60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meyvelerin yanında
5 fındık
15 antep fıstığı
1/2 kahve fincanı beyaz leblebi
1/2 kahve fincanı sarı leblebi yiyiyorum

maşlaaah topiğimiz kalabalıklaştı yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz dioum kilo verenleri tebrk ediorum.
geçmişi okudum ama herkese tek tek cvp yazmak ne mümkün.
pilatesimi yaptım geldim.çok güzeldi.karın kalça günüydü yandı karnım kalçam.çok mutluyumm

şimdi aklımda kaldığı kadarıyla herkese bişi yazam.golden moon arkadaşımız demişki herşeyi yesek yürüyüş yapsak olmazmı?
cvp: olmaz cnm ben çok denedim 2 ay boyunca haftada 6 gün 3-4 km yürüdüm herşeyi yedim 1 gr.gitmedi
gitmez nie mi? herkese verdiğim örneği sanada veriyim.1 dilim yaşpastayı eritmek için 9 km yürümek gerekiomuş.gündüz akşama kadar 1 dilim yaşpasta yanında neler yediğini düşün ve nekadar yürümen gerekir sence?bi yandan yürüyüp bi yandan yesenkyine olmuo cnm

en iyisi herşedyden abartmadan yemek.birde öğlen ve akşam menülerinde 1 kase çorba salata yoğurt gördüğüm arkadaşlar oldu.çok yanlış böle kilo verilmez kızlar kas ve su gider o da çok kısa zmanda geri alınır.nerdenmi biliorum 100 kilodan 67 e düşen ve sonra tüm kilolarını alan kuzenimnden.

tabiki herşeyi yicez kızlar ben buraya geleli 2 ay olucak 1 hafta sonra 6-7 kiloya yakın verdim.bu süreçte neler yemedimki?hamburger,pataes kızartması,pizza,iskender,baklava,...vs. ama dengelemeyi bilerek... pizza yediğim gün sabah dilim ekemek yemiştim mesela öğlen ekmeksiz yemiştim.akşamda 2 dilim kepekli hamurdan pizza yedim.ilk haftalarda sadece hafta sonu kendime ödül günü yaptım.ama şimdi abartmadan 2-3 günde bir tatlı da yiyorum başka şeylerde ama bu 1-2 kaşık 1-2 çatal.
her gün 2 bardak süt veya yoğurt mutlaka yenmeli.yağ yakımını hzılandırdığı nı defalarca söledik. hergün meyve mutlaka yenmeli.
yapılan EN BÜYÜK YANLIŞ ekmek yememek(hülya hariç) ekmekde bulunan vitamin minarel vb. bşka hiç bi besnden tam karşılanmıo.günde 3-4-5 dilim ekemk yenmeli.çorbada yemekte pirinç bulgur şehriye varsa ekmek hakkından bi miktar düşülmeli. sabah kahvaltıında krep yemiş bi arkadaş afiyet olsun.nie üzüldünki ekmek yememişsin yerine onu yemişsin.bu şeklde dengeliycez.ömür boyu herşey yasak olamaz.şimdi yemezsek b, süre sonra saldırrız herşeye.

aralarda kuru meyve.leblebi,kuruyemiş 5 fındık 5 badem gibi, marul,normal meyve,salatalık domates, süt yoğurt istenrse diyet büsküvi yenilebilr. ama 3-4 d,yet büsküvinnde 1 dilim ekmek yerine geçtiğini unutmayın.yemekten korkmayın yiyin.YEMEMEKTEN KORKUN.az yenerek kilo verilmez. SAĞLIKLI BESLER,NEREK KİLO VERİLİR.

ha birde spor en makbul spor haftada 3-4 defa 1 gün arayla yapılan en az 45 dk. en fazla 1 saat yapılan spordur.abartmaya gerek yok güçsüz kalırsınız.sıkışalma ve şkllnemk için se pilates.

