60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla çok destekçim oldun cnm,inş sayende vericem kiloları,sen süpersin cnm ya,önceden de o kadar vermişssin,şimdide 1,5 ayda 8 kilo maşallahın var,inş en kısa sürede istediğin kiloya gelirsin cnm

sagol canım sen de öyle bak famircimde diyo 1dlim ekmek ye istersen sen bana bakma ben yemiyorum ama ben laışkanlık sen bidilim kepek ye bende kalktıgım halde 2,3wsati buluyo yemem 4saat arayla ye canım 2saat araylada ara yapıyolar arkadaşlar buarada tatladırıcı sütüne geçmesin diakket et canım

anladım canım tabi düşürmemen daha iyi o halde zaten sporunu da yapıyorsan yakıyorsundur da

kızlar doktorumda unutkanlığı konuşuyorlar.izlemek isteyenlere duyurulur.hafıza egzersizi yapılacakmış.ebru ile çakışıyor bu program

ekmek yememeye çalışıyorum cnm daha hızlı vereyim kiloları diye,arada kepek ekmeği yiyeceğim ama hep değil,famircim hiç haberim yoktu 3 bisküvi= 1 dilim ekmek hee,vay be,bilsem bir dilim ekmek yerdim onun yerine,ama söylediğin için çok sağol,bundan sonra arada öyle yapayım,tatlandırıcı meselesini de hiç bilmiyordum,şeker hastası bir akrabamız var,sırf bunu kullanrak çok kilo verdi,kalrosiz yazıyor üzerinde bende atladım tabi hemen:) onu da bırakıyorum bugün itibarıyla ,çok sağol cnm herşey için

sağol cnm,inş diyorum o günleri görürüm,görürüz hepimiz,yoksa bu yaşta bu lio olunca yaş gidince hiç veremem ben,annemler babamlar da çok kilolu genetik sanırım,dikkatli olmak lazım

farmisim afiyet olsun nasılsın bugün
beyazcımdedgim bisküviden aldım mı büyük halkkalı yagsız tuzsuz ondan 2tane ye hem büyük hemde ekmekden az klorisi 2tanesi 30kloriolyo ekmekde 60 filan var

afiyet olsun

bilmiyordum ki 1 dilim ekmekle 3 bisküvinin aynı kaloride olduğunu evde ekmek yoktu,beyaz ekmek yemek istemedim bisküvi yedim,bugün eşim alacak,1 dilim ekmek yiyeyim daha iyi,sağol cnm,aralarıda öyle ayarlayayım tmm,liste yapıcam kendime yemek yeme saatlerim belli olsun ,daha iyi olur değil mi?:97: tatlandırıcının sütüme geçeceği aklıma gelmedi hiç,3-4 gün kullandım am sadece kahvaltıda 1 bardağa 2 tane,neyse yok bundan sonra:112:

beyazcımdedgim bisküviden aldım mı büyük halkkalı yagsız tuzsuz ondan 2tane ye hem büyük hemde ekmekden az klorisi 2tanesi 30kloriolyo ekmekde 60 filan var

aldım cnm aldım,almam mı hiçbazen akşamları yemk kesmeyince çok aç olursam önce yarım o da kesmezse 1 tane yiyiyorum:78:arada öyle de yiyeyim sağol hülyam değişiklik olur banada işte,bende 1,5 ay sonra şöyle 50 li kiloları görsemm yaa ahhhh inşş

aldım cnm aldım,almam mı hiçbazen akşamları yemk kesmeyince çok aç olursam önce yarım o da kesmezse 1 tane yiyiyorum:78:arada öyle de yiyeyim sağol hülyam değişiklik olur banada işte,bende 1,5 ay sonra şöyle 50 li kiloları görsemm yaa ahhhh inşş

teşekkürler esw afiyet olsun sanada lor salatası derken :44: ilk defa duyuyorum :) kesinlikle yılmak pes etmek yook kullanıcı adının yanında yazdığı gibi incecik olmaya az kaldı

sağol cnm,inş diyorum o günleri görürüm,görürüz hepimiz,yoksa bu yaşta bu lio olunca yaş gidince hiç veremem ben,annemler babamlar da çok kilolu genetik sanırım,dikkatli olmak lazım

inşallah göreceksin yaş ilerdikçe metabolizma hızı da azalıyor zorlaşıyor elbette ne kadar erken o kadar iyi benim sülalede öyle bundan sonra doğru çok dikkat edilmeli

günaydın farmasi çok iyiyim ben çünkü kilo vermişim sen nasılsın
afiyet olsun simit canım çekiyor bakalım yiyecem bir gün

ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere

kızlar ne bisküvisi bu kalorisi düşük yağsız.. bize de söyleyinnnnnn mahrum bırakmayın bizi :))

hamdolsun canım çok şükür çok çok iyiyim bugün ilaçlarımı kullanıyorum toparladım epeyce
sağol canım

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim senin adına Allah devamını nasip etsin canımcım
ben çok şükür çok çok iyiyim elhamdülillah.

sağol canım )
canım lor salatası lor peyniri,domates, biber, z.yağ, k.biber, sumak, nane ve tuzla yaptığım bi salata
çok doyurucu oluyor ve de lezzetli, herkese tavsiye ederim :))

inşallah canım burda hep beraber incecik hatunlar olup çatlatıcaz kocaları, eşi dostu

Günaydın Arkadaşlar, Kızımı anaokuluna yolladıktan sonra 1 kase Kelloggs ve yağsız süt yedim. şimdi koşu bandımda 1 saat kadar koşacağım.Bunu her akşam ve her sabah yapıyorum 15 gündür.
Diyetimle ve günlük koşumla 15 günde 2,5 kilo verdim.En son cuma günü tartıldım ve 69 kilo çıktım.
Hedefim 59 umarım başarabilirim.59 dan sonra normal insanlar gibi yemek yiyip (umarım öyle günler gelir:)) sporu bırakmayarak kilomda sabit durmayı hedefliyorum..
yaşım 35

günaydın hanımlar
akşam yemeğinde 1 krebin yarısı yedim
4-5 tanede yaprak sarma attım ağzıma
bir tabak bol turplu bol sirkeli salata
ekmek yemedim
dün gün boyunca içtiğim su 1,5 lt zaman bulamadım su içmeye (marketti pazardı derken) ama bol bol çay içtim akşam

Kahvaltı midem bulanıyodu fazla bişi yemedim zeytin peynir domates ekmeksiz o kadar
Ya akşam krep yedim diye bi suçluluk duygusu oldu
bende kızım oturttum ayak bileklerime 20 tane mekik çektim
30 ar adet bacak hareketi bi 10-15 dak. göbek attım İnşallah yakmışımdır krebi....

harikasın azmine hayran kalmamak mümkün değil canım, sakın vazgeçme aynen devam
yalnız sabah 1 saat akşam 1 saat koşu yormuyor mu seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…