Canım canım...Evimi bir boyatmışım,bir temizlemişim sorma,son olarak birazdan mutfak storumu asıcam ve bu işe son noktayı koyup artık kendime bakıcam.Çok yoruldum ama harika oldu...Ellerim yara içinde vallahi..Ama kesinlikle bu yorgunlukla kaçamak yapmadım..Dün öğlen,sadece 1,5 lahmacun yedim ama akşamı bir yeşil elmayla geçiştirdim..Tüm yorgunluğuma rağmen kendimi çok pozitif hissediyorum..Bu arada burası da gerçekten çok özleniyor yawww..kaydirigubbakcemile2
Yaş:36 (Amma gönül yaşım henüz 18) ,boy:1,64,kilo:şu an itibariyle 61.5
Hadi bakayım flyyycımmm şu uğurlu ellerinle kaydet beni bakim...kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım . . .
Güle güle kirlet . . .
Bu arada hanımlar çorbaları araştırıyorum akşamları sadece çorba içeceğim sanıyorum bi kaç akşamdır tarhana yapıp içiyorum gayet doyduğumu hissediyorum . . .
Hem besleyici hem oldukça hafif . . . Akşam öğünü için gayet ideal . . .
Çorba tarifleri paylaşabilir misiniz ?
selam kızlar,
30dk aerobik
15 agırlık calıstım
60dk da yürüyüsümü yaptım sımdı nestle nesfiti yiyorum.
kızlar ben bayılıyorum hem müsliye (doga'nın prebiyotikli olanı sahane;bagırsak tembelliği olanlara tavsıye ederım) hem de nesfite
ben şöyle yapıyorum; bir elmayı kabuguyla minik minik dilimliyorum. tabagın kenarlarına koyuyorum.ortaya bos kalan yere nestle nesfit koyuyorum biraz ve onun ustune 3 kasık kadar yagsız yogurt.. en üste de tarcın serpiştiriyorum... tadı resmen asure gibi oluyor.. gülüyorsunuz su anda bılıyorum ama öyle geliyor banaayrıca asure gıbı kokuyor... bayılıyorum . aynı tarifi müsli ile de yapıyorum arada
Ohhh eline sağlık canım..
İnsanın pek hoşuna gidiyor ev yenilenip düzenlenince.. Güle güle otur artık canımcıımm...
Ayrıca kaçamak yapmadıın içinde bi aferin ..kaydirigubbakcemile3 Teprik ederim...
Liste evdeki bilgisayarımda evde listeye ekliyorum senidee. Hadi bakalımmm...
bu ay sonunda hepimiz çıtırcık olucazzz...:sm_cool::sm_cool:
Geçmiş olsun canım . . .
Güle güle kirlet . . .
Bu arada hanımlar çorbaları araştırıyorum akşamları sadece çorba içeceğim sanıyorum bi kaç akşamdır tarhana yapıp içiyorum gayet doyduğumu hissediyorum . . .
Hem besleyici hem oldukça hafif . . . Akşam öğünü için gayet ideal . . .
Çorba tarifleri paylaşabilir misiniz ?
knorr'un saray tarifleri var;kasık börek corbası ve yüksuk corbası cok lezzetli.. bir porsiyonlarında 60-70cal. var yazıyor ama durusları cok kalorili... sonucta rafine gıda ... arada sırada tüketiyorum ben.ama cok güvenmıyorum. kaydirigubbakcemile2
ama en diyet corba; pırasa,kereviz,lahana,domates,kabak ve yesıl soganı bır tencereye alıp lapa oluncaya dek hasla ... sonra posasını atmadan blenderdan gecır ve iç istediğin kadar... maydonoz ve lımonla tatlandırabılırsın...
