geçmiş olsun cnm.tedavini ol ozman daha güzel kilolar verirssn inş.Allah şifa versn
ayy akşam çok güzel valla yakın olsam da gelsem sana farmasi en sevdiğim şeyler birarada makarna yanında kompostoya bayılırım tavuk ve bamya yada öle. ıımmmm:) nefis afiyet olsun şimdeden.
hoşgeldn nugyacım.kilo vermisşn ne güzel tebrk ederim .evet hugocuk gtti ama arada uğruyor keşke hep burda olsa ama öle istedi malesef.tekrar gelse çok sevirm ama ısrar da edemiorum.kendi bilir.kolay gelsn cnm sana.
öğle yemeğim kızlar
1.5 kepçe tel şehriye çorbası
4-5 yemek kaşığı yeşil mercimek sebze sote
3 kaşık yoğurt
yeşil salata
yarım dilim kepekli ekmek
ahhh canımmmmmmmmmmmmmmmm,özlemezmiyim kzı valla çok özledim hatta sen yoksun diye terkettim topiği 50-59 topiğine geçtimmmmmmözlediğim dışındakiler şakaydı tabiki burada birsürü çok sevgili arkadaşım var bırakıp gidermiyim sizi hiç,valla dün akşam düşündümde ben zayıflasam bu kızları nası bırakacam dedim valla ,hiç olmadı zayıfladığı halde forumdan ayrılamayanlar başlığı altında toplanırız bizde olmamı hacı yaaaaa
akşam 17.30 dan sonrakileri okuyorum sabah gelince işe bir baktım enson bir rkadaşa cevap verip yok olmuşsun vallla dedim neruda böyle selamsız sabahsız çekip gitmez birşeymi oldu acaba diye düşündüm,neyseki yetişebilmişsin,çok sevindim canım,oradaki günelrinin kıymatini bil bize fazla takılma annenin babanın yanında ol,hasret gider bol bol emi.menünde çoookk güzel herzamanki gibi
aaa evt gözden kaçmış vallaaa,tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr46:eee sen beni geçiyosun napcaz şimdi,hani kilodaştık,hani kardeştik hani ha haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tebrik ederim neruda
Ben de şaşıyorum zaten o kafalarla o uçaklar nasıl uçabiliyorlar diye.Neyse ki girip kontrol etmişsin.
Süper olmuş daha ne olsun.Afiyet olsun :)
1 tencere yemeğe ne kadar koyuyorsun mesela? Tüm yemeklere mi katıyorsun?
Kolesterol değerleriniz nasıl acaba, bir baktırsanız...
tatlım hoşgeldin
çok sevindim kilo vermene
hugo arasıra uğruyo ama tabi burda olması gibi olmuyo malesef
afiyet olsun canım
hepsi çok güzel :)))
canım çok güzel, tavuğun derisin sıyırman da çok iyi olmuş, afiyetler olsun :)))
canımmmmm gözün aydın, kavuştun annene babana
onlar da ne güzel karşılamışlar, mutlu etmişler seni
ayrıca tebrik ediyorum ve devamını bekliyorum giden kilocuklarınnnn
veee afiyet olsun, hepsi çok güzelll bence
afiyet olsun canım
ekmek yersen daha tok tutar seni ve esmer kemek vücuda da çok faydalı
canım ben z.yağlı ve 1 yk kaşığı yağla yapıyorum ve ayırmıyorum, kocişe de o şekilde yapıyorum, sadece pilavları ayırıorum ben
o da alıştı ama, geçen gün dışarda dürüm yemiş sonra midesi rahatsız olmuş halbuki her zaman yediği yerden yemiş ama ben de dedim yağlı gelmiştir, alıştın sen de benim yağsız yemeklerime, ondan dokunmuştur diye
o da sağolsun o konuda bana zorluk çıkarmıyo
hem çalış hem her türlü yemeği ayrı yap, ben altından kalkamama zati, bu kadarcık da bencilliğim olsun ama dimiii
nerudacığım bu arada tebrik ediyorum canım seni unutmuşum kusura bakmainşallah hep böyle kilolar veririz
bravo brovoooooooooooooooooooooooo
bnede 1saat sporumuyaptım geldim ögleye geçde kaldım
1portakal
4kaşıknesfit
2yk yogurt
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
valla ya ben ağzımı açtığım o günden beri seni bir yoğunluktr aldı gidior ama ama ama ben böle olsun istememiştimkiiiafiyet olsun cnm ekmek de yemişsin aferin sana
cnm arada kaynamışsındır uçuo sayfalar maşallaaah.bi mutfağa geldim gttim kaç sayfa olmuşşşhoşgeldnnnnn
afiyet olsun cnm çok güzel balık zaten mutlaka yemeliyz en az hafta 1 kez.
