cnm bak sana şöle açıklayayım bi diyetsiyen anlattı bunu tv de 1 bardak suya 1 dilim beyaz ekmeği koy eriyip gidio hemen özellkle iç kısmı hemen parçalanıo.ama esmer undan yapılmış ekmeği koyun hemen eirimio.işte midemizde de böle.beyaz ekmek tok tutumuo hemen sindirilio ve acıkıoruz dolayısyla.ama esmer ekmekler( tam buğday,karışık tahıllı,kepekli, ruşeymli,vs.) kabuklu tahıllardan tam işlenmmeiş oldukları için tok tutuo vücutta ayrştırlmasıda zor oluo böylece.
o yüzden tercihimiz esmer ekmekler. ben günde 3-4 dilim yiyorum cnm kendi kendine ayrla onu.burda 5-7 dilim de yiiyen var ben genelde 1.5 dilim sabah,1 dilim öğlen 1 dilim akşam yiyroum.
2 kaşık pirinç,bulgur pilavı,makarna 1 dilim ekmek yerine geçio.bunu da hatrlayarak kendi kendine ayarlayablrsn cnm
canım unonun denge ligh ekmeği var, tadı güzel, 1 dilimi 39 kalori, tok da tutuyor insanı ve besleyici
ben severek yiyorum
ama sürekli aynı emkeği yeme
ben mesela 1 paket denge bitirdim şimdi kepekli yiyorum
dengeden önce de çavdar yemiştim
bu şekilde değişik değişik al ekmeklerini
bu arada kızlar çoook acıkmıştım
zaten size de yazamadım, işim çoktu, ara falan da yapamadım, elmam da evde kalmış, minik bi mandalina ve k.yemişle yapıcam bidahaki aramı
öğle yemeğinde 6 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
salata
1,5 dilim kepek ekmek
üstüne 5 kuru üzüm ve yarım ceviz yedim
hala regl olamadım ama canım tatlı çekmeye ve iştahım açılmaya başladı yine
kimsecikler beni sallamamışşşbihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm
Güne güzel bir haberle başladımkilo vermişim bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştımtartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..
bunu da paylaşayım istedim.
şimdi kahvaltıma devam edeyim acıkmışım
Hoşgeldiniz bende çok yeniyim ama hemen ısındım ortama gayet iyi ve ilgili herkes:)kimsecikler beni sallamamışşşbihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm
maşlaaah topiğimiz kalabalıklaştı yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz dioum kilo verenleri tebrk ediorum.
geçmişi okudum ama herkese tek tek cvp yazmak ne mümkün.
pilatesimi yaptım geldim.çok güzeldi.karın kalça günüydü yandı karnım kalçam.çok mutluyumm
şimdi aklımda kaldığı kadarıyla herkese bişi yazam.golden moon arkadaşımız demişki herşeyi yesek yürüyüş yapsak olmazmı?
cvp: olmaz cnm ben çok denedim 2 ay boyunca haftada 6 gün 3-4 km yürüdüm herşeyi yedim 1 gr.gitmedi
gitmez nie mi? herkese verdiğim örneği sanada veriyim.1 dilim yaşpastayı eritmek için 9 km yürümek gerekiomuş.gündüz akşama kadar 1 dilim yaşpasta yanında neler yediğini düşün ve nekadar yürümen gerekir sence?bi yandan yürüyüp bi yandan yesenkyine olmuo cnm
en iyisi herşedyden abartmadan yemek.birde öğlen ve akşam menülerinde 1 kase çorba salata yoğurt gördüğüm arkadaşlar oldu.çok yanlış böle kilo verilmez kızlar kas ve su gider o da çok kısa zmanda geri alınır.nerdenmi biliorum 100 kilodan 67 e düşen ve sonra tüm kilolarını alan kuzenimnden.
tabiki herşeyi yicez kızlar ben buraya geleli 2 ay olucak 1 hafta sonra 6-7 kiloya yakın verdim.bu süreçte neler yemedimki?hamburger,pataes kızartması,pizza,iskender,baklava,...vs. ama dengelemeyi bilerek... pizza yediğim gün sabah dilim ekemek yemiştim mesela öğlen ekmeksiz yemiştim.akşamda 2 dilim kepekli hamurdan pizza yedim.ilk haftalarda sadece hafta sonu kendime ödül günü yaptım.ama şimdi abartmadan 2-3 günde bir tatlı da yiyorum başka şeylerde ama bu 1-2 kaşık 1-2 çatal.
her gün 2 bardak süt veya yoğurt mutlaka yenmeli.yağ yakımını hzılandırdığı nı defalarca söledik. hergün meyve mutlaka yenmeli.
