60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol cnm
tmm yemekleri öyle yapayım,ayırabildiklerimi ayırayım
evet ya çorba çok oldu ama doymazdım yoksa evde ekmek yok hiç ama keşke diyet bisküi yeseydim yanında aklıma gelmedi ki hiç neyse geçti artık,ama çok sağol cnm yorum için,ona göre ayar çekerim bundan sonra
1 tencere yemeğe ne kadar koyuyorsun mesela? Tüm yemeklere mi katıyorsun?
Kolesterol değerleriniz nasıl acaba, bir baktırsanız...

değerlerde sorun yok cnm,baktırmıştık daha önce,bugün koca bir tencere çorba yaptım bizim koca tenceremiz 7-8 kişilik diyeyeim,2 yk koydum çok mu ki?

valla ya ben ağzımı açtığım o günden beri seni bir yoğunluktr aldı gidior ama ama ama ben böle olsun istememiştimkiiiafiyet olsun cnm ekmek de yemişsin aferin sana

kimsecikler beni sallamamışşş bihoşgeldin dien bile yoq çok üzüldüm
cnm arada kaynamışsındır uçuo sayfalar maşallaaah.bi mutfağa geldim gttim kaç sayfa olmuşşşhoşgeldnnnnn

afiyet olsun cnm çok güzel balık zaten mutlaka yemeliyz en az hafta 1 kez.
afiyet olsun cnm da keşke 3 kepçe yerine 1 kepçe olsaydı çorbada yanına 4-5 kaşık sebze yemeği olsaydı.

kızlar bide şey sorucam,eşim tereyağlı sever yemekleri,daha çok kalorili mi oluyor şimdi,gerçi az koyup yağsız yerinden ben alıyorum ama,ne yapsam ki?
cnm ben eskiden bol tereyağ azıcık z.yağı yada mısr özü koyuodum şimdi tam tersini yapıorum.z.yağ sıvıyağve bazen çok az tereyağ çorbalar ve yemeklere,pilavlara daha çok koyuorum zaten ya 1 kaşık alıorum yada 2.eşim tat ağzıyla yesn pilavıdaölçmüorum göz kararı koyuorum 2-3 yemek kaşığı oluodur.

afiyet olsun cnm çok güzel olmuşşşş

nerudacığımmm cnm tebrk ediorum seni neredeyse benm başlangıç kiloma gelmişsin ohh ne güzeltebrk ederim tatlım.uçak maceran çok fena olmuş bizdde hep chek in i internetten yapıoruz bak faydası işte..neyse cnm sağ salim ulaştın.çok güzrl tatlım.beklioruz seni yine

bravo brovoooooooooooooooooooooooo

bnede 1saat sporumuyaptım geldim ögleye geçde kaldım
1portakal
4kaşıknesfit
2yk yogurt
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim

2 yk tereyağı koskaca bir tencere için bile çok ama çoook fazla.Hele ki günlük yemekler için.Bir davet falan veriyor olursun, belki o zaman ancak.
Bir de hergün yemeklere konulan miktarı düşününce...

50-59 topiği mii? Devrimden azarı yedin, uyarıyı aldın ne yüzle gittin oraya hee :)

Zayıflayınca da kilo koruma programı uyguluyorum dersin. Takip etmezsek arada yine tombul olabiliriz.

ne azarı ne uyarısı prieneciğim bir lafa bakarım,bir de söyleyene bakarım ... diye laf var bilmem bilirmisin.ekndi ekndine söylendi gitti işte,benim için ceavp vermeye bile değmeyecek kişilikte

Famir, yine kızım uykuda ve mutfak beni bekler.
Git hadi git desene.
Akşama yemek te yok hala. Düdüklüye bir kapuska koysam da yemek işi hallolsa iyi olacak.

Git hadi git desene.
Akşama yemek te yok hala. Düdüklüye bir kapuska koysam da yemek işi hallolsa iyi olacak.

priene ben çalıştığım için mi bilmiyorum ama kızımın yanındayken onun 1 dakikasını bile kaçırmak istemiyorum,doya doya gözlemlemek,bu günlerinin kıymatini bilömek istiyorum.o kadar çabuk büyüyorlarki,hiçbir anını kaçırmmak lazım bu nednle bütün işlerini o uyurken yap,bol bol onun yanında ol derim

yoğurt çorbasının yanında yoğurt yemen iyi olmuş değişik besinler almış olmuşsunafiyet olsun canımcımda sebze veya et türü bişeyler yok mu
ya biliyorumaynı olduğunu,krufasulye koydum etli pişmedi,bu hafta evde yoktuk pazara da çıkmadık tabi,evde pek bişi kalmammış,mısır gevreğini de sabah yedik,aynı olmadın dedim di
ay famir kız çok güldüm valla şimdi arkadaşlarda durmuş bana bakıyorlar bizemi gülüyosun diyolarbaşka yiyecek bişey kalmamıştır belki yoğurt yemek zorunda kalmıştır

evet ya fazla kaçtı neyse ama bakrız bundan sonrasına,tmm cnm öyle yapayım bende
2 yk tereyağı koskaca bir tencere için bile çok ama çoook fazla.Hele ki günlük yemekler için.Bir davet falan veriyor olursun, belki o zaman ancak.
Bir de hergün yemeklere konulan miktarı düşününce...

priene normalde sıvı yağ ve margarini karıştırım,margarin yerine tereyağ koyarım bazen güzel koksun diye,evet bugün fazla oldu 2 yemek kaşığı çorbayı çok yaptım diye fazla koydum ama abartı bir fazlalık yokmuş1 yk da yetermiş yani,üstü yağ içinde kaldı çorbanınneyse o kısmı alıp döktüm,şimdilik idare eder

Git hadi git desene.

prienecim senn miniğin pilates videosu vardıya onun linkini tekrar verrmisin.çok şekerdi ya dün aklıma geldi eşime anlattım o da çok merak etti.sakıncası yoksa tabi?

kızlar kim kaç kiloydu şuan kaç kilo oldu merak ediyorum :)

öğlen

1 tabak tarhana çorbası
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt

ara öğün
2 adet kuru incir yedim

ay famir kız çok güldüm valla şimdi arkadaşlarda durmuş bana bakıyorlar bizemi gülüyosun diyolarbaşka yiyecek bişey kalmamıştır belki yoğurt yemek zorunda kalmıştır

evet tabi ki ama evde sanırım bu nedenle farklı bişeyler uydurulabilir,ben en kötü sebze haşlarım yada tavuk çıkarrım bir perça onu yerim,yada yumurta haşlanabilir ne bilim işte evde olunca çeşit bol olur

Sürekli yanında olmak çok çok güzel, şükrediyorum ama bu durumda da o uyuduğunda kendine vakit ayırmak istiyorsun.

Uyandı bile :) Elmalı yoğurt hazırlayacağım ona şimdi.O da ara öğününü yesin.

kızlar kim kaç kiloydu şuan kaç kilo oldu merak ediyorum :)

öğlen

1 tabak tarhana çorbası
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt

ara öğün
2 adet kuru incir yedim

afiyet olsun. ben 64 kiloydum şu an 57.1 en son cumartesi tartıldım.çizelgemi tok iken olduğum kiloma göre yapıorum daha çok motive olayım die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…