ya neruda nerde bugün yok halen
offf evet bende ona bakınıyorum habire,özledim vallaantepe bugunmü gidicektiki acaba
Sabah sporu yağ,akşam sporu da vücuttaki şekeri yakarmış.aslında günde 2 kez spor yapsak çabuk zayıflarız.
Güne güzel bir haberle başladımkilo vermişim bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştımtartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..
bunu da paylaşayım istedim.
şimdi kahvaltıma devam edeyim acıkmışım
evet canım bugündü ama ugrarım diyodu hiç gelmedi
farm,isi senin haberin varmı girdimi düngece msnye ben görmedim belkisen görmüşündür
kahvaltım
beyaz beynir 1kk yagsız
maydonoz
1tk bal
4zeytin
2bisküvi
şekersiz çay
mavi yeşilin cnm pirin ve mısır patlağı var yuvarlak,onlardan bahsediyoruz cnm
afiyet olsun canımmm,ekmeksiz iyi götürüyorsun vallahi
çok şükür iyiyim canımfarmisim afiyet olsun nasılsın bugün
beyazcımdedgim bisküviden aldım mı büyük halkkalı yagsız tuzsuz ondan 2tane ye hem büyük hemde ekmekden az klorisi 2tanesi 30kloriolyo ekmekde 60 filan var
teşekkürler eswafiyet olsun sanada lor salatası derken :44: ilk defa duyuyorum :) kesinlikle yılmak pes etmek yook kullanıcı adının yanında yazdığı gibi incecik olmaya az kaldı
inşallah göreceksinyaş ilerdikçe metabolizma hızı da azalıyor zorlaşıyor elbette ne kadar erken o kadar iyi benim sülalede öyle bundan sonra doğru çok dikkat edilmeli
günaydın farmasi çok iyiyim ben çünkü kilo vermişimsen nasılsın
afiyet olsunsimit canım çekiyor bakalım yiyecem bir gün
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere
günaydııınnn.kızlar hemen akşam yediklerimi yazayım.
1 kaşık patates kızarma1 kaşık ciğer kızartma 3 kaşık peynirli makarna,akşam şekersiz çayın yanında küçük bir kase fındık fııstık leblebi karışımı yatarken 1bardak su içtim.bu topikte kim yazmıştı hatırlamıyorum ama leslie yapmaya ilk başlanıldığında 2 mil ile başlayın sonra arttırın diye bir şey okumuştum.ne kadar süre 2 mil yapıcam ki bilemiyorum ama dün 2 mil leslie yaptım.arkadaşlar bide bu leslie göbek ve sırtta etkili oluyomu:26:
sabah kahvaltımı 9.00 da yaptım. yarım domates yarım salatalık 1 kk beyaz peynir 1tk tahin 1 tk pekmez 2 dilim tam buyday ekmeği ve şekersiz koca bir kupa çay.ve bunun yanında bu saate kadar 1 lt su.içtim.şimdide leslimi yapmaya gidiyorum bay...
haklısın canım ama akşam annemler vardı.gündüzden gelmişti.yemeğe kalmaya son anda karar verince başka bişiyy uyduramadım.valla bidaaa yapmmaam söz.
1 kivi
1 muz
yarım portakal yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?