60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu yazışmalardan sonra gidip kendime çavdar ekmeği aldım 1 dilim yedim ama korktum yerken:) ilginç geldi günler sonra ekmek yemek:))) yanında yağsız salata ve light ton balığı yedim bir kase.nasıl olmuş sizce ?bayada doydum:)))

öğle yemeğim geç kaldı biraz ama şimdi yiyiyorum kuzuları uyuttum anca işte
3 kepçe erişteli yoğurt çorbası
3 yk yoğurt
5 yaprak marul ufacık keşke büyük olsaydı
çorba çok oldu ama ekme yok yanında olur mu ki acep?

canım tebrik ederim seni

kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?

kalanchoe hoşbulduk canım.bende üzüldüm ama ben şansımı denicem gelmesi için bakalım inşallah kabul eder de gelir canım

Nugyacığım hoşgeldin tatlımçok sevindim kilo vermiş olmana tebrik ediyorum canımın içi

Arzuhalcim canım tebrik ederim kilo vermişsin heps de gidecek işallah tüm fazlalıkların

Kızlaaar bn de 64.5 olmuşum gözden kaçarsa diye tekrar bilgi vereyim:13::13::13: katkınız çok büyük bu güzelliklerde hrkese tekrar tekrar teşekkürler:13::13:

Hepsi gidecek hepsiii hepimizin tüm fazlalkları gidecek kzlarcımmm inşallah,durmak yok yola devaaammmm

Kahvaltı sonrası ara öğünüm;

2 küçük kivi

30 dk pilates yaptım

Öğle yemeğim;
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
2 tavuk inciği (haşlanmış)
1 turp
1 küçük havuç
1 közlenmiş kırmızı biber

1 saat sonra 1 kuru incir yedim

Şimdi ne yesem ne yesemmm...

1 bardak süt içeceğim (az kahveli ve tarçınlı )

ya neruda nerde bugün yok halen

Ne güzel yazmışsın, ellerine sağlık.

Ben tahıllı gevrekleri canım çektiğinde yiyorum. Bazen sabah geç kalkmış oluyorum hemen hazırlayıp yiyebiliyorum. Bazen de canım istediği için yiyorum.
Geçen gün marketteki kasiyer kız sordu bunlar zayıflatıyor mu diye. Sadece kalorisi düşük, pratik ve sağlıklı bir alternatif.
Her gün gevrek yiyerek sağlıklı kilo verilmez bence.

Famir maşallah, çözdün sen bu işi. Mönülerin harika gidiyor

Neruda antep'e varmıştır herhalde.Güzel geçsin günlerin nerudacım.

Hoşgittin canım öncelikle...
Sonra da kutlayalım giden kiloları....
ohhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

ahhh canımmmmmmmmmmmmmmmm,özlemezmiyim kzı valla çok özledim hatta sen yoksun diye terkettim topiği 50-59 topiğine geçtimmmmmmözlediğim dışındakiler şakaydı tabiki burada birsürü çok sevgili arkadaşım var bırakıp gidermiyim sizi hiç,valla dün akşam düşündümde ben zayıflasam bu kızları nası bırakacam dedim valla ,hiç olmadı zayıfladığı halde forumdan ayrılamayanlar başlığı altında toplanırız bizde olmamı hacı yaaaaa
akşam 17.30 dan sonrakileri okuyorum sabah gelince işe bir baktım enson bir rkadaşa cevap verip yok olmuşsun vallla dedim neruda böyle selamsız sabahsız çekip gitmez birşeymi oldu acaba diye düşündüm,neyseki yetişebilmişsin,çok sevindim canım,oradaki günelrinin kıymatini bil bize fazla takılma annenin babanın yanında ol,hasret gider bol bol emi.menünde çoookk güzel herzamanki gibi