şimdilk aklıma gelneler aklımda olanlar bunlar.çok bilmişce ve ukala yazmış olduğumu düşünenler olabilr. sadece burdan öğrendiklerim ve internetten dr.lardan öğrendiğim şeyler bunlar.amacım sadece yardımcı olmak ben mutlu oldum kilo verdim herkes olsunhepinizi öptüm

sağol canımmmmmmmmmm,olurmu hiç herkese yardım etmek değil mi amaç,bu nedenle çok teşekkrü ederiz,eline sağlık

kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta yemiştim onu yazmayı unutmuşum

deneyeceğim canım sağol
aynen öyle valla çatlıyorlar bir bir değmesin hiçbirimize

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim senin adına Allah devamını nasip etsin canımcım
ben çok şükür çok çok iyiyim elhamdülillah.

tebrik ederim canım

Çooooook teşekkür ederim farmasicimm çok sağol inşallahhhhhhhhh :13::13::13:

kalanchoe ebruyla bende yaptım.nasıl yandı ama karınlar çok hoşuma gitti.bende keyiflendim hem bedene hem ruha iyi geliyor bu pilates benim yapamadığım hareketler var onları da zamanla yapıcam umarım

bir özet geçmişsin iyi olmuş hatırlamış olduk sağol özellikle ''1 dilim yaşpastayı eritmek için 9 km yürümek gerekiomuş'' cümlesi için teşekkür edicem zira ayın biri benim doğum günüm.bir dilim pasta yesem mi diye düşünüyordum 9 km yi duyunca şimdi

nerudayı da gözlerimiz arıyor gelir umarız

olur mu öyle şey ne güzel paylaştın herşeyi bizimle,biz daha yolun başındayız se ise baya yol kat etmişssin,tecrübelisin yani,ben ekmek yememek taraftaı idim ama beyaz ekmeği yasak koydum kendime,misafirlikler hariç,4 tane diyet bisküvi 1 dilim ekmek yerine geçiyorsa ekmek yerim daha iyi

ben ne yediğimi yazmayı unutmuşum yaw
sabah kalkınca 2 bardak su
1 bardak sirkeli su
mısır gevreği(nesfit yada kellogs değil BIM den alıyorum ben fiyatı çok uygun diye,bağırsaklarımı çalıştırıyor)
500 ml su
ara
1 diyet bisküvi
4-5 adet kuru üzüm
yarım çay bardağı az yağlı süt
arada geç kaldım biraz ama olsun

yemeklerimi koydum akşam pilav,kuru fasulye,yayla çorbası var menüde,pilavan tadımlık yerimde diğerleri fena sayılmaz di mi?

rica ederim kızlar sizlere biraz olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana.

bir mink ara yapıorum
1 kupa nane limonlu yeşil çay içine karanfil çubuk tarçın tane karabiber
yanında 2 kuru incir
5 badem
1,5 ceviz
yarım fincan acılı- beyaz leblebi karışk

birde 9-10 gibi kahvaltı yapan bi arkadaş sormuştu kaç ta yapıosunuz araları die.
cnm ben 9-10 arası kahvaltı
12-12.30 arası ara
14.30 15.00 arası öğle
16.30- 17.00 ara
19-19.30 akşam yemeği
20.00 çay arası
22.00 meyve arası:)
şeklnde yapıorum.

bide bi arkadaşa misafr gelicekmiş onlar yerken ben napıcam fln demişti cnm yemekte sadece çorba ve salata ye.onalr gelnce herekese koyduğun gibi kendi tabağına da koy herşeyden koy dikkat çekmesin ama mikatarları azalt.sorarlar mutlaka ayy sen nie az yiyosun fln die.sen de akşam yemek te yemiştim çok geldi cnm istemedi dersin. ben öle yapıorum cnm.yalan mı ee yemek yedin çorba salata kusura bakmayın isimleri hatrlayamadım çok birikmiş sayfalar okudum geçtim

ÇOOK GÜZEL bir açıklama olmuş eline sağlık, işime yarayacak.

