valla çok destekçim oldun cnm,inş sayende vericem kiloları,sen süpersin cnm ya,önceden de o kadar vermişssin,şimdide 1,5 ayda 8 kilo maşallahın var,inş en kısa sürede istediğin kiloya gelirsin cnm
hiç doymadım ki acıkayımmmmgünde 5 dlm ekmek yiyorum canım,eğer çorbada yemekte pirinç vs varsa bu 4 yada 3 dlme düşüyor,dünde pırasada ve çorbada az miktarda pirinç vardı 4 dlm yedimm,sporda yapıyorum onuda yemezsem dayanamıyorum ben hem malum dönemi dönem hamurişi krizimde tutuyor,bu nedenle ekmek sayımı azaltamam şu dönem
ekmek yememeye çalışıyorum cnm daha hızlı vereyim kiloları diye,arada kepek ekmeği yiyeceğim ama hep değil,famircim hiç haberim yoktu 3 bisküvi= 1 dilim ekmek hee,vay be,bilsem bir dilim ekmek yerdim onun yerine,ama söylediğin için çok sağol,bundan sonra arada öyle yapayım,tatlandırıcı meselesini de hiç bilmiyordum,şeker hastası bir akrabamız var,sırf bunu kullanrak çok kilo verdi,kalrosiz yazıyor üzerinde bende atladım tabi hemen:) onu da bırakıyorum bugün itibarıyla ,çok sağol cnm herşey içinafiyet olsun canım,hiç ekmek yemiyormusun,3 adet altınbaşak büskivinin 1 dlm ekmek ettiğini hesaplamıştık geçenelrde ona göre tüketiyorsundur sende,bu arda tatlandırıcı ve tatlandırıcılı büskivileeri vucut normal şeker gibi algıladığından sindirme süresi normal şekerle aynı oluyormuş canımmmm,bu nedenle sadece kalori olarak az oluyor ama sindirim süresi aynı,bu nedenle kendine eziyet etme derim normal şeker at ondan iyi,ama en iyisi tabi hiç şeker atmmak çaya,1 hafta atmamayı denesen alışırsın aslında
[teşekkür ederim canımhep beraber inş.
eşinin söylediğinin bir benzerini kuzenim demişti banada sen veremezsin istemiyorsun çünkü demişti bu laf içime bir oturdu hiçbir zaman hayatta yapamazsın edemezsin lafını duyunca pes etmeyip tam tersi yaptığını başardığımı göstermek lazım...o lafları duymak üzücüdür bende yaşadım ama çok üzülme canım iradesiz değilsin sen kimler ne kilolar veriyor sen mi veremeyeceksin,kimseye kulak asma derim kararlı ol ümidini koru en önemlisi vazgeçmebana söyleseler şu kiloya düşeceğime hayatta inanmazdım.herşey bizim elimizde...başarılar diliyorum kolay gelsin
afiyet olsungünaydın canlar nasılsınız ?
herkese sağlıklı , mutlu , huzurlu bir gün diliyorum
sabah kalkınca 200 ml ılık su
200 ml nane-limon çayı
kahvaltım
yarım simit
anca yarım kk peynir
3 dilim domates
1 yeşil biber
2 tk tahin pekmez
250 ml şekersiz çay
sagol canım sen de öyle bak famircimde diyo 1dlim ekmek ye istersen sen bana bakma ben yemiyorum ama ben laışkanlık sen bidilim kepek ye bende kalktıgım halde 2,3wsati buluyo yemem 4saat arayla ye canım 2saat araylada ara yapıyolar arkadaşlar buarada tatladırıcı sütüne geçmesin diakket et canım
farmisim afiyet olsun nasılsın bugün
beyazcımdedgim bisküviden aldım mı büyük halkkalı yagsız tuzsuz ondan 2tane ye hem büyük hemde ekmekden az klorisi 2tanesi 30kloriolyo ekmekde 60 filan var
farmisim afiyet olsun nasılsın bugün
beyazcımdedgim bisküviden aldım mı büyük halkkalı yagsız tuzsuz ondan 2tane ye hem büyük hemde ekmekden az klorisi 2tanesi 30kloriolyo ekmekde 60 filan var
[herkese günaydınlarrrrr
kilo verenleri tebrik ediyorum
ayrıca menüler gayet güzey afiyet olsun herkese :))))))))
famircim sen iayrıca tebrik ediyorum canım dünü kazasız atlattığın için
bak göreceksin böyle böyle alışacak senin o inatçı bünyen de :)))
kızlar hadi bakalım çatlatın kocaları, sabredin gayret gösterin, yılmak pes etmek yok :)))))))
ben de kahvaltımı yazayım hemencik
2 dilim kepek ekmek
2şer çk bal ve tahin-pekmez
3 yk lor salatası
4 yeşil zeytin
2 salatalık
1 bardak portakal-greyfurt suyu
aç karna da 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal ılık su
sağol cnm,inş diyorum o günleri görürüm,görürüz hepimiz,yoksa bu yaşta bu lio olunca yaş gidince hiç veremem ben,annemler babamlar da çok kilolu genetik sanırım,dikkatli olmak lazım
günaydın canlar nasılsınız ?