aşkolsun bitanem yaa,ne unutması...valla aklım ve kalbim hep sizle...ama vaktim olmuyo foruma girmek için..sınıftaki bilgisayarım MEB dışındaki sitelere kapalı,evde de vaktim yokki!bide anneler günü için program hazırlıyom benim miniklerle,canavarlar perişan ediyolar beni,yorgunluktan ölüyombiz daha çok doğal yollardan vermeye çalışıyoruz çünkü onlar kalıcı olmuyor acı çehreymiş krommuş o tür cart curtlara para wermekten hoşlanmıyoruz dimi kızlar ama lahana yağı kullanan bi arkadasımız war lahanasuyu içenlerde war ayrıca sirkeli ballı suda işe yarıyor mavi beneğin tavsiyesisenağlama(mavi benek girmiyor pek artık werdiya kiloları unuttu bizi )
Müsli'nin bir markası var mı..Yoksa müsli dediğiniz marka mı?Markette görüyorum ama alıp elime incelemedim açıkcası..Ben de nesfit yiyorum ama senin tarifini de deneyeceğim..Tarçına bayılırım,bana da hep aşureyi anımsatır.Tadıda andırırsa HARİKA OLUR YA...sırnaşık şey
Ben birçok marka müsli denedim. Damak tadıma en uygun olan Doğa'nınkilerdi.Sanırım beş-altı çeşidi var. Bunlar içinde favorim ise Prebiyotikli olanı. Prebiyotik mayası ihtiva eden bu çeşiti, bu maya sayesinde bağırsak tembelliğini önlüyor. Senin de benim gibi bu tarz sıkıntıların varsa, sana bu çeşidini öneririm. Büyük marketlerde kolaylıkla bulabilirsin.
Müslide yulaf falan var. Pirinç ya da buğday patlağı gibi bir ürün değil. Bildiğim kadarıyla arpa-yulaf tarzı olanlarına müsli deniliyor bunların.
Ayrıca senle konuşurken dikkat edeceğim İmla Kurallarına. Genelde dikkat etmeye çalışıyorum ama büyük harf kullanmaktan hoşlanmıyorum. kaydirigubbakcemile3
Yukarıdaki büyük harfler sana özeldi. hihoyyyt
Çok teşekkür ederim Sabuncum..
Akşamları sadece çorba olayı aslında oldukça uygulanabilir birşey..Akşam az ve hafif yemek hepimizin bildiği gibi işin püf noktası..Tarif olarak da aklıma geldikçe paylaşıcam canımcım..:enbuyukkk:
Teşekkür ediyorum canım bende hazır çorba içemiyorum kolay kolay . . .
Metalik bi tad alıyorum . . . :dilcikar:
sabuncum, ben de içemezdim. ama bu saray çorbaları serisi gercekten harika. bir tanesini dene. pişman olmazsın. çünkü ben de sen gibiydim kaydirigubbakcemile2
sabuncum, ben de içemezdim. ama bu saray çorbaları serisi gercekten harika. bir tanesini dene. pişman olmazsın. çünkü ben de sen gibiydim kaydirigubbakcemile2
Müsli'nin bir markası var mı..Yoksa müsli dediğiniz marka mı?Markette görüyorum ama alıp elime incelemedim açıkcası..Ben de nesfit yiyorum ama senin tarifini de deneyeceğim..Tarçına bayılırım,bana da hep aşureyi anımsatır.Tadıda andırırsa HARİKA OLUR YA...sırnaşık şey
Ben birçok marka müsli denedim. Damak tadıma en uygun olan Doğa'nınkilerdi.Sanırım beş-altı çeşidi var. Bunlar içinde favorim ise Prebiyotikli olanı. Prebiyotik mayası ihtiva eden bu çeşiti, bu maya sayesinde bağırsak tembelliğini önlüyor. Senin de benim gibi bu tarz sıkıntıların varsa, sana bu çeşidini öneririm. Büyük marketlerde kolaylıkla bulabilirsin.
Müslide yulaf falan var. Pirinç ya da buğday patlağı gibi bir ürün değil. Bildiğim kadarıyla arpa-yulaf tarzı olanlarına müsli deniliyor bunların.
Ayrıca senle konuşurken dikkat edeceğim İmla Kurallarına. Genelde dikkat etmeye çalışıyorum ama büyük harf kullanmaktan hoşlanmıyorum. kaydirigubbakcemile3
Yukarıdaki büyük harfler sana özeldi. hihoyyyt
Hayır hayatım rica ederim benimle konuşurken falan dikkat edin gibi bir anlam çıkmışsa çok üzülürüm.
Sadece bu benim görüşüm,dikkat edilmesi güzel Türkçemizi daha da güzelleştirir mesajını vermek istedim.Yazılar ne şekilde yazılırsa yazılsın,hepsine saygım sonsuz..Benim de hızlı yazmaktan kaynaklanan kimbilir ne hatalarım oluyordur.
Bu arada ben de aslında büyük harfle yazılan yazılardan hoşlanmıyorum ama bunlar eğer bir bağırma ve öfkeyi ima ediyorsa.Eğer yazan kişinin içindeki neşeyi ve heyecanı ifade ediyorsa da aksine ekrana gülücükler dağıtıyorum..
Haa bir de kesinlikle Doğa'nın prebiyotikli müslisini deniyicema.s.
Çok acıktım ben yemeğe gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?