60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selin toktay demişti.haftada 1 kez ne istersem yiyorum.pizza,börek ,pide ama sonra spor yaparak hepsini yakıyorum diyodu.ahh kızlar koşmak o kadar çok zayıflatıyo ki.ama şimdi zor koşarım bu kiloyla.2 dk koşsam nefesim kesilir.malum yaş da var.hiçbirşey gençlikteki gibi olmuyor.yumurta yesem çarpıntı oluyor.yürüyüş yapsam belim ağrıyor.iyice paslanmışım.

tebrik ederim canım

mavi yeşilin cnm pirin ve mısır patlağı var yuvarlak,onlardan bahsediyoruz cnm

maşallah amma yazmışssınız hee
neyse okudum bitirdim
şimdi çamaşırlarımı katladım yerleştireyim
ara öğün vaktim geliyor bişeyler atıştırayım
belki azcık ev işi yaparım,yemeklerimi koyarım,erkenden bitsin işlerim istiyorum bugün ama nedeni yok :) acaba misafir mi geecek ne içime mi doğuyor acaba?:90:

farmisim afiyet olsun nasılsın bugün
beyazcımdedgim bisküviden aldım mı büyük halkkalı yagsız tuzsuz ondan 2tane ye hem büyük hemde ekmekden az klorisi 2tanesi 30kloriolyo ekmekde 60 filan var
çok şükür iyiyim canım

çok şükür iyiyim canım

günaydııınnn.kızlar hemen akşam yediklerimi yazayım.
1 kaşık patates kızarma1 kaşık ciğer kızartma 3 kaşık peynirli makarna,akşam şekersiz çayın yanında küçük bir kase fındık fııstık leblebi karışımı yatarken 1bardak su içtim.bu topikte kim yazmıştı hatırlamıyorum ama leslie yapmaya ilk başlanıldığında 2 mil ile başlayın sonra arttırın diye bir şey okumuştum.ne kadar süre 2 mil yapıcam ki bilemiyorum ama dün 2 mil leslie yaptım.arkadaşlar bide bu leslie göbek ve sırtta etkili oluyomu:26:
sabah kahvaltımı 9.00 da yaptım. yarım domates yarım salatalık 1 kk beyaz peynir 1tk tahin 1 tk pekmez 2 dilim tam buyday ekmeği ve şekersiz koca bir kupa çay.ve bunun yanında bu saate kadar 1 lt su.içtim.şimdide leslimi yapmaya gidiyorum bay...

kızartmalar mı gördüm ben,neden ama nedennnnnnnnnnnnnn!uzak durmamızda fayda var canım,pataeslerin üzerini hafif yağlayıp yağlı kağındın üzerine serip fırına verirsende çok amam çok lezzetli oluyor,dene istersen

haklısın canım ama akşam annemler vardı.gündüzden gelmişti.yemeğe kalmaya son anda karar verince başka bişiyy uyduramadım.valla bidaaa yapmmaam söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…