ebru şallı dediki 2 hafta bile düzenli plates yaparsanız farkı göreceksiniz dedi gerçekten plates bu kadar kısa zamanda etkilimi ? yapanlar faydsasını anlatsın bir zahmet :)
yok canım ne yaptın sen 10 da uyunur mu hiç:26:9.30 da yatıyorum işte kızzzzzzzzzzzzzz,anneme çekmişim ben tavukgillerdenim bende,çok severim uykuyu,içip hemencik yatıyorum,sütte uykuyu dahada bir getiriyor tabi
cnm hergün yazıoruz.olmasa sölemeyiz.bi kaç gün önce ölçülerimi yazmıştım tekrar yazamıcam valla ama sana şu kadarını söleim belimde 11 göbeğimde 4 bsenimde 6 cm incelme oldu.ayrıca ne yaptysam gitmeyen selülitleim de gtti çok az kaldı.1 aydır pilates,2 aydır kardio yapıorum.
tek başına pilates kilo verdirmez kardioyla desteklenmesi gerekir pilates şekllenme içindir cnm.
afiyet olsun cnm çok güzell
ben bu arada 2 cam sildim salonun yerlerini sildim perdeleri koydum makineye çorba yaptım şimdi yemek yapıcam perdeleri takıcam inş.
kız maşallah ne o öyle erkenden
ben o saatte anca oturuyorum tvnin karşısına
gece yatmasın bilmem ama sabah kalkmasını biliyorum malesef((
hafta içi tv izlemiyorum canımcım,biz tv izleyince kızımla laptop eline alıp odasına kapanıp çizgifilm izliyor,sadcece hafta sonu izliyoruz bu nedenle yapacak bir işim yoksa yatıyorum hmen
kıızzzzzzzzzzzz famirrrrrrrrrrrryok canım ne yaptın sen 10 da uyunur mu hiç:26:9.30 da yatıyorum işte kızzzzzzzzzzzzzz,anneme çekmişim ben tavukgillerdenim bende,çok severim uykuyu,içip hemencik yatıyorum,sütte uykuyu dahada bir getiriyor tabi
maşallah pek de hamarat kızımız
kızlar ben muhasebeciyim nişanlıyım :) 1,60 boy 55 yada56 yada 54 kilo olabilirim:) ekmekle aram yoktur tatlıya bayılırım hugocuk tan beri takip ediyorum aslında yazdıklarınızı ama işim yoğun benim
sürekli muhabbete kalamıyorum tek derdim 50 kilo ve bel bölgemden kurtulmak, tek başına plates değil leslie yapmaya da çalışıyorum :) hatta sekerli çayı bu topik sayesinde bıraktım :) okuduklarım faydalı oluyo ama sizin kadar biligili olmadığım için sizin menülere yorum yapamıyorum :)
kızlar ben muhasebeciyim nişanlıyım :) 1,60 boy 55 yada56 yada 54 kilo olabilirim:) ekmekle aram yoktur tatlıya bayılırım hugocuk tan beri takip ediyorum aslında yazdıklarınızı ama işim yoğun benim
sürekli muhabbete kalamıyorum tek derdim 50 kilo ve bel bölgemden kurtulmak, tek başına plates değil leslie yapmaya da çalışıyorum :) hatta sekerli çayı bu topik sayesinde bıraktım :) okuduklarım faydalı oluyo ama sizin kadar biligili olmadığım için sizin menülere yorum yapamıyorum :)
kıızzzzzzzzzzzz famirrrrrrrrrrrrsen beni öldürceeeeennn uyu uyu 9.30 da uyu bişi olmaz uykuda siniodur o süt..
ayy saol cnmutandımvalla kaçgündür erteliorum bari bugün yapayım dedim
kıızzzzzzzzzzzz famirrrrrrrrrrrrsen beni öldürceeeeennn uyu uyu 9.30 da uyu bişi olmaz uykuda siniodur o süt..