yapılan EN BÜYÜK YANLIŞ ekmek yememek(hülya hariç) ekmekde bulunan vitamin minarel vb. bşka hiç bi besnden tam karşılanmıo.günde 3-4-5 dilim ekemk yenmeli.çorbada yemekte pirinç bulgur şehriye varsa ekmek hakkından bi miktar düşülmeli. sabah kahvaltıında krep yemiş bi arkadaş afiyet olsun.nie üzüldünki ekmek yememişsin yerine onu yemişsin.bu şeklde dengeliycez.ömür boyu herşey yasak olamaz.şimdi yemezsek b, süre sonra saldırrız herşeye.
aralarda kuru meyve.leblebi,kuruyemiş 5 fındık 5 badem gibi, marul,normal meyve,salatalık domates, süt yoğurt istenrse diyet büsküvi yenilebilr. ama 3-4 d,yet büsküvinnde 1 dilim ekmek yerine geçtiğini unutmayın.yemekten korkmayın yiyin.YEMEMEKTEN KORKUN.az yenerek kilo verilmez. SAĞLIKLI BESLER,NEREK KİLO VERİLİR.
ha birde spor en makbul spor haftada 3-4 defa 1 gün arayla yapılan en az 45 dk. en fazla 1 saat yapılan spordur.abartmaya gerek yok güçsüz kalırsınız.sıkışalma ve şkllnemk için se pilates.
şimdilk aklıma gelneler aklımda olanlar bunlar.çok bilmişce ve ukala yazmış olduğumu düşünenler olabilr. sadece burdan öğrendiklerim ve internetten dr.lardan öğrendiğim şeyler bunlar.amacım sadece yardımcı olmak ben mutlu oldum kilo verdim herkes olsunhepinizi öptüm
ya neruda nerde bugün yok halen
bir kaç sene önce kahvaltılık gevrek yediğimde zayıflıyordum.şimdi 30 yaşındayım acıktıkça kahvaltılık şu zayıflattığı söylenen mısır gevreğini her gün yedim zayıflamadım.bir de insan diyet yapsa o mısır gevreğini yemeden de zayıflar ki.hem mısır gevreği ye hem diyet yap.olmaz ki.
sen nazarını değdir değdir sonrada famir niye yok deşaka bir yana valla son 3 gündür fazla yoğunum ,girdiğim zmanlardada ancak sizi okuyayım diyorum sonra bişeyler yazamadan yine işim çıkıyor yemeğimi yazayım öyleyse hemencecik
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında yapılmış,başemel sosluydu derisiye birlikte sosu üzerinden sıyırdım ,yemedim)
salata(yağsız tuzsuz)
işte bu kadarrrrrrrr,yorum plssssssssssssssssss
Nugyacığım hoşgeldin tatlımçok sevindim kilo vermiş olmana tebrik ediyorum canımın içi
Arzuhalcim canım tebrik ederim kilo vermişsin heps de gidecek işallah tüm fazlalıkların
Kızlaaar bn de 64.5 olmuşum gözden kaçarsa diye tekrar bilgi vereyim:13::13::13: katkınız çok büyük bu güzelliklerde hrkese tekrar tekrar teşekkürler :13::13:
Hepsi gidecek hepsiii hepimizin tüm fazlalkları gidecek kzlarcımmm inşallah,durmak yok yola devaaammmm
Kızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Bakıyorum daaaa beni özlemiş, merak etmiş, hasretle anmış, sevgiyle kucaklamışsınız
Çok teşekkür ediyorum ben de bu ilginize layık olmaya çalışarak öncelikle 64.5 kg olduğumuz müjdelemek isterim:13::13: inşlah daa hepsi gidecek bu fazlalıkların böyle böyle
Annem de babam da çok incelmiş buldu beni annem söylemesen ben seni 60kg falan sanardım dedi, babam bile!! ki kolay kolay demez çok incelmişsin popo gitmiş dedi ama daha avr gitmeli bol bol spora devam dedi canlarım benim nasıl mutlu ettilr beni çokk şükür
Gelelim yol macerama, 1 ay önce 27 ocak 12.45 için aldığım bilet dün akşam check ın işlemi için nete girdiğimde nasıl olduysa 26 ocak 23.30 tarhi oluvermişti,gözlerime inanamadım bir de 2 gün önce annem sorunda sisteme girp bakmıştım ve kopyaladım gönderdim anneme 27 ocak 12.45dii yani thy neler yapıyor bilmedimakşamdan girmeseydim check ın için resme kaçırmıştım uçağı bu yanlışlığı gördüğüm akşam 8di aradım thy i ma tabii saçma sapan açıklamalar,apar topar hzırlandım da ney se ki yetiştim uçağa ama her şeyde bir hayır var çokşükür sağ salim geldim ve normalde şidi yeni gelmiştim ama iyi oldu gün bölünmedi
Neler yedim
Sabah kalkınca 1 bardak su
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
bol maydonoz
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
kahvltı onrası limonlu yeşil çay
1. ara
yarım çay barağından az beyaz leblebi
yarım ayva
yarım armut (değişiklik olsun dedim)
şimdi de öğle yemeğimi yiycem yazarım yedikten sonra
Ya tek tek alıntı yapıpı bi defada cevaplayamıyoruz sanırım yoksa çok yaoum yapılacak vardı ama hrkse afyet olsun diyim kalanchoecim yazı da süper olmuş çok faydalı gerçekten emeğine sağlıkk
