60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar nasılsınız bakalım famircim senin için dün börek hamurişi ile ilgili şeyler yazdım ama okuyamamışsındır bak bi istersen işine yarar umarım

günaydınnnnn hügocuğum,okudum şimdi teşekkür ederim,evet dediğin gibi deneyebilirim uzun zamndır yemiyorum hamurişi kayınvalidem bendeyken de bayağı bir mücadele etmiştim yememek için ,seninde değin gibi tatlıda hiç sıkıntım yok şükürama işte hamurişi çokk fenabir ara dediğini yapıcam,seni kocaman öpüyorummmmm

Güzelmiş. Ben de öğlen tavuk yiyeceğim. Yanında turp,havuç falan yerim.
Bugün için karın-kalça demişti dün ebru abla :)
Yürüyüşü çok özledim Müsait olsam hergün yürüyüş te yapardım. Pilates yapabildiğime şükrediyorum o ayrı. Benim kız alıştı gözünü açtığından beri annesini pilates yaparken görüyor.Ben yaparken meme isteyeceği,sarılası tutuyor o ayrı tabi :)

tebrik ederim cnm,maşallah hep böyle gitsin kilolar zayıflayalım inşşş
Günaydın....
Sabah geç uyandım ve kahvaltı edemeden işe geldim...
Şimdi ne yapacağım ben... :26:
günaydın cnm
canımsın çok sağol,daha yeni başladım ya diyete,bir kaç hafta her gün çıkıcam tartıya,daha sonraları haftada 2 kez,sonrada hafatad bire düşürücem cnm,gerçekten kilo falan alırsam çok üzülürüüm,doğumdan sonra yaypştı kaldı kilolar,annemlere gidince diyette bozuldu,eşime söyledim yapamadım diye,iraden zayıf dedi,çok üüzldüm valla,kilo verip herkese yapabileceğimi göstermek istiyorum,2-3 ay içinde verebilsem çok iyi olurda benim de pek ümidim yok,vereceğim kilolar az değil
afiyet olsun,dünkü listen ve şimdiki yediklerin güzelmiş cnm
evet süper fikir..
kepek ekmeğine beyaz peynir ve domatesli bir tost alayım..
gidip alayım hem de yürümüş olurum... çok acıkmışım bu arada...

günaydın kızlar tebrikler beyaz 16ve arzu halim çoksevindim adınıza
sağol hülyacım,tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum,inş verebilrim hepsini,maşallah sende çok iyi vermişssin
Dışarı çıktım ve tosttan vazgeçtim.
Yarım simit
2 kk kadar beyaz peynir
yarım domates
aldım geldim...
yanında bide çay..
bugünlük kahvaltım..

ohh afiyet olsun

bencede göstermeliyiz,benim eşimde beni sinir ederek motive edyor sağolsunnnn,ona inat zayıflıcammmmmmmmmmmgerisini o düşünsün artık,kıskançlık krizleri başlar yine

günaydın kızlar tebrikler beyaz 16ve arzu halim çoksevindim adınıza

teşekkür ederim canım darısı başına

priene afiyet olsun güzel kahvaltı teşekkür ederim haklısın bakalım 4 kiloyu daha vereyim burada da paylaşıcam fotoğrafımı.

güzel menü afiyet olsun canım, bir tek öğlen hem 2 dilim ekmek hem 1 kase çorba fazla geldi bana kaç dilim eder ki o :44: akşam ekmek yemeyerek dengelemişsin çorba varmış daha sonra acıktın mı peki ben az da olsa ekmek yemeyince acıkacağımı düşünüyorum:44: nar ekşisini eskiden kullanırdım şimdi ara ara eser miktarda katıyorum dediğin gibi glukoz var kaçınmak lazım her türlü şeker içeren gıdadan :)

Son düzenleme:

hiç doymadım ki acıkayımmmmgünde 5 dlm ekmek yiyorum canım,eğer çorbada yemekte pirinç vs varsa bu 4 yada 3 dlme düşüyor,dünde pırasada ve çorbada az miktarda pirinç vardı 4 dlm yedimm,sporda yapıyorum onuda yemezsem dayanamıyorum ben hem malum dönemi dönem hamurişi krizimde tutuyor,bu nedenle ekmek sayımı azaltamam şu dönem

unutmadan dünkü listemi yazayım
sabah
kalkınca bir bardak su
1 bardak sirkeli su
3-4 adet diyet bisküvi
1 bardak çay şekersiz içemiyorum,tatlandırıcı aldım,zaten bir bardak içiyorum keyifle içeyim edim
3-4 çatal peynir
2 çay kaşığı reçel
yeşil çay
ara 2-3 tane ligth çucuk kraker
öğlen 1 kese şehriyeli çorba bol acı biberli
2-3 yemek kaşıı yoğurt
ara 1 tane tatlı bisküvi yedim,az çikolata dayanamadım valla
akşam 1 tane yumurta ısapakla
4 yk ezogelin çorba
2 yk yoğurt
ara 1 elma
aralarda su içtim ama ne kadar ölçmemişim

