60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım afiyet olsun, bol sarılı olmuş maşallah :))))))))
kız annenin yanındayken napıcan bizi:))))
küsmesin sonra sanaa :)))
ama bizi de yalnız bırakma
hoş ben ankaradayken ne kadar girebilirm bilmiyorum ama, eşimin kardeşi pcnin başından kalkmadığı için o yokken müsait olursam girebilicem sadece
ama en azından yediğimi içtiğimi yazmaya çalışıcam ben de
o 2 hafta çabuk geçer inşallah

harika bir kahvaltı bence.. özeniyorum böyle kahvaltılara.. çalıştığım için yapamıyorum
antepte yiyecek çok şeyler olcaktır aman dikkat et canım

canım walla ben de nesfitle geçiştiriyodum ama nerudanın kabuslarıma girme ihtimali karşısında biraz daha erken kalkıp düzgün bi kahvaltı yapmaya çalışıyorum

günaydın kzılar herkese afiyet olsun
kahvaltımıediyorum yerken yzayım hem size bajayım dedim
1yumurta
3yeşil zeytin ,
1kk yagsız peynir
1tatlı kaşıgı bal
2,3bisküvi
şkersiz çay

nerudacım balım süpersin özleyecezsen kahvaltında çok güzel

teletubbies mi?
ay kız sen çok yaşa emi, neye benzetti bak bizi

canım ben popoyu sardım öyle ölçtüm
basenler daha altta değil mi?
allahım bi anatomi hocası mı bulsak ne, ben de tam bilmiyorum çünkü
neyse, benim basen dedğim yer bacaklarımın üst kısmında yandan yandan çıkan sinir bozucu çıkıntılar, o yüzden popomu ayrı ölçtüm ben
inşallah ben de onları ya pilatesle ya da uzayda kaybetmeyi planlıyorum ama bakalım :)))

ay benim kociş de bana diyo tayt alalım sana diye
tunikten hafif uzun bi elbisem var, altında çizmeyle süper olur diyo
belki ankarada alırım bu sefer
elbisem orda zaten
eşyaları gönderdim kocişle :))))

tatlım afiyet olsun

harika bir kahvaltı bence.. özeniyorum böyle kahvaltılara.. çalıştığım için yapamıyorum
antepte yiyecek çok şeyler olcaktır aman dikkat et canım

Sorma canım sorma daha gitmeden pazarlık yapıyoruzşunu yerim bunu yemem diye Allahtan koşu bandı var yer yer yürürüm artık

teletabies mikırmızı top havadaaaaaaaaaa,kırmızı top aşağıda tekrarlıyoruzzzzz,kırmızı top......ayyyyyyyyyyyy ne uyuz biz programdı o kabus gibibide sarılalım sıkı sıkı demzler mi

bende bir ara işyerindeki yemekler kilo aldırıyo sanıp yemediğim zmanlarda evden getiriyordum evde ne bişerse koy bir kaseye,salata yapıp getirebilirisn de!

teletabies mikırmızı top havadaaaaaaaaaa,kırmızı top aşağıda tekrarlıyoruzzzzz,kırmızı top......ayyyyyyyyyyyy ne uyuz biz programdı o kabus gibibide sarılalım sıkı sıkı demzler mi

çocukları g.zekalı yerine koyan bi programdı bence
saçmalığın alası :))))))

bu arada 1 mandalina ile ara yaptım
sabahki meyve suyum çok değildi, o yüzden yarım porsiyon meyve yemiş oldum 1 mandalina ile ve ikisi 1e tamamlandıııı

ay yaptığım hesaplara bak yarabbim, sen aklımı koru

cnm memnüler güzel.akşam kaçta geldnde yedin o karnıbahrı bakıyımmmafiyet olsun

afiyet olsun cnm çok güzel kararında herşey

afiyet olsun cnm tahin pekmezi de olsun boşver 5 lileri görmen şerefine olsunn

Teşekkürler hepinize kızlar...
Günaydın bu arada...
Ben de yazayım sabah menümü...