Famiriim özledn mi kuzum beni ben de snei özledim hülyacıım balım öpüyorum herkesi mucukkkkkkk tabii ki:13:
Nugyacığım hoşgeldin tatlımçok sevindim kilo vermiş olmana tebrik ediyorum canımın içi
Arzuhalcim canım tebrik ederim kilo vermişsin heps de gidecek işallah tüm fazlalıkların
Kızlaaar bn de 64.5 olmuşum gözden kaçarsa diye tekrar bilgi vereyim:13::13::13: katkınız çok büyük bu güzelliklerde hrkese tekrar tekrar teşekkürler :13::13:
Hepsi gidecek hepsiii hepimizin tüm fazlalkları gidecek kzlarcımmm inşallah,durmak yok yola devaaammmm
kızlar merhaba izinden dün döndüm gerçi hiç istemedim dönmek ama yinede döndük.izindeyken hiç girmedim desem yeridir bir kere girebildim sanırsam.hugocukta ayrılmış bu topikten ama ben onu geri getiririm onsuzda olmaz bu topik çok özlerim ben onu hem bize yararlı bilgiler veriyor 1. takıma geçmiş dün bende oraya yazdım denemek için yapabilirmiyim diye ama hiç faal değil orası beğenmedim pek.bu arada 68.100 de takılı kalmıştım hep nihayet şeytanın bacağını kırıp 67.600 düştüm.kaçamak olmadı hiç izindeyken aynen devam.geçmişi okuyayım bi hiç okuyamadım izindeyken evde ve dışarda işler hiç bitmiyor valla
geçmiş olsun cnm.tedavini ol ozman daha güzel kilolar verirssn inş.Allah şifa versn
ayy akşam çok güzel valla yakın olsam da gelsem sana farmasi en sevdiğim şeyler birarada makarna yanında kompostoya bayılırım tavuk ve bamya yada öle. ıımmmm:) nefis afiyet olsun şimdeden.
hoşgeldn nugyacım.kilo vermisşn ne güzel tebrk ederim .evet hugocuk gtti ama arada uğruyor keşke hep burda olsa ama öle istedi malesef.tekrar gelse çok sevirm ama ısrar da edemiorum.kendi bilir.kolay gelsn cnm sana.
öğle yemeğim kızlar
1.5 kepçe tel şehriye çorbası
4-5 yemek kaşığı yeşil mercimek sebze sote
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
yarım dilim kepekli ekmek
sen nazarını değdir değdir sonrada famir niye yok deşaka bir yana valla son 3 gündür fazla yoğunum ,girdiğim zmanlardada ancak sizi okuyayım diyorum sonra bişeyler yazamadan yine işim çıkıyor yemeğimi yazayım öyleyse hemencecik
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında yapılmış,başemel sosluydu derisiye birlikte sosu üzerinden sıyırdım ,yemedim)
salata(yağsız tuzsuz)
işte bu kadarrrrrrrr,yorum plssssssssssssssssss
Kızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Bakıyorum daaaa beni özlemiş, merak etmiş, hasretle anmış, sevgiyle kucaklamışsınız
Çok teşekkür ediyorum ben de bu ilginize layık olmaya çalışarak öncelikle 64.5 kg olduğumuz müjdelemek isterim:13::13: inşlah daa hepsi gidecek bu fazlalıkların böyle böyle
Annem de babam da çok incelmiş buldu beni annem söylemesen ben seni 60kg falan sanardım dedi, babam bile!! ki kolay kolay demez çok incelmişsin popo gitmiş dedi ama daha avr gitmeli bol bol spora devam dedi canlarım benim nasıl mutlu ettilr beni çokk şükür
Gelelim yol macerama, 1 ay önce 27 ocak 12.45 için aldığım bilet dün akşam check ın işlemi için nete girdiğimde nasıl olduysa 26 ocak 23.30 tarhi oluvermişti,gözlerime inanamadım bir de 2 gün önce annem sorunda sisteme girp bakmıştım ve kopyaladım gönderdim anneme 27 ocak 12.45dii yani thy neler yapıyor bilmedimakşamdan girmeseydim check ın için resme kaçırmıştım uçağı bu yanlışlığı gördüğüm akşam 8di aradım thy i ma tabii saçma sapan açıklamalar,apar topar hzırlandım da ney se ki yetiştim uçağa ama her şeyde bir hayır var çokşükür sağ salim geldim ve normalde şidi yeni gelmiştim ama iyi oldu gün bölünmedi
Neler yedim
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
bol maydonoz
salatalık
1. ara
yarım ayva
Ya tek tek alıntı yapıpı bi defada cevaplayamıyoruz sanırım yoksa çok yaoum yapılacak vardı ama hrkse afyet olsun diyim kalanchoecim yazı da süper olmuş çok faydalı gerçekten emeğine sağlıkk
Famiriim özledn mi kuzum beni ben de snei özledim hülyacıım balım öpüyorum herkesi mucukkkkkkk tabii ki:13:
Bu yazışmalardan sonra gidip kendime çavdar ekmeği aldım 1 dilim yedim ama korktum yerken:) ilginç geldi günler sonra ekmek yemek:))) yanında yağsız salata ve light ton balığı yedim bir kase.nasıl olmuş sizce ?bayada doydum:)))
kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?