herkese sağlıklı , mutlu , huzurlu bir gün diliyorum
sabah kalkınca 200 ml ılık su
200 ml nane-limon çayı
kahvaltım
yarım simit
anca yarım kk peynir
3 dilim domates
1 yeşil biber
2 tk tahin pekmez
250 ml şekersiz çay
aldım cnm aldım,almam mı hiçbazen akşamları yemk kesmeyince çok aç olursam önce yarım o da kesmezse 1 tane yiyiyorum:78:arada öyle de yiyeyim sağol hülyam değişiklik olur banada işte,bende 1,5 ay sonra şöyle 50 li kiloları görsemm yaa ahhhh inşş
mavi yeşilin cnm pirin ve mısır patlağı var yuvarlak,onlardan bahsediyoruz cnmkızlar ne bisküvisi bu kalorisi düşük yağsız.. bize de söyleyinnnnnn mahrum bırakmayın bizi :))
hamdolsun canım çok şükür çok çok iyiyim bugün ilaçlarımı kullanıyorum toparladım epeycefarmisim afiyet olsun nasılsın bugün
sağol canımafiyet olsun
bilmiyordum ki 1 dilim ekmekle 3 bisküvinin aynı kaloride olduğunu evde ekmek yoktu,beyaz ekmek yemek istemedim bisküvi yedim,bugün eşim alacak,1 dilim ekmek yiyeyim daha iyi,sağol cnm,aralarıda öyle ayarlayayım tmm,liste yapıcam kendime yemek yeme saatlerim belli olsun ,daha iyi olur değil mi?:97: tatlandırıcının sütüme geçeceği aklıma gelmedi hiç,3-4 gün kullandım am sadece kahvaltıda 1 bardağa 2 tane,neyse yok bundan sonra:112:
teşekkürler eswafiyet olsun sanada lor salatası derken :44: ilk defa duyuyorum :) kesinlikle yılmak pes etmek yook kullanıcı adının yanında yazdığı gibi incecik olmaya az kaldı
inşallah göreceksinyaş ilerdikçe metabolizma hızı da azalıyor zorlaşıyor elbette ne kadar erken o kadar iyi benim sülalede öyle bundan sonra doğru çok dikkat edilmeli
günaydın farmasi çok iyiyim ben çünkü kilo vermişimsen nasılsın
afiyet olsunsimit canım çekiyor bakalım yiyecem bir gün
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere
teşekkürler eswafiyet olsun sanada lor salatası derken :44: ilk defa duyuyorum :) kesinlikle yılmak pes etmek yook kullanıcı adının yanında yazdığı gibi incecik olmaya az kaldı
inşallah göreceksinyaş ilerdikçe metabolizma hızı da azalıyor zorlaşıyor elbette ne kadar erken o kadar iyi benim sülalede öyle bundan sonra doğru çok dikkat edilmeli
günaydın farmasi çok iyiyim ben çünkü kilo vermişimsen nasılsın
afiyet olsunsimit canım çekiyor bakalım yiyecem bir gün
ben çıkıyorumm kızlar görüşmek üzere
kızlar ne bisküvisi bu kalorisi düşük yağsız.. bize de söyleyinnnnnn mahrum bırakmayın bizi :))
eti from mısırve prinç patlagı canım ne yagvaneseker bunda
Günaydın Arkadaşlar, Kızımı anaokuluna yolladıktan sonra 1 kase Kelloggs ve yağsız süt yedim. şimdi koşu bandımda 1 saat kadar koşacağım.Bunu her akşam ve her sabah yapıyorum 15 gündür.
Diyetimle ve günlük koşumla 15 günde 2,5 kilo verdim.En son cuma günü tartıldım ve 69 kilo çıktım.
Hedefim 59 umarım başarabilirim.59 dan sonra normal insanlar gibi yemek yiyip (umarım öyle günler gelir:)) sporu bırakmayarak kilomda sabit durmayı hedefliyorum..
yaşım 35
hmm bende yiyorum ondan hem cips gibi çatır çutur.. iyi geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?