günaydın kızlar tebrikler beyaz 16ve arzu halim çoksevindim adınıza
günaydın kızlar nasılsınız bakalımfamircim senin için dün börek hamurişi ile ilgili şeyler yazdım ama okuyamamışsındır bak bi istersen işine yarar umarım
bugünkü yemeyi planladıklarımı da yazayım da bitireyim
ara öğünde pilatesim bitince yarım çay bardağı tuzsuz leblebi (nerudacım önermişti yarıma indirdim zaten bitirememiştim sarı leblebi bitsin beyazını alırım) yanında yarım pakette tahıllı diyet bisküvi . ( yemezsem çikolatalara saldırırımhehe)
öğlen
60 gr ızgara tavuk göğsü
iki üç brokoli haşlayıp limonla onu yerim
bir bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
ara öğünde
bir yeşil elma bir galeta yerim.
akşam ise sebze yemeği yapıcam.minik bir kereviz vardı onu kendime yapabilirim yada turp yemeği de olabilir.
cacık yapabilirim bol salata istemiyor canım
bir dilim kepek ekmeği
akşamı olabildiğince hafif tutmaya çalışıyorum artık hazmı zor oluyor.
bu yediklerimde birbirine yakışıyor mu bilemem amauydurukçuyumdur ben biraz
yeşil çay ve maden suyu ve de 2,5 litre suyumu içerim yine.
Gece ara öğününde ise yarım greyfurt yerim.
Reglim devam ediyor ama pilateste yapmaya çalışıcam ebrulide.bugün kalça günü mü karın mı günü mü ki :44: mekikte çekerim sabah biraz egzersiz yaptım gerçi.
45 dk yada bir saat durumuma göre tempolu yürüyecem öğleden sonra bugün evdeyim.
oh be bitti
tebrik ederim cnm,maşallah hep böyle gitsin kilolar zayıflayalım inşşşGüne güzel bir haberle başladımkilo vermişim bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştımtartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..
bunu da paylaşayım istedim.
şimdi kahvaltıma devam edeyim acıkmışım
günaydın cnmGünaydın....
Sabah geç uyandım ve kahvaltı edemeden işe geldim...
Şimdi ne yapacağım ben... :26:
canımsın çok sağol,daha yeni başladım ya diyete,bir kaç hafta her gün çıkıcam tartıya,daha sonraları haftada 2 kez,sonrada hafatad bire düşürücem cnm,gerçekten kilo falan alırsam çok üzülürüüm,doğumdan sonra yaypştı kaldı kilolar,annemlere gidince diyette bozuldu,eşime söyledim yapamadım diye,iraden zayıf dedi,çok üüzldüm valla,kilo verip herkese yapabileceğimi göstermek istiyorum,2-3 ay içinde verebilsem çok iyi olurda benim de pek ümidim yok,vereceğim kilolar az değilgünaydınn canım hergün tartıya çıkmak eğer kilo veriyorsan motive edebilir ama kilo vermen yavaşladığında da motivasyon eksikliği yaşamamaya dikakt et olur mu canımmmm,ben bu diyet süresince kilo aldığım anı bile gördüm çünkü tartıda
afiyet olsun,dünkü listen ve şimdiki yediklerin güzelmiş cnmDün giremedim regl dönemindeyim de sancım vardı iştahsızımda dün.raporumu bildireyim
Sabah kalkınca bir bardak ılık su
3 tane siyah kayısı
Kahvaltı ( yedi buçukta yaptım)
2 dilim kepek ekmeği
2 badem salatalık
Bir domates
2 dilim az yağlı beyaz peynir
Bir kupa ayvalı ıhlamur
Ara öğünde 1 paket kepekli çubuk kraker yalnız bunun hepsini bir seferde yemedim kahvaltıyı çok erken yapınca 10 gibi içim kıyıldı ara ara yedim bitirmişim.
