60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım . . .
Güle güle kirlet . . .

Bu arada hanımlar çorbaları araştırıyorum akşamları sadece çorba içeceğim sanıyorum bi kaç akşamdır tarhana yapıp içiyorum gayet doyduğumu hissediyorum . . .

Hem besleyici hem oldukça hafif . . . Akşam öğünü için gayet ideal . . .

Çorba tarifleri paylaşabilir misiniz ?

knorr'un saray tarifleri var;kasık börek corbası ve yüksuk corbası cok lezzetli.. bir porsiyonlarında 60-70cal. var yazıyor ama durusları cok kalorili... sonucta rafine gıda ... arada sırada tüketiyorum ben.ama cok güvenmıyorum. kaydirigubbakcemile2

ama en diyet corba; pırasa,kereviz,lahana,domates,kabak ve yesıl soganı bır tencereye alıp lapa oluncaya dek hasla ... sonra posasını atmadan blenderdan gecır ve iç istediğin kadar... maydonoz ve lımonla tatlandırabılırsın...

Müsli'nin bir markası var mı..Yoksa müsli dediğiniz marka mı?Markette görüyorum ama alıp elime incelemedim açıkcası..Ben de nesfit yiyorum ama senin tarifini de deneyeceğim..Tarçına bayılırım,bana da hep aşureyi anımsatır.Tadıda andırırsa HARİKA OLUR YA...sırnaşık şey

Teşekkür ederim canım..Çıtırcık kısmına da İYİŞALLAHHH...kaydirigubbakcemile2

Ya çok alakasız olacak ama senin bir de hangi tarafını çok beğeniyorum biliyor musun ''YAZARKEN NOKTALAMA İŞARETLERİNE DİKKAT ETMENE''.Bunun içinde bu özeni gösteren sana ve senin gibi özenli arkadaşlara çokkk teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3a.s.

Çok teşekkür ederim Sabuncum..

Akşamları sadece çorba olayı aslında oldukça uygulanabilir birşey..Akşam az ve hafif yemek hepimizin bildiği gibi işin püf noktası..Tarif olarak da aklıma geldikçe paylaşıcam canımcım..:enbuyukkk:

Teşekkür ediyorum canım bende hazır çorba içemiyorum kolay kolay . . .
Metalik bi tad alıyorum . . . :dilcikar:

aşkolsun bitanem yaa,ne unutması...valla aklım ve kalbim hep sizle...ama vaktim olmuyo foruma girmek için..sınıftaki bilgisayarım MEB dışındaki sitelere kapalı,evde de vaktim yokki!bide anneler günü için program hazırlıyom benim miniklerle,canavarlar perişan ediyolar beni,yorgunluktan ölüyom
öpüyom hepinizi yerimseniben

Beklerim canım . . .

Teşekkür ediyorum canım bende hazır çorba içemiyorum kolay kolay . . .
Metalik bi tad alıyorum . . . :dilcikar:

sabuncum, ben de içemezdim. ama bu saray çorbaları serisi gercekten harika. bir tanesini dene. pişman olmazsın. çünkü ben de sen gibiydim kaydirigubbakcemile2

sabuncum, ben de içemezdim. ama bu saray çorbaları serisi gercekten harika. bir tanesini dene. pişman olmazsın. çünkü ben de sen gibiydim kaydirigubbakcemile2

Süper ben bu biçimde öğrendiğim tavsiyeleri kesinlikle deneyimliyorum çok teşekkür ediyorum . . .

SEBZE ÇORBASI-DıYET (6 Kişilik)

Malzemeler:

1 Orta Boy Soğan

1 Orta Boy Patates

1 Orta Boy Kereviz

1 Orta Boy Domates

1 Orta Boy Kabak

4 adet Taze Fasulye

1 Adet Pırasa

2 Adet Havuç

2 Yaprak Lahana

2 Baş Brokoli

1/2 Çay bardağı zeytinyağı

Su

Tuz

HAZIRLANIŞI :
Bütün sebzeler ayıklanıp yıkanıp süzüldükten sonra mümkün olduğu kadar elle olmak üzere iri doğranır. Patates, soğan, kereviz, domates dört parça halinde kesilir. Bütün sebzeler düdüklü tencerenin içine yerleştirilir ve üzerine sebze yüksekliğinden 5-6 cm aşağıda kalmak üzere su konur. Zeytinyağı ve arzuya göre tuz konup tencerenin buhar düdüğü açık kalmak üzere kapatılır. Yüksek ateşte buhar çıkana kadar beklenir, daha sonra, düdüklü tencere buhar çıkışı kapatılıp ateş yarıma kısılır. 20-25 dk daha pişirme işine devam edilir. Ateşten indirilen düdüklü tencere soğutulup emniyetli bir şekilde açıldıktan sonra, bir müddet beklenir daha sonra el blenderi ile karışım tencere içinde parçalanarak tamamen sıvı hale getirilir. Çorba servise hazırlanır. Afiyet olsun.

Not: Diyet yapanlar için kilo aldırmayan çok ideal bir çorba..

talep alınca deneyp beğendiklerimi listeleyeyim dedim ;

1. kaşık börek çorbası (5dk önce yaptım,aksamki mönüm)
2. toyga çorbası
3. yüksük çorbası
4. Alaca çorbası
5.yuvalama çorbası
6.kafkas çorbası(lahanalı ve havuçlu)
7. Bademli tavuk çorbası

yöresel olmayanlardan da Düğün çorbasını çok beğeniyorum.

kızlar isim verdiğim tüm çorbalar denenmiştir. Tecrübeyle Sabittir. deneyin bayılacaksınız.

arkadaşlar merhaba hepinize desteginizden dolayı cok teşekkür ederim süper bi yer burası motivasyonlar cok güzel ben 2 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum siz hepiniz bişeyler denemişsiniz ve yazmışsınız ben ac duramıyorum öyle bir pis bogazlıgım var cokacimcoook bende k flaakes aldım ona başlıyorum bide aksatmatsam sabah yürüyüşüm var

kızlarrr bu aradaaa düğünümde cok güzel olmak istiyorum tombik bi gelin olmak istemiyorum yaaaa bennnsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…