60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil çayımı içtim üzerine tarçına bandıra bandıra 1 porakal yedimkızlarrrrrr ben sütümü yatmaya yakın içiyorum yani şöyleki akşam zeten 7 gibi ancak yiyorum yemeğimi spor falan derken kızmın yatma vakti geliyor,onunla yarış yaparak süt içme ritüelimizi gerçekleştirdiğimizden saat 9.30 gibi sütümü içip yatıyorum,ee ben sindirebiliyormuyum ki acaba bu sütü uyurken:44:

gel gel bacım ne demek
yanına da nasipse kakao pudingli kedili bisküvili tatlı da yapacağım .

Tabi hiç habersiz gidr myim ama öyle ani gelişmeler olunc böyle ldu neyse çokşükür şimdi her şey normale döndü kıymetini biliyorum merak etme babam evde yok annem de biraz yatı gece çok geç yatılar benim yüzümden ben de o raları değrlendiriyorum şimdi yürüyüşümü yaparım koşu bandında inşallah sonra duş:13:

aaa evt gözden kaçmış vallaaa,tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr46: eee sen beni geçiyosun napcaz şimdi,hani kilodaştık,hani kardeştik hani ha haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım ben sen yetiş gaza gl diye yapıyorum hadi hooop famir geeeeelll koş koş koşşş diyeee şimdi e sen de spor falan da başladı sabırlı ol tatlım gidecek hepsi yava da olsa gidecekkkk:13:

Yaa hakikaten Allah korusun yani çokşükür uçuyoruz valla

Sağol canım benim çokşükür gidiyo işte kalanlar da böyle güzel gideek inşallah gideceeeek:13::13:

nerudacığım bu arada tebrik ediyorum canım seni unutmuşum kusura bakmainşallah hep böyle kilolar veririz

Önemli değil tatlm çok sağol hepberaber kurtulucaz inşallah hepsinden şu fazlalıkların :13:

bravo brovoooooooooooooooooooooooo

bnede 1saat sporumuyaptım geldim ögleye geçde kaldım
1portakal
4kaşıknesfit
2yk yogurt
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim

Sağol canım benim darısı başın heperaber incecik fıtıklar olmaya az kaldı:13: afiyet olsun ara da süpermiş

Canım çok sağollll :13: daha ylun başndayım ama gidecek kalalar da inşallah:13:iyi ki netten yapıyorum yoksa bugün havaalanına gider sap gibi kalırdım vallaAllah korudu ama saçmalk yani böyle habersi bi değişiklik neyse vardr bir hayır çokşür geldim sağsalim

kız cingöz gözün aydın tebrik ederim

merhaba arkadaslar,
umarim gününüz güzel baslamis ve öyle devam ediyordur.

öncelikle dün aksamki ara ögünüm kabustu onu söylemem lazim,yemegi 1 saat erken yemistim bilmem ondan midir nedir,ha bire tikindim durdum yediklerim:
1/2 ayva
2 kuru kayisi
1 avucum kadar leblebi
3 tk meyveli yogurt
2 tam ceviz
1/2 dilim esmer ekmek
valla ne derseniz hakettim biliyorum,öyle baklava,cikolata vs degil ama gece ara ögünü icin cok cok cok fazla biliyorum ama olmadi habire arandim durdum,üzgünüm.Umarim bu haftaki kilo verme durumumu etkilemez ((( BIr de adet old. icin(hala devam ediyor) acaba kilo vermem mümkün olur mu bu hafta,ona göre kendimi hazirlayayim,veremezsem hayal kirikligi olmasin.
Gelelim bugünki performansima

sabah ac karnina 700 ml su,1 tk z.yagi
kahvalti:
2 dilim ekmek
1 kk omlet(yagsiz)
1 cay k. kayisi receli(ev yapimi)
1 yk. yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,tatli biber,havuc sögüs

ara:1 ema,1/3 muz,3 yk yogurt,tarcin

Ögle:3 yk.kadar beyaz et
5 yk sebze yemegi
1 dilim ekmek

isten gelir gelmez,nivea dinamik sabahlari yaptim.Artik karar verdim 1 gün lesli,1 gün nivea yapacagim.Sizce iyi olur mu?birazda SIKILasmak istiyorum.
simdiye kadar toplam 1,7 lt su ve koca bir kupa yesil cay ictim.Birazdan ara ögün yapacagim.Böyle....
simdi gecmise bir göz atayim,neler varmis....

annem bende sağolsun benle ve çocuklarla ilgilenmek için dün geldi kadıncağız. bugün de oruç. ben ağır ağır mutfağa doğru gideyim artık 1 .5 saat sonra iftar vakti olacak .hazırlıklarım anca biter .sevgiyle kalın canlar.