Öğlen
bir buçuk kepçe tel şehriye çorbası
Bir dilim ekmek
Ara öğünde bir yeşil elma
Ondan bir saat sonrada yarım paket diyet bisküvi
Akşam ise
İçinde bir küçük dilim beyaz peynir salatalık ,marul maydonoz,domates ve olan salata yedim bir küçük kase az yağlı yoğurt ve patates oturtması varmış 2 dilim patates attım ağzıma.bir küçük dilimde kepek ekmeği.
Canım yemek yemek istemedi iştahsızdım ana öğünlerde zor yedim hatta.dün ara öğünler az fazla kaçtı sanki diyet bisküviyi de tatlı krizine girmemek için yedim.
Hareket ise pilates ve egzersiz yapamadım dışarı çıkmak zorundaydım yürüdüm çarşıda bir o.ama yediklerimi eritiğimi düşünüyorum bir ağırlık hissetmedim.bugün telafi edicem nispeten daha iyiyim düne göre..
Şimdiki kahvaltım ise
Sabah kalkınca bir bardak ılık su
3 tane siyah kayısı
Kahvaltı
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 badem salatalık
Bir domates
Biraz maydonoz
1 dilim az yağlı beyaz peynir
Yarımdan az lıght üçgen peynir
1 katı yumurta
Bir küçük fincan yağsız süt
evet süper fikir..
kepek ekmeğine beyaz peynir ve domatesli bir tost alayım..
gidip alayım hem de yürümüş olurum...çok acıkmışım bu arada...
sağol hülyacım,tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum,inş verebilrim hepsini,maşallah sende çok iyi vermişssingünaydın kızlar tebrikler beyaz 16ve arzu halim çoksevindim adınıza
Dışarı çıktım ve tosttan vazgeçtim.
Yarım simit
2 kk kadar beyaz peynir
yarım domates
aldım geldim...
yanında bide çay..
bugünlük kahvaltım..
Günaydın hugocuk.
Harikasın, tebrik ediyorum.
tebrik ederim cnm,maşallah hep böyle gitsin kilolar zayıflayalım inşşş
günaydın cnm
canımsın çok sağol,daha yeni başladım ya diyete,bir kaç hafta her gün çıkıcam tartıya,daha sonraları haftada 2 kez,sonrada hafatad bire düşürücem cnm,gerçekten kilo falan alırsam çok üzülürüüm,doğumdan sonra yaypştı kaldı kilolar,annemlere gidince diyette bozuldu,eşime söyledim yapamadım diye,iraden zayıf dedi,çok üüzldüm valla,kilo verip herkese yapabileceğimi göstermek istiyorum,2-3 ay içinde verebilsem çok iyi olurda benim de pek ümidim yok,vereceğim kilolar az değil
afiyet olsun,dünkü listen ve şimdiki yediklerin güzelmiş cnm
sağol hülyacım,tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum,inş verebilrim hepsini,maşallah sende çok iyi vermişssin
ohh afiyet olsun
günaydın kızlar tebrikler beyaz 16ve arzu halim çoksevindim adınıza
Herkese günaydıınn...
Kahvaltım;
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta (tavada,yağsız)
1/3 kk izmir tulum peyniri
7 yeşil zeytin
3 yeşil sivri biber
2 tk üzüm pekmezi
1 tk tahin
1 kupa yeşil çay
Tebrik ederim. İnsanın kendini iyi hissettiği ki,loda olması önemli bence de. Kemik yapısı çok belirleyici, aynı kiloda olan iki kişiden biri zayıf diğeri kilolu görünebiliyor.
62 kilo ol da istersen kalır istersen birkaç kilo daha verirsin.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız bakalım ,nasıl gidiyor diyetlerrrrrrrr,dönüp okuyacağım müsait olduğumda ama ben şimdi dünkü menümü yazayım toptan
sabah
1yumurta
1kk beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği
ara
1 elma
öğle
1 kase ezogelin çorba
5 çk zeytinyağlı pıarsa
2 dlm kepek ekemği
ara
1 portakal
akşam
kocaaaaaaaa tabak salata(narekşili,içinde glikozda varmış ama attım valla hemde fazlasıyla:26:)
3 köfte büyüklüğünde tavuk(yağsız yavada yapılmış)
yarım kase ezogelin çorba
ara
5 badem
1,5 bardak süt
spor:45 dk 5.4 temposunda yürüyüş
dünü de kazsız belasız atlattım çok şükür
teşekkür ederim canım darısı başına
priene afiyet olsun güzel kahvaltıteşekkür ederim haklısın bakalım 4 kiloyu daha vereyim burada da paylaşıcam fotoğrafımı.