Günaydın.
Çok iyi gidiyor maşallah kilo vermen.Sporun çok etkisi var değil mi?
Ben kaçamaklarla falan yavaş yavaş veriyorum ama genel eğilim aşağıya doğru sonuçta.

günaydın canım sütçüm geldide bakamadım canım aslında buaraalr artıkaz veriyorum 500,600filan durdu öncekine göre aslında sen veriyosun ama bazen bırakıyon galiba önemliolan vazgeçmemeke verecez inşşlah canım

bencede göstermeliyiz,benim eşimde beni sinir ederek motive edyor sağolsunnnn,ona inat zayıflıcammmmmmmmmmmgerisini o düşünsün artık,kıskançlık krizleri başlar yine

hahah süpersin,inş görürüz o günleri yoksa ben kıskançlık krizinden çıkamıycam

Dün akşam ben de aynısını söyledim kocama..
Hayırdır acıktın mı dedi, dolanıyordum ortalarda..
dedim doymamaıştım ki zaten..
Ama yemedim bişi çay içtim bi fincan..
Sonra anladım ki regl olacakmışım ondanmış açlığım..
Şimdi de tatlı krizindeyim tabi ki ama atlatabilirim...:26:

aklımdayken size bişey sorucam,ben genelde erken kalkıyorum 7-8 gibi,ama kahvaltı etmem 9-10 u buluyor,benim gibi bu sattelerde kahvaltı edenler araalrı saat kaçlarda yapıyorsunuz,öğlen akşam yemeklerini kaçta yiyiyorsunuz?aşağı yukarı neler yiyeceğimi öğrendim sayılır,ama saatleri oturtamadım ben daha,en geç kaçta yemek yenir yada ara yenir mesela,hep aklıma takılıyor bu sorular

afiyet olsun canım,hiç ekmek yemiyormusun,3 adet altınbaşak büskivinin 1 dlm ekmek ettiğini hesaplamıştık geçenelrde ona göre tüketiyorsundur sende,bu arda tatlandırıcı ve tatlandırıcılı büskivileeri vucut normal şeker gibi algıladığından sindirme süresi normal şekerle aynı oluyormuş canımmmm,bu nedenle sadece kalori olarak az oluyor ama sindirim süresi aynı,bu nedenle kendine eziyet etme derim normal şeker at ondan iyi,ama en iyisi tabi hiç şeker atmmak çaya,1 hafta atmamayı denesen alışırsın aslında

hugocuk gelmiş gitmiş hoşgeldin ve güle güle diyeyim

afiyet olsun şimdiden iyi bari ikisi birarada olsun kalça günü ise ben yapmasam da internetteki karın videolarından yapacaktım.kalça yok bende sıkılaşsın azcık yeter küçülmesin 165 boy 49 kiloda olan arkadaşım var o da kilo almaya çalışıyor çok zayıf gözüküyor karnı hiç yok güzel ama kalçası da hiç yok o da iyi durmuyor kesinlikle.
açık havadaki yürüyüş gibisi yok valla sende leslie yapabilirsin hehe annem napiyo böyle diye bakıyordur yavrucak allah bağışlasın canım

teşekkür ederim canım hep beraber inş.
eşinin söylediğinin bir benzerini kuzenim demişti banada sen veremezsin istemiyorsun çünkü demişti bu laf içime bir oturdu hiçbir zaman hayatta yapamazsın edemezsin lafını duyunca pes etmeyip tam tersi yaptığını başardığımı göstermek lazım...o lafları duymak üzücüdür bende yaşadım ama çok üzülme canım iradesiz değilsin sen kimler ne kilolar veriyor sen mi veremeyeceksin,kimseye kulak asma derim kararlı ol ümidini koru en önemlisi vazgeçme bana söyleseler şu kiloya düşeceğime hayatta inanmazdım.herşey bizim elimizde...başarılar diliyorum kolay gelsin

[herkese günaydınlarrrrr

kilo verenleri tebrik ediyorum
ayrıca menüler gayet güzey afiyet olsun herkese :))))))))

famircim sen iayrıca tebrik ediyorum canım dünü kazasız atlattığın için
bak göreceksin böyle böyle alışacak senin o inatçı bünyen de :)))

kızlar hadi bakalım çatlatın kocaları, sabredin gayret gösterin, yılmak pes etmek yok :)))))))

ben de kahvaltımı yazayım hemencik

2 dilim kepek ekmek
2şer çk bal ve tahin-pekmez
3 yk lor salatası
4 yeşil zeytin
2 salatalık
1 bardak portakal-greyfurt suyu

aç karna da 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal ılık su

sagol beyaz cın azcık yararım olduysa sevinirim benim durdu buarlar

valla çok destekçim oldun cnm,inş sayende vericem kiloları,sen süpersin cnm ya,önceden de o kadar vermişssin,şimdide 1,5 ayda 8 kilo maşallahın var,inş en kısa sürede istediğin kiloya gelirsin cnm

günaydın canlar nasılsınız ?
herkese sağlıklı , mutlu , huzurlu bir gün diliyorum

sabah kalkınca 200 ml ılık su
200 ml nane-limon çayı

kahvaltım

yarım simit
anca yarım kk peynir
3 dilim domates
1 yeşil biber
2 tk tahin pekmez
250 ml şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…