ayy saol cnmutandımvalla kaçgündür erteliorum bari bugün yapayım dedim
canım öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah
bel bölgesi için tatlıdan şekerden abur cuburdan uzat duracaksın ve bunu yaparsan 2 haftada faydasını görürüsün sporla beraber
ben ilk başladığımda göbek deliğimin üstünden belim 80 cmdi, ama şimdi 72-73 cm geliyo, daha 2 gün önce ölçtüm
tatlı yemiyorum desem yeridir ama tabi arasıra tadına bakıyorum çünkü ben de normalde tatlıyı çok seven biriyim ama artık canım çekmiyor
evde kocişe bi tepsi tatlı yapıyorum ve bazen ben yediriyorum ona, bi çatal bile almadğım oluyo canım çekmediği için
ama şu var ben yemiyorum dedim ve yemedim, dayandım yani
bide yiyince arkasını getirenlerden değilim çok şükür, kendimi tutabiliyorum, bi rahatsızlığım da yok bununla ilgili
sen birden bırakamazsan azalt, 1-2 çatal al bırak ama bunu yaptığında devamı geliyosa ve bunu engelleyemiyosan sen de insülin direnci olasilir, kan değerlerine falan bi baktrman gerekebilir bu yüzden
evde olunca çeşit bol olur tabi de bir de desi var cnm,etle aram pek yok,sebze olsa zaten kurufasulye değilde onu yapardım,2 çocukla dışar çıkıpta alamıyorum hiçbişey,mecbur eşimi bekliyorum.evet tabi ki ama evde sanırım bu nedenle farklı bişeyler uydurulabilir,ben en kötü sebze haşlarım yada tavuk çıkarrım bir perça onu yerim,yada yumurta haşlanabilir ne bilim işte evde olunca çeşit bol olur
maşallah ya çok tatlı,Allah bağışlasınYok tabi.
YouTube - MOV04804
cnm hergün yazıoruz.olmasa sölemeyiz.bi kaç gün önce ölçülerimi yazmıştım tekrar yazamıcam valla ama sana şu kadarını söleim belimde 11 göbeğimde 4 bsenimde 6 cm incelme oldu.ayrıca ne yaptysam gitmeyen selülitleim de gtti çok az kaldı.1 aydır pilates,2 aydır kardio yapıorum.
tek başına pilates kilo verdirmez kardioyla desteklenmesi gerekir pilates şekllenme içindir cnm.
.
kendi adima ts ediyorum,cok faydalandim canimmaşlaaah topiğimiz kalabalıklaştı yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz dioum kilo verenleri tebrk ediorum.
geçmişi okudum ama herkese tek tek cvp yazmak ne mümkün.
pilatesimi yaptım geldim.çok güzeldi.karın kalça günüydü yandı karnım kalçam.çok mutluyumm
şimdi aklımda kaldığı kadarıyla herkese bişi yazam.golden moon arkadaşımız demişki herşeyi yesek yürüyüş yapsak olmazmı?
cvp: olmaz cnm ben çok denedim 2 ay boyunca haftada 6 gün 3-4 km yürüdüm herşeyi yedim 1 gr.gitmedi
gitmez nie mi? herkese verdiğim örneği sanada veriyim.1 dilim yaşpastayı eritmek için 9 km yürümek gerekiomuş.gündüz akşama kadar 1 dilim yaşpasta yanında neler yediğini düşün ve nekadar yürümen gerekir sence?bi yandan yürüyüp bi yandan yesenkyine olmuo cnm
en iyisi herşedyden abartmadan yemek.birde öğlen ve akşam menülerinde 1 kase çorba salata yoğurt gördüğüm arkadaşlar oldu.çok yanlış böle kilo verilmez kızlar kas ve su gider o da çok kısa zmanda geri alınır.nerdenmi biliorum 100 kilodan 67 e düşen ve sonra tüm kilolarını alan kuzenimnden.
tabiki herşeyi yicez kızlar ben buraya geleli 2 ay olucak 1 hafta sonra 6-7 kiloya yakın verdim.bu süreçte neler yemedimki?hamburger,pataes kızartması,pizza,iskender,baklava,...vs. ama dengelemeyi bilerek... pizza yediğim gün sabah dilim ekemek yemiştim mesela öğlen ekmeksiz yemiştim.akşamda 2 dilim kepekli hamurdan pizza yedim.ilk haftalarda sadece hafta sonu kendime ödül günü yaptım.ama şimdi abartmadan 2-3 günde bir tatlı da yiyorum başka şeylerde ama bu 1-2 kaşık 1-2 çatal.
her gün 2 bardak süt veya yoğurt mutlaka yenmeli.yağ yakımını hzılandırdığı nı defalarca söledik. hergün meyve mutlaka yenmeli.
yapılan EN BÜYÜK YANLIŞ ekmek yememek(hülya hariç) ekmekde bulunan vitamin minarel vb. bşka hiç bi besnden tam karşılanmıo.günde 3-4-5 dilim ekemk yenmeli.çorbada yemekte pirinç bulgur şehriye varsa ekmek hakkından bi miktar düşülmeli. sabah kahvaltıında krep yemiş bi arkadaş afiyet olsun.nie üzüldünki ekmek yememişsin yerine onu yemişsin.bu şeklde dengeliycez.ömür boyu herşey yasak olamaz.şimdi yemezsek b, süre sonra saldırrız herşeye.
