60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ebru şallı dediki 2 hafta bile düzenli plates yaparsanız farkı göreceksiniz dedi gerçekten plates bu kadar kısa zamanda etkilimi ? yapanlar faydsasını anlatsın bir zahmet :)

canım sen biraz kendinden bahsetsen aslında,önceki sayfalarada bakabilirisn neler yaptığımız,neler yedikelrimiz,yedikelrini yaptıklarını yazarsan biz de sana destek oluruz

yok canım ne yaptın sen 10 da uyunur mu hiç:26:9.30 da yatıyorum işte kızzzzzzzzzzzzzz,anneme çekmişim ben tavukgillerdenim bende,çok severim uykuyu,içip hemencik yatıyorum,sütte uykuyu dahada bir getiriyor tabi

kız maşallah ne o öyle erkenden
ben o saatte anca oturuyorum tvnin karşısına
gece yatmasın bilmem ama sabah kalkmasını biliyorum malesef ((

maşallah pek de hamarat kızımız

kız maşallah ne o öyle erkenden
ben o saatte anca oturuyorum tvnin karşısına
gece yatmasın bilmem ama sabah kalkmasını biliyorum malesef ((

hafta içi tv izlemiyorum canımcım,biz tv izleyince kızımla laptop eline alıp odasına kapanıp çizgifilm izliyor,sadcece hafta sonu izliyoruz bu nedenle yapacak bir işim yoksa yatıyorum hmen

hafta içi tv izlemiyorum canımcım,biz tv izleyince kızımla laptop eline alıp odasına kapanıp çizgifilm izliyor,sadcece hafta sonu izliyoruz bu nedenle yapacak bir işim yoksa yatıyorum hmen

anladım canım
aslında en güzeli, ne güzel uykunu alıyosun
ben gece yatamıyorum ama sabah o uyku o kadar tatlı geliyo ki yataktan kalkması çok zor geliyo o yüzden

şimdi de uykum var misal
gece 1 de yattım, sabah 7 de kalktım
bugün çok da yoruldum
ama eve gidip uyuyamam işte
gürdüz uykum yoktur hiç

kızlar ben muhasebeciyim nişanlıyım :) 1,60 boy 55 yada56 yada 54 kilo olabilirim:) ekmekle aram yoktur tatlıya bayılırım hugocuk tan beri takip ediyorum aslında yazdıklarınızı ama işim yoğun benim
sürekli muhabbete kalamıyorum tek derdim 50 kilo ve bel bölgemden kurtulmak, tek başına plates değil leslie yapmaya da çalışıyorum :) hatta sekerli çayı bu topik sayesinde bıraktım :) okuduklarım faydalı oluyo ama sizin kadar biligili olmadığım için sizin menülere yorum yapamıyorum :)

yok canım ne yaptın sen 10 da uyunur mu hiç:26:9.30 da yatıyorum işte kızzzzzzzzzzzzzz,anneme çekmişim ben tavukgillerdenim bende,çok severim uykuyu,içip hemencik yatıyorum,sütte uykuyu dahada bir getiriyor tabi
kıızzzzzzzzzzzz famirrrrrrrrrrrrsen beni öldürceeeeennnuyu uyu 9.30 da uyu bişi olmaz uykuda siniodur o süt..

maşallah pek de hamarat kızımız

ayy saol cnmutandımvalla kaçgündür erteliorum bari bugün yapayım dedim

canım öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah
bel bölgesi için tatlıdan şekerden abur cuburdan uzat duracaksın ve bunu yaparsan 2 haftada faydasını görürüsün sporla beraber

ben ilk başladığımda göbek deliğimin üstünden belim 80 cmdi, ama şimdi 72-73 cm geliyo, daha 2 gün önce ölçtüm
tatlı yemiyorum desem yeridir ama tabi arasıra tadına bakıyorum çünkü ben de normalde tatlıyı çok seven biriyim ama artık canım çekmiyor
evde kocişe bi tepsi tatlı yapıyorum ve bazen ben yediriyorum ona, bi çatal bile almadğım oluyo canım çekmediği için
ama şu var ben yemiyorum dedim ve yemedim, dayandım yani
bide yiyince arkasını getirenlerden değilim çok şükür, kendimi tutabiliyorum, bi rahatsızlığım da yok bununla ilgili
sen birden bırakamazsan azalt, 1-2 çatal al bırak ama bunu yaptığında devamı geliyosa ve bunu engelleyemiyosan sen de insülin direnci olasilir, kan değerlerine falan bi baktrman gerekebilir bu yüzden

başka bir nicle giriyormuydunrakakslı bişeydi sanırım

kıızzzzzzzzzzzz famirrrrrrrrrrrrsen beni öldürceeeeennnuyu uyu 9.30 da uyu bişi olmaz uykuda siniodur o süt..

