60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğle menümü yazıyorum
yarım kaseden biraz az mercimek çorbası
2 yk şehriye pilavı
4 yk havuç

şimdi de ara için kendime yoğurt almaya gidiyorum...

afiyet olsun cnm.çok az geldi bana çorba 1 kepçe hatta 1.5 kepçe olabilr.
4-5 yemek kaşığı et sebze yemeği olsaydı çok güzel olurdu.yemekhane de yemek çıkmamışmıydı cnm?

afiyet olsun canım
havuç dediğin salata sanırım dimi
daha fazla da yiyebilirmişsin onu
bide çorbayı bu kadar az tutmana gerek yok, 1 kepçe yiyebilirsin bence, ben öğle yapıyorum misal

Çorba sevmem ben aslında da işte mecburen birazcık içtim. o yüzden az.

afiyet olsun cnm.çok az geldi bana çorba 1 kepçe hatta 1.5 kepçe olabilr.
4-5 yemek kaşığı et sebze yemeği olsaydı çok güzel olurdu.yemekhane de yemek çıkmamışmıydı cnm?

Ben et ya da etli yemek falan yemiyorum. Yemekhane de kadınbudu köfte vardı bide. onu yemedim sadece. sebze de yapıyolar bazen ama zeytinyağlı ama ne kullanıyorlarsa yağ olarak çok kötü valla..

canım böyle az yiyerek olmazki
çorba içmelisin ama
hem tok tutar hem de sağlıklı sonuçta
beyaz et de mi yiyemiyosun sen
onu yiyosan en azından tavuk balık,onlardan al et gıdanı
et biliyosun özellikle B12 açısından çok zengin bi besin ve :B12 malesf vücudun üretemediği, dışardan almamız gereken ve vücut için çok önemli olan bi hormon

Hiç yemiyorum canım ben et. Hiç de yememişim.
Ve neyseki bir eksiklik yok şimdilik bünyede. sanırım vücut alması gerekeni başka biryerlerden alıyo.

öğlen menüm

1 dilim kıtır ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası

cnm ozman evden yiyebileceğin başka şeyler getir.bakliyat haşla, ne biliyim z.yağlı yap.kutuya koy getr öle yapan arkadaşlar var.çok az yiyiosun böle ancak kas ve su verilir onlarda kısa süre sonra geri alınır.bende başta az yenince kilo verilir sanıodum ama deilmiş.asıl yememek miş zararlı olan.ben şimdi önceki yediğimden daha çok yiyorum inan.meğer ben az yediğim için kilo veremimuşum bu zman kadar.herşeyden yeterli miktarda yediğimz zaman tavuk balık sebze bakliyat vs.yetrli su içtiğimz zman gerçekten yağ gidio vücuttan ve sporla desteklendiği zmanda kolay kolay geri alınmıo cnm.

nerudacığım yok.famir de kayboldu aşk olsun famir neruda gtti die mi gttin sendeama ama ama oysa biz de vardık burda

doğru diyosun.. Zaten bu benim normal yemek yemem sayılır.
Ben şimdilik sadece abur cubur kısmını çıkardım hayatımdan.. zaten bu kader yiyip de zayıflamayanlardanım ben.
biraz da şu anda tiroit tedavisi görüyorum diye böyle yapıyorum.
Sonra zaten kesin diyetisyene de gideceğim.
tedavi sürerken çok yememek, daha da kilo almamak için sizlerden de kopmamak için çabam.

afiyet olsun farmasicim neden az yedin böle sen hiç böle yapmazdın cnn mı istemedi?

canım evet ya hiç canım istemedi ben yemek için zorluyorum kendimi anca bu kadar yiyebiliyorum.
bir de 1 tabak meyve ile 1 kase çerez yedim ya onun da etkisi oldu sanırım .bir de yediklerimin hiçbirinin tadını alamıyorum sadece güçten düşmeyeyim diye yiyiyorum.
akşama nasipse
tavuk
bamya
makarna
vişne kompostosu
brokoli salatası
düşünüyorum

Son düzenleme:

akşam menün iyiymiş... Öğlen açığını kapatırsın böylece..