aaa evt gözden kaçmış vallaaa,tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr eee sen beni geçiyosun napcaz şimdi,hani kilodaştık,hani kardeştik hani ha haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlım hoşgeldin
çok sevindim kilo vermene
hugo arasıra uğruyo ama tabi burda olması gibi olmuyo malesef

afiyet olsun canım
hepsi çok güzel :)))

canım çok güzel, tavuğun derisin sıyırman da çok iyi olmuş, afiyetler olsun :)))

canımmmmm gözün aydın, kavuştun annene babana
onlar da ne güzel karşılamışlar, mutlu etmişler seni :))))))))

ayrıca tebrik ediyorum ve devamını bekliyorum giden kilocuklarınnnn

veee afiyet olsun, hepsi çok güzelll bence

afiyet olsun canım
ekmek yersen daha tok tutar seni ve esmer kemek vücuda da çok faydalı

kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?

canım ben z.yağlı ve 1 yk kaşığı yağla yapıyorum ve ayırmıyorum, kocişe de o şekilde yapıyorum, sadece pilavları ayırıorum ben
o da alıştı ama, geçen gün dışarda dürüm yemiş sonra midesi rahatsız olmuş halbuki her zaman yediği yerden yemiş ama ben de dedim yağlı gelmiştir, alıştın sen de benim yağsız yemeklerime, ondan dokunmuştur diye

o da sağolsun o konuda bana zorluk çıkarmıyo
hem çalış hem her türlü yemeği ayrı yap, ben altından kalkamama zati, bu kadarcık da bencilliğim olsun ama dimiii

hoşgeldin canımbende dün seni 50-59 topiğinde görünce üzülmüştüm,geldiğin iyi oldu valla,evet hügocuğuda çok özlüyoruz soracaklarımız oluyor soramıyoruz
hoşbulduk famircim izin dönüşü pek güzel olmuyr çalışmak ama napalım ekmek parası.hugocuğun topiğine gittim bende denemek için ama ıı olmadı sevmedim yani nedense hiç faal değil orası burdayım ama izinde zaten giremedim hiç bir kere girdim galiba yanlış hatırlamıyorsam.işler bitmiyorki bi türlü izinde olunca
kimsecikler beni sallamamışşş bihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm
hoşgeldin canım
neruda hoşgeldin canım
beyaz 16 çorba çok olmuş canım.ekmeği mutlaka ye yememezlik yapma.
canım çorbalara tereyeğını sonradan koyarsın zaten galiba sende yağını katmadan önce kendine ayır biraz.yemekler içinde fazla kullanmamaya gayret et yada üşenmezsen eğer kendine ayrı yapman lazım.

Tebrik ederim neruda
Ben de şaşıyorum zaten o kafalarla o uçaklar nasıl uçabiliyorlar diye.Neyse ki girip kontrol etmişsin.

Süper olmuş daha ne olsun.Afiyet olsun :)

1 tencere yemeğe ne kadar koyuyorsun mesela? Tüm yemeklere mi katıyorsun?
Kolesterol değerleriniz nasıl acaba, bir baktırsanız...

yoğurt çorbasının yanında yoğurt yemen iyi olmuş değişik besinler almış olmuşsunafiyet olsun canımcımda sebze veya et türü bişeyler yok mu

nerudacığım bu arada tebrik ediyorum canım seni unutmuşum kusura bakmainşallah hep böyle kilolar veririz

50-59 topiği mii? Devrimden azarı yedin, uyarıyı aldın ne yüzle gittin oraya hee :)

Zayıflayınca da kilo koruma programı uyguluyorum dersin. Takip etmezsek arada yine tombul olabiliriz.

yoğurt çorbasının yanında yoğurt yemen iyi olmuş değişik besinler almış olmuşsunafiyet olsun canımcımda sebze veya et türü bişeyler yok mu

ay famir kız çok güldüm valla şimdi arkadaşlarda durmuş bana bakıyorlar bizemi gülüyosun diyolarbaşka yiyecek bişey kalmamıştır belki yoğurt yemek zorunda kalmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…