60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 saat kadar önce 1küçük mandalina ile 2 küçük elma yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim, içine karanfil ve top k.biber attım

canlı parayı izliyorum da yarışmacı kızı çok beğendim, tamam yüzünde benim 1 ayda süreceğim kadar makyaj malzemesi var ama yine de çok beğendim yani :))))))

1 saat kadar önce 1küçük mandalina ile 2 küçük elma yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim, içine karanfil ve top k.biber attım

Afiyet olsun balım

canlı parayı izliyorum da yarışmacı kızı çok beğendim, tamam yüzünde benim 1 ayda süreceğim kadar makyaj malzemesi var ama yine de çok beğendim yani :))))))

ay göremedim ama muhtemelen benim için de öyledir

kızlar ben yatıyorum
herkese iyi gecelerrrr
yarın görüşmek üzere

İyi geceler tatlım güzelbir güne sağlıkla,mutlulukla,huzurla uyanmak dileğiyle hep beraber sevdiklerimizle inşallah:13:

[/B]

hadi gözün aydın tebrikler yapabilmişsin
biz de hazır salep deniyelim dedik içimin salebini aldık evet şekerli ama çok güzelmiş [ /COLOR]

aaa aman o ne oyle nısasta ve sekerın karısımı ıcıyonuz ay sahlepın orjınalı olmadan agzıma koymam valla turkıyede tek bı marka tanırım onunda oyle market vari urunlerı olmaz sahlep bıde orkıde bıtkısı aılesınden yapıldıgı ıcın cok pahalıdır o yuzden verıdıgn markanın sahlebıne guzel demene cok sasırdım bıde sen cok dıkakt edersın boyle seylere farmasıcımm :96: ama yınede afıyet olsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende kilo vermeye çalışanlardanım... hiö bir zaman hayatımda zayıf olmadım hep balık etli, tombul... bıktım artk. abuk sabuk laflar edilmeye başlanınca tak etti kafama öylesine bir azim geldiki... 4 gün önce kilom 69.7 çıktı... inanamadm.. 4 gündrde yemek yemiyorm gibi bişy... ama bilerek değil canm istemiyor.. o akdarki uyuz olmuşum.. 4. günün sonunda 67.1 çıktım. belkide sudur ama 1 haftada almıştım o 2.6 kiloyu belkide çabk gitti bilmiyorm.. amaç 60 kilo.. yakındada fitness a başlıcam. sizi gördükçe şevkm artıyo kızlar

merhaba canlar herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn,işler başlamadan dünkü menümü yazayım hemen

sabah
5 çk kellogs
yarım su bardağı süt

ara
1 mandalina

öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 sivri biber

ara
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekmeği

akşam
5 çk karnıbahar yemeği
yarım dlm kepek ekmeği
10 adet peynirli çubuk kraker
1 ikram büskivi(içindek kaymağı alınmış

ara
1 elma
2 zeytin
1 elma
5 fındık
10 badem

Afiyet olsun, ipin ucu kaçmamış. Böyle devam edersen bu ara bayağı kilo verirsin.

herkese günaydınlar güzel bir olması dileğiyle kahvaltımı yazıyorum

kahvaltım:
250 ml su (kahvaltıdan önce)
1 kuru kayısı(kahvaltıdan önce)
1 dilim biraz az çavdar ekmeği
yarım haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peynir
2 dilim köy peyniri
1 çay kaşığı vişne reçeli(ev yapımı)
5 zeytin
1 tutam maydanoz
1 br şekersiz çay
250 ml su (kahvaltıdan sonra)

birazdan dışarı cıkıcam 30 dk kadar yürürüm alışveriş yapıcam dışarıda karda yağıyor ilk kez yağıyor bu havada yürümem lazım

afiyet olsun canımcım menün gayet güzel fakat daha besleyici zengin bir kahvaltı yapabilirsin nacizane fikrim:44:

Günaydın herkese,
Bugün ilk kez 5 ile başlayan kiloları görmeye başladım. Çook mutlu oldum. Umarım böyle devam ettirebilirim.

Sabah 6:30 gibi 2 kuru kayısı ve 1 bardak su

Kahvaltım (saat 8 de)
2 dilim köy ekmeği
1 kk izmir tulum peyniri
3 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
3 yeşil sivri biber
2 yk tahin pekmez
1 kupa limon dilimli yeşil çay

Afiyet olsun. Güzelmiş kahvaltın.Ben fazlaca yedim tahin pekmezi.

afiyet olsun canımcım kahvaltın gayet güzel evet tahin pekmez birazcık fazla olmuş ama kilo vermişsin buda senin ödülün olsun bişeycik olmaz tebrikler

canım çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna
tiroid meselesine de çok sevindim, inşallah bi an önce kurtulursun o problemden de

Çok teşekkür ederim xxy... Ölçüsünü de sordum ama çıkmışsın ne yazık ki.

İkinize de çok geçmiş olsun.

Teşekkürler hepinize kızlar...
Günaydın bu arada...
Ben de yazayım sabah menümü...

2 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak çay

Günaydın hanımlar
Nasılsınız?
Akşam yemeğinde
1 kase domates çorbası (biraz kaşar rendeledim napayım kaşarsız güzel olmuyo)
tabak salata yedim
1,5 dilim ekmek
dün içtiğim su 2 2,5 lt buldu
Ve dün akşam Saat 19,30 dan sonra sudan başka bişi koymadım ağzıma muftağa uğramadım desem yeridir korkudan size ne cevap veriririm diye...

neyse sabah kahvaltıdan önce
elma sirkeli yarım kupa su (denedim hepsini içemedim )
Bir kupa normal su içtim
işte kahvaltıdada bi kaç yeşil zeytin az peynir bir dilime yakın ekmek ve 2 çay bardağı çay şekersiz
Şimdide bir kupa çay aldım işime başlıcam
Haa birde ne zaman tartılıyoruz??? ben 67 yim dedim ama bu gün bi tartılayımda ne kg yazayım size Öğlen yemekten sonra görüşürük öpüldünüz.

Günaydın canlarımmm, bu sabah kahvaltım

1 kase yulaf ezmesi süt
1 mandalina

herkese kaçamaksız bol zayıflamamlı bir gün diliyorum

İşte azim diyorum ben... Süper valla.. Siz böyle yazdıkça iyice gaza geliyorum.. Süpersiniz he..

Günaydın canlarımmm, bu sabah kahvaltım

1 kase yulaf ezmesi süt
1 mandalina

herkese kaçamaksız bol zayıflamamlı bir gün diliyorum

Sana da aynısından bi gün ossun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…