60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara ögünüm bu arada kizlar:
500 ml su
2 kuru kayisi
25-30 adet beyaz leblebi

ögle yemeginden sonra 1,5 saat ev temizledim.Yemegi hazmetmede baya baya faydasi oldu :))) simdi banyoyla devam edecegim ,görüsürüz....
afiyet olsun cnm

güle güle bebişim kolay gelsn

bende temzlk aşkıyla aramı gecktrdim.
2 kaşık yoğurt içine 2 mandalina 5-6 fındık tarçın serptim yiorum

şu an mustafa ceceli eksik adlı şarkıyı dinliyorum ara öğün olarakvalla müzik dinlemek benim açlığımı gideriyo şaka değil kızzzzzzzzz,onun yanında birde doğudan doğanım adlı şarkıyı dinlesem fazla mı kaçırmış olurum acaba

afiyet olsun çok güzelmiş
bende yarım çay bardagı leblebiaram

görüşürz bayanlar,hepinize iyi akşamlar diliyorummmmmmmmmmmmmm,yarın sabah görüşürz inşallahhh

OOOO sohbet koyu maşallah maşallah ben de yemekten sonra biraz izimkilerle vakit geçirdim sonra 55dk koşu bandımı yaptım şimdi duşşşş sonra görüşmek üzre kızlar haa buarada duştan sonra ara yapıcam 1 portakal 1 bardak tarçınlı süt

görüşürz bayanlar,hepinize iyi akşamlar diliyorummmmmmmmmmmmmm,yarın sabah görüşürz inşallahhh

Kuzum görüşemedik bugün çok öpüyorummm canım benim görüşmek züre inşallah yarın:13:

hayırlı akşamlar kızlar anca fırsat buldum bugün menüm

kahvaltı:
250 ml su (önce)
1 dilim ıspanaklı börek (ekmek yerine)
1 yemek kaşığı lor peyniri
4 dilim domates
4 dilim salatalık
1 tutam maydanoz
1 şekeriz çay
250 ml su

sabah arkadaşın yanında hastaneye gittim 1,5 saat kadar yürüdüm

ara:
500 ml su
1 yeşil elma

öğlen:
2 kepçe karışık sebze çorbası
4 yemek kaşıgı yumurtalı ıspanak kavurması
1 büyük ayran
ekmek yok

saat 4 de kuranımız vardı kuranda duygusal anlar yaşadım :benim musluklar açıldıben sıkılınca cok yiyorum tabağımı sildim süpürdüm

2 br şekersiz çay
2 tane midye kadar tatlı
1 dilim kek
1 poğaça

akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum bolca su içip meyve yiycem sadece

güle güle bebişimmmm..muckkk
oooh maşallah cnm afiyet olsun

nedir durum? ona göre grubunuza katılacağım.
pardon ne gibi bi durum? herkes gelio katılıo yediğini içtiğini yaptığı sporu yazıo bizde yardımcı oluoruz birbirimize durum bu cnm.

afiyet olsun çok güzelmiş
bende yarım çay bardagı leblebiaram

afiyet olsun cnm.cnm yazmaz olurmuyuz yaw valla ben yetişebildiğim herkese yazmaya çalışıorum.hem iş yapıorum hem yazıorum aarada kaçıo olablr

sagol canım kolay gelsin sana

ayyy cnm 4 e kadar herşey e de güzel gitmiş.ama 4 felaket olmuş:26:.neyse..Allah kabul etssin bidaha olmaz dimi cnm

allah kabuletsin canım çok açıkırsan koca tabak salata yap yeaçıkırsın çünkü

[QUOTE=kalanchoe;17357904]ayyy cnm 4 e kadar herşey e de güzel gitmiş.ama 4 felaket olmuş:26:.neyse..Allah kabul etssin bidaha olmaz dimi cnm[/QUOTE]
olmaz inş. hiç böyle yapmazdım ama işte oldu bir kere
allah kabuletsin canım çok açıkırsan koca tabak salata yap yeaçıkırsın çünkü

yok açıkmam

Bugün uyarınızla ilk defa 1 dilim çavdar ekmeği yedim ya, çok ilginç ilk defa acıkmadım.:))

SABAH:1 kase Kellogs ve yağsız süt
Ara:1 ufak ELMA

ÖĞLEN:ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:3 limonlu diyet biskuvisi
1 ufak elma

Akşam spordan sonra
Lahana çorbası:3 kepçe kadar yiyorum içinde biraz kırmızı mercimek var yanında ayran içerim ve 1 yeşil elma ve mandalina yerim.

Sizce nasıl? Yanlış yaptığım bir şey yok di mi:)?

Son düzenleme:
Arkadaşlar tatloşuma yorumlarınıza teşekkür ederim .

Eşim hala dönmedi işten.Ben de acıktım tabi akşam yemeği öncesi bir ara öğün daha yaptım;

1 kahve fincanından az beyaz leblebi ve
2 minik kare çikolata

Ne zamandır çikolata yememiştim.Yani light yemiştim 1 tane. Neyse ki 2 kareyle yetinebildim.

Herkese şimdiden afiyet olsun.

Afiyet olsun prienecim ben de öğle- akşam arası 2 ara yapıyorum genelde

afiyet olsun cnm sabah ve öğleye tmm ama akşam için çok az cnm.çorba zaten hepimiz içioruz.3 kepçe çorba yerine 1 kepçe iç 4-5 kaşık sebze et yada bakliyat yemeği ya cnm.bence sadece çorba çok az.gündüz çok ağır şeyler yemiş olsan akşam sadece çorba içerek dengelersen ona bişi diemem ama zaten gündüz bişi yemmeişsin.dikkatli ol canım kas ve su kaybı olmasın yağlarının gitmesini istiosan dengeli beslenmen lazım.

benm akşam yemeğim kızlar
1 kepçe tel şehriye çorbası
4-5 kaşık yer elması yemeği
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
salata(marul maydonoz havuç dere otu taze nane)

umarım kociş yine ona yaptığım tatlıdan ağzıma vermez bu akşam
herkese iyi akşamlar kızlarrrr yarın görüşmek üzere inşşş...byeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…