Öğle menümü yazıyorum
yarım kaseden biraz az mercimek çorbası
2 yk şehriye pilavı
4 yk havuç
şimdi de ara için kendime yoğurt almaya gidiyorum...
afiyet olsun canım
havuç dediğin salata sanırım dimi
daha fazla da yiyebilirmişsin onu
bide çorbayı bu kadar az tutmana gerek yok, 1 kepçe yiyebilirsin bence, ben öğle yapıyorum misal
afiyet olsun cnm.çok az geldi bana çorba 1 kepçe hatta 1.5 kepçe olabilr.
4-5 yemek kaşığı et sebze yemeği olsaydı çok güzel olurdu.yemekhane de yemek çıkmamışmıydı cnm?
Çorba sevmem ben aslında da işte mecburen birazcık içtim. o yüzden az.
Ben et ya da etli yemek falan yemiyorum. Yemekhane de kadınbudu köfte vardı bide. onu yemedim sadece. sebze de yapıyolar bazen ama zeytinyağlı ama ne kullanıyorlarsa yağ olarak çok kötü valla..
canım böyle az yiyerek olmazki
çorba içmelisin ama
hem tok tutar hem de sağlıklı sonuçta
beyaz et de mi yiyemiyosun sen
onu yiyosan en azından tavuk balık,onlardan al et gıdanı
et biliyosun özellikle B12 açısından çok zengin bi besin ve :B12 malesf vücudun üretemediği, dışardan almamız gereken ve vücut için çok önemli olan bi hormon
Çorba sevmem ben aslında da işte mecburen birazcık içtim. o yüzden az.
Ben et ya da etli yemek falan yemiyorum. Yemekhane de kadınbudu köfte vardı bide. onu yemedim sadece. sebze de yapıyolar bazen ama zeytinyağlı ama ne kullanıyorlarsa yağ olarak çok kötü valla..
öğlen menüm
1 dilim kıtır ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası
cnm ozman evden yiyebileceğin başka şeyler getir.bakliyat haşla, ne biliyim z.yağlı yap.kutuya koy getr öle yapan arkadaşlar var.çok az yiyiosun böle ancak kas ve su verilir onlarda kısa süre sonra geri alınır.bende başta az yenince kilo verilir sanıodum ama deilmiş.asıl yememek miş zararlı olan.ben şimdi önceki yediğimden daha çok yiyorum inan.meğer ben az yediğim için kilo veremimuşum bu zman kadar.herşeyden yeterli miktarda yediğimz zaman tavuk balık sebze bakliyat vs.yetrli su içtiğimz zman gerçekten yağ gidio vücuttan ve sporla desteklendiği zmanda kolay kolay geri alınmıo cnm.
nerudacığım yok.famir de kayboldu aşk olsun famirneruda gtti die mi gttin sende ama ama ama oysa biz de vardık burda
afiyet olsun farmasicim neden az yedin böle sen hiç böle yapmazdın cnn mı istemedi?
canım evet ya hiç canım istemedi ben yemek için zorluyorum kendimi anca bu kadar yiyebiliyorum.
bir de 1 tabak meyve ile 1 kase çerez yedim ya onun da etkisi oldu sanırım .bir de yediklerimin hiçbirinin tadını alamıyorumsadece güçten düşmeyeyim diye yiyiyorum.
akşama nasipse
tavuk
bamya
makarna
vişne kompostosu
brokoli salatası
düşünüyorum
geçmiş olsun cnm.tedavini ol ozman daha güzel kilolar verirssn inş.Allah şifa versndoğru diyosun.. Zaten bu benim normal yemek yemem sayılır.
Ben şimdilik sadece abur cubur kısmını çıkardım hayatımdan.. zaten bu kader yiyip de zayıflamayanlardanım ben.
biraz da şu anda tiroit tedavisi görüyorum diye böyle yapıyorum.
