60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaar napıyosunuuuuz ben aramı yaptım saat 6 gibi 2 kepekli yulaflı bisküvi 1 bardak yağsız süt yarım portakal

Biraz fazla oldu ama öğlen ekmek yememiştim şimdi akşam da yemem bisküvileri o yüzden yedim acıkmıyım abartı diye,bir de akşam bir tanıdığımıza davetliyiz sağolsun hiç aNTEPLİ İBİ DEĞİLLERDİR KAHVALTI FALAN HAZIRLAR ŞİMDİ BİZE ÜSTÜNE DE KAHVE-MEYVE FALAN O YÜZDEN RAHATIM BELKİ 1 DİLİM EKMEK DE AKŞAM YERİM VE KAHVALTILIK BİŞEYLER SONRA DA Bİ MEYVE İNŞAAH. BUGÜN 3 DİLİM EKMEK YEMİŞ LURUM Kİ NORMAL:26:

Kalanchoecim afiyet olsun çok dengeli ve sağlıklı olmuş menün bence tatlı da bi çatal olduktan sonra en doğal hakkın balım afiyet olsun

akşam menüm

3 yk makarna
1 tavuk baget
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu

herkese iyi akşamlar

pilatesimi de yaptım
karın videosuydu karnım hala acıyo walla hareketleri tam yapamama rağmen
bide tam yapsam napardım bilmiyorum :))
neyse o günlerde gelicek inşallah
bide sabah yapınca daha rahat olur sanırım
ben tüm günün yorgunluğuyla yapıyorum, daha zor oluyo

neyse, akşam yemeğimi yazayım şimdik
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1 .5 kepçe çorba
1 salata tabağı brokolim vardı, 1/3ünü yiyebildim
ekmek yok

bi tane muz attım dolaba
bide bugün 8 yk yğurt yedim ama dolapta açık süt var, gitmeden bitirmek istiyorum, sizce napim sütlü kahve içeyim mi yoksa atılırsa atılsın mı?

afiyet olsun canım akşam menüsü gayet şık olmuş
süt konusunda canın ne istiyorsa onu yap tatlım ama içmekle zorlanacağını düşünüyorsan at gitsin derim. severek içeceksen şimdiden afiyet olsun canım

teşekkür ederim canım
walla şimdilik daha tokum, duruma doğru bi bakayım bide yine kabızlık sorunu çekmeye başladım, belki bu yüzden içmem

iyi aksamlar arkadaslar

yemek öncesinde bir ara daha yaptim

1 salatalik
1/2 havuc
4 adet taze üzüm

aksam: 4 yk mantar sote
2 köfte kadar kirmizi et
3 yk bulgur pilavi
2 yk yogurt
1 corba kasesi salata

ara 1 elma bol tarcinli
1 petibör bisküvi
1 kupa yesil cay

akşam menünde et süt sebze tahıl grubu çok dengeli
ara öğünlerin de güzel

2 tane kivi yedim

afiyet olsun canım

canım akşam menüsü süper, afiyet olsun
sen bu işi kaptın :)))

ama bisküviyi yemesen de olurmuş, gerçi gerisini istemediyse canın sorun olmaz o kadarcık da :))

ben de 1 tane tarçınlı muz ve demleme yeşil çay içtim bi kupa, içinde tane karabiber, karanfil ve tarçın da vardı demlenirken :)))

sagol eswcim
akşam menünde et süt sebze tahıl grubu çok dengeli
ara öğünlerin de güzel
sagol canim,ara ögünlerde SIKINTIM olmuyor degil ama düzelecek,gececek insallah.sen nasilsin daha iyisindir insallah?

spora bravoooooooo
menunde çokgüzel afiyet olsun canım

Ay ben arada<gene bişi yiyemedim.. sokaklarda sürtmekten...
akşam da fazla kaçırdım galiba...:26:
bu arada yemek yapamamış kaynanam o yüzden kahvaltı gibi yedik..
yazayım bari ...
3-4 yk soğan,domates,biber sote.. yumurtasız menemen hesabı
1 kk beyaz peynir
3 dilim çok tahıllı ekmek
1 tk da fındıkezmesi...
bide çay..

şimdi de yeşil çay içiyorum..

akşam benim 5tane baget ızgara 3köftekadar etmiştir
2kaşıkda pıarasa yemegi

spora bravoooooooo
menunde çokgüzel afiyet olsun canım

sana da afiyet olsun canım da keşke bi yoğrut bi salata bişi yeseydin :))

muzu yedim üstüne bide yeşil çay içtim demleme

belki kahve de yaparım kendime :))

daha tam beceremiyorum pilatesi ama elimden geleni yapıyorum işte, tam ayva oldu göbüş, hepsini aşağıya yığdım resmen, göbek deliğinin altı 80 cm zaten, maşallah kocaman :))
eriticem onu da, azimliyim

arayapsaydın canım çok yemezdin yanında leblebi gezdir yersin arada ama ekemek çok yemdiysen bügün dengelemişolursun 3dilim fazla olmuşama 5olmadıyd aidareederüzülme yaniçok kötü bişey yok menünde

canım ekmek fazla olmuş akşam için
ayrıca ezme çok şekerli ama gerisi gelmediyse sorun yok :))

arayapsaydın canım çok yemezdin yanında leblebi gezdir yersin arada ama ekemek çok yemdiysen bügün dengelemişolursun 3dilim fazla olmuşama 5olmadıyd aidareederüzülme yaniçok kötü bişey yok menünde

sabah yarım simit yemiştim işe geç kaldığımdan dolayı
başka da ekmek yemedim bugün.
bide akşam işte...
Yarın daha dengeli olacağım.. çünkü evdeyim..
tabi yemek yapabilirsem...

tavuk tok tutuyo ya ondan çok bişey aramadım yanında yogurdumu arada yedim cenım eriri erir canım baksan sen gelmişin maşşlah hedefine bende sabah akşam yapıyodum ama durdu çokgeliyo diye 1saat yapıyom artık banada eskiler olmuyodu oluyo çoksevinçliyim bir beş kilodaha versem iyiolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…