60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet ürünü kullananınız varmı elma krom,lahana kapsülü,vs. işe yarayan bişey varsa alayım diyorum.

Ben öyle şeylere boşuna paramı harcamaktan yana değilim. Sağlıklı beslenerek doğal yollardan, az az sık sık yiyerek ve bu yeme düzenini oturtarak kilo vermeye çalışıyorum. Ekstra olarak "beşibiryerde çayı" içiyorum. Aburcubur kestinmi ve de spor yaptınmı zaten değişimler oluyor vücutta. Arkadaşım sen iki haftada o kiloyu nasıl verdin?

bn yemiyorum kızlar müsli yulaf yada nesfit yutamıyorum onları bi türlü midemi bulandırıyor bide onlar bnm ben bide keten tohumunuda yiyemiyorum böyle buğdayımsı şeyleri ve lahana suyu gibi kokan şeyleri asla içemiyorum maydonoz suyu içiim demiştim bi kere griptim burnum falan tıkalıydı yinede kokusunu aldım içemedim o yüzden mecburen daha fazla spor yapıorum en kolayı o gelio bana

diyet ürünü kullananınız varmı elma krom,lahana kapsülü,vs. işe yarayan bişey varsa alayım diyorum.

biz daha çok doğal yollardan vermeye çalışıyoruz çünkü onlar kalıcı olmuyor acı çehreymiş krommuş o tür cart curtlara para wermekten hoşlanmıyoruz dimi kızlar ama lahana yağı kullanan bi arkadasımız war lahanasuyu içenlerde war ayrıca sirkeli ballı suda işe yarıyor mavi beneğin tavsiyesisenağlama(mavi benek girmiyor pek artık werdiya kiloları unuttu bizi )

Herkese merhaba...Dün giremedim siteye işten güçten...Sanırım mayıs yarışmasını başlatmışsınız..Hemen yerini biliyorsanız en son halini bi alıntılasanız bana..Ne olur tembel demeyin bana yorgunluktan ekranı şaşı görüyorum inanın...:bbo::Saruboceq:a.s.

Ben krom hapı kullanıyorum ama tok tutsun diye değil,tutmuyor zaten,tatlı krizimi önlesin diye...Bu anlamda işe yaradı mı..Evet..

cok saolun valla bende az verdim diye üzülüyodum tam bi saglıklı beslenmeyle verdim hamur işi,kızartma yok. sebze yemekleri susuz ,cavdar ekmegi, bolll su 1 saat yürüyüş yeşil cay günde 3 fincan,1 fincanda form cayı zamanınız varsa boll boll göbek atın.

KIZLAAAR TATLIMI YİYORUM GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞŞŞ :)
BENİM DİYET USULÜ YALANCI TAVUK GÖĞSÜNÜN TARİFİNİDE VEREYİM
1 LİTRE YARIM YAĞLI SÜT
2 BARDAK KEPEK UNU(BENİM KEPEK UNU 4/1 UNUNDA BEYAZ UNLA KARIŞIK SÖKEDEN O ŞEKİLDE ALMIŞTIM.YOKSA KEKLERİM KABARMIYO kaydirigubbakcemile3)
2 BARDAK ESMER ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
(BARDAK YAZANLAR KAHVE FİNCANI)
HEPSİNİ KAYNAYANA KADAR SÜREKLİ KARIŞTIRDIM
OCAKTAN ALDIKTAN SONRA İÇİNE 1 YEMEK KAŞIĞI LİGHT BECEL VE 1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN KOYDUM.SONRA 15 DAKKA KADAR MİKSERLE ÇIRPTIM
BORCAMI ISLATTIM ÜZERİNE DÖKTÜM SABAHTA ÜZERİNE TARÇIN İLAVE ETTİM.VE ŞİMDİDE ARA ÖĞÜN OLARAK AFİYETLE YİYORUM cokacimcoook

bu arada YONCA54 seni canı gönülden tebrik ediyorum hep diyorum çok azimlisin çokkk.