ayy saol cnmutandımvalla kaçgündür erteliorum bari bugün yapayım dedim

utanma utanma
senin kocişin seni niye aldığı belli, hem hamarat hem tatlı dilli e boy pos da var, akıllı adammış kocişin

senin kocanında seni niye aldığı belli oluyor tepsi tepsi tatlı yap hiç tadına bakma,al tebsiyi önüne kocana ellerinle yedir,kaldımı öyle keyif ayol bu zmanda.sülüman bile böyle hürmet görmeiştir yani hürremden

evde olunca çeşit bol olur tabi de bir de desi var cnm,etle aram pek yok,sebze olsa zaten kurufasulye değilde onu yapardım,2 çocukla dışar çıkıpta alamıyorum hiçbişey,mecbur eşimi bekliyorum.
maşallah ya çok tatlı,Allah bağışlasın

maşallah süpersin

kendi adima ts ediyorum,cok faydalandim canim
Kızlar öğle yemeğim

3yk pırasa yemeği

1 yemek tabağı yeşil salata

1 kase yoğurt

2 köft kadar haşlanmış tavuk

ok deneyecegim pilatesi ama nivea yi da SIKILastiriyor diye okudum,
utanma utanma
senin kocişin seni niye aldığı belli, hem hamarat hem tatlı dilli e boy pos da var, akıllı adammış kocişin

başka bir nicle giriyormuydunrakakslı bişeydi sanırım
evet evet bu o muziprakkase:) yazışından belli bu kadar özellk bi arada tesadüf olabilrmi?yazı stili bi aynı.eğer oysan söle kız...bişi demiyzcez sözzz..bende hatta geçen rastgele gördüm muzip banlanmış yada üyelikten çıkmışş öle görünüo.ozman bu byük ihtimalle o

utanma utanma
estafirullah cnm.o senn tatlı lığın güzel görüşün.

ilhiiii famir ağzına sağlıkk bebişimmmmvalla ne güzel sölemişsin

ara ögünüm bu arada kizlar:
500 ml su
2 kuru kayisi
25-30 adet beyaz leblebi

ögle yemeginden sonra 1,5 saat ev temizledim.Yemegi hazmetmede baya baya faydasi oldu :))) simdi banyoyla devam edecegim ,görüsürüz....

iyi akşamlar kızlar,eşim gelir birazdan,bende oğluşla pilavı koyayım,yarın sabah uğrarım yine:79:

o da ondan keyif alıyo
özellikle pc başında oyun oynarken böyle oluyo genelde :))))

sağol canımmm
ben de seviyorum ama yaa, yaptıklarım öyle hapur hupur hüpletmesi hoşuma da gitmiyo değil yani :)))

ara ögünüm bu arada kizlar:
500 ml su
2 kuru kayisi
25-30 adet beyaz leblebi

ögle yemeginden sonra 1,5 saat ev temizledim.Yemegi hazmetmede baya baya faydasi oldu :))) simdi banyoyla devam edecegim ,görüsürüz....

canım afiyeit olsun, bişi kalmamıştır bence zaten bu yediklerinden, ev işi beni spordan daha fazla yoruyo çünkü
ayrıca eline koluna sağlık, güle güle kirlet canım :))

kızlar ben çıkıyorum
eve gideyim daha eivi toplucam
yarın da süpürürüm evden gitmeden
pis bırakmiyim evi dimi ama:))

akşam burda olursanız görüşürüz, zaten kociş de yok gelirim sanırım ben de
herkese iyi akşamlar ve şimdiden afiyet olsun ve kaçamaksız olsun inşallah, hepinizi öpüyorum :)))

Maşşlah maşşlah ne konuşmuşunuz sobaydı kzımdı çamaşırdı buşalıktı spordu derken akşam oldu valla yeşil çayımı içiyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…