sağol cnmcanım ben z.yağlı ve 1 yk kaşığı yağla yapıyorum ve ayırmıyorum, kocişe de o şekilde yapıyorum, sadece pilavları ayırıorum ben
o da alıştı ama, geçen gün dışarda dürüm yemiş sonra midesi rahatsız olmuş halbuki her zaman yediği yerden yemiş ama ben de dedim yağlı gelmiştir, alıştın sen de benim yağsız yemeklerime, ondan dokunmuştur diye
o da sağolsun o konuda bana zorluk çıkarmıyo
hem çalış hem her türlü yemeği ayrı yap, ben altından kalkamama zati, bu kadarcık da bencilliğim olsun ama dimiii
tmm yemekleri öyle yapayım,ayırabildiklerimi ayırayımbeyaz 16 çorba çok olmuş canım.ekmeği mutlaka ye yememezlik yapma.
canım çorbalara tereyeğını sonradan koyarsın zaten galiba sende yağını katmadan önce kendine ayır biraz.yemekler içinde fazla kullanmamaya gayret et yada üşenmezsen eğer kendine ayrı yapman lazım.
1 tencere yemeğe ne kadar koyuyorsun mesela? Tüm yemeklere mi katıyorsun?
Kolesterol değerleriniz nasıl acaba, bir baktırsanız...
valla ya ben ağzımı açtığım o günden beri seni bir yoğunluktr aldı gidior ama ama ama ben böle olsun istememiştimkiiisen nazarını değdir değdir sonrada famir niye yok deşaka bir yana valla son 3 gündür fazla yoğunum ,girdiğim zmanlardada ancak sizi okuyayım diyorum sonra bişeyler yazamadan yine işim çıkıyor yemeğimi yazayım öyleyse hemencecik
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında yapılmış,başemel sosluydu derisiye birlikte sosu üzerinden sıyırdım ,yemedim)
salata(yağsız tuzsuz)
işte bu kadarrrrrrrr,yorum plssssssssssssssssss
cnm arada kaynamışsındır uçuo sayfalar maşallaaah.bi mutfağa geldim gttim kaç sayfa olmuşşşkimsecikler beni sallamamışşşbihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm
afiyet olsun cnm çok güzel balık zaten mutlaka yemeliyz en az hafta 1 kez.Bu yazışmalardan sonra gidip kendime çavdar ekmeği aldım 1 dilim yedim ama korktum yerken:) ilginç geldi günler sonra ekmek yemek:))) yanında yağsız salata ve light ton balığı yedim bir kase.nasıl olmuş sizce ?bayada doydum:)))
afiyet olsun cnm da keşke 3 kepçe yerine 1 kepçe olsaydı çorbada yanına 4-5 kaşık sebze yemeği olsaydı.öğle yemeğim geç kaldı biraz ama şimdi yiyiyorum kuzuları uyuttum anca işte
3 kepçe erişteli yoğurt çorbası
3 yk yoğurt
5 yaprak marul ufacık keşke büyük olsaydı
çorba çok oldu ama ekme yok yanında olur mu ki acep?
cnm ben eskiden bol tereyağ azıcık z.yağı yada mısr özü koyuodum şimdi tam tersini yapıorum.z.yağ sıvıyağve bazen çok az tereyağ çorbalar ve yemeklere,pilavlara daha çok koyuorum zaten ya 1 kaşık alıorum yada 2.eşim tat ağzıyla yesn pilavıdakızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?
Kahvaltı sonrası ara öğünüm;
2 küçük kivi
30 dk pilates yaptım
Öğle yemeğim;
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
2 tavuk inciği (haşlanmış)
1 turp
1 küçük havuç
1 közlenmiş kırmızı biber
1 saat sonra 1 kuru incir yedim
Şimdi ne yesem ne yesemmm...
1 bardak süt içeceğim (az kahveli ve tarçınlı )
.