akşam ara öğünü için fazla olmuş evet canım,bu durumlarda yoğurdun içine 2 çk kadar kelelogs türü gevrek ekle tarçınla ye bastırıyor canımm
adet dönemin olduğu için ödemden dolayı fazla bile çıkabilirsin amam bu kilo vermediğin anlamına gelmez,şişkinlikten o sakın moralini bozma yola devammmmmmm

ay yazamadım bi türlü videoyu izlemekten
prienecim ben ilk defa gördüm canım videoyu, sanırım sayfaların arasında gözüme ilişmedi

ne tatlı maşallah kızın, Allah nazarlardan korusun

maşallah ne güzel yapıyodu kız öyle,, böyle devam ederse büyüdüğnde lastik kız olur o :))))))

devam etsin bence bırakmasın, ay nasıl tatlıydı ya tam ısırmalık

1 mandalina ile 5-6 kuru üzüm ve 5-6 kırık ceviz yedim, büyüklükleri üzüm kadardı

Kızlar öğle yemeğim

3yk pırasa yemeği

1 yemek tabağı yeşil salata

1 kase yoğurt

2 köft kadar haşlanmış tavuk

ebru şallı dediki 2 hafta bile düzenli plates yaparsanız farkı göreceksiniz dedi gerçekten plates bu kadar kısa zamanda etkilimi ? yapanlar faydsasını anlatsın bir zahmet :)

saol cnm

sindiriosundur ohoo daha kaç saat var yatmana.10 da uyumuosan tabiben en son 10.30 da yiorum akşam meyve aram oda. benmki sinioki kilo veriorum senikide sinioki veriosun
bu arada kızlarınızla yaptıklarınız anlattıkça çocuk doğurasım gelio:26:ama daha çok erken zaten bayılırım kız çocuklarına erkekleride severim tabi..Allah vakti zmanı gelnce herkese nasip etsin olanlarda analı babalı büyüsn inş.

genel olrak güzel cnm akşamki ara fazla olmuş ama olsun herzman olmaz moralini bozma regl ikende ben hep devam ettim vermeye ama her bünye bir olmaya bilir.veremzsen üzülme.birde sıkılaşmak için pilates yap cnm nivea nasıl bişi bilmiorum ama leslie bir kardio sporu yağ yaktırır yürüyüş te öle ama pilates gibi egzersizler de kasları çalıştrır.bölgesel yağ yakılır ve sıkılaştırır.bn pilatesin acaip faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim

cingöz mü hayırrrrrrrrrrr,cimcime olabilir,şirine olabilir ama cingöz olmasın nolurrrrrkızmın sevdiği bir sokak kediisi var kar kara adını cingöz koymuş o geliyo aklıma

Benim de kedim var kara kara ama dı kömürrr boncuğum benim maşalahh valla siz bilirsiniz nasl desneiz kabulum

Kızlar öğle yemeğim

3yk pırasa yemeği

1 kase yoğurt

afiyet olsun canım

benim canım da tavuk çekiyo ama cmt gidicem bi aksilik olmazsa
alsam da olmaz şimdi dimi?

yok canım ne yaptın sen 10 da uyunur mu hiç:26:9.30 da yatıyorum işte kızzzzzzzzzzzzzz,anneme çekmişim ben tavukgillerdenim bende,çok severim uykuyu,içip hemencik yatıyorum,sütte uykuyu dahada bir getiriyor tabi

yok canım ne yaptın sen 10 da uyunur mu hiç:26:9.30 da yatıyorum işte kızzzzzzzzzzzzzz,anneme çekmişim ben tavukgillerdenim bende,çok severim uykuyu,içip hemencik yatıyorum,sütte uykuyu dahada bir getiriyor tabi

hay maşalalh ben 9,30 da daha anca tvnin karşısına geçiyorum yaf
ben de uyku özürlüyüm
gece yatmasını bilmem da sabah kalkmasını biliyorum işte ((

ebru şallı dediki 2 hafta bile düzenli plates yaparsanız farkı göreceksiniz dedi gerçekten plates bu kadar kısa zamanda etkilimi ? yapanlar faydsasını anlatsın bir zahmet :)
cnm hergün yazıoruz.olmasa sölemeyiz.bi kaç gün önce ölçülerimi yazmıştım tekrar yazamıcam valla ama sana şu kadarını söleim belimde 11 göbeğimde 4 bsenimde 6 cm incelme oldu.ayrıca ne yaptysam gitmeyen selülitleim de gtti çok az kaldı.1 aydır pilates,2 aydır kardio yapıorum.
tek başına pilates kilo verdirmez kardioyla desteklenmesi gerekir pilates şekllenme içindir cnm.
Kızlar öğle yemeğim

3yk pırasa yemeği

1 kase yoğurt

afiyet olsun cnm çok güzell

ben bu arada 2 cam sildim salonun yerlerini sildim perdeleri koydum makineye çorba yaptım şimdi yemek yapıcam perdeleri takıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…