hoşbulduk famircim izin dönüşü pek güzel olmuyr çalışmak ama napalım ekmek parası.hugocuğun topiğine gittim bende denemek için ama ıı olmadı sevmedim yani nedense hiç faal değil orası burdayım ama izinde zaten giremedim hiç bir kere girdim galiba yanlış hatırlamıyorsam.işler bitmiyorki bi türlü izinde oluncahoşgeldin canımbende dün seni 50-59 topiğinde görünce üzülmüştüm,geldiğin iyi oldu valla,evet hügocuğuda çok özlüyoruz soracaklarımız oluyor soramıyoruz
hoşgeldin canımkimsecikler beni sallamamışşşbihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm
neruda hoşgeldin canımKızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Neler yedim
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
bol maydonoz
salatalık
1. ara
yarım ayva
beyaz 16 çorba çok olmuş canım.ekmeği mutlaka ye yememezlik yapma.öğle yemeğim geç kaldı biraz ama şimdi yiyiyorum kuzuları uyuttum anca işte
3 kepçe erişteli yoğurt çorbası
3 yk yoğurt
5 yaprak marul ufacık keşke büyük olsaydı
çorba çok oldu ama ekme yok yanında olur mu ki acep?
canım çorbalara tereyeğını sonradan koyarsın zaten galiba sende yağını katmadan önce kendine ayır biraz.yemekler içinde fazla kullanmamaya gayret et yada üşenmezsen eğer kendine ayrı yapman lazım.kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?
Neler yedim
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
bol maydonoz
salatalık
1. ara
yarım ayva
Süper olmuş daha ne olsun.Afiyet olsun :)Bu yazışmalardan sonra gidip kendime çavdar ekmeği aldım 1 dilim yedim ama korktum yerken:) ilginç geldi günler sonra ekmek yemek:))) yanında yağsız salata ve light ton balığı yedim bir kase.nasıl olmuş sizce ?bayada doydum:)))
1 tencere yemeğe ne kadar koyuyorsun mesela? Tüm yemeklere mi katıyorsun?kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?
öğle yemeğim geç kaldı biraz ama şimdi yiyiyorum kuzuları uyuttum anca işte
3 kepçe erişteli yoğurt çorbası
3 yk yoğurt
5 yaprak marul ufacık keşke büyük olsaydı
çorba çok oldu ama ekme yok yanında olur mu ki acep?
ahhh canımmmmmmmmmmmmmmmm,özlemezmiyim kzı valla çok özledim hatta sen yoksun diye terkettim topiği 50-59 topiğine geçtimmmmmmözlediğim dışındakiler şakaydı tabiki burada birsürü çok sevgili arkadaşım var bırakıp gidermiyim sizi hiç,valla dün akşam düşündümde ben zayıflasam bu kızları nası bırakacam dedim valla ,hiç olmadı zayıfladığı halde forumdan ayrılamayanlar başlığı altında toplanırız bizde olmamı hacı yaaaaa
akşam 17.30 dan sonrakileri okuyorum sabah gelince işe bir baktım enson bir rkadaşa cevap verip yok olmuşsun vallla dedim neruda böyle selamsız sabahsız çekip gitmez birşeymi oldu acaba diye düşündüm,neyseki yetişebilmişsin,çok sevindim canım,oradaki günelrinin kıymatini bil bize fazla takılma annenin babanın yanında ol,hasret gider bol bol emi.menünde çoookk güzel herzamanki gibi
yoğurt çorbasının yanında yoğurt yemen iyi olmuş değişik besinler almış olmuşsunafiyet olsun canımcımda sebze veya et türü bişeyler yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?