Ben hiç ama hiç ekmek yemiyorum, demin okuduklarımdan sonra yemeye karar verdim.Hangi ekmeği seçmeliyim ve günde kaç dilim yemeliyim? Tok tutan kalorisi az ve faydalı ekmek önerisi olan??

Ben hiç ama hiç ekmek yemiyorum, demin okuduklarımdan sonra yemeye karar verdim.Hangi ekmeği seçmeliyim ve günde kaç dilim yemeliyim? Tok tutan kalorisi az ve faydalı ekmek önerisi olan??

canım unonun denge ligh ekmeği var, tadı güzel, 1 dilimi 39 kalori, tok da tutuyor insanı ve besleyici
ben severek yiyorum
ama sürekli aynı emkeği yeme
ben mesela 1 paket denge bitirdim şimdi kepekli yiyorum
dengeden önce de çavdar yemiştim
bu şekilde değişik değişik al ekmeklerini

bu arada kızlar çoook acıkmıştım
zaten size de yazamadım, işim çoktu, ara falan da yapamadım, elmam da evde kalmış, minik bi mandalina ve k.yemişle yapıcam bidahaki aramı

öğle yemeğinde 6 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
salata
1,5 dilim kepek ekmek
üstüne 5 kuru üzüm ve yarım ceviz yedim

hala regl olamadım ama canım tatlı çekmeye ve iştahım açılmaya başladı yine

cnm bak sana şöle açıklayayım bi diyetsiyen anlattı bunu tv de 1 bardak suya 1 dilim beyaz ekmeği koy eriyip gidio hemen özellkle iç kısmı hemen parçalanıo.ama esmer undan yapılmış ekmeği koyun hemen eirimio.işte midemizde de böle.beyaz ekmek tok tutumuo hemen sindirilio ve acıkıoruz dolayısyla.ama esmer ekmekler( tam buğday,karışık tahıllı,kepekli, ruşeymli,vs.) kabuklu tahıllardan tam işlenmmeiş oldukları için tok tutuo vücutta ayrştırlmasıda zor oluo böylece.
o yüzden tercihimiz esmer ekmekler. ben günde 3-4 dilim yiyorum cnm kendi kendine ayrla onu.burda 5-7 dilim de yiiyen var ben genelde 1.5 dilim sabah,1 dilim öğlen 1 dilim akşam yiyroum.
2 kaşık pirinç,bulgur pilavı,makarna 1 dilim ekmek yerine geçio.bunu da hatrlayarak kendi kendine ayarlayablrsn cnm

afiyet olsun cnm.hemen tarçınlı meyve yada süt yap tatlı krizini yen.:)
ekmek konusunda katılıorum cnm bende tam msjı yazdıktan sonra sırayla alıorum dicektim onu da sen yazmışsın .saol cnm

afiyet olsun cnm.hemen tarçınlı meyve yada süt yap tatlı krizini yen.:)
ekmek konusunda katılıorum cnm bende tam msjı yazdıktan sonra sırayla alıorum dicektim onu da sen yazmışsın .saol cnm

sağol tatlım
canım işyerinde olmasam yapardım da ah işte evde olsam içerdim, yerdim :))))

Öğle menümü yazıyorum
yarım kaseden biraz az mercimek çorbası
2 yk şehriye pilavı
4 yk havuç

şimdi de ara için kendime yoğurt almaya gidiyorum...

Öğle menümü yazıyorum
yarım kaseden biraz az mercimek çorbası
2 yk şehriye pilavı
4 yk havuç

şimdi de ara için kendime yoğurt almaya gidiyorum...

afiyet olsun canım
havuç dediğin salata sanırım dimi
daha fazla da yiyebilirmişsin onu
bide çorbayı bu kadar az tutmana gerek yok, 1 kepçe yiyebilirsin bence, ben öğle yapıyorum misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…