afiyet olsun cnm da keşke 3 kepçe yerine 1 kepçe olsaydı çorbada yanına 4-5 kaşık sebze yemeği olsaydı.
cnm ben eskiden bol tereyağ azıcık z.yağı yada mısr özü koyuodum şimdi tam tersini yapıorum.z.yağ sıvıyağve bazen çok az tereyağ çorbalar ve yemeklere,pilavlara daha çok koyuorum zaten ya 1 kaşık alıorum yada 2.eşim tat ağzıyla yesn pilavıdaölçmüorum göz kararı koyuorum 2-3 yemek kaşığı oluodur.
afiyet olsun cnm çok güzel olmuşşşş
nerudacığımmm cnm tebrk ediorum seni neredeyse benm başlangıç kiloma gelmişsin ohh ne güzeltebrk ederim tatlım.uçak maceran çok fena olmuş bizdde hep chek in i internetten yapıoruz bak faydası işte..neyse cnm sağ salim ulaştın. çok güzrl tatlım.beklioruz seni yine
Kızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Bakıyorum daaaa beni özlemiş, merak etmiş, hasretle anmış, sevgiyle kucaklamışsınız
Çok teşekkür ediyorum ben de bu ilginize layık olmaya çalışarak öncelikle 64.5 kg olduğumuz müjdelemek isterim:13::13: inşlah daa hepsi gidecek bu fazlalıkların böyle böyle
Annem de babam da çok incelmiş buldu beni annem söylemesen ben seni 60kg falan sanardım dedi, babam bile!! ki kolay kolay demez çok incelmişsin popo gitmiş dedi ama daha avr gitmeli bol bol spora devam dedi canlarım benim nasıl mutlu ettilr beni çokk şükür
Gelelim yol macerama, 1 ay önce 27 ocak 12.45 için aldığım bilet dün akşam check ın işlemi için nete girdiğimde nasıl olduysa 26 ocak 23.30 tarhi oluvermişti,gözlerime inanamadım bir de 2 gün önce annem sorunda sisteme girp bakmıştım ve kopyaladım gönderdim anneme 27 ocak 12.45dii yani thy neler yapıyor bilmedimakşamdan girmeseydim check ın için resme kaçırmıştım uçağı bu yanlışlığı gördüğüm akşam 8di aradım thy i ma tabii saçma sapan açıklamalar,apar topar hzırlandım da ney se ki yetiştim uçağa ama her şeyde bir hayır var çokşükür sağ salim geldim ve normalde şidi yeni gelmiştim ama iyi oldu gün bölünmedi
Neler yedim
Sabah kalkınca 1 bardak su
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
bol maydonoz
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
kahvltı onrası limonlu yeşil çay
1. ara
yarım çay barağından az beyaz leblebi
yarım ayva
yarım armut (değişiklik olsun dedim)
şimdi de öğle yemeğimi yiycem yazarım yedikten sonra
Ya tek tek alıntı yapıpı bi defada cevaplayamıyoruz sanırım yoksa çok yaoum yapılacak vardı ama hrkse afyet olsun diyim kalanchoecim yazı da süper olmuş çok faydalı gerçekten emeğine sağlıkk
Famiriim özledn mi kuzum beni ben de snei özledim hülyacıım balım öpüyorum herkesi mucukkkkkkk tabii ki:13:
kız cingöz gözün aydın tebrik ederim
merhaba arkadaslar,
umarim gününüz güzel baslamis ve öyle devam ediyordur.
