bende çooook acıktım ama bugünkü yemek faslını bitirdiğim için yiyemiyorum :1no2:
Müsli'nin bir markası var mı..Yoksa müsli dediğiniz marka mı?Markette görüyorum ama alıp elime incelemedim açıkcası..Ben de nesfit yiyorum ama senin tarifini de deneyeceğim..Tarçına bayılırım,bana da hep aşureyi anımsatır.Tadıda andırırsa HARİKA OLUR YA...sırnaşık şey
Teşekkür ederim canım..Çıtırcık kısmına da İYİŞALLAHHH...kaydirigubbakcemile2
Ya çok alakasız olacak ama senin bir de hangi tarafını çok beğeniyorum biliyor musun ''YAZARKEN NOKTALAMA İŞARETLERİNE DİKKAT ETMENE''.Bunun içinde bu özeni gösteren sana ve senin gibi özenli arkadaşlara çokkk teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3a.s.
Teşekkür ediyorum canım bende hazır çorba içemiyorum kolay kolay . . .
Metalik bi tad alıyorum . . . :dilcikar:
aşkolsun bitanem yaa,ne unutması...valla aklım ve kalbim hep sizle...ama vaktim olmuyo foruma girmek için..sınıftaki bilgisayarım MEB dışındaki sitelere kapalı,evde de vaktim yokki!bide anneler günü için program hazırlıyom benim miniklerle,canavarlar perişan ediyolar beni,yorgunluktan ölüyom
öpüyom hepinizi yerimseniben
Çok acıktım ben yemeğe gidiyorum..
bende çooook acıktım ama bugünkü yemek faslını bitirdiğim için yiyemiyorum :1no2:
arkadaşlar merhaba hepinize desteginizden dolayı cok teşekkür ederim süper bi yer burası motivasyonlar cok güzel ben 2 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum siz hepiniz bişeyler denemişsiniz ve yazmışsınız ben ac duramıyorum öyle bir pis bogazlıgım var cokacimcoook bende k flaakes aldım ona başlıyorum bide aksatmatsam sabah yürüyüşüm var
Canım ben Hacer in muhallebisini yapıyorum canım tatlı istediğinde ki o da o kadar hafif ve lezzetli oluyor ki . . .
Ellerine sağlık bunuda denemek gerek senden onay almış lakin . . . sositososito
KIZLAAAR TATLIMI YİYORUM GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞŞŞ :)
BENİM DİYET USULÜ YALANCI TAVUK GÖĞSÜNÜN TARİFİNİDE VEREYİM
1 LİTRE YARIM YAĞLI SÜT
2 BARDAK KEPEK UNU(BENİM KEPEK UNU 4/1 UNUNDA BEYAZ UNLA KARIŞIK SÖKEDEN O ŞEKİLDE ALMIŞTIM.YOKSA KEKLERİM KABARMIYO kaydirigubbakcemile3)
2 BARDAK ESMER ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
(BARDAK YAZANLAR KAHVE FİNCANI)
HEPSİNİ KAYNAYANA KADAR SÜREKLİ KARIŞTIRDIM
OCAKTAN ALDIKTAN SONRA İÇİNE 1 YEMEK KAŞIĞI LİGHT BECEL VE 1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN KOYDUM.SONRA 15 DAKKA KADAR MİKSERLE ÇIRPTIM
BORCAMI ISLATTIM ÜZERİNE DÖKTÜM SABAHTA ÜZERİNE TARÇIN İLAVE ETTİM.VE ŞİMDİDE ARA ÖĞÜN OLARAK AFİYETLE YİYORUM cokacimcoook
Bu arada hanımlar çorbaları araştırıyorum akşamları sadece çorba içeceğim sanıyorum bi kaç akşamdır tarhana yapıp içiyorum gayet doyduğumu hissediyorum . . .
Hem besleyici hem oldukça hafif . . . Akşam öğünü için gayet ideal . . .
Çorba tarifleri paylaşabilir misiniz ?
talep alınca deneyp beğendiklerimi listeleyeyim dedim ;
1. kaşık börek çorbası (5dk önce yaptım,aksamki mönüm)
2. toyga çorbası
3. yüksük çorbası
4. Alaca çorbası
5.yuvalama çorbası
6.kafkas çorbası(lahanalı ve havuçlu)
7. Bademli tavuk çorbası
yöresel olmayanlardan da Düğün çorbasını çok beğeniyorum.
kızlar isim verdiğim tüm çorbalar denenmiştir. Tecrübeyle Sabittir. deneyin bayılacaksınız.