Sonra zaten kesin diyetisyene de gideceğim.
tedavi sürerken çok yememek, daha da kilo almamak için sizlerden de kopmamak için çabam.
ayy akşam çok güzel valla yakın olsam da gelsem sana farmasi en sevdiğim şeyler birarada makarna yanında kompostoya bayılırım tavuk ve bamya yada öle. ıımmmm:) nefis afiyet olsun şimdeden.canım evet ya hiç canım istemedi ben yemek için zorluyorum kendimi anca bu kadar yiyebiliyorum.
bir de 1 tabak meyve ile 1 kase çerez yedim ya onun da etkisi oldu sanırım .bir de yediklerimin hiçbirinin tadını alamıyorumsadece güçten düşmeyeyim diye yiyiyorum.
akşama nasipse
tavuk
bamya
makarna
vişne kompostosu
brokoli salatası
düşünüyorum
kızlar merhaba izinden dün döndüm gerçi hiç istemedim dönmek ama yinede döndük.izindeyken hiç girmedim desem yeridir bir kere girebildim sanırsam.hugocukta ayrılmış bu topikten ama ben onu geri getiririm onsuzda olmaz bu topik çok özlerim ben onu hem bize yararlı bilgiler veriyor 1. takıma geçmiş dün bende oraya yazdım denemek için yapabilirmiyim diye ama hiç faal değil orası beğenmedim pek.bu arada 68.100 de takılı kalmıştım hep nihayet şeytanın bacağını kırıp 67.600 düştüm.kaçamak olmadı hiç izindeyken aynen devam.geçmişi okuyayım bi hiç okuyamadım izindeyken evde ve dışarda işler hiç bitmiyor valla
cnm ozman evden yiyebileceğin başka şeyler getir.bakliyat haşla, ne biliyim z.yağlı yap.kutuya koy getr öle yapan arkadaşlar var.çok az yiyiosun böle ancak kas ve su verilir onlarda kısa süre sonra geri alınır.bende başta az yenince kilo verilir sanıodum ama deilmiş.asıl yememek miş zararlı olan.ben şimdi önceki yediğimden daha çok yiyorum inan.meğer ben az yediğim için kilo veremimuşum bu zman kadar.herşeyden yeterli miktarda yediğimz zaman tavuk balık sebze bakliyat vs.yetrli su içtiğimz zman gerçekten yağ gidio vücuttan ve sporla desteklendiği zmanda kolay kolay geri alınmıo cnm.
nerudacığım yok.famir de kayboldu aşk olsun famirneruda gtti die mi gttin sende ama ama ama oysa biz de vardık burda
kızlar merhaba izinden dün döndüm gerçi hiç istemedim dönmek ama yinede döndük.izindeyken hiç girmedim desem yeridir bir kere girebildim sanırsam.hugocukta ayrılmış bu topikten ama ben onu geri getiririm onsuzda olmaz bu topik çok özlerim ben onu hem bize yararlı bilgiler veriyor 1. takıma geçmiş dün bende oraya yazdım denemek için yapabilirmiyim diye ama hiç faal değil orası beğenmedim pek.bu arada 68.100 de takılı kalmıştım hep nihayet şeytanın bacağını kırıp 67.600 düştüm.kaçamak olmadı hiç izindeyken aynen devam.geçmişi okuyayım bi hiç okuyamadım izindeyken evde ve dışarda işler hiç bitmiyor valla
sen nazarını değdir değdir sonrada famir niye yok deşaka bir yana valla son 3 gündür fazla yoğunum ,girdiğim zmanlardada ancak sizi okuyayım diyorum sonra bişeyler yazamadan yine işim çıkıyor yemeğimi yazayım öyleyse hemencecik
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında yapılmış,başemel sosluydu derisiye birlikte sosu üzerinden sıyırdım ,yemedim)
salata(yağsız tuzsuz)
işte bu kadarrrrrrrr,yorum plssssssssssssssssss
kimsecikler beni sallamamışşşbihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?