60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 ayda 10 kılo bence yuksek bır hedef... işi sıkı tutman lazım. ben 10 kılo verdım ama anca 4 ayda...
kolay gelsin...

Lunam benim kullandığım Müsli de sanırım Doğanındı. Light Müsli Keten Tohumlu yazıyo üstünde. Ben onu seviyorum.. Sanki diğerlerine göre daha hafifmiş gibi geliyo psikolojik olarak.. Light yazıyo ya üstünde..hihikaydirigubbakcemile3

Gün içerisinde işle ilgili okadar çok mail atıyorum ki artık el alışkanlığı olmuş.. Ki burda yazarken çok da özenli yazmıyorum açıkçası.. Aslında dediğin gibi herzaman muntazam yazmak lazım ama işte.. İnsan kolayına geldiği gibi, bir de konuşuyormuş gibi yazıyo..

Teşekkür ediyorum canım bende hazır çorba içemiyorum kolay kolay . . .
Metalik bi tad alıyorum . . . :dilcikar:

Bende hazır çorbadan metalik bi tat alıyorum.. Sabunummm ilk defa benimle aynı tadı aan biriyle karşılaşıyorum...:dance:

Benekli aplam kıyamam sanaaaa... Anaokulu örtmenimisin senn???
Çok güzel bir meslek.. Ben yuva öğretmeni olsaydım sanırım dünyanın en mutlu insanı olurdum...

Çok acıktım ben yemeğe gidiyorum..

Afiyet olsun şekerimmm...cokacimcoook

bende çooook acıktım ama bugünkü yemek faslını bitirdiğim için yiyemiyorum :1no2:

Valla bende yemicektim ama eve bi geldim annem, söylemesi ayıp, balık yapmış. Haliyle balıkla salata yedim..
Ama onda bişey yok.. Birazdan spor yapıcam.. Yakarım hehe..:dance:

Verirsin canım ama 2 ayda 10 kilo verebilmek için hiç kaçamak yapmaman lazım sanırım..fisfisfis
Ama sen motivasyonunu yüksek tut.. Ozamana kadar yine taş gibi olursun sen merak etme anacımm.. Sporunu ihmal etme sakın..:dance:hihoyyyt

Canım ben Hacer in muhallebisini yapıyorum canım tatlı istediğinde ki o da o kadar hafif ve lezzetli oluyor ki . . .
Ellerine sağlık bunuda denemek gerek senden onay almış lakin . . . sositososito

Sabuncumm ben Hacer'in muhallebi tarifini kaçırmışım herhalde...zahmet olmazsa tekrar yazar mısın...kaydirigubbakcemile3

Canım benim çok yaratıcısın...afiyet olsun...en light tarif kesinlikle seninki...alkisalkisalkis

Canım sen istersin de paylaşmaz mıyım ben...:asigim: müsait olduğum her an sana çorba tarifi yazacağım...bende tarif bol...a.s

Benim favori hazır çorbam da "TUTMAÇ ÇORBASI"...Bizim ailenin en sevdiği hazır çorba...

GÜNAYDIIIN laelaelaelaelae
BUGÜN KENDİMİ ACAİP İYİ HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜÜÜ 64.2 kaydirigubbakcemile2
BUGÜN SABAH DUŞUMDAN SONRA TARTILDIM KENDİMLE GURUR DUYUYORUMMM :hooray:

Canım çok tebrikler...alkisalkisalkis Biz de seninle gurur duyuyoruz...:asigim:

kızlar tartıldım 400 gr daha vermişiiiim delikafadulden net kilomu pazar günü söylerim artık
ama spor yapmadığım için sıkılaşmadım spor yapcam bugünden itibaren

pazar gününe kadar daha kaç 400 gr. verirsin tebrikler canım...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kizlarrrrrrr size sabah sekeri getürdüüümmmm

Ben yerimmm o sabah şekerini... o ne güzel gözler öyle...