kızlar merhaba izinden dün döndüm gerçi hiç istemedim dönmek ama yinede döndük.izindeyken hiç girmedim desem yeridir bir kere girebildim sanırsam.hugocukta ayrılmış bu topikten ama ben onu geri getiririm onsuzda olmaz bu topik çok özlerim ben onu hem bize yararlı bilgiler veriyor 1. takıma geçmiş dün bende oraya yazdım denemek için yapabilirmiyim diye ama hiç faal değil orası beğenmedim pek.bu arada 68.100 de takılı kalmıştım hep nihayet şeytanın bacağını kırıp 67.600 düştüm.kaçamak olmadı hiç izindeyken aynen devam.geçmişi okuyayım bi hiç okuyamadım izindeyken evde ve dışarda işler hiç bitmiyor valla

geçmiş olsun cnm.tedavini ol ozman daha güzel kilolar verirssn inş.Allah şifa versn

ayy akşam çok güzel valla yakın olsam da gelsem sana farmasi en sevdiğim şeyler birarada makarna yanında kompostoya bayılırım tavuk ve bamya yada öle. ıımmmm:) nefis afiyet olsun şimdeden.

hoşgeldn nugyacım.kilo vermisşn ne güzel tebrk ederim .evet hugocuk gtti ama arada uğruyor keşke hep burda olsa ama öle istedi malesef.tekrar gelse çok sevirm ama ısrar da edemiorum.kendi bilir.kolay gelsn cnm sana.

öğle yemeğim kızlar
1.5 kepçe tel şehriye çorbası
4-5 yemek kaşığı yeşil mercimek sebze sote
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
yarım dilim kepekli ekmek

sen nazarını değdir değdir sonrada famir niye yok deşaka bir yana valla son 3 gündür fazla yoğunum ,girdiğim zmanlardada ancak sizi okuyayım diyorum sonra bişeyler yazamadan yine işim çıkıyoryemeğimi yazayım öyleyse hemencecik

öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında yapılmış,başemel sosluydu derisiye birlikte sosu üzerinden sıyırdım ,yemedim)
salata(yağsız tuzsuz)

işte bu kadarrrrrrrr,yorum plssssssssssssssssss

hoşgeldin canımbende dün seni 50-59 topiğinde görünce üzülmüştüm,geldiğin iyi oldu valla,evet hügocuğuda çok özlüyoruz soracaklarımız oluyor soramıyoruz

1 dlmde kepek ekmeğim vardı:26:

kızzzzzzzzzzz neruda vardın mı antebe,offff orda hava ne güzeldir şimdi,özledim valla antebide,davet etsende bizde gelsek

kimsecikler beni sallamamışşş bihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm

canım bizim sayfalarçok hızlı ilerlediğinden arkadaşlar büyük bir ihtimalle eskiyi okumaktalar bu endenle sana dönüş olammaıştır,yoksa hepimiz yeni gelenleri karşılarız,hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Bakıyorum daaaa beni özlemiş, merak etmiş, hasretle anmış, sevgiyle kucaklamışsınız

Çok teşekkür ediyorum ben de bu ilginize layık olmaya çalışarak öncelikle 64.5 kg olduğumuz müjdelemek isterim:13::13:inşlah daa hepsi gidecek bu fazlalıkların böyle böyle

Annem de babam da çok incelmiş buldu beni annem söylemesen ben seni 60kg falan sanardım dedi, babam bile!! ki kolay kolay demez çok incelmişsin popo gitmiş dedi ama daha avr gitmeli bol bol spora devam dedi canlarım benim nasıl mutlu ettilr beni çokk şükür

Gelelim yol macerama, 1 ay önce 27 ocak 12.45 için aldığım bilet dün akşam check ın işlemi için nete girdiğimde nasıl olduysa 26 ocak 23.30 tarhi oluvermişti,gözlerime inanamadım bir de 2 gün önce annem sorunda sisteme girp bakmıştım ve kopyaladım gönderdim anneme 27 ocak 12.45dii yani thy neler yapıyor bilmedim akşamdan girmeseydim check ın için resme kaçırmıştım uçağı bu yanlışlığı gördüğüm akşam 8di aradım thy i ma tabii saçma sapan açıklamalar,apar topar hzırlandım da ney se ki yetiştim uçağa ama her şeyde bir hayır var çokşükür sağ salim geldim ve normalde şidi yeni gelmiştim ama iyi oldu gün bölünmedi

Neler yedim

Sabah kalkınca 1 bardak su

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

bol maydonoz

salatalık

1 dilim tam buğday ekmeği

kahvltı onrası limonlu yeşil çay

1. ara

yarım çay barağından az beyaz leblebi

yarım ayva

yarım armut (değişiklik olsun dedim)

şimdi de öğle yemeğimi yiycem yazarım yedikten sonra

Ya tek tek alıntı yapıpı bi defada cevaplayamıyoruz sanırım yoksa çok yaoum yapılacak vardı ama hrkse afyet olsun diyim kalanchoecim yazı da süper olmuş çok faydalı gerçekten emeğine sağlıkk

Famiriim özledn mi kuzum beni ben de snei özledim hülyacıım balım öpüyorum herkesi mucukkkkkkk tabii ki:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…