çooooooooooooooooooooooook şeker 41 kere maşallah

tesekkürler fistiklar

şuan sütlü sakarinli kahvemi içiyorum ve bugünün yemek olayını tamamlıyorum Allah günün geri kalan kısmında yardımcım olsun :Saruboceq:

şuan sütlü sakarinli kahvemi içiyorum ve bugünün yemek olayını tamamlıyorum Allah günün geri kalan kısmında yardımcım olsun :Saruboceq:

:))))))))))) amin :))))))))) Nasıl dayanıcan ya hiç bişey yemeden akşam (
Ah şu benim koca bağazım bi küçülse ya. Akşamları yemek yemeden geçiştiremiyorum. Üstüne üstlük düşündüğümden fazla yiyorum uyuz oluyorum kendime uyuz.

canım ben akşamları zaten hiç yemiyorum çok acıkırsam kahve veya meyveyle geçiştiriyorum. sen yemezsende annen yedirir seni kendi annemden biliyorum kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce banada zorla akşam yemeği yediriyordu :1shok:

Hoşgeldin Ayça..a.s.
daha önce demişmiydim ki yaa??:sm_confused:

Canım sen yaşını boyunu kilonu yaz. Ben listeye ekliicem.. Liste bende canımcıım..
Nerelerdesin sen hakkaten bakiimm...
Arada uğra ama özlüyoruz seniii...Şeniz

amiiinnnn....:Saruboceq:
Bende bugün başka bişey yememeyi planlıyorum..

Ne yedim bugün???

sabah Müsli
Arada Sütlü nescafe
Öğlen gibi Çilekli soya sütükaydirigubbakcemile3
4 gibi tonbalığı ve 4 tane kepekli galeta
az önce 3 tane çilek

Akşam ya bişii yemem yada elmalı yoğurt falan yerim yine..

canım yemekleri birden yemeyin corba salata yiyin 10 dakika mola verin iştahınız kacıyo zaten tecrübeyle sabitsengözlerimebaksanab

bende sabah yeşil çay melemen bide peynir hepsinden azar azar yedim. öğlen yayla çorbası 1 tabak 1erik yedim ara öğün olarak yeşil çay içtim bide şimdi erik yedim taze taze toplanmış hemide kaydirigubbakcemile3 akşamada tutabilirsem kendimi 1tabak çorbayla bugünü atlatmış olucam kaydirigubbakcemile2

Ohhh afiyet olsunnn....cokacimcoook

Canım canım...Evimi bir boyatmışım,bir temizlemişim sorma,son olarak birazdan mutfak storumu asıcam ve bu işe son noktayı koyup artık kendime bakıcam.Çok yoruldum ama harika oldu...Ellerim yara içinde vallahi..Ama kesinlikle bu yorgunlukla kaçamak yapmadım..Dün öğlen,sadece 1,5 lahmacun yedim ama akşamı bir yeşil elmayla geçiştirdim..Tüm yorgunluğuma rağmen kendimi çok pozitif hissediyorum..Bu arada burası da gerçekten çok özleniyor yawww..kaydirigubbakcemile2

Yaş:36 (Amma gönül yaşım henüz 18) ,boy:1,64,kilo:şu an itibariyle 61.5

Hadi bakayım flyyycımmm şu uğurlu ellerinle kaydet beni bakim...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar,

30dk aerobik
15 agırlık calıstım
60dk da yürüyüsümü yaptım sımdı nestle nesfiti yiyorum.

kızlar ben bayılıyorum hem müsliye (doga'nın prebiyotikli olanı sahane;bagırsak tembelliği olanlara tavsıye ederım) hem de nesfite

ben şöyle yapıyorum; bir elmayı kabuguyla minik minik dilimliyorum. tabagın kenarlarına koyuyorum.ortaya bos kalan yere nestle nesfit koyuyorum biraz ve onun ustune 3 kasık kadar yagsız yogurt.. en üste de tarcın serpiştiriyorum... tadı resmen asure gibi oluyor.. gülüyorsunuz su anda bılıyorum ama öyle geliyor bana ayrıca asure gıbı kokuyor... bayılıyorum . aynı tarifi müsli ile de yapıyorum arada

Ohhh eline sağlık canım..
İnsanın pek hoşuna gidiyor ev yenilenip düzenlenince.. Güle güle otur artık canımcıımm...
Ayrıca kaçamak yapmadıın içinde bi aferin ..kaydirigubbakcemile3 Teprik ederim...

Liste evdeki bilgisayarımda evde listeye ekliyorum senidee. Hadi bakalımmm...
bu ay sonunda hepimiz çıtırcık olucazzz...:sm_cool::sm_cool:

Fiumeciim harika bi fikir bu eminim müthiş oluyordur.. Ben de deniicem.. Hatta canım çekti.. Akşam acıkırsam böle yapabilrim.. Harika saol:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…