerli şekerli hele o üzümler ağzımda çoğalıyo sanki

bende bi tek sadesini beğeniyorum cokacimcoook

evet kaydirigubbakcemile5 bu sefer çikolatalı olanından aldım o da hoşuma gitti.

slm kızlar bende diyetteyim şöleki 2 hafta oldu 69 dan 66.800 inebildim hormn bozuklugu var ilaç kullanıyorum ondan fazla veremiyorum( ama azimle devam etcem

2 haftada iyi kilo vermişsin. aynen devam :))

Arada hatlar karışıyo flyycığım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…