Nugyacığım hoşgeldin tatlımçok sevindim kilo vermiş olmana tebrik ediyorum canımın içi
Arzuhalcim canım tebrik ederim kilo vermişsin heps de gidecek işallah tüm fazlalıkların
Kızlaaar bn de 64.5 olmuşum gözden kaçarsa diye tekrar bilgi vereyim:13::13::13: katkınız çok büyük bu güzelliklerde hrkese tekrar tekrar teşekkürler :13::13:
Hepsi gidecek hepsiii hepimizin tüm fazlalkları gidecek kzlarcımmm inşallah,durmak yok yola devaaammmm
sağol cnm
tmm yemekleri öyle yapayım,ayırabildiklerimi ayırayım
evet ya çorba çok oldu ama doymazdım yoksa evde ekmek yok hiçama keşke diyet bisküi yeseydim yanında aklıma gelmedi ki hiç neyse geçti artık,ama çok sağol cnm yorum için,ona göre ayar çekerim bundan sonra
değerlerde sorun yok cnm,baktırmıştık daha önce,bugün koca bir tencere çorba yaptım bizim koca tenceremiz 7-8 kişilik diyeyeim,2 yk koydum çok mu ki?
50-59 topiği mii? Devrimden azarı yedin, uyarıyı aldın ne yüzle gittin oraya hee :)
Zayıflayınca da kilo koruma programı uyguluyorum dersin. Takip etmezsek arada yine tombul olabiliriz.
Famir, yine kızım uykuda ve mutfak beni bekler.
Git hadi git desene.
Akşama yemek te yok hala. Düdüklüye bir kapuska koysam da yemek işi hallolsa iyi olacak.
ya biliyorumaynı olduğunu,krufasulye koydum etli pişmedi,bu hafta evde yoktuk pazara da çıkmadık tabi,evde pek bişi kalmammış,mısır gevreğini de sabah yedik,aynı olmadın dedim diyoğurt çorbasının yanında yoğurt yemen iyi olmuş değişik besinler almış olmuşsunafiyet olsun canımcımda sebze veya et türü bişeyler yok mu
ay famir kız çok güldüm valla şimdi arkadaşlarda durmuş bana bakıyorlar bizemi gülüyosun diyolarbaşka yiyecek bişey kalmamıştır belki yoğurt yemek zorunda kalmıştır
evet ya fazla kaçtı neyse ama bakrız bundan sonrasına,tmm cnm öyle yapayım bendeafiyet olsun cnm da keşke 3 kepçe yerine 1 kepçe olsaydı çorbada yanına 4-5 kaşık sebze yemeği olsaydı.
cnm ben eskiden bol tereyağ azıcık z.yağı yada mısr özü koyuodum şimdi tam tersini yapıorum.z.yağ sıvıyağve bazen çok az tereyağ çorbalar ve yemeklere,pilavlara daha çok koyuorum zaten ya 1 kaşık alıorum yada 2.eşim tat ağzıyla yesn pilavıdaölçmüorum göz kararı koyuorum 2-3 yemek kaşığı oluodur.
16:
2 yk tereyağı koskaca bir tencere için bile çok ama çoook fazla.Hele ki günlük yemekler için.Bir davet falan veriyor olursun, belki o zaman ancak.
Bir de hergün yemeklere konulan miktarı düşününce...
Famir, yine kızım uykuda ve mutfak beni bekler.
Git hadi git desene.
Akşama yemek te yok hala. Düdüklüye bir kapuska koysam da yemek işi hallolsa iyi olacak.
ay famir kız çok güldüm valla şimdi arkadaşlarda durmuş bana bakıyorlar bizemi gülüyosun diyolarbaşka yiyecek bişey kalmamıştır belki yoğurt yemek zorunda kalmıştır
kızlar kim kaç kiloydu şuan kaç kilo oldu merak ediyorum :)
öğlen
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt
ara öğün
2 adet kuru incir yedim
priene ben çalıştığım için mi bilmiyorum ama kızımın yanındayken onun 1 dakikasını bile kaçırmak istemiyorum,doya doya gözlemlemek,bu günlerinin kıymatini bilömek istiyorum.o kadar çabuk büyüyorlarki,hiçbir anını kaçırmmak lazım bu nednle bütün işlerini o uyurken yap,bol bol onun yanında ol derim
öğlen
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt
ara öğün
2 adet kuru incir yedim
prienecim senn miniğin pilates videosu vardıya onun linkini tekrar verrmisin.çok şekerdi yadün aklıma geldi eşime anlattım o da çok merak etti.sakıncası yoksa tabi?
2 haftadır 68 kiloyum çıldırmak üzereyimbu rapor hoş olmadı sanırım
bende 79.400 düm şu anda 67.600 üm
BOY KAÇ :) daha önce kaç kilo idin peki
öğlen
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt
ara öğün
2 adet kuru incir yedim
boy kaç ? sen süpersin vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?