GÜNAYDIIIN laelaelaelaelae
BUGÜN KENDİMİ ACAİP İYİ HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜÜÜ 64.2 kaydirigubbakcemile2
BUGÜN SABAH DUŞUMDAN SONRA TARTILDIM KENDİMLE GURUR DUYUYORUMMM :hooray:
kızlar tartıldım 400 gr daha vermişiiiim delikafadulden net kilomu pazar günü söylerim artık
ama spor yapmadığım için sıkılaşmadım spor yapcam bugünden itibaren
kizlarrrrrrr size sabah sekeri getürdüüümmmm
günaydin kizlarrrrr
bu sabah kalktim öyyyle bi incelik hissettim kendimde
tabi hemen mezroyu aldim ölctümmm :teytey: yine incelmisim cok mutluyum yaaaaa
ve dayanamadim tartildim inanamadimmm 63,5 kiloyum ya rüya gibi 3 günde 1,5 kilo vermisimm
:dance: :dance: :hooray: :dance: :dance:
yok güzelim anaokulu değil sınıf öğretmeniyim,bu yıl birinci sınıfları okutuyorum,nasıl tatlılar anlatamam...bi daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum :sm_cool: nasıl böyle genç kalıyorum zannediyosunuz:):)çocuklarla yaşarken yaşlanmak ne mümkün:):)Lunam benim kullandığım Müsli de sanırım Doğanındı. Light Müsli Keten Tohumlu yazıyo üstünde. Ben onu seviyorum.. Sanki diğerlerine göre daha hafifmiş gibi geliyo psikolojik olarak.. Light yazıyo ya üstünde..hihikaydirigubbakcemile3
Gün içerisinde işle ilgili okadar çok mail atıyorum ki artık el alışkanlığı olmuş.. Ki burda yazarken çok da özenli yazmıyorum açıkçası.. Aslında dediğin gibi herzaman muntazam yazmak lazım ama işte.. İnsan kolayına geldiği gibi, bir de konuşuyormuş gibi yazıyo..
Bende hazır çorbadan metalik bi tat alıyorum.. Sabunummm ilk defa benimle aynı tadı aan biriyle karşılaşıyorum...:dance:
Benekli aplam kıyamam sanaaaa... Anaokulu örtmenimisin senn???
Çok güzel bir meslek.. Ben yuva öğretmeni olsaydım sanırım dünyanın en mutlu insanı olurdum...
Afiyet olsun şekerimmm...cokacimcoook
Valla bende yemicektim ama eve bi geldim annem, söylemesi ayıp, balık yapmış. Haliyle balıkla salata yedim..
Ama onda bişey yok.. Birazdan spor yapıcam.. Yakarım hehe..:dance:
Verirsin canım ama 2 ayda 10 kilo verebilmek için hiç kaçamak yapmaman lazım sanırım..fisfisfis
Ama sen motivasyonunu yüksek tut.. Ozamana kadar yine taş gibi olursun sen merak etme anacımm.. Sporunu ihmal etme sakın..:dance:hihoyyyt
arkadaşlar merhaba hepinize desteginizden dolayı cok teşekkür ederim süper bi yer burası motivasyonlar cok güzel ben 2 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum siz hepiniz bişeyler denemişsiniz ve yazmışsınız ben ac duramıyorum öyle bir pis bogazlıgım var cokacimcoook bende k flaakes aldım ona başlıyorum bide aksatmatsam sabah yürüyüşüm var
bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...
kızmayın ama bana,öyle iyi hissediyorumki kendimi şuanda
pırlantam sağolasın,o kadar kusur kadı kızındada olur dimi???İki ay sporunu çok sıkı aksatmadan yaparsan kaçamaklar yapmazsan verebilirsin. :)) İnşallah gönlünün istediği gibi çok güzel bir gelin olursun.
Arada kaçamakalar olur mavibenek ablam. Ayda bir kaçamak yapmışsın çokmu. :içelim:
hoşgeldin aramıza,zayıflamak için doğru adrestesin a.s.merhaba.ben aranıza yeni katıldım kızlar.ya lutfen bana yardım edin.beni de aranıza alın.bende zayıflamak istiyorum.hemde çokkkkkk:Saruboceq:
yok güzelim anaokulu değil sınıf öğretmeniyim,bu yıl birinci sınıfları okutuyorum,nasıl tatlılar anlatamam...bi daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum :sm_cool: nasıl böyle genç kalıyorum zannediyosunuz:):)çocuklarla yaşarken yaşlanmak ne mümkün:):)
bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...
bu akşamşamki kaçamağı saymazsak işte bugün yediklerim:
sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kibrit kutusu peynir,3 zeytin,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:çeyrek simit,şekersiz sütlü kahve
akşam:sadece az balık
nasıl???
merhaba.ben aranıza yeni katıldım kızlar.ya lutfen bana yardım edin.beni de aranıza alın.bende zayıflamak istiyorum.hemde çokkkkkk:Saruboceq:
yok güzelim anaokulu değil sınıf öğretmeniyim,bu yıl birinci sınıfları okutuyorum,nasıl tatlılar anlatamam...bi daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum :sm_cool: nasıl böyle genç kalıyorum zannediyosunuz:):)çocuklarla yaşarken yaşlanmak ne mümkün:):)
merhaba.ben aranıza yeni katıldım kızlar.ya lutfen bana yardım edin.beni de aranıza alın.bende zayıflamak istiyorum.hemde çokkkkkk:Saruboceq:
bu akşamşamki kaçamağı saymazsak işte bugün yediklerim:
sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kibrit kutusu peynir,3 zeytin,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:çeyrek simit,şekersiz sütlü kahve
akşam:sadece az balık
nasıl???
iyi geceler canlarım...bu gece rüyanızda yazın olacağınız çıtır halinizi görün:)amaaa biz bu rüyayı gerçek yapıcaaaaaaz :dance: İNSAN HAYALLERİ KADAR BÜYÜKTÜR!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?