aralarda kuru meyve.leblebi,kuruyemiş 5 fındık 5 badem gibi, marul,normal meyve,salatalık domates, süt yoğurt istenrse diyet büsküvi yenilebilr. ama 3-4 d,yet büsküvinnde 1 dilim ekmek yerine geçtiğini unutmayın.yemekten korkmayın yiyin.YEMEMEKTEN KORKUN.az yenerek kilo verilmez. SAĞLIKLI BESLER,NEREK KİLO VERİLİR.
ha birde spor en makbul spor haftada 3-4 defa 1 gün arayla yapılan en az 45 dk. en fazla 1 saat yapılan spordur.abartmaya gerek yok güçsüz kalırsınız.sıkışalma ve şkllnemk için se pilates.
şimdilk aklıma gelneler aklımda olanlar bunlar.çok bilmişce ve ukala yazmış olduğumu düşünenler olabilr. sadece burdan öğrendiklerim ve internetten dr.lardan öğrendiğim şeyler bunlar.amacım sadece yardımcı olmak ben mutlu oldum kilo verdim herkes olsunhepinizi öptüm
Kızlar öğle yemeğim
3yk pırasa yemeği
1 yemek tabağı yeşil salata
1 kase yoğurt
2 köft kadar haşlanmış tavuk
ok deneyecegim pilatesi ama nivea yi da SIKILastiriyor diye okudum,saol cnm
önce afiyet olsun tatlim sonrada seni tebrik ediyorumnazar degmesin
sindiriosundur ohoo daha kaç saat var yatmana.10 da uyumuosan tabiben en son 10.30 da yiorum akşam meyve aram oda. benmki sinioki kilo veriorum senikide sinioki veriosun
bu arada kızlarınızla yaptıklarınız anlattıkça çocuk doğurasım gelio:26:ama daha çok erken zaten bayılırım kız çocuklarınaerkekleride severim tabi..Allah vakti zmanı gelnce herkese nasip etsin olanlarda analı babalı büyüsn inş.
genel olrak güzel cnm akşamki ara fazla olmuş ama olsun herzman olmaz moralini bozma regl ikende ben hep devam ettim vermeye ama her bünye bir olmaya bilir.veremzsen üzülme.birde sıkılaşmak için pilates yap cnm nivea nasıl bişi bilmiorum ama leslie bir kardio sporu yağ yaktırır yürüyüş te öle ama pilates gibi egzersizler de kasları çalıştrır.bölgesel yağ yakılır ve sıkılaştırır.bn pilatesin acaip faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim
utanma utanma
senin kocişin seni niye aldığı belli, hem hamarat hem tatlı dilli e boy pos da var, akıllı adammış kocişin
evet evet bu o muziprakkase:) yazışından belli bu kadar özellk bi arada tesadüf olabilrmi?başka bir nicle giriyormuydunrakakslı bişeydi sanırım
estafirullah cnm.o senn tatlı lığın güzel görüşün.utanma utanma
senin kocişin seni niye aldığı belli, hem hamarat hem tatlı dilli e boy pos da var, akıllı adammış kocişin
senin kocanında seni niye aldığı belli oluyor tepsi tepsi tatlı yap hiç tadına bakma,al tebsiyi önüne kocana ellerinle yedir,kaldımı öyle keyif ayol bu zmanda.sülüman bile böyle hürmet görmeiştir yani hürremden
senin kocanında seni niye aldığı belli oluyor tepsi tepsi tatlı yap hiç tadına bakma,al tebsiyi önüne kocana ellerinle yedir,kaldımı öyle keyif ayol bu zmanda.sülüman bile böyle hürmet görmeiştir yani hürremden
evet evet bu o muziprakkase:) yazışından belli bu kadar özellk bi arada tesadüf olabilrmi?yazı stili bi aynı.eğer oysan söle kız...bişi demiyzcez sözzz..bende hatta geçen rastgele gördüm muzip banlanmış yada üyelikten çıkmışş öle görünüo.ozman bu byük ihtimalle o
estafirullah cnm.o senn tatlı lığın güzel görüşün.
ilhiiii famir ağzına sağlıkk bebişimmmm valla ne güzel sölemişsin
ara ögünüm bu arada kizlar:
500 ml su
2 kuru kayisi
25-30 adet beyaz leblebi
ögle yemeginden sonra 1,5 saat ev temizledim.Yemegi hazmetmede baya baya faydasi oldu :))) simdi banyoyla devam edecegim ,görüsürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?