güzel menüafiyet olsun canım, bir tek öğlen hem 2 dilim ekmek hem 1 kase çorba fazla geldi bana kaç dilim eder ki o :44: akşam ekmek yemeyerek dengelemişsin çorba varmış daha sonra acıktın mı peki ben az da olsa ekmek yemeyince acıkacağımı düşünüyorum:44: nar ekşisini eskiden kullanırdım şimdi ara ara eser miktarda katıyorum dediğin gibi glukoz var kaçınmak lazım her türlü şeker içeren gıdadan :)
Günaydın.
Çok iyi gidiyor maşallah kilo vermen.Sporun çok etkisi var değil mi?
Ben kaçamaklarla falan yavaş yavaş veriyorum ama genel eğilim aşağıya doğru sonuçta.
bencede göstermeliyiz,benim eşimde beni sinir ederek motive edyor sağolsunnnn,ona inat zayıflıcammmmmmmmmmmgerisini o düşünsün artık,kıskançlık krizleri başlar yine
hiç doymadım ki acıkayımmmmgünde 5 dlm ekmek yiyorum canım,eğer çorbada yemekte pirinç vs varsa bu 4 yada 3 dlme düşüyor,dünde pırasada ve çorbada az miktarda pirinç vardı 4 dlm yedimm,sporda yapıyorum onuda yemezsem dayanamıyorum ben hem malum dönemi dönem hamurişi krizimde tutuyor,bu nedenle ekmek sayımı azaltamam şu dönem
unutmadan dünkü listemi yazayım
sabah
kalkınca bir bardak su
1 bardak sirkeli su
3-4 adet diyet bisküvi
1 bardak çay şekersiz içemiyorum,tatlandırıcı aldım,zaten bir bardak içiyorum keyifle içeyim edim
3-4 çatal peynir
2 çay kaşığı reçel
yeşil çay
ara 2-3 tane ligth çucuk kraker
öğlen 1 kese şehriyeli çorba bol acı biberli
2-3 yemek kaşıı yoğurt
ara 1 tane tatlı bisküvi yedim,az çikolata dayanamadım valla
akşam 1 tane yumurta ısapakla
4 yk ezogelin çorba
2 yk yoğurt
ara 1 elma
aralarda su içtim ama ne kadar ölçmemişim
Güzelmiş. Ben de öğlen tavuk yiyeceğim. Yanında turp,havuç falan yerim.
Bugün için karın-kalça demişti dün ebru abla :)
Yürüyüşü çok özledimMüsait olsam hergün yürüyüş te yapardım. Pilates yapabildiğime şükrediyorum o ayrı. Benim kız alıştı gözünü açtığından beri annesini pilates yaparken görüyor.Ben yaparken meme isteyeceği,sarılası tutuyor o ayrı tabi :)
tebrik ederim cnm,maşallah hep böyle gitsin kilolar zayıflayalım inşşş
canımsın çok sağol,daha yeni başladım ya diyete,bir kaç hafta her gün çıkıcam tartıya,daha sonraları haftada 2 kez,sonrada hafatad bire düşürücem cnm,gerçekten kilo falan alırsam çok üzülürüüm,doğumdan sonra yaypştı kaldı kilolar,annemlere gidince diyette bozuldu,eşime söyledim yapamadım diye,iraden zayıf dedi,çok üüzldüm valla,kilo verip herkese yapabileceğimi göstermek istiyorum,2-3 ay içinde verebilsem çok iyi olurda benim de pek ümidim yok,vereceğim kilolar az değil
afiyet olsun,dünkü listen ve şimdiki yediklerin güzelmiş cnm
sagol beyaz cın azcık yararım olduysa sevinirim benim durdu buarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?