2 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak çay
cnm kahvaltını renklendir biraz yeşillk slatalık domates bal tahin kuru kayısı ceviz vs.biliorum çalşıosun zor ama biraz gayret

afiyet olsun cnm çok güzel olmuş boyacı girmiş mutfağina ölçülerde süper valllaa

cnm benmki tıkır tıkır maşlaah hiç bi gecikme aksama yok.ama arada olabilr ya bayanların genel sorunu yani.takma kafana düzelir elbet.

cnm dün bi arkadaşa o kadar açıkladım anlattım bak biz şöle böle yiyrouz yapıoruz edioruz die yarım
sayfa nerdeyse yazı yazdım,arkadaş bizim aç kalarak zayıfladğımızı fln düşünüo öle yazmış.bende doğal olarak sinrlendim yani o kadar yazmasam tmm derim de .aman neysee herkese yazmıcam zatenn.isteyen kas su versin aç kalarak zayıflasın sonra 2 katıyla alsın kiloları.siteyen burdan sağlıklı beslenme öğrensin güzel sağlıklı kiloversin.diecek bişim yok artık

afiyet olsun cnm boyacı sanada uğramışş

afiyet olsun cnm çok güzel
pilatesimide yaptım kızlar ohhh.rahatladım
benmde dünden kalan işlerim var biraz kocişe de börek yapıcam tatlı yapıcam inş.buralardayım

öyleyiz tabii ama gidecek hepsi fazlalıkların o zaman olmıycaz tabii,ya ben de oralara basen diyorum da alttan alttan ölçmedim bi de öyle denerim antepte artık inşallah,

kim bana yorum yapmamış kim kim kimmmmmmmmmmmm????kimse miiiiiiiii

Oyyyy ben kıyamam sana dünkü menü diye yazmadım ben bi kısmını dün yorumladık diye ama dur bakayım bugün ne yedin sen onu yaz da yorum yapayım konser nasıl geçti??eğlendin mi bak çıkdan şarkı sözlerinden sınav yapacaktım seni tühhh

Canımmçok sağol özletmem inşallah:13: senin de kahvaltı çok güzelmiş bugün canım afiyet olsun

Kahvaltı süpermiş ama çay daha da süper...
Antep de kaçamak illaki olacaktır ama dediğin gibi biraz hareketle dengelenebilir...
İyi yolculuklar dileyeyim şimdiden sana canım..

Teşekkür ederim tatlım evet bol bolyürüyceminşallah kaçamklar olduğu gibi yanacak yağ olmadan gidecekler inşallah

ya annem de sosyal bir insan internetine girer facebookuna bakar msni ni açar yani ben de o arada yazarım size inşallah :13: sen de ihmaletme bizi gidince yaz arada da olsa arayı açma balım

Ya evet ya benim hiç ara öğünüm yok..
Ne yiyeceğim aralarda ben..
ay ne zor iş ...

karnıbaharı arabada yedim,konsere giderken eşim yanlış yöne dönünce yol uzadı ve yiyecek baya bir vaktim olduevden getirttim eşime,aç kalacam diye baya bir abarttım ama konserden gelincce adam akıllı yemeyince gözüm fıldır fıldır dolanıyo mutfakta

ama nerudacım ben hep dünkü menümü toptan yazıyorum bide öğle yemeğimi yediğimde yazıyorum,yani genel olarak bana yorum yapmanız içinnnnnnnerudacım valla fena değildi işte,benden geçmiş sanırım pek eğlenemiyorum artık konserledebirkaç şarkısına eşlik edmedim evet kötü oldu

ben bir koşu 50-59 topiğine bakim,gizli gizlihemen gelirim,şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bugün yemekte erişte varmış..
Az erişte ve salata yesem olur mu acaba...

olur canım
yoğurt varsa yoğurt da ye biraz
kalsiyum yağ yakımında çok önemli
bizler hergün toplamda 2 bardak yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyoruz
hem ilerisi için de çok faydalı
kadınların çok sık karşılaştığı bi hastalık kemik erimesi ve bu sayede onun da önüne geçebiliriz yani, anlayacağın bi taşla iki kuş, kapişşşşş :)))))))))))))

anladım tatlım
aman takma öyle şeyleri kafana
sen ne gzel anlatmışsın, için rahat olsun o yüzden

ya ne güzel, maşallah sana

e tamam o zaman :)))
annene de bi sor ba kalım basen olarak nereyi popo olarak nereyi ölçecekmişiz?

Ya evet ya benim hiç ara öğünüm yok..
Ne yiyeceğim aralarda ben..
ay ne zor iş ...

canım meyve yiyebilirsin
ben günde 3 porsiyon meyve yiyorum misal :)))))

devrimc66 kullanıcısından alıntı
ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile.....ilk baslarda zor oldu..cünkü aylardir ordaydik ama simdi alistim...o sevdigimiz alistigimiz arkadaslarlada özelden yazisiriz.
hugocuk
bende öyle sadece bugün kalanchoe için girdim çıktım hemencik ama özelden mesajlaşıyorum vefalı arkadaşlar varmış gerçekten

bizi kötülüyolr ayolllllll,açık açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…