öncelikle dün aksamki ara ögünüm kabustu onu söylemem lazim,yemegi 1 saat erken yemistim bilmem ondan midir nedir,ha bire tikindim durdum yediklerim:
1/2 ayva
2 kuru kayisi
1 avucum kadar leblebi
3 tk meyveli yogurt
2 tam ceviz
1/2 dilim esmer ekmek
valla ne derseniz hakettim biliyorum,öyle baklava,cikolata vs degil ama gece ara ögünü icin cok cok cok fazla biliyorum ama olmadi habire arandim durdum,üzgünüm.Umarim bu haftaki kilo verme durumumu etkilemez((( BIr de adet old. icin(hala devam ediyor) acaba kilo vermem mümkün olur mu bu hafta,ona göre kendimi hazirlayayim,veremezsem hayal kirikligi olmasin.
Gelelim bugünki performansima
sabah ac karnina 700 ml su,1 tk z.yagi
kahvalti:
2 dilim ekmek
1 kk omlet(yagsiz)
1 cay k. kayisi receli(ev yapimi)
1 yk. yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,tatli biber,havuc sögüs
ara:1 ema,1/3 muz,3 yk yogurt,tarcin
Ögle:3 yk.kadar beyaz et
5 yk sebze yemegi
1 dilim ekmek
isten gelir gelmez,nivea dinamik sabahlari yaptim.Artik karar verdim 1 gün lesli,1 gün nivea yapacagim.Sizce iyi olur mu?birazda SIKILasmak istiyorum.
simdiye kadar toplam 1,7 lt su ve koca bir kupa yesil cay ictim.Birazdan ara ögün yapacagim.Böyle....
simdi gecmise bir göz atayim,neler varmis....
kız cingöz gözün aydın tebrik ederim
saol cnmYok tabi.
YouTube - MOV04804
sindiriosundur ohoo daha kaç saat var yatmana.10 da uyumuosan tabiyeşil çayımı içtim üzerine tarçına bandıra bandıra 1 porakal yedimkızlarrrrrr ben sütümü yatmaya yakın içiyorum yani şöyleki akşam zeten 7 gibi ancak yiyorum yemeğimi spor falan derken kızmın yatma vakti geliyor,onunla yarış yaparak süt içme ritüelimizi gerçekleştirdiğimizden saat 9.30 gibi sütümü içip yatıyorum,ee ben sindirebiliyormuyum ki acaba bu sütü uyurken:44:
genel olrak güzel cnm akşamki ara fazla olmuş ama olsun herzman olmaz moralini bozma regl ikende ben hep devam ettim vermeye ama her bünye bir olmaya bilir.veremzsen üzülme.birde sıkılaşmak için pilates yap cnm nivea nasıl bişi bilmiorum ama leslie bir kardio sporu yağ yaktırır yürüyüş te öle ama pilates gibi egzersizler de kasları çalıştrır.bölgesel yağ yakılır ve sıkılaştırır.bn pilatesin acaip faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederimmerhaba arkadaslar,
umarim gününüz güzel baslamis ve öyle devam ediyordur.