bu nazar boncukları da anne şeker için...(azimli şeker) tebrikler...:1hug:

cvb_ne canım bence 2 ayda 10 kilo çok değil, haftada 1.250 gr ideal bence

lunapiena Şeniz

derinn inşallah pazara kadar daha veririm canımm

Flyyy
afiyet olsun şekerim benimde annem yapsa kıyamaz yerdim

yok güzelim anaokulu değil sınıf öğretmeniyim,bu yıl birinci sınıfları okutuyorum,nasıl tatlılar anlatamam...bi daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum :sm_cool: nasıl böyle genç kalıyorum zannediyosunuz:):)çocuklarla yaşarken yaşlanmak ne mümkün:):)

bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...
kızmayın ama bana,öyle iyi hissediyorumki kendimi şuanda

İki ay sporunu çok sıkı aksatmadan yaparsan kaçamaklar yapmazsan verebilirsin. :)) İnşallah gönlünün istediği gibi çok güzel bir gelin olursun.

bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...

Arada kaçamakalar olur mavibenek ablam. Ayda bir kaçamak yapmışsın çokmu. :içelim:

pırlantam sağolasın,o kadar kusur kadı kızındada olur dimi???

bu akşamşamki kaçamağı saymazsak işte bugün yediklerim:
sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kibrit kutusu peynir,3 zeytin,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:çeyrek simit,şekersiz sütlü kahve
akşam:sadece az balık
nasıl???

iyi geceler canlarım...bu gece rüyanızda yazın olacağınız çıtır halinizi görün:)amaaa biz bu rüyayı gerçek yapıcaaaaaaz :dance: ıNSAN HAYALLERı KADAR BÜYÜKTÜR!!!

Allahım ne olur oğlumun karşısına da mavibenek gibi bir öğretmen çıkart.:Saruboceq:.Aminnn !!!! (Şu sıralar bu konu ile fazlasıyla meşgulum de)

Hımmm nereden icap etti bakayım:içelim:Kutlama falan mı vardı yoksa..Bence çok iyi yapmışsın hiç bişeycik olmaz merak etme..Tabii her akşam tekrar etmediğin sürece..yerimseniben

Anlaşıldı balık yanında içilmiş şaraplar galiba.Rengide büyük olasılıkla beyazdır...Afiyetler olsun..kaydirigubbakcemile3

merhaba mavi beneklim...senkronize olamıyoruz bir türlü bu günlerde..
ii ki yapmışsın o kaçamağı.. en tatlı kaçamaklardandır o..

yarın ben de planlıyorum benzer bir kaçamak kaydirigubbakcemile3

ii geceler...

Olsun benekli aplam oda çok bişey farketmiyo yine minicik minicik insanlarla uğraşıyorsun.. Muhteşem birşey gerçekten.. Şu dünyada beni çocuklar kadar mutlu eden birşey daha yok.. Bide onları sen yetiştitiyorsun.. Onlar ilerde koca adam olucak ve sen onlara bakıcaksın.. Ay müthiş bişey.. Eli öpülesi kadınsın..a.s.a.s.a.s.

Ohhh afiyet olsun aplam.. Arada olur böyle şeyler.. Her diyette haftada bir birkaç kadeh içki verilir..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba.ben aranıza yeni katıldım kızlar.ya lutfen bana yardım edin.beni de aranıza alın.bende zayıflamak istiyorum.hemde çokkkkkk:Saruboceq:

Hoşgeldin anacım.. Buraya gelmekle zayıflamak için en büyük adımı atmış bulunuyorsun.. Kendini çıtır bil canım..kaydirigubbakcemile5

Aplam sen hiç bişey yememişsin amaaaa..... Aaaaaaaaa... :1shok::bbo:
Tabi aç karnına içkide güzel kafa yapar hihihikaydirigubbakcemile3

iyi geceler canlarım...bu gece rüyanızda yazın olacağınız çıtır halinizi görün:)amaaa biz bu rüyayı gerçek yapıcaaaaaaz :dance: İNSAN HAYALLERİ KADAR BÜYÜKTÜR!!!

Harikasın aplam...alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt

:asigim:

Günaydın çilekli donduymalayııımmmm...:icecream::icecream:

Bugün çok zor uyandım yaa.. Uyumak istiyorummm...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Karnımda aç zaten..
Ne yesemküüüüüüüüüüüüüüüüü.....:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…