günaydın kızlaaaaaaaarrr
kahvaltımı yazmadan önce dün akşam yemekten sonra2 bardak şekersiz çayın yanında 1.5 kk kadar eşime yapığım pudingli büsküvili tatlıdan yedim.
sonra 5-6 kuru ymiş
sonra çeyrek elma
çeyrek nar
yarrım portakal
yarım mandalina
çeyrek muz yedim
şimdi kahvaltım
1kk peynir
4 yeşil zeytn
1 dal dere otu
1 dal maydonoz
2 kaşık yoğurt
havuçlu yeşil biberli 2 yuvarlak sucuklu yeşil soğanlı yarım tk z.yağlı omlet
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepek ekmekk
ben bu akşam napcam bilmiyorum kızlar, eşimin abisiyle ablası bize gelcekler.. işten erken kaçıp hazırlıklarımı yapıcam.. hatta bi kısmını dünden yaptım sarma sardım söylemesi ayıp.. mücver yapcam.. börek de hazır gibi (annem yapıcak ondan alıcam:))) )
eee bide tatlı alırım tabi, baklava düşünüyorum.
Sizce böyle bir misafir ağırlarken ve açken nasıl dayanabilirim yardım edin bana noluuuuur
eşimin ablası da gıcık eder şimdi beni yemezsem, niye yemiyosun yesene hadi dır dır dır
harikasın azmine hayran kalmamak mümkün değil canım, sakın vazgeçme aynen devam
yalnız sabah 1 saat akşam 1 saat koşu yormuyor mu seni?
Günaydın Arkadaşlar, Kızımı anaokuluna yolladıktan sonra 1 kase Kelloggs ve yağsız süt yedim. şimdi koşu bandımda 1 saat kadar koşacağım.Bunu her akşam ve her sabah yapıyorum 15 gündür.
Diyetimle ve günlük koşumla 15 günde 2,5 kilo verdim.En son cuma günü tartıldım ve 69 kilo çıktım.
Hedefim 59 umarım başarabilirim.59 dan sonra normal insanlar gibi yemek yiyip (umarım öyle günler gelir:)) sporu bırakmayarak kilomda sabit durmayı hedefliyorum..
yaşım 35
evden çalışıyorum ve çok dışarı çıkmıyorum kızımda çok zahmetsiz ve eşim diyette olduğum için kendi yemeklerini kendi hazırlıyor.Dolayısıyla çok yorulcak bir uğraşım yok.bunlar dışında sürekli bilgisayar başında çalışıyorum.tek harcadığım enerji sabah akşam koşmak.o yüzden çok yormuyor.umarım böyle devam eder.
ben bu akşam napcam bilmiyorum kızlar, eşimin abisiyle ablası bize gelcekler.. işten erken kaçıp hazırlıklarımı yapıcam.. hatta bi kısmını dünden yaptım sarma sardım söylemesi ayıp.. mücver yapcam.. börek de hazır gibi (annem yapıcak ondan alıcam:))) )
eee bide tatlı alırım tabi, baklava düşünüyorum.
Sizce böyle bir misafir ağırlarken ve açken nasıl dayanabilirim yardım edin bana noluuuuur
eşimin ablası da gıcık eder şimdi beni yemezsem, niye yemiyosun yesene hadi dır dır dır
evden çalışıyorum ve çok dışarı çıkmıyorum kızımda çok zahmetsiz ve eşim diyette olduğum için kendi yemeklerini kendi hazırlıyor.Dolayısıyla çok yorulcak bir uğraşım yok.bunlar dışında sürekli bilgisayar başında çalışıyorum.tek harcadığım enerji sabah akşam koşmak.o yüzden çok yormuyor.umarım böyle devam eder.
canım sen zaten bişeyler koyarken çok çakmazlarseni banagelen oluyo bend egidiyom bi parça alıyom hepsinen okadar sen yiyomuş gibiyap canım
çok güzel canım bende sen gibi yapıyorum ama hareketliysen okadar yapma ben hepevdeyim dışarı çıktıgım yok hem aynısatler yaparsan durru gündüz mesla lesli yap gece koş yada tamtersi 1saatdegilde 59 58degiştir herzmanki vucüd alışmasın
ayy kızlar bi de 2 sene önce her sabah aç karnıma 1 kase normal yağlı yoğurt yedim.içine muz ya da elma püresi koyup yedim.1 haftada 1,5 kilo verdim ama sonrası bünyem zayıflamış olacak ki öyle bir hasta oldum ki iğneler serumlar falan.bence insan herşeyden yemeli.bünyenin sağlamlığı da tamamen yemekle alakalı.vücudumuzun her besine ihtiyacı var.ölümlü dünyada aç yaşamanın anlamı yok.diyet yapıyosunuz tamam da nereye kadar?hanginiz ömür boyu diyet yapabilecek ki?istediğiniz kiloya ulaştınız diyelim,diyeti bıraktınız yine alacaksınız verdiğiniz kiloları.bence diyet çözüm değil.en güzeli spor yapmak.sporla kilo vermek garanti.
Spora yatkınlığım yok maalesef. koşu bandımı yeni aldım kilolarım fırlayınca ve sürekli evdeyim işimden dolayı dışarı çok çıkamıyorum ben dışarda koşsam yüz defa telefon çalar maalesef. evde tel çalınca en azından yavaşlatabiliyorum zaten evde durmayıda çok sevdiğimden sorun etmiyorum.
eğer aynı saatte koşmak dediğin gibi durdurursa saatleri değiştiririm arada bunu ilk defa duydum..
günaydın kızlaaaaaaaarrr
kahvaltımı yazmadan önce dün akşam yemekten sonra2 bardak şekersiz çayın yanında 1.5 kk kadar eşime yapığım pudingli büsküvili tatlıdan yedim.
sonra 5-6 kuru ymiş
sonra çeyrek elma
çeyrek nar
yarrım portakal
yarım mandalina
çeyrek muz yedim
şimdi kahvaltım
1kk peynir
4 yeşil zeytn
1 dal dere otu
1 dal maydonoz
2 kaşık yoğurt
havuçlu yeşil biberli 2 yuvarlak sucuklu yeşil soğanlı yarım tk z.yağlı omlet
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepek ekmekk
gecmis olsun canim,iyi bak kendine
yok famircim sadece peynir yemedim,bir parca ceviz ki zeytinyagi ictigim icin daha fazla yememeye dikkat ediyorum cok yagli olmasin diye sonra bir kivi yedim,c vitamini deposu sonra domates,havuc valla evde bunlar vardi( zeytinyagini kabizliga karsiiciyorum cünkü sigarayi biraktiktan sonra kabizlik oldu bende,burada sizlerle saglikli beslenmeye basladigimdan beri bunu yapiyorum,cok iyi geldi.Böyle...
32 yaşındayım hiç koşu bandında koşmadım, kışın istanbulda boğazda yazın izmirde kordonda koşmayı tercih ediyorum :) gerçi fırsat olmuyor pek o ayrı..
kuzenim de aldı koşu bandı ama zamanla bi kenarda duran bi dekor haline geldi koşu bandı..
istikrarlı olmak lazım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?