öncelikle dün aksamki ara ögünüm kabustu onu söylemem lazim,yemegi 1 saat erken yemistim bilmem ondan midir nedir,ha bire tikindim durdum yediklerim:
1/2 ayva
2 kuru kayisi
1 avucum kadar leblebi
3 tk meyveli yogurt
2 tam ceviz
1/2 dilim esmer ekmek
valla ne derseniz hakettim biliyorum,öyle baklava,cikolata vs degil ama gece ara ögünü icin cok cok cok fazla biliyorum ama olmadi habire arandim durdum,üzgünüm.Umarim bu haftaki kilo verme durumumu etkilemez((( BIr de adet old. icin(hala devam ediyor) acaba kilo vermem mümkün olur mu bu hafta,ona göre kendimi hazirlayayim,veremezsem hayal kirikligi olmasin.
Gelelim bugünki performansima
sabah ac karnina 700 ml su,1 tk z.yagi
kahvalti:
2 dilim ekmek
1 kk omlet(yagsiz)
1 cay k. kayisi receli(ev yapimi)
1 yk. yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,tatli biber,havuc sögüs
ara:1 ema,1/3 muz,3 yk yogurt,tarcin
Ögle:3 yk.kadar beyaz et
5 yk sebze yemegi
1 dilim ekmek
isten gelir gelmez,nivea dinamik sabahlari yaptim.Artik karar verdim 1 gün lesli,1 gün nivea yapacagim.Sizce iyi olur mu?birazda SIKILasmak istiyorum.
simdiye kadar toplam 1,7 lt su ve koca bir kupa yesil cay ictim.Birazdan ara ögün yapacagim.Böyle....
simdi gecmise bir göz atayim,neler varmis....
Kızlar öğle yemeğim
3yk pırasa yemeği
1 yemek tabağı yeşil salata
1 kase yoğurt
2 köft kadar haşlanmış tavuk
cingöz mü hayırrrrrrrrrrr,cimcime olabilir,şirine olabilir ama cingöz olmasın nolurrrrrkızmın sevdiği bir sokak kediisi var kar kara adını cingöz koymuş o geliyo aklıma
Kızlar öğle yemeğim
3yk pırasa yemeği
1 kase yoğurt
saol cnm
sindiriosundur ohoo daha kaç saat var yatmana.10 da uyumuosan tabiben en son 10.30 da yiorum akşam meyve aram oda. benmki sinioki kilo veriorum senikide sinioki veriosun
bu arada kızlarınızla yaptıklarınız anlattıkça çocuk doğurasım gelio:26:ama daha çok erken zaten bayılırım kız çocuklarınaerkekleride severim tabi..Allah vakti zmanı gelnce herkese nasip etsin olanlarda analı babalı büyüsn inş.
genel olrak güzel cnm akşamki ara fazla olmuş ama olsun herzman olmaz moralini bozma regl ikende ben hep devam ettim vermeye ama her bünye bir olmaya bilir.veremzsen üzülme.birde sıkılaşmak için pilates yap cnm nivea nasıl bişi bilmiorum ama leslie bir kardio sporu yağ yaktırır yürüyüş te öle ama pilates gibi egzersizler de kasları çalıştrır.bölgesel yağ yakılır ve sıkılaştırır.bn pilatesin acaip faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim
yok canım ne yaptın sen 10 da uyunur mu hiç:26:9.30 da yatıyorum işte kızzzzzzzzzzzzzz,anneme çekmişim ben tavukgillerdenim bende,çok severim uykuyu,içip hemencik yatıyorum,sütte uykuyu dahada bir getiriyor tabi
cnm hergün yazıoruz.olmasa sölemeyiz.bi kaç gün önce ölçülerimi yazmıştım tekrar yazamıcam valla ama sana şu kadarını söleim belimde 11 göbeğimde 4 bsenimde 6 cm incelme oldu.ayrıca ne yaptysam gitmeyen selülitleim de gtti çok az kaldı.1 aydır pilates,2 aydır kardio yapıorum.ebru şallı dediki 2 hafta bile düzenli plates yaparsanız farkı göreceksiniz dedi gerçekten plates bu kadar kısa zamanda etkilimi ? yapanlar faydsasını anlatsın bir zahmet :)
Kızlar öğle yemeğim
3yk pırasa yemeği
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?