afiyet olsun cnmara ögünüm bu arada kizlar:
500 ml su
2 kuru kayisi
25-30 adet beyaz leblebi
ögle yemeginden sonra 1,5 saat ev temizledim.Yemegi hazmetmede baya baya faydasi oldu :))) simdi banyoyla devam edecegim ,görüsürüz....
kızlar ben çıkıyorum
eve gideyim daha eivi toplucam
yarın da süpürürüm evden gitmeden
pis bırakmiyim evi dimi ama:))
akşam burda olursanız görüşürüz, zaten kociş de yok gelirim sanırım ben de
herkese iyi akşamlar ve şimdiden afiyet olsun ve kaçamaksız olsun inşallah, hepinizi öpüyorum :)))
afiyet olsun cnm
güle güle bebişim kolay gelsn
bende temzlk aşkıyla aramı gecktrdim.
2 kaşık yoğurt içine 2 mandalina 5-6 fındık tarçın serptim yiorum
şu an mustafa ceceli eksik adlı şarkıyı dinliyorum ara öğün olarakvalla müzik dinlemek benim açlığımı gideriyo şaka değil kızzzzzzzzz,onun yanında birde doğudan doğanım adlı şarkıyı dinlesem fazla mı kaçırmış olurum acaba
görüşürz bayanlar,hepinize iyi akşamlar diliyorummmmmmmmmmmmmm,yarın sabah görüşürz inşallahhh
Kuzum görüşemedik bugün çok öpüyorummm canım benim görüşmek züre inşallah yarın:13:
güle güle bebişimmmm..muckkkgörüşürz bayanlar,hepinize iyi akşamlar diliyorummmmmmmmmmmmmm,yarın sabah görüşürz inşallahhh
oooh maşallah cnm afiyet olsunOOOO sohbet koyu maşallah maşallah ben de yemekten sonra biraz izimkilerle vakit geçirdim sonra 55dk koşu bandımı yaptım şimdi duşşşş sonra görüşmek üzre kızlar haa buarada duştan sonra ara yapıcam 1 portakal 1 bardak tarçınlı süt
pardon ne gibi bi durum?nedir durum? ona göre grubunuza katılacağım.
afiyet olsun çok güzelmiş
bende yarım çay bardagı leblebiaram
güle güle bebişimmmm..muckkk
oooh maşallah cnm afiyet olsun
pardon ne gibi bi durum?Herkes gelio katılıo yediğini içtiğini yaptığı sporu yazıo bizde yardımcı oluoruz birbirimize durum bu cnm.
Afiyet olsun cnm.cnm yazmaz olurmuyuz yaw valla ben yetişebildiğim herkese yazmaya çalışıorum.hem iş yapıorum hem yazıorum aarada kaçıo olablr
hayırlı akşamlar kızlar anca fırsat buldum bugün menüm
kahvaltı:
250 ml su (önce)
1 dilim ıspanaklı börek (ekmek yerine)
1 yemek kaşığı lor peyniri
4 dilim domates
4 dilim salatalık
1 tutam maydanoz
1 şekeriz çay
250 ml su
sabah arkadaşın yanında hastaneye gittim 1,5 saat kadar yürüdüm
ara:
500 ml su
1 yeşil elma
öğlen:
2 kepçe karışık sebze çorbası
4 yemek kaşıgı yumurtalı ıspanak kavurması
1 büyük ayran
ekmek yok
saat 4 de kuranımız vardı kuranda duygusal anlar yaşadım :benim musluklar açıldıben sıkılınca cok yiyorum tabağımı sildim süpürdüm
2 br şekersiz çay
2 tane midye kadar tatlı
1 dilim kek
1 poğaça
akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum bolca su içip meyve yiycem sadece
allah kabuletsin canım çok açıkırsan koca tabak salata yap yeaçıkırsın çünkühayırlı akşamlar kızlar anca fırsat buldum bugün menüm
kahvaltı:
250 ml su (önce)
1 dilim ıspanaklı börek (ekmek yerine)
1 yemek kaşığı lor peyniri
4 dilim domates
4 dilim salatalık
1 tutam maydanoz
1 şekeriz çay
25
sabah arkadaşın yanında hastaneye gittim 1,5 saat kadar yürüdüm
ara:
500 ml su
1 yeşil elma
öğlen:
2 kepçe karışık sebze çorbası
4 yemek kaşıgı yumurtalı ıspanak kavurması
1 büyük ayran
ekmek yok
saat 4 de kuranımız vardı kuranda duygusal anlar yaşadım :benim musluklar açıldıben sıkılınca cok yiyorum tabağımı sildim süpürdüm
2 br şekersiz çay
2 tane midye kadar tatlı
1 dilim kek
1 poğaça
Akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum bolca su içip meyve yiycem sadece
tosticim tebrik ederim yeni çizelgen canım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvW9vcX/weight.png
allah kabuletsin canım çok açıkırsan koca tabak salata yap yeaçıkırsın çünkü
Arkadaşlar tatloşuma yorumlarınıza teşekkür ederim .
Eşim hala dönmedi işten.Ben de acıktım tabi akşam yemeği öncesi bir ara öğün daha yaptım;
1 kahve fincanından az beyaz leblebi ve
2 minik kare çikolata
Ne zamandır çikolata yememiştim.Yani light yemiştim 1 tane. Neyse ki 2 kareyle yetinebildim.
Herkese şimdiden afiyet olsun.
afiyet olsun cnm sabah ve öğleye tmm ama akşam için çok az cnm.çorba zaten hepimiz içioruz.3 kepçe çorba yerine 1 kepçe iç 4-5 kaşık sebze et yada bakliyat yemeği ya cnm.bence sadece çorba çok az.gündüz çok ağır şeyler yemiş olsan akşam sadece çorba içerek dengelersen ona bişi diemem ama zaten gündüz bişi yemmeişsin.dikkatli ol canım kas ve su kaybı olmasın yağlarının gitmesini istiosan dengeli beslenmen lazım.Bugün uyarınızla ilk defa 1 dilim çavdar ekmeği yedim ya, çok ilginç ilk defa acıkmadım.:))
SABAH:1 kase Kellogs ve yağsız süt
Ara:1 ufak ELMA
ÖĞLEN:ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:3 limonlu diyet biskuvisi
1 ufak elma
Akşam spordan sonra
Lahana çorbası:3 kepçe kadar yiyorum içinde biraz kırmızı mercimek var yanında ayran içerim ve 1 yeşil elma ve mandalina yerim.
Sizce nasıl? Yanlış yaptığım bir şey yok di mi:)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?